33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• [HUN]FaTaL
    Tud valaki streamet az esti meccshez? A stream.forumx.hu most nem működik. :(
  • tobias88
    Nem, de olyan hepajt lerendezett volna, hogy megint 1 hétig arról szólna minden, ez a lényeg. Az érintett bíró meg gondolom nem szeretné, de ha Mou csapata nyer, sosem nyilatkozik rosszat...
  • Voyager5
    Szerinted #20395-ben a "És a mérkőzés végkimenetelét a reklamáció megváltoztatja szerinted? :D"
    nem erre célzok?
  • UUUU
    "Miért a Por que mit jelent?"

majd

"Természetesen tisztában vagyok a jelentésével"

Innentől kezdve szerintem ne erőlködj.
  • Voyager5
    Najó akkor a gyengébbek kedvéért:

Caparros:"A győzelemért játszottunk a második félidőben. Nagyon nehéz volt tartani a nyomást, amit az egész mérkőzésen gyakoroltak ránk. Megnéztük a visszajátszást és Víctor nem volt lesen. Hihetetlen volt, ne is kérdezzenek róla. Nem is akarom elképzelni, mi van, ha ez a Madriddal történik."

Mi van ha ez a Madriddal történik == Mi van akkor ha a Madrid lő egy érvényes gólt, amit érvénytelenítenek les miatt.

Erre kérdeztem, hogy mi történt volna? #20392

Tobias válaszolt is => Por que, por que? #20394
    Természetesen tisztában vagyok a jelentésével, Mourinho sajtótájékoztatós reklamációjával. A kérdést később azért tettem fel, hogy ti tudjátok-e egyáltalán, hogy mit jelent. (Mint kiderült 2-en tudják :D)

Erre írtam #20395-nél, hogy a reklamálás vajon mit változtat a végeredményben.
    Tobias ezek után leolt, hogy tanuljak meg olvasni.
    Érdekes módon Jakuza megértette.
  • UUUU
    Benne van a kérdésedben.
    Azóta cikizi mindenki a portugált, a |Miért| interjúja miatt.
  • Jakuza001
    Por Que
  • Voyager5
    Miért a Por que mit jelent?
  • tobias88
    Tanulj meg olvasni:
    "Nem is akarom elképzelni, mi van, ha ez a Madriddal történik."
    -
    És erre volt a válaszom a porque...
  • Voyager5
    Csak itt nem erről van szó:)
  • Jakuza001
    A meg nem adott szabalyos gol viszont igen :D
  • tobias88
    Idén nekünk az 5 döntetlenből talán 1 kivétellel a bírón ment el mind... De hát ez van, volt amikor a Barcát segítették.
  • Voyager5
    Aha.
    És a mérkőzés végkimenetelét a reklamáció megváltoztatja szerinted? :D
  • tobias88
    Por que? Por que? Por que? Por que? Por que? Por que?
  • Jakuza001
    Csak a madridistak nem veszik eszre ezt. :D
    Semmi nem tortent volna csak, annyi, hogy nagy valoszinuseggel meg dontetlen se lett volna.
  • Voyager5
    Vajon mi történt volna?
  • Gaba94
    Caparros: "A győzelemért játszottunk a második félidőben. Nagyon nehéz volt tartani a nyomást, amit az egész mérkőzésen gyakoroltak ránk. Megnéztük a visszajátszást és Víctor nem volt lesen. Hihetetlen volt, ne is kérdezzenek róla. Nem is akarom elképzelni, mi van, ha ez a Madriddal történik."

• bakkerman
    óó már jópár hete :D

A Betis ugyan újonc csapat a Primera Divisionban, de a szereplésére nem lehet panasz, miután hat ponttal a kiesőzóna előtt áll, így a játékosoknak meg lesz a lehetőségük, hogy különösebb nyomás nélkül futballozzanak a Camp Nouban. Pepe Mel edző minden játékosára számít, és senkit nem fog tartalékolni a számukra egy héttel később esedékes sevillai rangadóra. A Betis kapcsán még érdemes megemlíteni, hogy hozzávetőlegesen egy évvel ezelőtt a kupában összecsapott a Barcelonával – még másodosztályú csapatként –, de akkor 5-0-s vereséget szenvedett. Mivel a Betis már kiesett a kupából, a zöld-fehéreknek nincsenek hétközi kötelezettségeik.

FC Barcelona – Real Betis:
    Barcelona, Camp Nou
    21:30
    Vezeti: Iglesias Villanueva

FC Barcelona: Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Adriano – Mascherano, Xavi, Thiago – Cuenca, Fábregas és Messi.

Real Betis: Casto, Isidoro, Mario, Dorado, Nacho – Benat, Iriney, Pereira, Canas – Castro, Molina.
  • tobias88
    Nemár, lett házigazdánk? Végre
  • bakkerman
    személyeskedést hanyagoljuk ha lehet,beszélhettek nyugodtan a Real meccsről is,ha ezt kulturáltan teszitek,ennyi a lényeg.
  • Jakuza001
    Semmirol, de azert a Pukkka fele szemelyeskedest kuldhetned a trashtalk kategoriaba.
    Mert a gyerek mast nem tud csinalni, mint hogy bejon az altjaval es merkozessel nem foglalkozik csak masokkal.
  • bakkerman
    na mivan már,miről maradtam le??
  • Jakuza001
    Attol meg a mostani, a Valencia ellen nekik ajandekozott pontokat nem vonjak le toluk, es a meg nem adott 11-eseink sem fognak plusz pontokat hozni.
    Csak az elmult ket het merkozesei 5 pontos differenciat krealtak minimum es akkor nem emlitettem meg a regebbieket, mint a Valencia merkozest az Espanolt, az Atletico Madrid ellenit es volt meg par erdekes merkozes.
  • homeless
    Nyugi, ilyen játékkal 100% hogy botlani fog a Madrid, csak idő kérdése. Az utóbbi pár meccsükön mindig pengeélen táncoltak.
  • SLICK
    OMG!!! Ráléptek az Achillesére hátulról, köze sem volt a labdához a védőnek. Ennyire ne legyél elfogult.
  • Jakuza001
    Melyik tizenegyest, ahol besirta a Farkas, hogy jaj agyonrugtak Callejont, mikor hozza se ertek es utana rafejelt a vedore aki raszolt, hogy ne szineszkedjen ?

Csak ott egy szabalyos golt vettek el a Mallorcatol es egy rendes bironal mar ment is volna zuhanyozni azert a mozdulatert.
  • tobias88
    Ez hülyeség, ez nem így történt:

Madridi As holnapi nyitóképe
  • Gaba94
    Ez nem így működik.
  • SLICK
    nem értem a sírást, nekünk nem adtak meg egy tiszta tizenegyest, ott meg befújták lesnek a saját térfélről indulást, a végeredmény így 2-3 lett volna, ha megadták volna ezeket...

• tobias88
    Azért idáig én nem mennék el, el lehetett azt nézni (volt meg nem adott Madridi tizi is), de idén döntő többségben sokkal jobban segítik a kétes szituációban a Madridot mint a Barcát
  • Jakuza001
    Nem tudtad, hogy a Farkas egy gyoker Real madrid szurker ?
    Mit gondolsz en miert utalom, amikor a mi merkozesunket kozvetitti ?
    Egy az hogy nbalszerrencset hoz, ketto meg nyomja a kamu dumat, mint most Callejonnal.
  • Gaba94
  • tobias88
    Amúgy a végén nem semmi, hogy még a kommentátor is ha úgy vesszük velük van. "Nagyot kapott Callejon", azt közben hozzá sem értek
  • Jakuza001
    Nem veletlen, hogy ok kaptak a legtobb tizenegyest elozo evben es a mostaniban is az osszes europai bajnoksagot figyelembe veve.
    Ilyen dolgok nem veletlenul fordulnak elo. Tudta nagyon jol a biro ha a 70. perc kornyeken 2:0 a Mallorcanak akkot tuti a pontvesztes.
  • Gaba94
    A lényeg, hogy minket tolnak a bírók. Undorító.
  • tobias88
    Benzemát simán le lehetett volna most fújni de persze ez nem történt meg.
  • tobias88
    Jah, most olvasom hogy les. Érdekes...
  • tobias88
    Az miért volt szabálytalan amúgy? Spanyol streamet nézek és nem jött át.
  • Jakuza001
    Nem mi ? Akkor miert nem adtak meg a Mallorca teljesen szabalyos 2. goljat ?
    Realnal ugy tunik bevezettek, hogy a sajat terfelrol indulva is van les.
    Errol beszelek mar regota. Valencia ellen tizenegyes ? Nem az. Nekunk a kezezest nem fujjak be. Szabalyos golt elveszik. Nevetseges.
  • tobias88
    Mondjuk az biztos, hogy ha lenne egy olyan, mint nekünk az Espanyol ellen a végén, azt megadnák nekik, vagy ha nem, Mourinho lekaparná a spanyol szövetség épületének vakolatát a szavaival.