33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Christian88
    ABIDALLLLL megérdemelte! :))
  • Sippie
    Beszarsz :D:D:D Abidal :D
  • tobias88
    Már már Materazzi-val határosan undorító
  • tobias88
    ez meg Piros szóval most már tényleg mehetett volna, undor az ember
  • Sippie
    Az azért érdekelne ilyenkor mi jár a reál focisták fejébe. Teljesen egyértelmű hogy köze nem volt a labdához annak a kájehónnak, mégis elkezdenek reklamálni hogy miért fújták be... Pepe meg egy tetves csicska, remélem mennek a szövetséghez a videóval és eltiltják már végre a halál faszába
  • Sippie
    Pepe mekkora színész :D:D:D atyaisten :D:D:D
  • tobias88
    Nah, Pepe a komplett futbalista. Ma kitett azért, hogy ne csak az idegbeteg és értelmetlen szabálytalankodásai miatt utáljuk, hanem a színészi képzettsége miatt is...
  • shevy
    jézusom pepe, ez simán sárga és akkor már mehetne zuhizni
  • vajo
    köszi.
  • Sippie
    1-1
    70-30 a labdabirtoklás a barcának
  • vajo
    valaki???
  • vajo
    mi az állás??
  • shevy
    szögletet sem kell kapnunk, vicc
  • tobias88
    az viszont vicc, Pepe megint szét akarta rúgni Messit, vicc
  • Sippie
    ahhoz képest hogy szidják az altiltopot iniesta nem sűrűn tudott elmenni mellette
  • Sippie
    nem, semmit
  • [HUN]FaTaL
    Puyol!!!
  • tobias88
    dehogy piros, viszont azt nem láttam, a sárgát megkapta?
  • tobias88
    Most lehet hogy csak én képzelem már be, de szerintem Pepe meg próbálta taposni Puyolt mikor feküdt a gól után. Nem tudom hogy lehet még Madridban az az ember
  • shevy
    ez tiszta piros ramosnak, tisztán emberre ment, labda közelben sem volt
  • Sippie
    jesssssssssssssssssz :D
  • tobias88
    Éremnek két oldala volt, mák volt a Madridnak hogy nem ment be. 2 helyzetfélesége volt a Madridnak. Első a kiszorított helyzetből a gól meg a Ronaldo megindulás, ebből 3-0 csak nagyon nagy bírói húzással lehet

Nekünk meg vagy 4-5 tiszta gólhelyzet, abból 1 les ugye...
  • [HUN]FaTaL
    Helyzetük nem nagyon volt, de egy két kontrából simán kaphattunk volna gólt. Volt egy Ronaldo passz is keresztbe, ami elakadt, ha továbbviszi jóeséllyel belövi.

Nekünk is sok helyzetünk volt, de mindet elbalfaszkodták, kivéve azt a kapufát, amit Sanchez fejelt, ami szintén mák lett volna, ha bemegy.

Messi viszont észrevehetetlen a pályán, remélem a második félidőben magáratalál és behúzzuk ezt a meccset.
  • tobias88
    Amúgy a 30. perc környékén ki volt az a kungfus egy szögletnél Madridi részről? Az azért undorító megmozdulás volt, akár közvetett szabaddal is jöhettünk volna simán
  • Jakuza001
    Te jo meccset nezel ? A ronaldo lovesen kivul, nem volt helyzetuk. De meg csak kapu fele tarto se, sot helyzetuk sincsen.
    Lotek egy iszonyat nagy potyat makbol es ennyi. Uraljuk az egesz merkozest helyzetek sokasagat dolgoztuk ki. Szoval nem tudom milyen 3:0-rol beszelsz.
  • tobias88
    Amúgy meg Sanchez 1 az 1ben vihette volna a labdát, ha nincs megint a les ami valójában nem les játék...
  • Jakuza001
    Xavi forman kivul, Messi eszrevehetettlen. Ellenben Abidal hihetetlenul jol jatszik eddig.
    A tamadoszekcionkkal van igazan baj. Iniesta lohetett olna ket golt, Alexis fejesnel iszonyat makjuk volt. A vegen a les szep volt ismet, hiszen egy az egyben torhettunk volna kapura, egybol befujtak, majd utana megegyet, ami szinten nem volt az.
    De a birok velunk vannak, mint Pepe szinjateka utan, meg Piquet kapott sargat lol.
  • tobias88
    te milyen meccset néztél?
  • tobias88
    Iniesta nem tudom miért nem egyből lőtte, de simán bevághatta volna.

Amúgy meg ilyen szar Madridot én még az életemben nem láttam, ez valami trágya. Volt egy Cé gól de azon kívül valami iszonyat, rossz volt nézni. Ha marad ez és nem leszünk ennyire szerencsétlenek akár még 1-5 is lehet...
  • [HUN]FaTaL
    Sajnos ők is vezethetnének már 3-0ra is, ez az igazi gond.
  • Gaba94
    minkettolnakabírók
  • Sippie
    Ez se volt les, sebaj... minket segítenek a bírók :D
  • Jakuza001
    Vicces hogy ha negy nullra vezetnenk mar, akkor sem szolhatna semmit a Margit.
    Helyzetuk se nagyon volt mi meg kihagyunk mindent.
  • Sippie
    Öregem, ennél jobban mit akarnak helyzetet kidolgozni? Sanchez meg a f*szé nem lő.
  • [HUN]FaTaL
    Úgy legyen!
  • Sippie
    na nembaj, most megint bevágunk 3-at :D
  • Jakuza001
    Megint egy ajandek potyagol.
  • Sippie
    hát ilyen nincs
  • [HUN]FaTaL
    Ezért szar, hogy nem Valdes véd...
  • [HUN]FaTaL
    Hajrá! Remélem jobban fogunk játszani, mint a hétvégén. :)