33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#20887 megint csak szenvedve néztem végig a meccset,megvan a 3 pont,ennyi. jöhet a valencia! -
#20886 Busquets-nak "csak" fel/ki szakadt a bőre, szóval gyors gyógyulás lesz -
#20885 Te tényleg hülye vagy -
bodajoci #20884 Röhely, amit a helyzetekkel csinálnak, de legalább nyertek...az is vmi :) -
pett3rson #20883 de egy primitív vagy baszki...bár igazi magyar, ha már neked szar legyen másnak is, mi? -
Ferrari23 #20882 Hát azt azért ki lehet jelenteni, ritka FOSOK voltak ma is.... Fabregas is egy nagy 0... -
Redmer #20881 Remélem egyszer téged is le fog rúgni valaki. Csak mert megérdemled. -
neogabe #20880 első alkalom,hogy Buszkeccc nem színészkedik.... ezt már megérdemelte... -
Ferrari23 #20879 lol :D 2-1 :D:D -
Ferrari23 #20878 Végre már MEssi a q életbe má :D:D -
#20877 Remelem nem a szokasos forgatokonyv szerint zajlik majd a merkozes, hogy mindent kihagyunk es a vegen, majd az ellenfel talal egy golt es gyozelem helyett egy dontetlen lesz a vege. -
#20876 Mezonyben siman jobbak vagyunk, de a tamadojatekunk megint egy nagy nulla.
Nem tudom mostanaban vajon hany 100&-os golhelyzet kell, hogy loni tudjunk egy golt.
4db 100% helyzet kellett a golhoz, marpedig 25%-os kihasznalas ilyen golhelyzetekben, nagyon rossz arány.
Messi es Fabregas tovabbra is forman kivul es vicc, hogy mar megint a legjobbunk Mascherano. -
#20875 Tello gyerek egész jó, de a Cuenca - Jonathan Dos Santos párost nem tudom miért erőlteti, nem ütik meg a fiataloktól elvárható szintet -
Redmer #20874 És a City egyfolytában szívóoldalon lenne. Mou mehet, Pep maradhatna. -
#20873 Bár az durva lenne, hogy Mou elmenne a City-be, Guardiola meg meglepetésre váltaná Sir Alexet -
#20872 Pep maradjon csak -
Redmer #20871 Szerintem beáldozzuk a bajnokságot egy BL győzelemért cserébe és ismét történelmet fogunk ezzel írni, Pep utána lelép a csapattól. -
#20870 Pihentetés lesz ma:
Valdés, Alves, Puyol, Mascherano, Adriano, Cesc, Thiago, Jonathan dos Santos, Messi, Tello, Cuenca
Ezzel a kezdőcsapattal simán kikaphatunk. Valami iszonyat... -
#20869 Lehet a Hamburgot kellett volna. :D -
#20868 gondolkoztam rajta,hogy a hétvégére megrakom a dortmund-real kettőst 10k-val,végül csak a dortmundot vállaltam be,lehet megbánom,hogy nem raktam meg a blancokat -
#20867 Siman, hiszen az a Real Madrid fiok csapata.
Ugy leadjak a pontokat, ahogy illik, hiszen nem kapnanak kolcsonjatekosokat es plusz penzt. Meg aztan a tenyeszcsapat sose jatszik teljes erobedobassal a nagytestver ellen. Az a merkozes mar reg le van zsirozva.
-
#20866 Szerintem testvere GDS jobb jatekos volt. Kar volt elkuldeni. -
#20865 csak nekem van olyan érzésem,hogy este az a Getafe,akik minket megvertek,most a Realtól egy laza ötöst beszopnak? -
#20864 JDS sz*rt sem ér, ezt már nem egyszer megmutatta. 3-0nál pályára küldhető, de kezdőként esélytelen.
Amúgy azok akik tényleg játszhatnak egy komolyabb meccsen, az 14 ember:
Victor Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Busquets, Mascherano, Xavi, Iniesta, Fábregas, Alexis, Messi, Pedro, Villa és 3 kiegészítő: Adriano, Thiago, Keita
Ebből Keita az afrika kupán, Iniesta, Pedro és Villa a betegszobában jeleskedik. -
#20863 az a helyzet,hogy nem nagyon tudunk pihentetni. a védelembe esetleg egy Montoya kaphatna helyet,más nagyon nincsen...középpályára lehetne egy Busi-JDS-Thiago hármas,de ezt nem vállalja be Pep. rövid a padunk,nincs átmenet az alap 11 és a Barca B között,nincsenek vízhordó,igazi benchwarmer embereink -
#20862 Fejbe lövöm magam, ha megint a pályán lesz egyszerre Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Busquets, Mascherano és Adriano. Simán le tudjuk hozni a meccset Thiago-val és Alexis-el pihentetve szerdára pár játékost a végén. -
#20861 FC Barcelona – Real Sociedad
Barcelona, Camp Nou
22:00
Vezeti: Clos Gómez
TV: Sport 2 22:00
FCB: Victor Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Abidal –Busquets, Mascherano (Thiago), Xavi – Alexis (Adriano), Messi, Fábregas
Real Sociedad: Bravo, Estrada, Demidov, I. Martínez, Cadamuro – Aranburu, Bergara – Griezmann, Vela, Xabi Prieto – Agirretxe
-
Redmer #20860 Abidal hosszabított. -
IXEMGabeo #20859 AS Róma, van, hogy lő gólokat, de hullámzó játékos -
Odacsap77 #20858 romába játszik.. sokszor csere.. nem nagyon megy mostanában neki, bár néha fantasztikusan játszik néha kritikán aluli. -
#20857 Mármint van vki aki követi a pályafutását? -
#20856 Bojannal mi van? -
IXEMGabeo #20855 cikk nekem se jött be én inkább a képen nevettem nagyot:D -
#20854 most ezt nem emiatt a Pintos cikk miatt írtam,hanem úgy általánosságba -
#20853 szánalom az NS-nek ez a sportszelep rovata...komolyan mostmár csak a blogokat érdemes olvasnom,a hétköznapi civil emberek jobb írásokat produkálnak,mint ezek az "újságírók"... -
IXEMGabeo #20852 lol ez nagyon nagy:D:D -
#20851 Carles az Carles,ha kell,vadállat módjára terít le bárkit,ha kell gólt fejel,de ha úgyvan,bedob 2 Zizou cselt :)) Óriási egyéniség,szerintem ma ez biztos beszédtéma volt az edzésen :D -
#20850 -
#20849 jó eredmény ez az 1-1,de inkább az az aggasztó,hogy idegenben mennyire impotens a játékunk,görcsösek nagyon a srácok. otthon szerintem mindenképpen meglesz a továbbjutás,és akkor jöhet a döntőben a Bilbao. -
Hobehto #20848 Én azt látom,hogy a Pep team próbálgat valami más játékot, taktikát, hiányzott 2 alapember a csapatból, igaz meglátszott ez Messi játékán, mert nem volt ki kiszolgálja, gondolok itt Xavira, meg ez nem az ő napja volt, de haragudni semmiképp nem lehet rá, hisz egy olyan klasszis mint ő, képes 1 másodperc alatt megváltoztatni egy meccsett, akár egy találattal, vagy egy gólpasszal! Tegnap nem ment ennyi! A döntetlen nem rossz egy Valencia ellen, no meg a rugott gól idegenben!!A Camp Nouban bemennek ezek a ziccerek biztos vagyok benne!!