Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
igen,inkább tavaszi-õszi dzsekik vannak,ami nekem nem kell,no meg most zárták be itt nálunk (nyíregyháza)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

football world általában tömve van Barcás cuccokkal, ott jártál már?
tobias88
hát, pénzügyileg így érdekes helyzetbe hozta Perez a Madridot, az lesz majd vicces, ha 10 év múlva nem tudnak új játékost venni, mert a bankok nem hiteleznek nekik (saját pénz ugye nincs...)
Jakuza001
Latom neked nagyon faj a valosag, hogy iden sem nyertek semmit, meg ennyi penzbol sem. 😄

Xavit nem is kell berakni, mert megkapta az 5. sárgáját asszem...Azért nehéz lesz még az a Valladolid elleni meccs.

Visca El Barça!

bakkerman
ilyen pulcsit keresek már régóta itthon,de se webshopokban nem találok,se nike boltokban :S 2 éve betudtam szerezni egy Barca-s inget,ismerõs által (volt Barcelonaban),és most ez a pulcsi nagyon megfogott<#pias>

http://shop.fcbarcelona.com/stores/barcelona/products/product_details.aspx?pid=69193&cid=3546&tid=&bid=0&nav=

szerintetek érdemes lenne megvenni? az ára annyira nem érdekes,mert itthon abszolút nem lehet kapni ilyen pulcsikat...

bakkerman
csak meglett az a gyõzelem,azért 2-3-nál egy picit ideges voltam Leora és Bojan-ra,hogy miket hagytak ki...valljuk be õszintén,a mi meccsünk is véghõzdhetett volna 1-5-re,sõt,a Sevilla lehet nem is lõtt volna gólt,ha Messi kihasználja a ziccereit! No,mind1,a lényeg a 3 pont,és a 99%-os bajnoki cím!!! a Valladolid ellen már nem raknám be se Xavit,se Pique-t,õk kellenek majd a spanyol válogatottba is!

horpeti
A bajnokság megvan, de örülök, hogy a Madrid is hozta a meccseket, õk megtettek mindent, díjazandó. Remélhetõleg nem szedik szét nyáron NAGYON.

Nincs is semmi gyõzelem, de mégis ég és föld a tavalyi és ez az idény játékélményben.

horpeti
Te még mindig leragadtál a negyed millió euródnál? Úristen... 😄

mike0013
huhhúúúú😊
vége izgalmas lett, de a lényeg a gyõzelem. Már csak egy akadály és legalább a bajnokság meglehet nagyon nagy eséllyel😛

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Jakuza001
Ennyi!!! Azt hiszem lehet gratulalni negyed milliard euro nelkul is. 😄

Azistembaxxxameg.

2-3

fotográfik kolomp edisön :D

Kanoute
1-3

Pep megkckboxolta a kispad oldalfalát, olyan Rijkaard módon. 😄DD

61. perc Pedrito

0-3

tobias88
Messi ma szépen kihagyja a helyzeteit... Volt már 3 ziccere
Grove4
Túl a barátságon.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Bilbao egyenlített 10emberrel a madrid ellen!

Bojan!
0-2 😄

b+ real is vezet ronaldoval, ráadásul az ellenféltõl kiállítottak 1 embert 😞

tobias88
Ez remélem csak valami érzelmes pillanatot ábrázol <#wow3>

tobias88
eddig elmegy <#vigyor2>
Messi!
0-1 csókolom
😄

bakkerman
azért ez erõs túlzás,a Madrid végig kontrollálta a meccset,gyakorlatilag minden második támadásukból gól születhetett volna,a Mallorca se játszott rosszul,de a Madrid a második félidõt nagyon odakente!

bakkerman
?

nem a Mallorca jól nyomta csak sajnos ezúttal Ronaldonak bejött 1-2 dolog egy hajszálon múlt h az egyenlítõ gól nem ment be, azt se tudta hova emeli akár fölé is mehetett volna...mind1 igazából Casillas bravúrjai is kellettek ehhez, mert bizony 3-0 lehetett volna akár az elsõ félidõben az állás egy szót nem szólhattak volna a Blancok...már megszoktuk h megúsznak mindent😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

20😄

bakkerman
várható felállás:

Valdés, Alves, Piqué (Milito), Puyol, Maxwell – Busquets, Xavi, Keita – Messi, Pedro és Bojan (Ibrahimovics).

Ibra-ra most szükség lesz,van rutinja ilyen helyzetekben,és akármikor beszenvedhet egy gólt!! Ma minden eldõl,ha nyerünk bajnoki címet védünk,ha nem nyerünk bajnoki címet adunk a Madridnak,ennyi!
CSAK A BARCA!!! MA MEGNYERHETJÜK A 20.-AT!!!!

Jakuza001
A. Undiano Mallenco lesz a biro sracok, lehet nem orulni, mert ez az a biro aki latvanyosan szokta utalni a Barcat, lasd a Espagnol merkozesen is.

horpeti
Mondtam, hogy az lesz, hogy mákunk volt, ill. nem akart a Mallorca játszani. 😄 Így együtt elég volt a gyõzelemhez hál istennek.
Hasonlókat remélek szombatra is. 😊

Köcsög mákerfosRonaldo. 😛

ezen csak nevetni tudok hogy mennyire sztárolja ezt a múmájer Krisztiánót...😄 labdarúgot ennyire még nem utáltam tegnap is tök mázlija volt a gólokkal...Messi milliószor jobb és a Barca már bizonyított nélküle is...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Voyager5
Pellegrini egy idiota barom ha ilyet nyilatkozott.
horpeti
A Madridból Guardiola is repülne max. 1 év után, ha mindent megnyernénk vele, akkor is. 😄
Ki nem repül az elmúlt években...

bigapó
szerintem nincs gond ezzel a nyilatkozattal, azt hiszem már volt ilyenre példa és szerintem megoldották a srácok a dolgot. valószínû tényleg savanyú a szõlõ van 😊
inkább az lehet, hogy nem akarja, hogy elszálljon magától a kisgyerek, mert arra viszont hajlamos, így is eleget színészkedik. tény, hogy rugdossák is, de hát kit nem aki ilyen jó játékos mint Õ. nem kell messzire menni, Messi is szép csomagokat szokott kapni, valamint brazil névrokona, Ronaldo is sokat kapott anno. térde ezért is ment szét, nem csak a focitól.

The Matrix has you...

bakkerman
nézhet is csórikám,de sajna max tévébõl,ugyebár kibasszák,így hát savanyú a szõlõ ugye 😊 dehát,nem lehet mindenki Pep Guardiola <#wave>

horpeti
"Kiegyensúlyozottan kell kezelni Cristiano Ronaldo teljesítményét"

Ez meg milyen fordítás? Értelmetlen a szöveg.. .😛

horpeti
Hát szerintem ha nincs Ronaldo, akkor nem nyerünk. 😊
És amikor nem volt Ronaldo, akkor döcögött is a szekér.

Mondjuk igaz, ami igaz, Messi nélkül valszeg jobban döcögne a Barca is, mint vele. 😄

„Kiegyensúlyozottan kell kezelni Cristiano Ronaldo teljesítményét, õ nagyon fontos játékos. Rendkívül nagy szerepe van a csapatban, de a Mallorca elleni meccsen az egész együttes munkáját ki kell emelnem. Ne feledjük azt sem, hogy két hónapig nélküle játszottunk ebben a szezonban, és mégis hoztuk az eredményeket. Szívesen megnézném a Barcelonát, ha két hónapig Messi nélkül kellene helytállnia! Ronaldo kivételes képességû játékos" – mondta Pellegrini.

undorító.. <#zavart2>

cesc fábregas

nyáron 3 igazolásra lesz szükségünk.
- egy jobbhátvéd, Alves cseréjeként
- egy középpályás (Fabregas)
- egy bal oldali támadó (Villa)

cesc fábregas

én meg az 1-4-5-öt látnám szívesen 😊))

hátul egyedül Puyol a barbár, elöl meg 5 támadó állat 😄

bakkerman
én egy ilyet szívesen látnék:

--------------Villa--------------------
Pedro---------------------------Ribery/Silva
--------------Messi------------------
------Xavi-------------Iniesta-------------

idén annyi mindent köszönhetünk már Pedronak,nem tudnám nézni,ahogy padozik...inkább legyen más taktika,de neki egyszerûen kezdenie kell!! Remekül beilleszkedett,nagyon jól passzol,a helyzetkihasználása is remek,és jól lát a pályán!! Egy Ribery miatt nehogymár padozzon egy katalán...ha viszont ez lenne a felállás,akkor egy vkp-t elkéne adnia Pepnek,aki lehetne Busquets is,de csak kölcsönbe

bakkerman
bazmeg,OMG....csak annyira a cikkre koncentráltam...xd tudom,a Valenciában nyomja 😊

Jakuza001
Mindegy. De konnyen meglehet hogy balszelre Riberyt megveszi a Barcelona es kozepre pedig Villat es akkor valoszinuleg a sved mehet es Pedro pedig allando csere lesz.
Igaz a svedet nehez lesz eladni egy ilyen szezon utan szoval valoszinuleg rafizeteses lesz az uzlet.
Mindenesetre jobban orulnek a Barcelonanal egy igazi 3 csataros jateknak ahol Ribery a baloldalon,kozepen Villa es a szelen a helyen Messi.
De meg az sem tartanam elkepzelhetetlennek, hogy Ribery,Villa,Pedro es Xavi elott egy hatravont eket jatszatnanak Messivel, mert az a szerepkor fekudt ebben az evben nagyon neki.

hedonist
lol

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Grove4
Még jó, hogy Silva a Valenciában játszik.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

bakkerman
http://www.focimagazin.hu/2010/05/05/angel-di-maria-real-madridhoz-szerz%C5%91d%C3%B6tt

kezdõdik az ár felverés...nos,akkor a mi (állítólagos) kiszemeltünk,David Silva-ért mennyit kérne a Benfica????

Sajna csak a gólokat láttam, mert tegnap dolgoztam, de újabb 4:1, újabb 2 Messi gól...;-) Remélem megnyerjük a Ligát.

Visca El Barça!

bakkerman
szerintem Diego Milito <#wow2>

mi az a principe?

bakkerman
azért a tavalyi,meg azelõtti bajnoki címhez kellettek a góljai...

tegnap kurvajól játszott a csapat,Bojan,Dani Alves zseniálisan játszottak,az uccsó gólnál pedig Alves elõreívelése nagyon nagy volt 😊
Ma hajrá Mallorca!!!! Az utolsó sansz,hogy bukjon a Madrid!

Jakuza001
A lofeju egy bena zsiraf.
Mindig is tul volt favorizalva, kulonben pedig a valosagban meg sem kozelitti a barcelonai jatekosok tobbsegenek az ugyesseget.
amugy meg elmondtam a velemenyem ezerszer, lott ket golt tavolrol kozben a goljai tobbseget az interben is 10-12 meteren belul szerezte ugy hogy belebikazott a labdaba. Sokkal, de sokkal jobb jaetkosok vannak a posztjan es a felet se erte az atigazolasi osszegnek amit kifizettek erte, az igazi erteke jo ha eleri a 25-30 millio euroit ezert volt egy rohej, hogy kepesek voltak annyi penzert rafizetve eladni Eto'o-t erte.