33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#21680 Mily meglepő, hogy kiállítittak tőlünk megint valakit. Ez megint a Madridi érdekek nyugtatására volt alkalmas. Aki látta az esetet, egyből láthatta, hogy az ég világon semmi kiállításra érdemes dolog nem történt. Ez csak megint arra jó, hogy alkalmas legyen arra, hogy a Barcát jobban sújtják a bírók már már csalás szinten, vagy szimplán a Madridi érdekek kívánták
Nem tudom melyik, de idiótaság volt a bírótól -
#21679 Amugy Messinek adtak a golt, Sanchez nem ert bele. -
Zséé #21678 jó esély van rá hogy nem... -
#21677 :D na az igenjó kérdés, szervezzünk fogadásokat? :D -
Zséé #21676 Nah kíváncsi leszek Thiago pirosát eltörlik e... csak mert a semmire kapta a második sárgáját -
#21675 Szerintem Messi gólja volt -
#21674 Nah, Messi elkezdte írtani az ellenfelet, igaz, csak labdával. Kár hogy most nem jött be a löbbölés, mert ez a meccs nem lesz sétagalopp... -
#21673 18.00 Real Mallorca-Barcelona
tv: Sport2 hu
streamek itt: -
#21672 Realos népsport blog
"Utóiratnak pedig csak annyit, hogy borzasztóan büszke vagyok blogunk (szinte) minden tagjára. A legnagyobb hazai sportújság internetes fóruma, az oldalon megjelent vonatkozó cikkek, a külföldi oldalak illetve a legnagyobbként ismert szurkolói oldalak csordultig tele voltak gyűlölködő, egymás torkát átharapó szurkolókkal és persze trollokkal. Ellenben nálunk eddig még nem került sor moderálásra."
Úgy vagyok onnan kitiltva, hogy 1szer írtam be annyit kulturáltan, hogy kicsit elfogult a cikk, de néhol igaz. Így persze hogy nincs ellenvetés.
Most is megírnám, hogy teljesen jól látja a dolgot, de ki vagyok tiltva... -
#21671 "Ugyanez igaz Özil esetére is" Ez szep es jo csak kozben odamondta anyanyelven, hogy "Fick mich durch!"
Pechjere a jatekvezeto kivaloan beszel nemetul.
Raadasul megegyszer kijelentem, ha csak a jatekvezeto a hibas, hogy vontak vissza az egyik sargajat a szovetsegnel Ramosnak ? Az elso egy visszaranta volt, amiert kotelezo a sarga es az is volt, a masodik meg egyertelmu szandekos szabalytalansag volt duhbol.
Most akkor csak a birok nyomjak a margitot vagy a szovetseg is ? -
homeless #21670 Engem is aggodalommal tölt el, hogy más szabályokat alkalmaznak a madridra. Nem hiába vezetik a bajnokságot. -
#21669 Madridot képviselő szóvivő nyilatkozott:
"A klubnál támadásként éljük meg és aggodalommal tölt el minket, hogy a játékvezetők más szabályokat alkalmaznak ellenünk, ez pedig arra késztet minket, hogy osztozzunk az edzői stáb és a játékosok megdöbbenésén azzal kapcsolatban ami az El Madrigalban történt.
A játékvezető hihetetlenül szigorú volt velünk; Rui Fariát egyszerűen csak azért állította ki, mert Cristiano Ronaldót bíztatta tapsával. Ugyanez igaz Özil esetére is, pedig ez a srác mindig tisztán játszik.
Mi nem foglalkozunk a mérkőzés végeredményével, de a bíró velünk kapcsolatos tetteivel - ami abból állt, hogy folyamatosan arra figyelt, mi történik a technikai zónában - igen."
Komolyan mondom ezek szívnak valamit. Még hogy Ronaldo-t bíztatta, ugyan már, na meg van egy 4. játékvezető és ő is szólt. Ráadásul az első mondat meg arra utal, hogy az egész szezonban őket bántották a bírók. -
#21668 "Sánchez Arminio a bírói kar feje erősnek, és durvának titulálta Gerard Piqué azon nyilatkozatát, hogy a Velasco Carballo utazott rá, csak azért, mert szóvá tette a Sporting elleni bajnoki szünetében azt, hogy miért nem adott tizenegyest a Keita elleni szabálytalanság után. A kiállított Piquét nagy csinnadratta közepette akarta a Szövetség elé citálni, mondván, igenis büntessék meg a védőt kijelentéséért.Szerdán a Real Madrid játékosai közül Pepe szinte le k.....va a...nyázta a játékvezetőt a döntetlen után, Ronaldo pedig egész egyszerűen azt mondta, tisztán és érthetően, "rablás, egyszerűen rablás". Azt már csak mellékesen jegyezzük meg, egyes lapok szerint José Mourinho sem volt visszafogott amikor Paradas Romero ténykedését kellett minősíteni. Arminio azonban hallgat, egy szót sem szólt a történtekkel kapcsolatban Sőt, még csak fel sem emelte a szavát, pedig ezek a szavak legalább olyan súlyúak voltak, mint Gerard Piquéé!" -
#21667 3-4 ponttal ? LOL
Hagyjal mar, kapasbol vagy 6-8 merkozest feltudok sorolni. -
#21666 Ebben nem értek egyet. Ugyan úgy, ahogy a Madridistáktól túlzás az már, hogy valaki azt mondja hogy őket hátráltatják a bírók, ugyan úgy butaság az, hogy a Madridot tolnák a bírók. Messi is sokszor megkapja arra a szabadot, hogy ő Messi, miközben nem bántották annyira.
Tény, hogy még mindig a Madrid jött ki jobban a bírókból 3-4 ponttal, de az annyira elenyésző már, hogy csalásnak nevezni abszurditás. -
#21665 Mert mint irtam mar tobbszor is neked, hogy naiv vagy.
Olyan egyertelmuen egyoldalu az egesz, hogy nem lehet nem eszrevenni. -
#21664 Arra azért nem számítottam, hogy már a meccsek előtt máris jobban fognak állni a meccsek utáni bírói ítéletekhez képest. -
#21663 Pep:
„Nem láttam a meccset. Amikor megtudtam az eredményt, örültem neki, ez normális, de ugyanúgy tudtam pihenni és aludni éjszaka, mint máskor. Nincs véleményem a Villarreallal kapcsolatban.”
„Vagyunk köztünk olyanok, akiknek családja van. Feleségünk, gyerekeink… Van azért más is a focin kívül. A kettesen egy jó filmet adtak, más napokon elmész moziba… Sok meccsét láttam a Real Madridnak, de pont ezt nem tudtam megnézni. De ilyen esetekben is megnézem az összefoglalókat természetesen, hogy lássam, milyen helyzetek voltak.”
annyira természetes,egyszerű,és "tiszta" ember benyomását kelti minden nyilatkozata,hogy csodálatra méltó. -
#21662 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1079980721&no=21653]#21653[/URL] -
#21661 Ramost felmentették. Na ez a nevetséges. Szó szerint Soha senkit nem szoktak felmenteni, erre őt felmentették, miközben jogos volt a piros. -
#21660 Szerintem azt az edzot nagyon gyorsan elkuldenek barcelonabol. -
#21659 Leoval nem kell egy hullámhosszon lenni,ennek a srácnak mindene a futball,kikell küldeni a pályára,oda kell adni neki a labdát,és ő a többit tudja! Az igaz,hogy Pep nagyon ért a játékosai nyelvén,fiatalos,egy nagy családként fogja össze a keretet,de más edzővel is kijönne Messi,én azt mondom -
#21658 és mi van akkor, ha jön egy új edző, akivel mondjuk nem igazán lesznek egy hullámhosszon? mert Pep szerintem távozik a szezon végén -
#21657 Európán belül ő nem fog máshol játszani szerintem. -
#21656 egy cseppet se bánnám,ha 34-35 évesen hazamenne,de arra kevés esélyt látok hogy az elkövetkező 5-6 évben máshova igazoljon. -
#21655 Nem innen fog visszavonulni, ha jól emlékszem azt mondta, hogy a pályafutása végefele szeretne hazatérni Argentínába. -
#21654 Chelseabe nem fog menni nyáron az biztos,sőt,sehova nem fog,ha nem hosszabbít,pihenni fog 0,5-1 évet.
#21651: Én szeretném azt hinni,hogy pályafutása végéig nálunk játszik,de a mai labdarugásban kevés példa van arra,hogy valaki nevelőklubjából vonul vissza úgy,hogy máshol nem is játszott. Barca mezben még legalább annyi gólt lőjjön amennyit eddig,legalább ennyi trófeához segítse a csapatot,és akkor ha menni szeretne,akkor menjen.Már ígyis legenda lett nálunk. :) -
#21653 Aham, valoszinuleg azert jatszik majd a hetvegen Ramos, mert allitolag a sargaja nem volt jogos. :PPPP
Ezen mar csak nevetni lehet. -
#21652 Szerintem úgy lesz nála mint Raúlnál. Mikor eljön az az idő, hogy nem tud segíteni a csapaton, elszerződik. Csak ő nem a Schalke-ba, hanem vissza Argentínába
Viszont jó edző nem lesz belőle, mert egyáltalán nem tökös -
#21651 egyébként elhiszitek, hogy Messi a Barcelonában marad a pályafutása végéig? Mert szerintem ez marha nagy baromság, előbb utóbb eljön az idő amikor már ő is tovább akar lépni, csak az a kérdés, hogy hová? -
#21650 Hát. Előtte lévő évben nem nyertünk semmit, mielőtt jött, utána meg mindent szóval valamit számít -
#21649 Guardiola megy vagy marad?
Szerintem sanszos, mert egy igazi edző szereti a kihívásokat és a Barcával már mindent megnyert többször is, és úgy tűnik Abramovics nem fogja sajnálni a pénzt!
szerintetek mennyire befolyásolná a csapat játékát, ha szezon végén távozna? -
#21648 bocsánat,csak már nagyon elegem van ebből a spanyol fociból,ami kialakult...saját meccsünkön kívül nagy ívben kerülni fogom mostmár minden "érintkezést" ezzel a fertővel,csak a csapatbeli nyilatkozatok,híreket fogom olvasni,mert elegem van murinyobol és a szövetségből. Visca el Catalunya -
#21647 Nah, nálam ez az írásod már moderálva lett volna. Csak pont te vagy a házigazda
Kevesebb káromkodást -
#21646 ahol JM az edző...normális edző,aki nem csak megy a feje után,és emberséges,az azt mondja,hogy "emberileg egy nulla vagy,nálam nem játszol,keress másik csapatot"! murinyo meg olaj a tűzre folyamatosan... -
#21645 Na jo de most oszinten milyen csapat az, ahol egy olyan jatekos jatszhat mint Pepe ? -
#21644 büdös fasszopó ez a szóvívő is,most ezt gondolom olvasták Katalóniában is,és ezzel megint csak az ellenségeskedést indítják be,meg szítják az indulatokat...ez a geci murinyo meg eltakarodhatna végre spanyolból,ő teszi olyanná a játékosait amilyenek most. -
#21643 Mourinho szóvivője:
„Igaz, hogy két ponttal csökkent az előnyünk, de még mindig hahahahaha, elnézést, nem tudom abbahagyni a nevetést, mert a tabellára nézve még mindig látok hatot. És ne feledjük, hogy a második az az első az utolsók között. Na és most ki a második, ki? Elnézést, megint nevetnem kell.”
Na ezért nem csípem én a mai madridot. Soha nem volt ez a viselkedés Madridban szokás... -
#21642 Az a baj, hogy hiába megy megint az óvás. Ha az is lesz amit mondasz, az megint csak a szurkolótáborok közt fogja a feszültséget szítani. Tényleg lépni kellene a szövetségnek a bírói hibák ellen. Nem azért bámulom ezt a tetves bajnokságot, hogy a bírók döntsék el, melyik csapaté legyen a bajnokság. Ez a játékosok dolga lenne. -
#21641 Nem csak a Real esetében van minimális eltiltás, hanem szinte minden esetben. Minden beadványt elutasítanak, utólag nem tiltanak el senkit.
Amúgy figyeljétek meg, a Madrid most fellebbezni fog, meg lenyilatkozzák a Spanyol bírót mindennek, és ezek után a hátralévő 8 meccsből mindegyiken jobban jönnek majd ki a bírókból, mert jobb a békesség. Remélem hogy nem így lesz, de idén láttunk már rá példát
Ezek után kétes szituációban ki ad meg a Madrid ellen egy 11est, vagy ad nekik egy pirosat? Senki