Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azzal a játékkal amit a két meccsen mutattak teljesen jogosan esett ki a csapat
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Juve-s vagyok !
és nem én kezdtem ugyebár
kint volt ez a hír az indexen és mivel a barcáról szól beraktam
És miért lenne ez erölködés?
Nem vagyok Barca drukker csak sajnálom hogy a szimpatikusabb csapat kiesett szerintem jogtalanul.
amúgy ilyen én is tudok, hahó
na de off vége, elnézést
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Képtelenség, hogy De Bleekere játékvezetõ lássa a feltételezett szabálytalanságot, ami miatt érvénytelenítette a Barca BL-döntõt érõ gólját.
http://sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2010/04/30/nem_lathatta_a_kezet_de_elvette_a_golt/
am én is az internek drukkolok, aki megverte a barcát az megérdemli a bl-t
fotográfik kolomp edisön :D
többi juve drukkernek respect amiért korrekten értékeltek !
aki azt mondja hogy a barca a 2 meccs alapján döntõt érdemelt volna az nagyon elfogult vagy vak vagy utálja az intert 😄
Páran nagyon összefognak törni 22-én hogy az Inter felért a csúcsra 😉))
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
😄
Bojant nagyon sajnálnám, szerintem Henry fog menni /õt is sajnálom, de már nem az igazi/.
(Bojant nem kéne mert úgy járna a barca mint fabregasal)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
cambiasso83 egy kiadós szex az jól jönne neked nyugodj meg😄😄😄
meccs után: Mourinho és Valdes esetnél azt hittem hirtelen Mourinho annyira ünnepelt volna h megölelte volna Valdest😄😄
81.93.194.**
cambiasso83
81.93.194.**
na viszlát
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
REAL MADRID
Itt eddes békucik milyen értetlenek.És gusztustalanul kötekedök.
Jövõre újból mi leszünk Európa bajnokai!
"Hûek kell maradnunk a saját stílusunkhoz. Mi vagyunk a Barça, nyerõ idõszakot élünk meg, a klub történetének legfényesebb idõszakát. Mi vagyunk a követendõ példa a világ elõtt."
forrás: eurobarca.hu
ebben minden benne van,és amit õ mond,az tényleg úgy is van! a játékosok is tudják,hogy csak elõre kell tekinteni,idén még számos sikert érhet el ez a capat,és ért is el eddig! Kétszer vertük meg a nagy riválist,a BL-ben két jó csapatot is szép játékkal ütöttünk ki,a bajnokságban már-már a tavalyi Barca-t láttam,és Maxvell beépülése is pozítiv dolog,na meg a kis Pedro "feltalálása" is fantasztikus dolog!
REAL MADRID
Bocs a Barca drukkerektõl,mert tisztelem õket és írtam tegnap,hogy nagy grt.Csak tényleg.Ez durva volt.
Elferdíteni te szoktál a juve topicba.És mondom már az elsõ szónál belém kötöttél anno.
Te, Capelloa, Groove, Trunks, FI, forzajuve-ra gondoltam, mint állandó fórumozóra, és hogy a többségük elismerte a továbbjutást.
amúgy szerintem ha normális keretek közt vitatkozunk, azzal nincs gond. vagyis én nem érzem úgy, hogy flamekeltenék. amennyiben igen, elnézést 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Bocs a Barca drukkerektõl.
B0B0-nak meg RESPECT <#eljen>#eljen><#awink>#awink>
"Anyjuk picsáját jutott megérdemeltem döntõbe az Inter, nem adtak meg az elsõ meccsen egy 11-est, tegnap meg egy full szabályos gólt. Remélem jól megszívatjuk a makaróni-falókat, gusztustalan egy a catanaccioval megfertõzött foci."
Te kis szánalmas seggfej.Nem értesz te semmihez fõleg ha így vélekedsz 1 csapatról.Aki ért a focihoz azok leírták már a véleményüket,hogy megérdemelten vagyunk ott.
★ 汤姆 李
Teljesen kulturáltan leírtam az igazságot mert zavart ez az erõs ferdítés.
És elárulom, ha egy szövegkörnyezetbõl kiemelsz vmit más jelentést kap fõleg ha még mellé is hazudsz.
És hiába kezdesz el személyeskedni a másikkal és csúnyán beszélni attól nem lesz igazad.
Mosd ki a szád a pasiddal beszélj ilyen hangon, ha hagyja......