33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#20407 Tud valaki streamet az esti meccshez? A stream.forumx.hu most nem működik. :( -
#20406 Nem, de olyan hepajt lerendezett volna, hogy megint 1 hétig arról szólna minden, ez a lényeg. Az érintett bíró meg gondolom nem szeretné, de ha Mou csapata nyer, sosem nyilatkozik rosszat... -
#20405 Szerinted #20395-ben a "És a mérkőzés végkimenetelét a reklamáció megváltoztatja szerinted? :D"
nem erre célzok?
-
#20404 "Miért a Por que mit jelent?"
majd
"Természetesen tisztában vagyok a jelentésével"
Innentől kezdve szerintem ne erőlködj. -
#20403 Najó akkor a gyengébbek kedvéért:
Caparros:"A győzelemért játszottunk a második félidőben. Nagyon nehéz volt tartani a nyomást, amit az egész mérkőzésen gyakoroltak ránk. Megnéztük a visszajátszást és Víctor nem volt lesen. Hihetetlen volt, ne is kérdezzenek róla. Nem is akarom elképzelni, mi van, ha ez a Madriddal történik."
Mi van ha ez a Madriddal történik == Mi van akkor ha a Madrid lő egy érvényes gólt, amit érvénytelenítenek les miatt.
Erre kérdeztem, hogy mi történt volna? #20392
Tobias válaszolt is => Por que, por que? #20394
Természetesen tisztában vagyok a jelentésével, Mourinho sajtótájékoztatós reklamációjával. A kérdést később azért tettem fel, hogy ti tudjátok-e egyáltalán, hogy mit jelent. (Mint kiderült 2-en tudják :D)
Erre írtam #20395-nél, hogy a reklamálás vajon mit változtat a végeredményben.
Tobias ezek után leolt, hogy tanuljak meg olvasni.
Érdekes módon Jakuza megértette. -
#20402 Benne van a kérdésedben.
Azóta cikizi mindenki a portugált, a |Miért| interjúja miatt. -
#20401 Por Que
-
#20400 Miért a Por que mit jelent? -
#20399 Tanulj meg olvasni:
"Nem is akarom elképzelni, mi van, ha ez a Madriddal történik."
-
És erre volt a válaszom a porque... -
#20398 Csak itt nem erről van szó:) -
#20397 A meg nem adott szabalyos gol viszont igen :D -
#20396 Idén nekünk az 5 döntetlenből talán 1 kivétellel a bírón ment el mind... De hát ez van, volt amikor a Barcát segítették. -
#20395 Aha.
És a mérkőzés végkimenetelét a reklamáció megváltoztatja szerinted? :D -
#20394 Por que? Por que? Por que? Por que? Por que? Por que? -
#20393 Csak a madridistak nem veszik eszre ezt. :D
Semmi nem tortent volna csak, annyi, hogy nagy valoszinuseggel meg dontetlen se lett volna. -
#20392 Vajon mi történt volna? -
Gaba94 #20391 Caparros: "A győzelemért játszottunk a második félidőben. Nagyon nehéz volt tartani a nyomást, amit az egész mérkőzésen gyakoroltak ránk. Megnéztük a visszajátszást és Víctor nem volt lesen. Hihetetlen volt, ne is kérdezzenek róla. Nem is akarom elképzelni, mi van, ha ez a Madriddal történik."
-
#20390 óó már jópár hete :D
A Betis ugyan újonc csapat a Primera Divisionban, de a szereplésére nem lehet panasz, miután hat ponttal a kiesőzóna előtt áll, így a játékosoknak meg lesz a lehetőségük, hogy különösebb nyomás nélkül futballozzanak a Camp Nouban. Pepe Mel edző minden játékosára számít, és senkit nem fog tartalékolni a számukra egy héttel később esedékes sevillai rangadóra. A Betis kapcsán még érdemes megemlíteni, hogy hozzávetőlegesen egy évvel ezelőtt a kupában összecsapott a Barcelonával – még másodosztályú csapatként –, de akkor 5-0-s vereséget szenvedett. Mivel a Betis már kiesett a kupából, a zöld-fehéreknek nincsenek hétközi kötelezettségeik.
FC Barcelona – Real Betis:
Barcelona, Camp Nou
21:30
Vezeti: Iglesias Villanueva
FC Barcelona: Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Adriano – Mascherano, Xavi, Thiago – Cuenca, Fábregas és Messi.
Real Betis: Casto, Isidoro, Mario, Dorado, Nacho – Benat, Iriney, Pereira, Canas – Castro, Molina. -
#20389 Nemár, lett házigazdánk? Végre -
#20388 személyeskedést hanyagoljuk ha lehet,beszélhettek nyugodtan a Real meccsről is,ha ezt kulturáltan teszitek,ennyi a lényeg. -
#20387 Semmirol, de azert a Pukkka fele szemelyeskedest kuldhetned a trashtalk kategoriaba.
Mert a gyerek mast nem tud csinalni, mint hogy bejon az altjaval es merkozessel nem foglalkozik csak masokkal. -
#20386 na mivan már,miről maradtam le?? -
#20385 Attol meg a mostani, a Valencia ellen nekik ajandekozott pontokat nem vonjak le toluk, es a meg nem adott 11-eseink sem fognak plusz pontokat hozni.
Csak az elmult ket het merkozesei 5 pontos differenciat krealtak minimum es akkor nem emlitettem meg a regebbieket, mint a Valencia merkozest az Espanolt, az Atletico Madrid ellenit es volt meg par erdekes merkozes. -
homeless #20384 Nyugi, ilyen játékkal 100% hogy botlani fog a Madrid, csak idő kérdése. Az utóbbi pár meccsükön mindig pengeélen táncoltak. -
#20382 OMG!!! Ráléptek az Achillesére hátulról, köze sem volt a labdához a védőnek. Ennyire ne legyél elfogult. -
#20381 Melyik tizenegyest, ahol besirta a Farkas, hogy jaj agyonrugtak Callejont, mikor hozza se ertek es utana rafejelt a vedore aki raszolt, hogy ne szineszkedjen ?
Csak ott egy szabalyos golt vettek el a Mallorcatol es egy rendes bironal mar ment is volna zuhanyozni azert a mozdulatert. -
#20380 Ez hülyeség, ez nem így történt:
Madridi As holnapi nyitóképe -
Gaba94 #20379 Ez nem így működik. -
#20378 nem értem a sírást, nekünk nem adtak meg egy tiszta tizenegyest, ott meg befújták lesnek a saját térfélről indulást, a végeredmény így 2-3 lett volna, ha megadták volna ezeket...
-
#20377 Azért idáig én nem mennék el, el lehetett azt nézni (volt meg nem adott Madridi tizi is), de idén döntő többségben sokkal jobban segítik a kétes szituációban a Madridot mint a Barcát -
#20376 Nem tudtad, hogy a Farkas egy gyoker Real madrid szurker ?
Mit gondolsz en miert utalom, amikor a mi merkozesunket kozvetitti ?
Egy az hogy nbalszerrencset hoz, ketto meg nyomja a kamu dumat, mint most Callejonnal.
-
Gaba94 #20375 -
#20374 Amúgy a végén nem semmi, hogy még a kommentátor is ha úgy vesszük velük van. "Nagyot kapott Callejon", azt közben hozzá sem értek -
#20373 Nem veletlen, hogy ok kaptak a legtobb tizenegyest elozo evben es a mostaniban is az osszes europai bajnoksagot figyelembe veve.
Ilyen dolgok nem veletlenul fordulnak elo. Tudta nagyon jol a biro ha a 70. perc kornyeken 2:0 a Mallorcanak akkot tuti a pontvesztes. -
Gaba94 #20372 A lényeg, hogy minket tolnak a bírók. Undorító. -
#20371 Benzemát simán le lehetett volna most fújni de persze ez nem történt meg. -
#20370 Jah, most olvasom hogy les. Érdekes... -
#20369 Az miért volt szabálytalan amúgy? Spanyol streamet nézek és nem jött át. -
#20368 Nem mi ? Akkor miert nem adtak meg a Mallorca teljesen szabalyos 2. goljat ?
Realnal ugy tunik bevezettek, hogy a sajat terfelrol indulva is van les.
Errol beszelek mar regota. Valencia ellen tizenegyes ? Nem az. Nekunk a kezezest nem fujjak be. Szabalyos golt elveszik. Nevetseges. -
#20367 Mondjuk az biztos, hogy ha lenne egy olyan, mint nekünk az Espanyol ellen a végén, azt megadnák nekik, vagy ha nem, Mourinho lekaparná a spanyol szövetség épületének vakolatát a szavaival.