33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#18566 a keret nagy részét természetesen mi adjuk: Valdes,Pique,Busquets,Iniesta,Xavi,Thiago,Villa,Pedro -
#18565 Thiago-t behívta Del Bosque az olaszok elleni 10.-ei meccsre,és bizonyára be is fogja állítani legalább 1 percre,ugyanis nagy háború dúl a brazil és a spanyol szövetség között a játékosért. -
#18564 na meg idén hányszor játszott belső védőt Masch,vagy Busquets. nem kell venni belsővédőt,és egy jobbhátvédnek jobban örülnék,egy amolyan fiatal titánnak,aki ugyan még 2 évig Alves mögött lenne,de idővel alapemberré válna -
#18563 muniesa+bartra azt csá -
#18562 Nem fog hiányozni, nagyon gyenge teljesítményt nyújtott az idén és állandóan sérült volt.
Viszont szvsz. kéne vennünk belső védőt, mert gondban lehetünk, ha sérülések jönnek. Hacsaknem felhozzák Fontást pl. -
Redmer #18561 Milito távozik. -
#18560 huhú, tényleg szép gólok voltak. Az az oldalolló.... :D -
Dean Winchester #18559 ja én is ezt néztem , főleg h a védő egyszerűen megállt :DDDD
egyébként az első kettő brutál szép volt, mondhatni a barcelona legszebb kapott góljai közép simán besorolható...
-
Zenszkij #18558 A Chivas első két gólja szép volt. De a harmadik? LOL az egész Barca védelem látványosan megállt, így lett gól. Nem erőltették halálra magukat. -
Dean Winchester #18557 C CSAPAT??? :D azért ahol egy villa a 4.percben gólt lő és vezet a barca az nem lehet annyira c csapat
meg én mondjuk azon az elven vagyok ,hogy egy barcelonának a b csapatának is ütőképesnek kéne lennie! (és itt nem a spanyol 2.osztályra gondolok hanem a cserékre , tartalékokra)
szóval az 1:4es vereségen nincs mit magyarázni !
viszont a meccset nem láttam , szóval az se mindegy miként kapott ki a barcelona..
lehet fújtak ellenük 3 büntetőt , nekik meg volt vagy 3-4 kapufájuk :D -
#18556 akármelyik MLS csapat bajnok lenne az NB1-ben,ez a Chivas az MLS-ben erős középcsapat,30/30-al hoznák le az NB1-et. -
#18555 Vasast ja, de a Chivas tőlük messze van. -
#18554 Szarok voltunk, elbuktuk a kupadöntőt :DD -
IXEMGabeo #18553 a Barca már jó cirka 3 éve a világ legjobb csapat, de azért szarok vagyunk:D -
#18552 szarok voltunk egész szezonban,mondd ki bátran :DD -
#18551 Szarok voltatok megint nem erdekel h C csapattal.Egy vasas szintü fost bekötött szemekkel es hatrakötött labakkal is verni kell. -
#18550 ez eggyértelmű szerintem.. -
#18549 olyannyira komoly meccs lehetett,hogy eurobarcán semmi hír nincs még a meccsről :DDD mondjuk én leszarom a barimeccseket,szuperkupán kiderül melyik csapat az erősebb -
IXEMGabeo #18548 nem tetszik h egy Chivas 4-1 re veri a Barcát...de gondolom csak nem vették komolyan a felkészülési meccset:D -
Monoton #18547 Pedig eurobarcan is kint volt a Raul story :D -
#18546 Igazad lettXD
Nem vették komolyan -.- -
#18545 fasztot. -
#18544 Srácok éccaka nyertek? -
#18543 hírek alapján értesülök általában xd -
#18542 Akkor eléggé rosszul tudod a sztorit :D -
#18541 hát konkrétan el lett küldve mindkettő,raúl igazi legendája volt a realnak,ahhoz képest dicstelenül távozott -
#18540 Miért, hogy is bántak velük? -
#18539 a szőkékkel Pep vonult félre,több órán keresztül vázolta fel nekik a 2011/2012-es szezon új taktikai elképzeléseit. -
#18538 Épp akartam kérdezni, hogy és a szőkékkel ki játszadozik? :ASD -
#18537 bazd tényleg,most néztem énis,hogy figyelik a kiscsajt :DD VV feje a legérdekesebb,kiváncsi vagyok mire gondolhatott...:DD -
#18536 Az elején mindenkinél az a ,,de szétgecizném " fej. -
#18535 :ASD:ASD:ASD cool -
#18534 a fiúk miamiban vannak,és delfinekkel játszadoznak :D
-
#18533 el lehet valakit ígyis bocsátani,vagy lehet úgyis ahogy a real bánt Raúllal,meg Gutival...ha távozik Jeffren akkor sok sikert neki,sok fontos gólja volt,igazi csupaszív játékos -
#18532 Hétfőn nyilvánosságra került, hogy Jeffren Suárez elhagyja a Barçát, amit Guardiola megerősített, és egyben megköszönte a támadó eddigi szolgálatait. „Nagyon sokat segített nekünk az elmúlt három évben, hálásnak kell lennünk neki, mert mindent beleadott. A szerződése alapján maradhatott is volna, de megértjük, hogy az ő korában az nincs rendben, ha csak ennyit játszik. Megbeszéltük a kérdést vele, a családjával, és arra jutottunk, hogy a legjobb megoldás, ha máshol próbál játékpercekhez jutni, mert itt jövőre sem kapna elegendő lehetőséget.” -
#18531 Jeffren 5 misiért a Sportingba kerülhet -
#18530 ennél fentebb már nem lehet vinni,hivatalosan is a nagy csapat teljesjogú játékosa,elvileg már nem is játszhat a B csapatban -
Redmer #18529 Vagy csak így akarja zsarolni a Barcát hogy vigyék fel a nagy csapatba. -
#18528 a faszért nincsen megkötve,hogy családtag nem lehet ügynök! túl sok az érzelem így a kapcsolatukban,sok mindenre ráveheti thiagot a későbbiekben több pénzt remélve,még egy madridi szerződésre is. nem vicc,van benne valami amit mond a faterja -
Redmer #18527 Média
Valószínű hogy ilyen játékost a Barca átenged a Madridnak.