33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Sippie
    Legalább Xavi tud még gólt lőni, nem is értettem egyik kontránál miért nem startolt egyenesen a kapu felé, kellett neki beadogatni
  • tobias88
    10. ziccer volt már, jó hogy ebből 2őt berugtak
  • Sippie
    melyik oldalnak? :D
  • neogabe
    Érik a gól...
  • Christian88
    Lecserélhetné a cipőjét.
  • tobias88
    Messinek már a béka segge alatt a helyzetkihasználása
  • Jakuza001
    Jobban jatszunk, mint az elso merkozesen, de a helyzetkihasznalasunk tovabbra is kritikan aluli.
    Masik agon mar meg van a tovabbjuto a Bilbao szemelyeben.
  • [HUN]FaTaL
    Ki kéne használni a helyzeteinket, mert találnak egy gólt aztán izgulhatunk...
  • tobias88
    Tényleg kaptunk valami átkot a fejünkre, mert már simán lehetne 3-0is, de valahogy a kapussal szemben nem vagyunk jók
  • Christian88
    Ezt eléggé benézte a kapus, no de ki bánja?:))
    Szép volt Fabregas!
  • tobias88
    Amit Mascherano kapott könyököst K1-ben is levonnak érte pontot
  • Jakuza001
    THX
  • tobias88
    http://livetv.ru/en/eventinfo/104320_barcelona_valencia/
  • Jakuza001
    Nincs egy rendes stream link valahol, mert a banok felek nezhetetlenek es most nincs ott sopcastos sem.
  • tobias88
    Elején oda kellene nagyon figyelni, mert a Valencia iszonyatosan meg fogja nyomni
  • [HUN]FaTaL
    FCB-VALENCIA (LINE-UP / ALINEACIÓ / ALINEACIÓN): Pinto, Puyol, Piqué, Mascherano, Abidal, Fàbregas, Xavi, Thiago, Alexis, Messi and Cuenca
  • DONGUBA
    Ki a szezon futballbunkója?

Vannak, akik megtaposták, és van, aki hátulról ütötte le az ellenfelet, de olyan focista is akadt, akinek a saját csapattársát sikerült leköpnie.

Ön szerint melyik volt a most zajló futballszezon legsutyerákabb megmozdulása?

Zlatan Ibrahimovic 0 0.0 %
    Adrian Mutu 22 1.5 %
    André Dias 97 6.7 %
    Mario Balotelli 300 20.7 %
    Joey Barton 27 1.9 %
    Antolin Alcaraz 10 0.7 %
    Nery Castillo 28 1.9 %
    Rafael Moura 24 1.7 %
    Pepe 944 65.0 %

• kaposi1
    Ő is várja már a meccset.
  • bakkerman
    FC Barcelona – Valencia CF:
    Barcelona, Camp Nou
    21:00
    Vezeti: David Fernández Borbalán

FC Barcelona: Pinto, Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Mascherano, Xavi, Thiago – Fábregas, Cuenca (Alexis), Messi.

Valencia: Alves, Miguel, Rami, V. Ruiz, J. Alba – Banega, Albelba – Feghouli, Jonas, Mathieu – Soldado.

remélem Cuenca kezd,szívét lelkét kiteszi,nem kell ma a "10 helyzetből 9-et elbaszok" Alexis...ha nyerünk oké,de ha kiesünk,legalább olyanokkal essünk ki,akik kiköpik a belüket a mezért. Hajrá Barca!!!!!!!!!! sorsdöntő meccs,ha továbbmegyünk szerintem a kupa meglehet!
  • bakkerman
    mögé=padra
  • Jakuza001
    Carles moge igazi kozephatved ?
    Carles az igazi kozephatved. :D
  • Redmer
  • bakkerman
    régóta talonban van már az ő neve,de nem hiszem,hogy jönni fog,a Milan egyik legjobbja,nagyon sokba kerülne,szerintem nincs szükség rá,persze jöhetne egy igazi középhátvéd Carles mögé,de ne sztár jöjjön,és ne nagy pénzekért
  • Redmer
    Thiago Silva jöhet nyáron, talán. KLIKK De nem tartom valószínűnek.
  • bakkerman

kis Bojan góllal vette ki a részét az Inter leszopatásából (Inter topik feltűnően pang :DDDDD )
  • bakkerman
    hagyjuk már ezt a köcsögöt,azt se érdemli meg,hogy írjunk róla.
  • DONGUBA
    igazi madridi gyokerkefe
  • Jakuza001
    Azert mert utana elkezdett fetrengeni, hogy ot fejbe lottek a labdaval. :D
  • DONGUBA
    de ez az okor miert esett el?:D
  • tobias88
    Tegnapi meccsről beszélünk. Olvass mielőtt írsz
  • Jakuza001
    Dehogy, rosszul lattad, hiszen ilyen helyzetekben nekunk csalnak a birok.

Bezzeg egy Valencia elleni kezezesnel, vagy Osasunaban veletlenul lesnek nezett szituacional, nem is tortent semmi, hat meg tegnap, vajon ezt befujtak tizenegyesnek ? :DDD

• Odacsap77
    LOL Pedro lövésénél espanyol (Asszem) bevetődött az ember és kivédte kézzel a labdát. Ez mi volt, oda fújta a kezét a szél vagy mi?
    Persze még sorolhatnám, mert az összes olyan meccsen ahol X-eltünk vagy nem adtak meg 1- vagy 2(!) gólunkat, vagy egy vagy KÉT büntetőt nem kaptunk meg EGY MECCSEN!!!

Persze, a riválisnak meg ajándék tizenegyest, + a vészes meccseken azonnali kiállítást az ellenfélnek ( pl. atletico 0-1nél..)
    kurvára érdekes..

• tobias88
    akár szerdán játszhat
  • Jakuza001
    Busquetsel mi van ? Irtak rola valamit ? Ha sokaig serult, akkor most drukkolok annak, hogy Mali kikapjon es Keita minnel hamarabb hazaterjen.
  • tobias88
    Én jóindulatú vagyok és szerintem azt el akarta rúgni a fenébe azt a labdát, csak így sikerült
  • Sippie
    végülis a hazaadás sem volt az, csak véletlen pont ott volt a kapus
  • tobias88
    Én nem emlékszem szándékos kezezésre
  • Sippie
    Azért a bírói tevékenység is elég gyalázatos volt. Nem tudom hány kezezés kell a 16-oson belül hogy befújjanak egyet.
  • tobias88
    Előbb utóbb? Idén volt már ilyenből nem egy, Ligában is 2 ami ugye már 4 pont
  • bakkerman
    előbb utóbb nagyon csúnyán megszopjuk ezzel a mentalitással,hogy megszerezzük a vezetést,és utána csak lötyögünk,meg elbasszuk a ziccereket...amilyen formában van a csapat,nehogy a leverkusen okozzon ilyen meglepetést esetleg otthon a Nou Campban...