Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
szerinted, én viszont B0B0-val értek egyet

de unom már inkább rádhagyom
"Nem vagyok Barca drukker csak sajnálom hogy a szimpatikusabb csapat kiesett szerintem jogtalanul"

azzal a játékkal amit a két meccsen mutattak teljesen jogosan esett ki a csapat

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Breki33
Az lehet, viszont az indexes Barca fórumon amikor berakták tök normális hozzászólások voltak erre míg itt beszólások mert be mertem rakni egy Barca-val kapcsolatos cikket.

Voyager5
Amikor a firkászok a sz.gép mögül próbálják kisakkozni, hogy mit láthatott a bíró, nos szerintem az már erõlködés.
Breki33
vegyél be hashajtót 😊
limperatore
😄 görcs

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Breki33
nem vagyok anti interes és hazugság hogy ebben lelem örömöm

Juve-s vagyok !

és nem én kezdtem ugyebár
Breki33
ember senkinek sem akarok és nemis kell bizonyítani

kint volt ez a hír az indexen és mivel a barcáról szól beraktam

És miért lenne ez erölködés?
Nem vagyok Barca drukker csak sajnálom hogy a szimpatikusabb csapat kiesett szerintem jogtalanul.
WuFraZselic
azért mert anti-Interes, és ebben leli örömét

amúgy ilyen én is tudok, hahó

na de off vége, elnézést

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
most kinek akarsz bizonyítgatni?? ember,térj észhez,kiestünk,ennyi! és ha nem látta mivan??? én azért nem dumálok,mert tavaly egy bizonyos Övrebo "eléggé" segített minket,attól függetlenül bántó a kiesés,de ezzel együtt kell élni,ennyi!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Voyager5
Kezd unalmas lenni ez az erõlködés. A bíró valószínûleg már a gól elõtt befújta a szabadot, így nem is tudhatta, hogy gól lesz.
Breki33
A bíró nem látta a kezet, de elvette a gólt !

Képtelenség, hogy De Bleekere játékvezetõ lássa a feltételezett szabálytalanságot, ami miatt érvénytelenítette a Barca BL-döntõt érõ gólját.

http://sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2010/04/30/nem_lathatta_a_kezet_de_elvette_a_golt/
Breki33
teljesen másról volt szó de ez az okostóni ezt sem érti
nemtom ennek mi köze a barca topikhoz de mindegy
am én is az internek drukkolok, aki megverte a barcát az megérdemli a bl-t

fotográfik kolomp edisön :D

limperatore
istenem :ASD:ASD breki nem tudja feldolgozni hogy az inter jobb volt a barcánál, ennyi az egész

többi juve drukkernek respect amiért korrekten értékeltek !

aki azt mondja hogy a barca a 2 meccs alapján döntõt érdemelt volna az nagyon elfogult vagy vak vagy utálja az intert 😄

Páran nagyon összefognak törni 22-én hogy az Inter felért a csúcsra 😉))

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

bakkerman
megtaláltam,hát full kamu,Laporta már nem fog semmilyen üzletet nyélbe ütni a választások elõtt,azt meghagyja az utódjának,és szvsz nem Villa fog érkezni! Nagy név fog jönni,az biztos,de én még mindig a Fabregas-Clichy-Silva trióból hoznék valakit 😊

bakkerman
forrást pls,eléggé kamu hírnek tûnik,legalább 2 évig nem igazolnánk csatárt,pláne nem ilyen ajánlattal...40 millát+egy rohadt tehetséges gyereket nem éri meg odaadni egy 28 éves játékosért...40 millából jöhetne 1 jobbhátvéd,1 balszélsõ középpályás

"40 millió euróba kerül a tranzakció, amelynek részeként a 28 éves támadóért a kialkudott pénz mellett a Valenciához kerül az ifjú Bojan Krkic és az ex-barcás, jelenleg a Vfb Stuttgartban játszó fehérorosz Alekszandr Hleb is."

+hleb+kp
😄

Fabio Capello
a valencia nem lesz olyan hülye hogy elcserélej villát henryre 😄

Villa!!!!!!!!! Igeeeeeen 😄DDD
Bojant nagyon sajnálnám, szerintem Henry fog menni /õt is sajnálom, de már nem az igazi/.

DAVID VILLA jönne és cserébe Bojanka és Hleb menne a Valenciába.
(Bojant nem kéne mert úgy járna a barca mint fabregasal)

ki a fene lehetett ez nõ létére mit szórakozik nem is értem ki tudja mennyire mondott igazat h nem õ volt e...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Breki33
ugyanaz mindkettõ ip-je tehát alreg
horpeti
Kísértetiesen hasonlított néhány KONAMI topikos szócsatához, csak az ellenfelek voltak mások. 😊

Breki33
pff nagyon vicces petike <#ejnye1>
horpeti
Hát én nemtom, de ha azt mondom, hogy "köcsög Barcás csicskák", akkor nekem is feltörték. Szóval ha ez van, engem is tiltsatok. 😄 Remélem nem lesz gond. 😊))

azt hiszem 2 embernek feltörték a regjét, valaki itt szórakozik, Gabber_Saviola beszélj cambiassoval sztem ez nem õ volt!! Eugénia se...itt valaki hackerkedik nagyban

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

horpeti
Breki miért nincs kitiltva? Generálja itt a feszkót a kissrác.. 😛P

pff ilyen felesleges vitákat...lassan tényleg le lehet zárni mindent a témával kapcsolatban...

cambiasso83 egy kiadós szex az jól jönne neked nyugodj meg😄😄😄

meccs után: Mourinho és Valdes esetnél azt hittem hirtelen Mourinho annyira ünnepelt volna h megölelte volna Valdest😄😄

bakkerman
lol,hülye állat

Mi van velem?Na szórakozzál már?Sose drukkolnék a Barcának.

gabber_saviola
Eugénia
81.93.194.**

cambiasso83
81.93.194.**

na viszlát

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mit?na én csak drukkolok.miért baj.tényleg mi lesz európa királyi
Fejezd már be.

REAL MADRID

mi van brekuci,.szeretlek ám.szeretek mindenkit.lolcsi.
Breki33
lol

nem kell alreg
Hajrá Barca!

Itt eddes békucik milyen értetlenek.És gusztustalanul kötekedök.

Jövõre újból mi leszünk Európa bajnokai!
Egyébként ha valaki megteheti ,törölje már innen a hozzászólásokat.Mert off.És zavaró lehet😊Tudom.Köszönöm.

bakkerman
Laporta nyilatkozata a csütörtöki edzéslátogatása után:
"Hûek kell maradnunk a saját stílusunkhoz. Mi vagyunk a Barça, nyerõ idõszakot élünk meg, a klub történetének legfényesebb idõszakát. Mi vagyunk a követendõ példa a világ elõtt."
forrás: eurobarca.hu

ebben minden benne van,és amit õ mond,az tényleg úgy is van! a játékosok is tudják,hogy csak elõre kell tekinteni,idén még számos sikert érhet el ez a capat,és ért is el eddig! Kétszer vertük meg a nagy riválist,a BL-ben két jó csapatot is szép játékkal ütöttünk ki,a bajnokságban már-már a tavalyi Barca-t láttam,és Maxvell beépülése is pozítiv dolog,na meg a kis Pedro "feltalálása" is fantasztikus dolog!

bakkerman
elééég legyeen mááár,na! aki értelmes hozzászólást nem tud beírni,az menjen vissza a saját csapata topikjába,és ott vitatkozzon!! persze tisztelet a kivételnek!! a meccs óta 2-3 hsz-em volt az Inter topikba,de egyszer sem írtam flamet keltõ hsz-t,gratuláltam,ennyi (meg reagáltam egy realos beszólására). Wufrazselic,és Cambiasso83 érdemben hozzátud szólni a dolgokhoz,a többiek is követhetnék a példájukat!

Bocsánat.Írtam neki már az elején is.Tovább kötekedett.Mégegyszer bocsánat.Szia.

Ez már itt OFF. Lehet máshol folytatni.

REAL MADRID

Tudod ez azért nagyon durva volt.Megábantani másokat.Vagy hogy nem ért a focihoz ez megy.Tudod szeritem te nem értesz hozzá.Az Inter megérdemli a döntõt.Bajnokcsapatokkal játszott végig.És úgy ejtette ki a Brcat ahogy kell.

Bocs a Barca drukkerektõl,mert tisztelem õket és írtam tegnap,hogy nagy grt.Csak tényleg.Ez durva volt.

Elferdíteni te szoktál a juve topicba.És mondom már az elsõ szónál belém kötöttél anno.

Nanananana.Hazudom???Tartsd a szád.Válogasd meg a szavaid.És tisztelj öregem.Nem a játszópajtásod vagyok.Akárki is vagy.Nem ismersz.Nem ferdítettem el semmit.CSAK IDÉZTEM.Nézd már meg mit jelent.Mondom te mindig kötekedsz.Nem szabadna felvennem.ez nálad az alap belekötni másokba.Sajnálom.És tényleg légyszíves pattanj le rólam.Köszönöm szépn

WuFraZselic
de én speciel rád nem is értettem... 😄 (bár akinek nem inge.. 😄)
Te, Capelloa, Groove, Trunks, FI, forzajuve-ra gondoltam, mint állandó fórumozóra, és hogy a többségük elismerte a továbbjutást.

amúgy szerintem ha normális keretek közt vitatkozunk, azzal nincs gond. vagyis én nem érzem úgy, hogy flamekeltenék. amennyiben igen, elnézést 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Breki33
Részemrõl lezártam

Bocs a Barca drukkerektõl.

B0B0-nak meg RESPECT <#eljen><#awink>
Máshol meg csupán ennyit mondasz mi?
"Anyjuk picsáját jutott megérdemeltem döntõbe az Inter, nem adtak meg az elsõ meccsen egy 11-est, tegnap meg egy full szabályos gólt. Remélem jól megszívatjuk a makaróni-falókat, gusztustalan egy a catanaccioval megfertõzött foci."

Te kis szánalmas seggfej.Nem értesz te semmihez fõleg ha így vélekedsz 1 csapatról.Aki ért a focihoz azok leírták már a véleményüket,hogy megérdemelten vagyunk ott.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Breki33
Nem nem ez volt a célom.

Teljesen kulturáltan leírtam az igazságot mert zavart ez az erõs ferdítés.

És elárulom, ha egy szövegkörnyezetbõl kiemelsz vmit más jelentést kap fõleg ha még mellé is hazudsz.

És hiába kezdesz el személyeskedni a másikkal és csúnyán beszélni attól nem lesz igazad.

Mosd ki a szád a pasiddal beszélj ilyen hangon, ha hagyja......
Nem kötök direkt beléd.Pedig vannak dolgok amiket ott te is egyoldalúan ítélsz meg.Szóval tetszett ez a pár sor.Mert egyetértek vele.Tetszett a többi is😊És azok agy részével is egyetértek.A "bekkfocival" kapcsolatban idéztem ezt.ezt meg enged már meg.Anélkül,hogy belémkötnél.Mert tényleg nem bírom.Amíg én nem teszem...