Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Igen erre utaltam, hogy sûrû lesz a program 😞

http://goo.gl/gd6Zi5

Jakuza001
Ez szep es jo ami mondasz.

Csak a gond ezzel az, hogy a komolyabb merkozeseknel lesz emiatt majd sokkal zsufoltabb a program, ahol majd sokkal jobban kell a frissesseg es most meg nem vagyunk faradtak.

[HUN]FaTaL
Nem baj, legalább eltelik egy kis idõ a classicok között, nem egymás hegyén-hátán lesz. 😊

Bár nagyon zsúfolt a program. 😞

Jakuza001
Hetvegen nem lesz fordulo 😞

bakkerman
elõzetes kezdõcsapatok:

FCB: Valdés - Alves, Mascherano, Piqué, Abidal - Busquets, Xavi, Iniesta - Alexis, Messi, Villa.

Real Madrid: Casillas - S. Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo - X. Alonso, Khedira - C. Ronaldo, Özil, Coentrao - Benzema.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

A Roma élénken érdeklõdik a Barcelona fiatal játékosa, Thiago Alcantara iránt, így az idén szerzõdtetett Luis Enrique és Bojan Krkic után újabb erõsítés érkezhet a Barcától. A katalánok minden bizonnyal nem szeretnének végleg megválni Thiagótól, ugyanis a játékos mindössze egy hónapja írta alá új szerzõdését, ám a több játéklehetõség reményében elképzelhetõ, hogy a futballista az olasz fõvárosban folytatja pályafutását.

cesc fábregas

Találtunk 2 gólt szerencsére:-) Elsõ félídõ csapnivaló volt, míg Messi vissza nem jött a középpályára labdát "keresgélni". Utána már jobban döcögött a gépezet de akk is rengeteg labdát elszórtak a fiuk. Idény eleji forma:-O

Visca El Barça!

Christian88
Szerintem meg késõbb jó lehet a fabregas-thiago páros a xavi-iniesta helyére. Kupában szerintem simán játszhatnának.

http://www.twitch.tv/hegii

thiago így háttérbe szorulhat 😞

cesc fábregas

cesc fábregas

bakkerman
mondjuk most sajnálom Thiagot,egész felkészülést végignyomta gyakorlatilag alapemberként,minden meccsen ott volt kezdõként,jól játszott,és most azt látja hogy mekkora a felhajtás, hogy jött egy ember a középpályára :S persze örülök Cesc-nek,de azért remélem Pep tisztában van vele,hogy van nekünk egy csiszolatlan gyémántunk,aki még sok szép pillanatot okozhat nekünk,INGYEN. sok sikert Cesc,sok sok asszisztot várok 😊)

Tyler1
inkább Jon Cryer 10 év múlva 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tviktor91
Hát eléggé.:

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

bakkerman
tényleg egyébként, mindkettõnek miki egeres a haja ott elõl,a szemük is,a szájuk is rettentõen hasonló

sz4bolcs
bazz 😄😄😄😄😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

tviktor91
Mintha Mascherano apja lenne ez a csávó😄DDDD

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Cesc has finally joined FC Barcelona, after signing a contract for the next five seasons. His buyout clause will be 200 millions of euros.

cesc fábregas

sz4bolcs
Ha Realos lennék, most feltenném a kérdést: Gondolod, hogy egyedül képes lenne 5-0-ról fordítani? 😄

dienesoft
Szerintem biztosan nem játszik még Fabregas, nagyon korai lenne edzés nélkül debütálnia...bár lehet, hogy 5-0-nál nyugodtan be lehetne engedni alázni. 😊

bakkerman
nem fog játszani szerintem,szerintem ma még nem is edz,ügyeket intéz,házat stb...holnap fog edzeni

bakkerman
igen,elég egy 0-0 vagy egy 1-1 is nekünk,vagy egy 5-0

sz4bolcs
"Fábregas debütálására akár már szerdán sor kerülhet, amikor a Barça a Real Madridot fogadja a spanyol Szuperkupa második felvonásán."

-Az mekkora lenne 😄 Még nem is játszott velük, egy edzésen sem volt, de már játszana pár percet.

a kupában itt számít az idegenben lõtt gól?

bakkerman
Cesc Fábregas immáron hivatalosan is az FC Barcelona labdarúgója, miután mindkét egyesület bejelentette a megegyezést a középpályás klubváltását illetõen. Fábregas hétfõn esik át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, s ha az orvosok mindent rendben találnak nála, úgy aláírhatja a szerzõdését a katalán egyesülettel. Cesc hétfõ délután 14 órás kezdettel tart sajtótájékoztatót a Camp Nou Párizs Termében.

Végéhez ért a Cesc-ügy: az Arsenal és az FC Barcelona is bejelentette, hogy megegyeztek a középpályás vételárát és klubváltását illetõen, így Fábregas hivatalosan is a Barça labdarúgója lesz a hétfõi naptól. A saját nevelésû játékos vasárnap délután hagyta el Londont, hogy hétfõn már bemutathassák Barcelonában.

Cesc természetesen elõbb délelõtt átesik az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, majd ezek után aláírja a szerzõdését a katalán klubbal. A középpályás a kontraktus szignózása után 13 órakor Rosell klubelnökkel a Camp Nout övezõ irodasornál található Barça-címerhez megy a szokásos fotók elkészítésére, majd 13 óra 30 perckor a Camp Nou-ban mutatják be a szurkolóknak a játékost. Ez nem tart majd hosszú ideig, ugyanis 14 órakor már a Párizs Terembe hivatalos a játékos Rosell elnökkel és Andoni Zubizarreta technikai igazgatóval karöltve, hogy válaszoljon a média képviselõinek a kérdéseire.

Amint arról korábban már beszámoltunk, a Barcelona 34 plusz 6 millió euróért szerzõdteti a saját nevelésû játékosát. Fábregas debütálására akár már szerdán sor kerülhet, amikor a Barça a Real Madridot fogadja a spanyol Szuperkupa második felvonásán.

bakkerman
nagyon jó meccs volt,egy KREATÍV,FAIR,JÓL JÁTSZÓ Real Madrid otthonában,igazi Clasico hangulat volt,pattanásig feszült hangulatban,de végülis nem szakadt el a cérna senkinél hálistennek. a gólok szépek voltak. a Real élt az egyetlen taktikával ami ellenünk szóba jöhet,ha kitámadnak,és csírájában elfojtják a passz játékunkat. sikerült nekik,úgy gondolom az egész meccsen,jobban is játszottak nálunk. jó eredmény ez a 2-2,végre láthattuk Alexist,Thiago nagyon jól mozgott,én egyedül a copasokkal voltam egy picit nem megelégedve,Masch néhol egész bizonytalan volt,és Alves is olyanokat csinált amin pislogtam kettõt...jó ez a 2-2,visszavágón lehet összeállítja Pep a jól megszokott sikeres MVP-t,mögöttük Xavi-Iniesta tengellyel,és akkor meglehet az elsõ trófeánk idén! VISCA EL BARCA!

madrid szurkolóként mondom, de a jobb csapatok támadói sajnos szinte mindig elverik szegény Marcelot, a kedvenc brazilomnak nem erõssége sajnos a védekezés, viszont támadásban tökéletes. Sanchez elõtt nagy jövõ áll, kiváncsi vagyok mi lesz belõle itt Spanyolországban.

Madrid topikban mekkora show van már 😄

Visca el Barca! Visca Catalunya!

4km futott többet nem!

Jakuza001
Ez szep es jo, de ugy gondolom, hogy inkabb ezt az osszecsapast egyetlen egy dolog ami jellemezte, az elso merkozes portugal biroi elfogultsaga.
Az a pofon ebbol alakult ki egy csalas reszekent, ahol azt mondom szegyen egy azonos edzoi ill. biroi erdkegyeztetest alapul venni. szqbalytalan gol es egy meg nem itelt tizenegyes volt aminek kosznhette az Inter 3:1es gyozelmet.
Korrekt jatekcezetes mellett ma az elmult evek legeredemenysebb BL resztvevoje lennenk a 4x-szeres gyozelmunkkel.

[HUN]FaTaL
Még gyakorlatilag nem is edzett a csapattal, szerintem jól játszott, 1:1ben szinte mindig megverte Marcelot.

Majd belerázódik, szerintem jól fogja bontogatni a védelmet a jobb oldalon.

szoknia kell a stílust, a csapatot , az új embereket 😄
azért nem gyenge egybõl a mélyvízbe dobni...
lesz õ még jobb is , viszont Messin meglepõdtem! Ott folytatja ahol tavaly abbahagyta 😄
bár a 33.percig én azt néztem ,hogy mekkora hendikeppel fog a barca kikapni xD
jó játékos õ pedig...meg kell szoknia a légkört még

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sz4bolcs
Sanchez meg volt illetõdve 😞( olyan tunyának tûnt a játéka

[HUN]FaTaL
Azt ért. Ahogy Khedira talpalása meg pirosat, Pedro felrúgása is 11est stb.

Szerintem a visszavágó 1-1 lesz 😄

egyszerû a stratégia: mindenki nagyjából beállt bunker focizni a Barca ellen😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem kell ahhoz nagy szakértelem, hogy tudjuk, hogy a mi csapatunk a legjobb. Bár olykor a vereségbõl is tanul az ember, tehát azt mondom kellett a Barcának az a 2010-es elõdöntõi pofon ahhoz, hogy 2011-ben ismét a csúcshoz érjenek...

abban reménykedem, hogy semmiféle motiváció hiány nem lesz idén a csapatnál...

Jakuza001
Senki, de ha visszaolvasol ugy mondjuk ket evet, akkor rajossz, hogy gyakorlatilag minden beigazolott amit eddig leirtam.
A mi csapatunk az etalon manapsag, ehhez kell az ellenfelenek nyero strategiat kitalani az ellenfeleinknek.

sz4bolcs
real piroslapokat be lehet váltani egy büntetõre 😄

Hegyi Iván igencsak Barca fan😉

de most mit lehet mondani valdesre ?😄 egyértelmûen büntetõt ért..
de tökmnd1 mert utána még volt ideje gólt lõni a realnak mégsem sikerült sajnos..
visszavágón szintén eltudom képzelni a 2:2 -es végeredményt
HIVATALOS

Cesc Fábregas - Welcome to Barca <#hawaii>

holnap bemutatás!

cesc fábregas

ki mondta hogy értesz hozzá?<#fejvakaras>

[HUN]FaTaL
Jó eredmény, nem vitattam. Másik topicban már bíróznak 😄DD

annyi labdát eladtunk, hogy hihetetlen....
bízom benne, hogy szerdán nyerünk otthon! 😉
új kölyök elég gyenge volt csak bohóckodott....

Jakuza001
Fatal mit mondasz, a 2:2 jo eredmeny >? 😄DDD
Kar hogy nem ertek a focihoz.

sz4bolcs
jó meccs volt nagyon... ilyet jó kocsmában nézni sok szurkolóval

Vége.
Szerintem nagyon jó meccs volt,teli fordulatokkal.
Várom a visszavágót.<#vigyor4>

Visca el Barca! Visca Catalunya!

"idény eleji formában a bíró"

Szerintem lesz ennél rosszabb😄😄