33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#21721 ORF is adja... ellenben mi a szar van a pályával? esett az eső, vagy ennyire eláztatták direkt? Csúszkálnak a barcások jobbra balra -
#21720 Nagyon félek Pique teljesítményétől mert ma neki kell fejjátékban valahogy felvenni a versenyt Ibra-val nagyon sokszor, hiszen a Milán már hétvégén is így játszott a Roma ellen, legalább 15ször ívelték a fejére a labdát. -
#21719 Milan: Abbiati – Bonera, Nesta, Mexes, Antonini – Nocerino, Ambrosini, Seedorf – K-P. Boateng – Robinho, Ibrahimovic
Barcelona: Víctor Valdés – Daniel Alves, Piqué, Mascherano, Puyol – Busquets, Xavi, S. Keita, Iniesta – A. Sánchez, Messi
Keita gondolom a nagyobb erő szükséglete miatt került be, bár én nem értek vele egyet. Szerintem a középpálya így gyengül, Keita nem egy passzt fog majd eladni. -
#21718 Ja van, csak azok k.. drágák. -
#21717 Van hdmi-vga átalakító is -
#21716 Akkor van csak gáz, ha a videokártyának csak HDMI kimenete van, a TVdnek meg nincs. -
#21715 Nem nagy ordongosseg. Veszel egy megfelelo kabelt osszekotod a TV-t es a VGA kartyat vele es a videokartya drivereben beallitod a tv-t mint masodlagos kijelzot. -
#21714 Nah, azért megkaptuk a sorsolással az izgalmat legalább. Ha nem is kaptunk olyan nulla ellenfelet mint a Madrid, legalább izgulhatunk a Milan ellen -
#21713 Köszöntem!
Mondjuk faternak tv-re sajna nem tudom átküldeni :D Na majd egyszer összekötöm a géppel. Ha rájövök hogy kell! :D -
pett3rson #21712 köszi barátom :) -
20.45 AC Milan-Barcelona tv: Digisport hu, ORF1, TVR1, STV1
streamek:
-
pett3rson #21709 adjak stream linket? -
#21708 phaszom... köszi. -
bodajoci #21707 Digin -
#21706 Melyiken lesz a meccs? -
#21705 Tehat akkor megiscsak hazai palyan jatsza a rinyamargit a kovetkezo merkozesen is a 2. merkozeset ?
Mas: Edzes a San Siroban
-
#21704 mindenképpen kell vennie nyáron Pepnek(??) egy balhátvédet,és egy középhátvédet. van a Vilarrealban egy Argentín srác,olasz útlevéllel,Mateo Musacchio,őt olcsón eltudnánk hozni,alapember a csapatában,és jó játékos,előbb utóbb elvinnék,miértne vinnénk el mi nyáron? -
#21703 Chiellini Abidal stílusú. Támadni nem nagyon tud, de védekezni annál jobban. -
#21702 De Alba-t nem lehet használni középen. Ugyan ott lennénk, hogy van 3 védőnk, de Puyol már nem teljes értékű. -
#21701 akiket felsoroltál én csak Pereira-t nézném szivesen Barca mezben,tetszik a stílusa,gyors,technikás játékos,és szerintem 20 alatt elhozható lenne,de akkor már inkább Jordi Alba,ő a spanyol bajnokságban nevelkedett,pikk-pakk beilleszkedne,a fél csapatot ismeri a válogatottból,én neki örülnék nagyon! Vermaelen,Boateng nem Barca szint,Chielliniről nem tudok nyilatkozni,FM-ben jó,annyit tudok :DD -
#21700 Amúgy nekünk Mascherano szerintem bevált középen, hülyeség lenne oda igazolni bárkit is. Balhátvéd kellene aki tud középen is játszani esetleges 2 sérülés esetén: Vermaelen, Chiellini, Portóból Pereira vagy a Bayernből Boateng -
#21699 Annyiban jó, hogy hasonlít Puyolra -
#21698 David Luiz--->Barca???
remélem ez egy nagyon nagy kacsa,bűngyenge a csávó,40 misiből jönne egy Thiago Silva,meg egy spanyol olcsó játékos padra...ez a gyerek nemhogy 40-et nem ér,de még 15-öt se. -
#21697 Pontosan. Már egyből mindenhol a csalást keresed mielőtt utána néznél.
Tavaly mi kaptunk könnyű sorsolást a negyeddöntőben. -
#21696 a következő körben a Real otthon fogja játszani a 2. meccsét,és ha mi továbbmegyünk,akkor mi is. nézz utána az uefa.com-on -
#21695 Miert mit gondoltal, miert ilyen a sorsolas ? :PPPP
En nem lepodnek meg azon, (sot en kifejezetten azt varom) ha a Chelsea es az RM jatszana otthon a masodik merkozesuket a kovetkezo korben is. -
#21694 AC Milan – FC Barcelona
Milánó, San Siro
20:45
Vezeti: Eriksson (svéd)
Milan: Abbiati - Bonera, Mexes, Nesta, Zambrotta - Aquilani, Ambrosini, Nocerino - Robinho, Ibrahimovics, Boateng.
Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Puyol – Busquets, Xavi, Iniesta, Fábregas, Alexis és Messi. -
#21693 Érik a Chelsea továbbjutása. Kár, mert tetszett a Benfica játéka, a Chelsea játéka meg majdnem nulla -
#21692 Szerintem 1-1 vagy 2-2 lesz. Vezetünk, de a Milan rögzített szitu után kiegyenlít. Visszavágón meg lemossuk őket, ahogy az Arsenal tette. -
#21691 szerintem kettővel nem fogunk győzni,jó ez a Milan,ősszel is nagyon jók voltak,és azóta mentálisan csak erősödtek,én egyébként 1-2-re tippelek,fogunk gólt kapni,de ígyis nyerünk 1 góllal. És amit én érzek,az az,hogy holnap Messi nem fog lőni gólt,hanem valaki más fog(ha egyáltalán ugye lövünk gólt). -
leipsig #21690 1-3 -
#21689 na tippeket várok a holnapi meccsre,szerintetek mi lesz?
-
#21688 jó kis vidi :) -
#21687 -
#21686 "Fellebbezést nyújt be az FC Barcelona a Spanyol Labdarúgó Szövetség illetékes bizottságához Thiago Alcántara és Carles Puyol sárga lapja ügyében. Mint ismeretes, a hétvégi, Mallorca elleni bajnokin mindkét játékosnál kezezést látott Ayza Gámez játékvezető, melyet büntetett is, ráadásul Thiagónak már nem először kellett felmutatni a sárga lapot, így a kiállítás sorsára jutott. A Barcelona vezetősége azonban úgy érzi, mindkét esetben véleményes játékvezetői döntés született, így a versenybizottság elé viszi az ügyet."
Ha Thiago 2. sárgáját nem törlik el, az eléggé jelzés értékű lesz. -
#21685 Amúgy tegnap megfigyelhettük, hogy a Barca játékosai hogy körbeállják a bírót egy teljesen jogtalan pirosnál. Sehogy...
Talán Busquets ha odament nyavalyogni, más nagyon nem. Senki nem anyázott, tapsolt gúnyosan, ordított a cserepadról. -
#21684 De most komolyan. 0-1 volt és még nagyon sok hátra. Ilyen esetnél sárgát adni nonszensz. Lehet a bíró úgy számolt, hogy 35 perc alatt 10 emberrel csak nem nyer a Barca és akkor Mou-ék csöndben maradnak? Remélem hogy ez csak egy pesszimista felvetés. -
#21683 Nem fogunk fellebbezni sem. -
#21682 Jah, és kíváncsi vagyok, hogy ha megfellebbezzük e, ez a sárgát el e törli a szövetség, valószínűleg nem... -
#21681 De legalább BL jön normális 5 bíróval ahol nem lesz ilyen probléma.