33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
barcames #18606 na fabregas jön gyerekek!!!! :D megegyeztek... el se hiszem -
barcames #18605 úgy sem tudjuk megszerezni ! :D -
Gaba94 #18604 Áttörés a Fábregas ügyben?!
Bár már sokszor írták sok lapban és internetes oldalakon, de talán ki lehet jelenteni, hogy ilyen közel még soha nem állt ahhoz a Barcelona, hogy visszaszerezze Francesc Fábregast az Arsenaltól. Mind magától a klubtól kiszivárgott információk szerint, mind a brit sajtótermékek egybehangzó állítása szerint az Arsenal úgymond beadta a derekát, és hajlandó elfogadni a Barcelona 29 + 6 millió eurós ajánlatát, amihez még maga a játékos ad hozzá további 5 millió eurót.
Az Arsenal így nagy vonalakban 40 millió euróért adná el Fábregast a Barcelonának. Hivatalos megállapodásról és biztos átigazolásról ugyan továbbra sincs szó, de kétségtelenül közel lehet az Ágyúsok jóváhagyása a transzferre.
A Barcelonánál az elmúlt időszakban inkább kivártak, hogy az Arsenal fogadja el az utolsó ajánlatot, és a jelek szerint ennek a várakozásnak meg is lett az eredménye. Szerdán délután több spanyol és angol lap is úgy értesült, hogy az Arsenal hajlandó a megállapodásra azon kondíciók mellett, amit a Barcelona fölajánlott. Ez azt jelenti, hogy a Barça most 29 millió eurót fizet a londoniaknak, ami 6 millió euróval nőhet bizonyos eredmények teljesülése esetén. További öt millió euróról a játékos rendelkezik oly módon, hogy a Barcelonával kötendő öt éves szerződése során minden évben egy millióval kevesebbet fog keresni.
Végső megerősítésre, a híreknek alapot adó garanciára egyelőre várni kell, de a kiszivárgott hírek szerint most valóban van értelme várni, mert a következő órák, következő napok során lezárulhat az évek óta húzódó átigazolás.
eurobarca.hu -
IXEMGabeo #18603 angol focisták még a szezon közben is a pubban ünnepelnek és vedelnek, mint állat:D
pár éve Ronaldinho és Adriano leszarták nagyívben a szabályokat és buliztak, mint állat -
#18602 persze,sőt,ki tudja miket csinálnak még a nagy példaképek,és zseni labdarúgók nyáron a nyaralásuk alatt egy hotel bárjában isszák magukat a srágaföldig,vagy csak egy hajó tetején cigizgetnek...ebben semmi kivetnivaló nincs,ahogy mondani szokás,"ők is csak emberek" -
#18601 az meg sehova nincs leírva, h nem cigizhetnek, meg ihatnak. off szezonban meg főleg!
(nyilván itt nem napi 3 doboz betonszofiról van szó) -
Monoton #18600 Özilről is volt egy ilyen kép :D -
#18599 hát az az :D egy szőröstalpú -
#18598 Szilvásbuktátmert azt szeretem. -
rumkola #18597 még az is le van írva neki mit ehet :) -
#18596 kivu az egy romángeci :D jaja zidánról énis hallottam -
#18595 miért ne cigizhetne? Chivu is nagy dohányos, meg ha jól tudom Zidane is szívogatta -
#18594 szerinted? futásnál picit akadályozna a cigis tüdő... -
rumkola #18593 nem -
#18592 Miért nem cigizhetnek? -
rumkola #18591 húúúha, élni azért kell
és ettől még a világ legjobbja :D
mondjuk a büntit megkapja tutira :) -
#18590 -
marci9507 #18589 Cesc-saga folytatás...
Cesc mindenáron haza akar térni
Cesc Fabregas mindenképpen vissza akar térni Barcelonába, így hajlandó lenne akár 4.5 millió euróról is lemondani annak érdekében, hogy ismét gránátvörös-kék szerelésben futhasson ki a pályára. Az Arsenal együttesénél a játékosoknak ugyanis van egy olyan záradék a szerződésükben, mely szerint ha valaki négy évnél többet töltött el a londoni klubban, akkor azt a labdarúgót megilleti ez az összeg. A Barça eközben nem adja fel, és ismét ajánlatot készül tenni az Arsenalnak.
Ha Cesc Fabregas és Barcelona, akkor mindenkinek az jut az eszébe, hogy immáron második éve próbálja visszaszerezni a katalán egyesület a saját nevelésű játékosát. Most viszont már az sem hanyagolható el, hogy a színfalak mögött nagyon komoly tárgyalási folyamatok mennek végbe.
Az Arsenal akarata tiszta sor: 45 millió euró. A Barça ezt egyelőre nem volt hajlandó megadni, ám különböző feltételek beteljesülése esetén az eddigi ajánlata 38 millió euró volt. Katalán lapinformációk szerint nem is teljesen az összegen bukik vagy áll a Cesc-ügy, hanem azon, hogy mik is a fenti feltételek. Ez logikusnak tűnhet, hiszen 5 millió eurós differencia ilyen szinten már nem egy nagy összeg. Az tehát még kérdéses, hogy a katalán klub megadná-e az Arsenalnak a 45 millió eurót, az viszont már kristálytiszta, hogy Cesc Fabregas mindenképpen haza szeretne térni.
A 'Daily Mail' értesülései szerint a spanyol hajlandó lenne lemondani arról a 4.5 millió eurós összegről, melyet azok a játékosok kapnak a londoni klubnál, akik legalább már négy éve az együttes tagjai. Habár az Eurobarca az angol médiát kellő óvatossággal szokta kezelni, azért Cesc hozzáállásának a tudatában nem kell nagy képzelőerő ahhoz, hogy ez az információ igaz legyen.
A Barcelona technikai vezetése a napokban folytatni kívánja a tárgyalásokat az Arsenallal, és ahogy azt több spanyol lap is közli, főként a már említett feltételek megváltoztatásában látja a megoldást a katalán egyesület. -
#18588 Azert az aranyorat le nem vette volna. :D -
#18587 Leo nem vitte túlzásba a napozást a nyáron -
marci9507 #18586 Alves:"B*zdmeg,ez meg fog ölni.":D -
Gaba94 #18585
-
#18584 mikomoly az első kép,hehe,az új fiú edzésre jelentkezik :DD -
Gaba94 #18583 Alexis túl van az első edzésén
Alexis Sánchez túl van az első tréningjén a Ciutat Esportiva Joan Gamper edzőközpontban a júliusi leigazolása óta. A chileinek azonban egyelőre nem kellett megszakadnia, mivel - köszönhetően a válogatott fellépéseknek, illetve a Guardiola által adott szabadnapnak - rajta kívül csupán Messi, Mascherano és Adriano dolgoztak az edzőpályán. A beszámolók alapján egyébként a katalán tréner különleges módon üdvözölte a visszatérő Mascheranót és Messit, illetve a tréning elején röviden elbeszélgetett Alexisszel is. A foglalkozással kapcsolatos hír még, hogy Puyol és Maxwell csupán egyéni edzésmunkát tudtak végezni - előbbi még mindig a rehabilitációját végzi, utóbbi pedig izomtúlterheltség miatt nem tud teljes értékűen dolgozni.
-
#18582 Nem néztem a linket, mert annyira nem érdekel, gondolom tv úgysem fogja adni. -
#18581 Igen baratsagos, de ha megnezned a linket amit megadtam, ott latnad is a CRF megjelolest, ami a club friendly-t jelenti. -
#18580 Jó sűrű a menetrend. Napoli ellen az gondolom barátságos meccs. -
#18579 Sot egybol a bajnoki utan egy nappal Barcelona - Napoli merkozes, de gondolom cserecsapat jatszik majd.
A porto merkozes 26.-an 20:45-kor.
Amugy pedig: http://www.soccerway.com/ -
Dean Winchester #18578 -
#18577 Real kezd otthon (vasárnap) és a bajnoki is ott lesz. -
Dean Winchester #18576 egymás után háromszor megint?! az szép :O
barcelona-porto időpontot esetleg megmondanád?
Ki kezd otthon? Ha a real akkor szerintem borítékolható a barclona vereség, bár manapság már semmit sem lehet nagyon jól megjósolni :D -
#18575 Szuperkupa elso merkozes jovohet vasarnap, a visszavago azutani szerda.
A bajnoki meg egybol utana vasarnap.
Tehat aug. 14,17,21 -
Dean Winchester #18574 2-0 lett bár vártam az 1:1et :D
szuperkupa és a bajnoki mikor is lesz? -
#18573 Na 1-0..akkor most hajrá 1-4 -
#18572 Club America gólt én megelőlegezném.xDD -
#18571 22.00 Barcelona-Club America
streamek
-
#18570 jah,nem valószínű,kihagyja a komplett előszezont,visszatérése időpontja erősen kérdéses Csárlinak :/
"Napról napra jobban érzem magam, de a felépülésem így is lassú, minden apró előrelépéshez idő kell. Ahogy az orvosok elmondták, nem én vagyok a főnök, hanem a térdem" - szögezte le a legfontosabbakat a rehabilitációjával kapcsolatosan Puyol, aki azonban kihangsúlyozta, hogy fájdalmai már nincsenek.
"Már nincsenek problémáim a térdemben, ám továbbra sem tudom, mikor térhetek vissza. Minél hamarabb ott szeretnék lenni a pályán, ezt viszont csak akkor fogom megtenni, ha teljesen felépültem. Mindenki, aki ismer, tudja, hogy égek a vágytól, hogy visszatérjek, hiszen már lassan hat és fél hónapja bajlódom ezzel a sérüléssel. Nagyon vissza akarok már térni." -
#18569 Ajjaj :( Akkor gondolom nem lesz ott a szuperkupán sem. -
#18568 sérült -
#18567 Puyol kikerült a válogatottból? Vagy sérült?