Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Mi volt Messi polójára írva? (Elsõ gólnál mutatja)
píííha. 😄

limperatore
korrekt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

[Jakuza]
A lehetosegrol beszeltek, a ketto nem ugyanaz.
Es valoban a Barcelona idei jatekaban ott van a fenyegeto sok gol lehetosege a levegoben allandoan.
Egyszeruen ennyire jol tamadnak, amit sok csapat magan is tapasztalhatta, lasd B. Munich, vagy most a Real.
A Chelsea eppen azert jatszotta ezt a gusztustalan focit, amihez valljuk be a jatekvezeto segitokezet adott, mivel nem fogta kemenyebben a merkozest es hagyta, hogy az angolok agyun rugdaljak a Barca jatekosait es hagyta hogy idohuzassal szettordelje a jatekot.
Ha rendesen vezeti a merkozest, akkor 2-nel kisebb zakoval biztos nem utazik haza a Chelsea sem, hiszen jogos buntetot se adott meg a biro ellenuk.

Mindenesetre ezt a Barcelonat nem is erdemes egy lapon emliteni egy rakkolos, a focit imitalo csapattal, mint a Chelsea, mert nem az szorakoztatja a semleges labdarugast szereto kozonseget, hiszen az a foci megcsufolasa, amit lattunk az elso merkozesen es a sors kegyetlen jateka lenne, ha szerencsevel es hathatos segitseggel, bejutatnak a BL dontobe, amit valljuk be nem erdemelnek meg.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Oziris666
Igen,de ez volt a Barca egyetlen hazai meccse ahol nem rúgott gólt😊
És meccs elött itt mindenki vicces 3-4-5gólokról beszélt(ami spanyolhonban megszokott)
A Pool ellen is ezt mondta kb. mindenki!Pool is bomba formában volt ahogy a Barca is!1meccsen bármi lehet!Otthon ugyis más lesz a taktika!

Rockynhooo
Elsõ sorban gratulálni szeretnék a bajnoki címhez. Másodsorban én egy õs Madrid fan vok , fiatal korom ellenére 10 éve szurkolok a Madridnak , de amit most nyújtottatok az elõtt le a kalappal , szép volt. Van , hogy nektek megy van ,hogy nekünk... idén TI voltatok a jobbak elismerem. De talán vegyünk példát azokról a magyarokról és szlovákokról akik a magyar-szlovák jégkorong meccs szünetében ölelkeztek és együtt söröztek... annyit tudok el mondani ,hogy inkább egy spanyol (igazából katalán) nyerje ezt a BL-t mint egy angol... ha már mi nem tudjuk idén megvédeni a liga becsületét akkor ti tegyétek meg, mutassátok meg ,hogy még mindig számolni kell a Primera Divisionnal 😊 sok sikert, és jövõre találkozunk 😉

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Ronaldinhos10
úgy legyen😊

Visca el Barça !

igen a Chelsea télleg jol védekezett és a Nou Campban ráadásul...Stamford bridge-n nem szabad védekezni hazai közönség elõtt az lenne az igazi szégyen nekik😛 és mivel õk kinyílnak ezért megverjük õket 1-3 ra😄😄😄

Ronaldinhos10
hát hihetetlen volt ma a csapat grat nekik<#worship>de azért a stamfordon egy kicsit keményebb lesz

Visca el Barça !

Grande! ez gyönyörû volt azért 1-0 nál befostam mi lesz már megint:S aztán jöttek a zsenik és eldöntöttek mindent😄 grat most az egyszer a Madridnak is remek meccs volt...ez a bajnokság minden áskálódás ellenére kijárt nekünk...de ettõ független grat a Madrid veretlenségi sorozatához is azért nem semmi fõleg h ezt megint a Ramos mester érte el:S na mind1

limperatore
fõleg ha 11 emberrel védekezik a chelsea

csak ráfognak baszni mert gól kell lõni majd angliába és amíg a chelsea 1 gólt lõ addig a barca 2-t 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Oziris666
Hát a legerõsebb védelmek a Pl -ben vannak az tuti...😊

EZ A CSAPAT AZ ELKÖVETKEZÕ ÉVEK MEGHATÁROZÓ CSAPATA LESZ A VILÁGON.
MÉS

banok
Real Madrid - Barcelona 2-6 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/356834

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Én erre az évre gondoltam ,sztem hülyeség visszamenni a múltba, mert lehetne hencegni mind2 részrõl<#beka3>

Visca El Barça!

SLICK
csak erre 2 évet kellett várni <#idiota>

buldozer99
jaja😄😄

Forca Barca

[Jakuza]
Mindjart jon par okos akik majd jol megmondjak a tutit, hogy a Barcelona iden meg nem talalkozott komoly csapattal, azert tudott sokszor legalabb 4 golt rugni.
Vagy esetleg a Chelsea is azert jatszott dontetlent vele, mert a premier leagueben szerepelnek a vilag legerosebb csapatai. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

buldozer99
😄😄😄😄😄😄 gyerekek hintettünk egy hatost

hol volt a madrid?😄

Forca Barca

[Jakuza]
CSAK A BARCA!!! 😄

Na végre a Real összefutott egy csapattal<#mf1>

Visca El Barça!

tobias88
fõleg, hogy 2 évig egyik csapat se játszott jól <#szomoru1>
DONGUBA
BAJNOKCSAPAT naaaaa

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Rudee
2 év után lehet már járt az elsõ hely, de jövõre revans.

Szar Bayern, szar Bayern :)

DONGUBA
SZEP VOLT FIUK😊 BAJNOMCSAPAT!!!!!!!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Ne te menj, nem a te hibád.

Jogosan nyeritek idén a bajnokságot.

REAL MADRID

DONGUBA
pffffffffffff toroltek a hszt..........csoro madrid remelem valamelyik p...nek igy megfelel...egybol ment sirni...lol

ProGabe
gratulálok a bajnoki címhez! megyek, elbújok szégyenemben

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tobias88
korábban is cserélhetett volna
banok
100. bajnoki gól

asztakurvaaaa mi van itt😄 2-6 PIQUÉ<#vigyor2>

cesc fábregas

fincsi 😄D

fotográfik kolomp edisön :D

MESSI<#worship>
2-5

cesc fábregas

tobias88
Mindkét csapat beleeggyezett ránézésre a 2-4be
HENRY 2-4 😊

cesc fábregas

hát igen.. ez a Barcelona😊

cesc fábregas

banok
szépen játszotok

MESSI 1-3<#worship>

cesc fábregas

banok
3-1 Messi

PUYOOOOOOL 1-2

cesc fábregas

HENRYYYYYYY 1-1 😊

cesc fábregas

a Real elleni kezdõcsapat:

Valdes - Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Messi, Henry, Eto'o

cesc fábregas

tobias88
Én aláírnák egy Reál elleni 2-0t is, ha a Chelsea ellen továbbjutnánk! (Egy MU-Barca "álom"döntõ kellene!)
Banner alatt hétvégéig az El Clásico topik linkje, ott lehet flémelni, offolni, háborúzni. Csapatok topikjaiból meg törlöm a felesleges megnyilvánulást.

REAL MADRID

hála az égnek. bár ha jól emléxem, valamelyik évben az utsó pillanatig ki volt írva sport1en hogy adják, aztán még is a szopós klub közvetitette.

de ezt inkább az El Clásicó topikba kéne folytatni..viszont erre reagálnom kellett😄

cesc fábregas

szerintem 0-1 vagy 0-2 lesz😛 nem fog nyerni a Madrid..
"nem tudom hol volt a nagy trió .... ez már nem a bayern kérem..." - nem tudom, hogy vagy vele, de szerintem azt a szintet,amit õk(és a csapat játszik) nem lehet végig fenntartani..azért õk is emberek. no meg megnéztem volna,hogy a Madrid mit csinált volna ez ellen a Chelsea ellen.😊 meg most mindenki beszél,hogy meglehet a bajnoki cím a Realnak,aha ja, csak nem ebbe az évbe:\ ha nyernek is a Clásicón akkor is még 1 pont a különbség és sokkal kedvezõbb a sorsolásunk,mint nekik. ha meg ennyire jó a Madrid,hogy 18 meccse veretlenek akkor fellehetne tenni a kérdést: bajnokságban csak 2.-ok?😮 kupában hol vannak?😮 BL-ben hol vannak?😮

cesc fábregas

Rockynhooo
nem szerencsére 😄 sport1-en lesz.

nem a szaros sportklub adja ugye? 😄

Rockynhooo
szombaton majd meg látod ne legyél már türelmetlen 😊