33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Sippie
    :D:D
  • tobias88
    Mondom hogy ez a Tello gyerek kell cserének, nem a Cuenca (bár ő nem olyan rossz ma)
  • pett3rson
    Nyilasi Tibor véleményét is megkérdőjelezed?
  • tobias88
    Valdez most is majdnem eladta, de milyen kanyart írt már le a labda...
  • Ferrari23
    Mert nem az kedves Tóbiás? Mai teljesítményük drága pep-pel együtt SZÁNALOM!!!!!!!!
  • pett3rson
    saját pályáról beszélek, te istenáldotta..hol van ez egy Nou Camp-hoz? nem kell erre fogni, szarul játszik a csapat, csak ez nagyon látszik, vakok meg nem vagyunk, mint Real Madrid-ba egyesek.
  • REALista
    Ja pont úgy itta vizet a bekapott gól utàn mintha nem szàmítana...:D
  • tobias88
    Ügyes vagy.

Amúgy a pályának is betudható ez a 3-1 meg az Osasuna helyzetkihasználásának sajnos. Azt már megfigyeltem, hogy ha a pálya valamennyire alkalmatlan a játékra, szenved és nem nyer a csapat. Idén volt nagy eső az egyik bajnoki meccsen, ott 0-0 lett azthiszem
  • bodajoci
    Pep a csapat erősségét nyírta ki az összeállítással. Sztem már nem a bajnokság a fontos...
  • Sippie
    okcső
  • Sippie
    okoska? Nem is tudtam hogy egész szezonban hozzászoktak a lefagyott pályához, még nyáron is... okoska.
  • Ferrari23
    Na beállt 2 Barca B-s :DD:D::D
  • neogabe
    Még a camp nou ba találkozunk addig készülhettek a sorfallal :) A Ligát pedig a legjobb csapat,akinek a legtöbb pontja van. A vesztesekre senki nem kíváncsi!
  • Redmer
    Lemondtunk a bajnokságról,ennyi. Lehet koncentrálni a BL-re
  • Jakuza001
    Ennel mar nincs lejjebb. Az meg hagyjan lenne, hogy vezet egy ellenfel 2:0-ra ellenunk, de mi a fasz volt ez ? Mintha valami NB1-es csapatot latnak.

Egyeneset nem tudunk belerugni a labdaba. Ilyen alacsony szinvonalon en meg egyszer nem lattam focizni a Barcat, meg akkor se, ha megprobalok tobb mint 30 evre visszamenoleg emlekezni azokra a merkozesekre, amiket lattam toluk.
    Ilyen csapatosszeallitast is szegyennek tartom. Ertem en hogy rotalni kell, de most oszinten Pedrot beallitani ennyi kihagyas utan semmi jatekkal ?
    Meg aztan ez milyen kozeppalya ? 3 jatekos kozul azert valakit nem artott volna beallitani a Xavi,Iniesta,Fabregas harmas valamelyikebol.
    A vedelem is mi ? Hat nem talalja a helyet az uj gyerek, nem er labdaba, mintha nem is jobb hatved lenne, sot mintha nem is lenne a palyan.
    Megint 5 vedovel jatszunk, ami egy vicc.
    De a legnagyobb rohej az, hogy egy nagy rakas szar Osasuna vezet ellenunk 2 nullra, aki nem is jatszik jol.
  • pett3rson
    de le van, csak Ők hozzá vannak szokva okoska...gondolkozz is néha.
  • Christian88
    Végül is csak az egyetlen valamit érő csapatot nem vertétek meg a bajnokságban :D
  • Redmer
  • neogabe
    Ennyi...:)
  • Sippie
    és az ellenfélnek nincs lefagyva a pálya? :D
  • pett3rson
    úgy néz ki le van fagyva a pálya, legalábbis a közvetítő ezt emlegeti, emiatt nem tudnak normálisan passzolni és egyáltalán játszani, főleg a védelem van gondban.
  • pzoli00
    ehh, erre azért nem számítottam
  • Ferrari23
    :DD:D:D:
  • Sippie
    röhej :D
  • Christian88
    Hát szerintem már úgy van vele, hogy a bajnokság elúszott és mindegy ki játszik. A 2. helyet nem igazán veszélyeztetik
  • Sippie
    segítenek minket a bírók, mi más lenne?

Amúgy látom már hogy leszarják a bajnokságot
  • tobias88
    Amúgy megértem hogy pihentet Pep, de ki ez a Sergi Roberto?...
  • tobias88
    Szép kezdés. De most is mi volt már ez, 2 méterrel a védő mögül indult és lesnek befújja
  • Ferrari23
    Bekezdett a csapat :D:DD::D
  • banok
    20.00 Osasuna-Barcelona
    tv: Sport2 hu
    streamek:
  • bakkerman
    Osasuna – FC Barcelona:
    Pamplona, Reyno de Navarra
    20:00
    Vezeti: Paradas Romero
    TV: Sport 2 20:00
    Osasuna: Fernández, Bertrán, Sergio, Flano,Ibrahima – Punal, Nekounam, Nino, R. García, Calleja – Lolo.

FC Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano – Thiago, Xavi, Iniesta – Fábregas, Alexis és Messi.

nagyon kiváncsi leszek a mai helyzetkihasználásunkra,Alexis mutathatna valamit végre,az elmúlt időszakban jobbnál jobb helyzetei voltak,ma remélem látok tőle gólt is. Ha Leo jónapot fog ki,akkor nyerünk biztosan,remélem így lesz! Hajrá fiúk!
  • kaposi1
    Reméljük aktuális lesz a szezon végére.
  • Rash87
    Bocs,ez nagyon jó :DD
  • bakkerman

• tobias88
    Soha nem lesz Barca szintű.
  • Gaba94
    Cuenca tegnap kifejezetten jól játszott.
  • tobias88
    Cuenca nem, Thiago meg hozta a szokásos jó formáját. Cuencát nem tudom minek erőlteti, nem annyira jó kölök az...
  • bakkerman
    nem láttam a meccset,hogy játszottunk? Cuenca,Thiago jól nyomták? Helyzetkihasználásunk,védelem ezek rendben voltak?
  • Jakuza001
    Velencia megmutatta, hogyan kell emelt fovel vesziteni.
    Madrid peldat vehetne roluk.

Jatekunk kozeppalyan mar kezd hasonlitani a jatekunkhoz, de a tamadok a kontralehetosegnel, meg mindig nem ernek fel. Haromszor fordultunk le az ellenfelrol es olyan lassuak voltunk, hogy peldaul 4v3 helyzetnel is elodordult, hogy Cuencanak elore rugtak a labdat es mindenki megalt, es a szerencsetlen gyereknek mire valaki felert segiteni mar a vedok nagy letszamfolenyben voltak.
    Abidal nagyszeruen jatszott hiba nelkul, Mascherano szinten es kulon kiemelnem Puyol papa jatekat, mert hihetetlen, hogy megint mit hajtott az oreg. Jatszott ma jobb hatvedet, jobb szelsot es meg balszelsot is!!!
    Ok voltak harman a mezony legjobbjai, azert ez megint elarul mindent a tamadojatekunkrol.
  • Hobehto
    na végre....érett már