33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bakkerman
    a keret nagy részét természetesen mi adjuk: Valdes,Pique,Busquets,Iniesta,Xavi,Thiago,Villa,Pedro
  • bakkerman
    Thiago-t behívta Del Bosque az olaszok elleni 10.-ei meccsre,és bizonyára be is fogja állítani legalább 1 percre,ugyanis nagy háború dúl a brazil és a spanyol szövetség között a játékosért.
  • bakkerman
    na meg idén hányszor játszott belső védőt Masch,vagy Busquets. nem kell venni belsővédőt,és egy jobbhátvédnek jobban örülnék,egy amolyan fiatal titánnak,aki ugyan még 2 évig Alves mögött lenne,de idővel alapemberré válna
  • bakkerman
    muniesa+bartra azt csá
  • [HUN]FaTaL
    Nem fog hiányozni, nagyon gyenge teljesítményt nyújtott az idén és állandóan sérült volt.

Viszont szvsz. kéne vennünk belső védőt, mert gondban lehetünk, ha sérülések jönnek. Hacsaknem felhozzák Fontást pl.
  • Redmer
    Milito távozik.
  • sz4bolcs
    huhú, tényleg szép gólok voltak. Az az oldalolló.... :D
  • Dean Winchester
    ja én is ezt néztem , főleg h a védő egyszerűen megállt :DDDD
    egyébként az első kettő brutál szép volt, mondhatni a barcelona legszebb kapott góljai közép simán besorolható...
  • Zenszkij
    A Chivas első két gólja szép volt. De a harmadik? LOL az egész Barca védelem látványosan megállt, így lett gól. Nem erőltették halálra magukat.
  • Dean Winchester
    C CSAPAT??? :D azért ahol egy villa a 4.percben gólt lő és vezet a barca az nem lehet annyira c csapat
    meg én mondjuk azon az elven vagyok ,hogy egy barcelonának a b csapatának is ütőképesnek kéne lennie! (és itt nem a spanyol 2.osztályra gondolok hanem a cserékre , tartalékokra)
    szóval az 1:4es vereségen nincs mit magyarázni !
    viszont a meccset nem láttam , szóval az se mindegy miként kapott ki a barcelona..
    lehet fújtak ellenük 3 büntetőt , nekik meg volt vagy 3-4 kapufájuk :D
  • bakkerman
    akármelyik MLS csapat bajnok lenne az NB1-ben,ez a Chivas az MLS-ben erős középcsapat,30/30-al hoznák le az NB1-et.
  • Tyler1
    Vasast ja, de a Chivas tőlük messze van.
  • [HUN]FaTaL
    Szarok voltunk, elbuktuk a kupadöntőt :DD
  • IXEMGabeo
    a Barca már jó cirka 3 éve a világ legjobb csapat, de azért szarok vagyunk:D
  • bakkerman
    szarok voltunk egész szezonban,mondd ki bátran :DD
  • tviktor91
    Szarok voltatok megint nem erdekel h C csapattal.Egy vasas szintü fost bekötött szemekkel es hatrakötött labakkal is verni kell.
  • FERNANDINHO1997
    ez eggyértelmű szerintem..
  • bakkerman
    olyannyira komoly meccs lehetett,hogy eurobarcán semmi hír nincs még a meccsről :DDD mondjuk én leszarom a barimeccseket,szuperkupán kiderül melyik csapat az erősebb
  • IXEMGabeo
    nem tetszik h egy Chivas 4-1 re veri a Barcát...de gondolom csak nem vették komolyan a felkészülési meccset:D
  • Monoton
    Pedig eurobarcan is kint volt a Raul story :D
  • Attila8805
    Igazad lettXD
    Nem vették komolyan -.-
  • tviktor91
    fasztot.
  • Attila8805
    Srácok éccaka nyertek?
  • bakkerman
    hírek alapján értesülök általában xd
  • Voyager5
    Akkor eléggé rosszul tudod a sztorit :D
  • bakkerman
    hát konkrétan el lett küldve mindkettő,raúl igazi legendája volt a realnak,ahhoz képest dicstelenül távozott
  • Voyager5
    Miért, hogy is bántak velük?
  • bakkerman
    a szőkékkel Pep vonult félre,több órán keresztül vázolta fel nekik a 2011/2012-es szezon új taktikai elképzeléseit.
  • sz4bolcs
    Épp akartam kérdezni, hogy és a szőkékkel ki játszadozik? :ASD
  • bakkerman
    bazd tényleg,most néztem énis,hogy figyelik a kiscsajt :DD VV feje a legérdekesebb,kiváncsi vagyok mire gondolhatott...:DD
  • tviktor91
    Az elején mindenkinél az a ,,de szétgecizném " fej.
  • sz4bolcs
    :ASD:ASD:ASD cool
  • bakkerman
    a fiúk miamiban vannak,és delfinekkel játszadoznak :D
  • bakkerman
    el lehet valakit ígyis bocsátani,vagy lehet úgyis ahogy a real bánt Raúllal,meg Gutival...ha távozik Jeffren akkor sok sikert neki,sok fontos gólja volt,igazi csupaszív játékos
  • bakkerman
    Hétfőn nyilvánosságra került, hogy Jeffren Suárez elhagyja a Barçát, amit Guardiola megerősített, és egyben megköszönte a támadó eddigi szolgálatait. „Nagyon sokat segített nekünk az elmúlt három évben, hálásnak kell lennünk neki, mert mindent beleadott. A szerződése alapján maradhatott is volna, de megértjük, hogy az ő korában az nincs rendben, ha csak ennyit játszik. Megbeszéltük a kérdést vele, a családjával, és arra jutottunk, hogy a legjobb megoldás, ha máshol próbál játékpercekhez jutni, mert itt jövőre sem kapna elegendő lehetőséget.”
  • bakkerman
    Jeffren 5 misiért a Sportingba kerülhet
  • bakkerman
    ennél fentebb már nem lehet vinni,hivatalosan is a nagy csapat teljesjogú játékosa,elvileg már nem is játszhat a B csapatban
  • Redmer
    Vagy csak így akarja zsarolni a Barcát hogy vigyék fel a nagy csapatba.
  • bakkerman
    a faszért nincsen megkötve,hogy családtag nem lehet ügynök! túl sok az érzelem így a kapcsolatukban,sok mindenre ráveheti thiagot a későbbiekben több pénzt remélve,még egy madridi szerződésre is. nem vicc,van benne valami amit mond a faterja
  • Redmer
    Média
    Valószínű hogy ilyen játékost a Barca átenged a Madridnak.