Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a gond ezzel az, hogy a komolyabb merkozeseknel lesz emiatt majd sokkal zsufoltabb a program, ahol majd sokkal jobban kell a frissesseg es most meg nem vagyunk faradtak.
Bár nagyon zsúfolt a program. 😞
http://goo.gl/gd6Zi5
FCB: Valdés - Alves, Mascherano, Piqué, Abidal - Busquets, Xavi, Iniesta - Alexis, Messi, Villa.
Real Madrid: Casillas - S. Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo - X. Alonso, Khedira - C. Ronaldo, Özil, Coentrao - Benzema.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
cesc fábregas
Visca El Barça!
http://www.twitch.tv/hegii

cesc fábregas
cesc fábregas
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
cesc fábregas
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
-Az mekkora lenne 😄 Még nem is játszott velük, egy edzésen sem volt, de már játszana pár percet.
Végéhez ért a Cesc-ügy: az Arsenal és az FC Barcelona is bejelentette, hogy megegyeztek a középpályás vételárát és klubváltását illetõen, így Fábregas hivatalosan is a Barça labdarúgója lesz a hétfõi naptól. A saját nevelésû játékos vasárnap délután hagyta el Londont, hogy hétfõn már bemutathassák Barcelonában.
Cesc természetesen elõbb délelõtt átesik az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, majd ezek után aláírja a szerzõdését a katalán klubbal. A középpályás a kontraktus szignózása után 13 órakor Rosell klubelnökkel a Camp Nout övezõ irodasornál található Barça-címerhez megy a szokásos fotók elkészítésére, majd 13 óra 30 perckor a Camp Nou-ban mutatják be a szurkolóknak a játékost. Ez nem tart majd hosszú ideig, ugyanis 14 órakor már a Párizs Terembe hivatalos a játékos Rosell elnökkel és Andoni Zubizarreta technikai igazgatóval karöltve, hogy válaszoljon a média képviselõinek a kérdéseire.
Amint arról korábban már beszámoltunk, a Barcelona 34 plusz 6 millió euróért szerzõdteti a saját nevelésû játékosát. Fábregas debütálására akár már szerdán sor kerülhet, amikor a Barça a Real Madridot fogadja a spanyol Szuperkupa második felvonásán.
Visca el Barca! Visca Catalunya!
Az a pofon ebbol alakult ki egy csalas reszekent, ahol azt mondom szegyen egy azonos edzoi ill. biroi erdkegyeztetest alapul venni. szqbalytalan gol es egy meg nem itelt tizenegyes volt aminek kosznhette az Inter 3:1es gyozelmet.
Korrekt jatekcezetes mellett ma az elmult evek legeredemenysebb BL resztvevoje lennenk a 4x-szeres gyozelmunkkel.
Majd belerázódik, szerintem jól fogja bontogatni a védelmet a jobb oldalon.
azért nem gyenge egybõl a mélyvízbe dobni...
lesz õ még jobb is , viszont Messin meglepõdtem! Ott folytatja ahol tavaly abbahagyta 😄
bár a 33.percig én azt néztem ,hogy mekkora hendikeppel fog a barca kikapni xD
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Szerintem a visszavágó 1-1 lesz 😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
abban reménykedem, hogy semmiféle motiváció hiány nem lesz idén a csapatnál...
A mi csapatunk az etalon manapsag, ehhez kell az ellenfelenek nyero strategiat kitalani az ellenfeleinknek.
de tökmnd1 mert utána még volt ideje gólt lõni a realnak mégsem sikerült sajnos..
visszavágón szintén eltudom képzelni a 2:2 -es végeredményt
Cesc Fábregas - Welcome to Barca <#hawaii>#hawaii>
holnap bemutatás!
cesc fábregas
bízom benne, hogy szerdán nyerünk otthon! 😉
új kölyök elég gyenge volt csak bohóckodott....
Szerintem nagyon jó meccs volt,teli fordulatokkal.
Várom a visszavágót.<#vigyor4>#vigyor4>
Visca el Barca! Visca Catalunya!
Szerintem lesz ennél rosszabb😄😄