33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Christian88
    Azért erre elég kevés esély van, hogy egyik se jusson el a döntőig :D. Ha jól tudom, akkor csak az ő meccseiket vették meg. Én se értem, hogy lehet ezt megoldani :/
  • Sippie
    és ha kiesnek, akkor annyi? :D Amúgy meg hogy az istenbe lehet külön eladni csapatok meccseit? Mekkora ökör találta ezt ki?
  • tobias88
    REAL MADRID: Casillas – S. Ramos, Carvalho, Pepe, Coentrao – L. Diarra, Xabi Alonso, H. Altintop – C. Ronaldo, Higuaín, Benzema. Vezetőedző: José Mourinho
    BARCELONA: S. Pinto – D. Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Busquets, Xavi, Iniesta – Messi, Fabregas, A. Sánchez. Vezetőedző: Josep Guardiola

Altintop? Mit tud mi amit mi nem?
  • Christian88
    Csak a Barca meg a Real meccseit vették meg...
  • Jakuza001
    Az osszes kupamerkozest lenyultak es a tobb nezheto bajnoksagot is egy hihetetlenul szar kommentator gardaval. Szinte elvezhetetlen az eloadasukban a merkozes.
  • Sippie
    A digi egyébként az összes barcás kupameccset vette meg vagy mi a fene? a döntőt is az adja?
  • Jakuza001
    Koszonjuk.
  • banok
    COPA DEL REY

22.00 Real Madrid-Barcelona
    tv: Digisport hu
    streamek:
  • [HUN]FaTaL
    Nem törölték el Iniesta sárgáját, azzal az indokkal, hogy azt nem azért kapta, mert feldobta magát, hanem mert leállt reklamálni.

Vicces, mert szerintem a sárga UTÁN kezdett el reklamálni. De minket tolnak a bírók és az UEFA meg a spanyol szövetség.
  • [HUN]FaTaL
    Nagyon nem vagyunk formában, szerintem este kikapunk, de ne legyen igazam. :)
  • barcames
    remélem ma is elverjük a madridot :D
  • tobias88
    Még anno egyetemi meccsnézéseken a 1,5l fröccs kikérése volt az alap minőségi borból fejenként az egész csapatnak, bár ott utána jött a buli vagy az üldögélés bosszúsan becsípve, attól függ hogy ki e kapott a Barca
  • Jakuza001
    3 sor ? :D
    felido-szunet-felido ???

Enj paros szamban gondolkodtam 2-2 sor felidonkent :D
  • bakkerman
    remélem Banokra ma is számíthatunk :)))
  • bakkerman
    igen,21:40-től
  • Sippie
    Ezt a meccset is a digi adja?
  • tobias88
    Hendikeppről eszembe jutott, hogy a legtöbb fogadóirodánál a Barca győzelem éri a legkevesebb pénzt, ami szerintem kicsit érdekes. Rendben, hogy az elmúlt 12 meccsből 1et nyert a Madrid, de most bőven ők az esélyesek
  • bakkerman
    de nekem még nagyobb a hendikep :D
  • tobias88
    Rosszul tudod, a szotyi mindenki arcára kihat mert tömve van olajjal, nem csak a tiedre
  • bakkerman
    az a baj a szotyival,hogy ha nekiülök,akkor nincs az a mennyiség,amennyit ne tudnék betolni,más nap meg nézhetem az arcom...érzékeny vagyok a magvakra :SS
  • tobias88
    Csipsz? Magyar ember szotyit eszik.
    Angol - Magyaron is meg voltam halva, mert Angliában csak külön speciális magyar boltokban lehet szotyit kapni
  • bakkerman
    én is ezt érzem,már nincsen akkor média hype se,Mourinho se nyilatkozik olyan szenzációsat,és szerintem a meccsen se lesz szikrázó a hangulat. azért egy Barca-Realnak mindig van egy varázsa,de annyiszor játszottunk az utóbbi időben velük,hogy engem se hoz lázba annyira :S azért este egy jó stream mellett 3 doboz sör,meg 3 csomag csipsz már bevan tervezve :))) Remélem nyerünk,jót tenne a csapatnak!
  • Jakuza001
    Ezt irtam le par napja en is, hogy annyi klasszikus volt az elmult idoszakban, hogy lassan mar a felfokozott hangulat se lesznek rajuk jellemzok.
  • tobias88
    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de egyáltalán nem érzem azt a klasszikusok előtti hangulatot. Lehet azért, mert túl gyorsan jött ez az egész, hogy újra egymás ellen játszanak, de lehet azért, mert túl korán találkozik a 2 csapat és nem olyan nagy a tét. (kupadöntőn azért jóval nagyobb volt)
  • Odacsap77
    Állítsunk már össze egy ilyen statisztikát :

2011/2012

Barcelona:

Ellen ítélt 11-esek száma :
    Ellen ítélt jogtalan 11-esek száma :
    Nem megadott "szabályos" 11-esek száma :
    Megadott 11-esek száma :
    Nem megadott gólok száma (szabályos) :

És ugyan ezt a Real Madriddal.

Mer már k.rvára felbasz, hogy 8 pontot ilyen buziságok miatt basztunk el, hogy kézzel kivédi a védő a labdát a tizen hatoson belül..

És akkor rádöbbenne mindenki hogy tényleg a barcát segítik a bírók?

Ráadásul arról nem is beszélve, hogy a Real Madrid a keményebb ellenfelek ellen (atletico,sevilla stb.) mind úgy tudott győzni, hogy vagy tizenegyest fújtak be nekik, vagy kiállítottak az első félidőben valakit (vagy mindkettőt egyszerre)..
  • bakkerman
    Pep

„Azután, hogy az elmúlt három évben annyi mindent nyertünk, ma a tűzzel játszottunk. De ez normális, érthető dolog, idén is már három címet nyertünk. Ez a meccs is bizonyítja, hogy milyen kiváló játékosok ezek, mint például Cesc önfeláldozó játéka, ahogyan a vállára vette a csapatot. Nagyon jó meccs volt. Amikor nálunk volt többet a labda, jól futballoztunk, amikor náluk volt, ők is. Szerintem szuper meccs volt, ebben a stadionban nem szokásos dolog, hogy szurkol a közönség, de ma ők is tettek egy lépést előre, mert ismerik ezeket a játékosokat, és szeretnék, ha idén is folytatódnának a sikerek.”

„Lehetetlenség megnyerni mindazt, amit ezek a futballisták megnyertek az elmúlt években, ha nincs meg hozzá a megfelelő hozzáállás, magatartás. Nagyon sok rossz dolgot kell tenniük, hogy én ne bízzak bennük. Úgy tűnik, hogy 4 vagy 5-0-ra kell nyernünk, és az ellenfeleknek nem szabad átlépniük a félpályát. Ez azért nehezebb dolog, mint azt az emberek gondolják, csak elégedett lehetek, ez nem csak azon múlik, hogy passzolgatjuk a labdát, és gólokat szerzünk. Esetenként fel is kell töltődnünk.”
  • bakkerman
    nem tudtam nézni a meccset,most néztem meg az összefoglalót,a két betis gól vicc kategória,a pofám leszakadt,a "védelmünk" olyan volt a két bekapott gólnál,mintha valami beszart másodosztályú szarok lennénk...olyan gólokat kaptunk,amilyeneket mi szoktunk lőni kisebb csapatoknak,és ez kurva gáz. úgy néztem az összefoglalót,hogy nem tudtam mennyi lett az eredmény,de nagyon nem jöttem lázba a további 2 gólunktól,meglett a 3 pont,és ennyi,semmi több. Alexis gólja tetszett,Xavi,Iniesta vitte a csapatot megint a passzaikkal. Remélem szerdára tartalékoltunk
  • Jakuza001
    El sem hiszem, hogy befujtak nekunk egy tizit, foleg azt ami nem volt annyira egyertelmu, persze ettol meg az volt.
    Ellenben Iniestanal nem is ertem mit nezett a biro.

Osszjatekunk viszont kritikan aluli volt. Ennyi rossz atadast nem is tudom mikor lattam utoljara. Busquets es Fabregas jateka pedig nagy nulla volt.
  • [HUN]FaTaL
    Csak behúztuk... Többet nem is lehet elmondani erről a meccsről.
  • tobias88
    Hát, most kaptunk egy 11est ami szerintem nem volt jogos (egy jogos meg nem adott meg), de így is úgy is nyertük volna a meccset 3-2re, szóval elcseréltem volna, hogy ezt ne fújja be és az Espanyol elleni jogost meg igen
  • Sippie
    navégre már bazdmeg.
  • [HUN]FaTaL
    Teljesen, nem látod? Sőt, mit rúgjuk a legtöbb büntetőt is...
  • Sippie
    Aha, a bírók a barcát segítik... tökre.
  • neogabe
    Azért otthon illene alázni egy Betis szintü csapatot... Gáááz
  • Sippie
    ehhh... index. Keltsed már itt a rémhíreket :D
    Amúgy megint megy az égés...
  • tobias88
    Én arra emlékszem, hogy májusban dőlt el anno, hogy 2 további évre megveszi a sport1, szóval szerintem korai és csak kitalálta valaki...
    (pl egy digi tv értékesítő )
  • [HUN]FaTaL
    Index fórumon olvastam, nem tudom, hogy igaz e, de simán el tudom képzelni.
  • tobias88
    Ezért nem fog Ini soha aranylabdát kapni. Simán ellőhetné de most is kereste, hogy hova passzolhat...
  • Sippie
    ezt most nem mondod komolyan?!
  • [HUN]FaTaL
    "szeptembertől a digisport adja a spanyol bajnokikat."

pfff