33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Jakuza001
    Jo jatekos es szerintem 15 milliot boven meger.

Az eltiltassal kapcsolatban, a spanyol szovetseget ismerve minimalis lesz, vagy semmi, ha az RM-rol van szo.
  • tobias88
    Nem voltak nagyon helyzeteik. Az utóbbi 4 meccsen a béka segge alatt volt a Madrid és még ezt a 8 pontot se érdemelték meg amit szereztek.
  • pacclacc
    Az a baj, hogy itt nem arról van szó, hogy 1 pont hanem a tényleges biráskodás! Ez a Biro ne vezessen meccset, csak azt a tetves öreganyát :D
  • bodajoci
    Ez a különbség a 2 csapat, meg az edzőjük között...Szarul játszanak, meg kifognak egy hülye bírót, aztán már megy is a rinyálás, meg durcázás, meg balhézás...Jah kérem nekik is be kellett volna rugdalni a helyzeteket,akk nem lenne miről beszélni. Ezt csak azért, mert mi is megkaptuk :)
  • Sippie
    #21628-t is lehetne törölni, ha már moderálsz.
  • Sippie
    Piquet hány meccsre tiltották el végül? Nem követtem a fejleményeket.
  • bakkerman
    "A Real Sociedad ellen Ramos, Özil, Lass, Mourinho és Faria mellett valószínűleg Pepe sem léphet pályára! A portugál védő az öltözőfolyosón azt mondta a bírónak: "Micsoda tolvaj, a k***a anyád!", ami miatt a Fegyelmi Bizottság valószínűleg egy mérkőzésre eltiltja."
    (penamadridista fb)

egy mérkőzésre...bíró rágalmazása a spanyol szövetségnél 1 meccset ér. értem.
  • tobias88
    Én örülnék neki, ha jönne. Igaz, 1 év alatt 50 misit kiadnánk saját nevelésű játékosokért
  • bakkerman
    egyébként én eddig nem támogattam a Thiago Silvaról szóló pletykákat,de mostmár én is azt mondom,hogy nyáron repüljön rá Rosell! Puyol már abban a korban van,hogy hónapról-hónapra lassabb lesz,körülményesebb(de ugyanakkor még mindig rohadt jó játékos),BL-be jövőre már nem lehet majd építeni,Pique-nek meg jólenne egy klasszis vetélytárs,hogy megcsapja egy picit a pad szele :DD 25-30 misiért hozható lenne,és a Milan hajlana arra is,ha bevonnánk 1-2 fiatalunkat. Más posztra nyáron nem igazolnék,mindenhol megvagyunk,ha Villa végre felépül,akkor ismét bivaly lesz a támadó szekciónk,középpályánk mesés,és a védelmünk is rendbe lenne 2 új emberrel!
  • bakkerman
    az ügynöke kamuzik,tudja nagyon jól,hogy Abidal kiesése miatt nekünk kiemelt kérdés a balhátvéd poszt,ezért több pénzt akar kicsikarni a védencének. Nem fog hosszabbítani,a Barca és a Valencia között jó a viszony,15 misiért elfogják engedni nyáron. Én szívesen látnám őt
  • bakkerman
    Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint a Valencia CF szélsője, Jordi Alba a következő idénytől az FC Barcelona színeiben fogja folytatni a pályafutását, miután a játékos és a katalán klub közötti egyezség immáron teljes, s innentől már csak a két klubnak kellene megegyeznie. Amennyiben igazak a sajtóhírek, úgy Alba a nyáron nagyjából 15 millió euróért igazol majd a gránátvörös-kék alakulathoz.

A valenciai székhelyű 'Informa Valencia' értesült úgy a szerdai nap folyamán, hogy Jordi Alba, a jelenleg még a Valencia CF kötelekébe tartozó válogatott szélső és az FC Barcelona szóban már megegyeztek a labdarúgó jövőbeli kontraktusáról, azaz a játékos és a Barcelona között az egyezség teljes. A katalán klubnak így már csak a Valenciával kell megegyeznie, ám a tárgyalások nem ígérkeznek nehéznek, hiszen Alba valenciai szerződése 2013. júniusában lejár, aminek következtében a Valencia a nyári átigazolási ablakon kívül esetleg még a következő esztendő januárjában kaphat pénzt a keretének egyik legjobbjáért.

Utóbbi esetben viszont - érthető okok miatt - jóval kevesebbet. A nyári klubváltás esetén nagyjából 15 millió eurót fizethet a Barça Albáért, a téli transzferperiódusban aligha kaphat még csak hasonló nagyságú összeget a válogatott játékosért a Valencia.

A Barcelona azért gyorsította fel a korábban a Masián is futballozó játékos megszerzését, mert a védelem baloldalán igencsak elfogyott a szezon végére. Abidal májátültetésre vár, és nem tudni, hogy mikor és hogy egyáltalán visszatérhet-e a pályára; Adriano már nem először szenvedett izomsérülést az idény során, ráadásul ugye a télen a brazil Maxwell a PSG-hez igazolt, vagyis csupán egyetlen klasszikus balhátvéddel, a B kerethez tartozó Muniesával készül a Pep Team a Mallorca elleni ütközetre.

Forés: "Közel állunk a szerződéshosszabbításhoz a Valenciával"

A hírekre reagálva a játékos menedzsere, Vicente Forés is megszólalt, és kategorikusan cáfolta az értesüléseket. Forés elmondta, nem írtak alá semmiféle előszerződést a Barcelonával, hiszen ez nem lett volna szabályos a játékos 2013-ig szóló kontraktusának tudatában.

Mi több, Forés kijelentette, közel állnak ahhoz, hogy meghosszabbítsák Alba szerződését a Valenciával: "Az új kontraktust bármelyik pillanatban lezárhatjuk" - nyomatékosította a sajtóban megjelent hírek alaptalanságát Alba ügynöke.
  • bakkerman
    egymás után kétszer botlott a Madrid...most mondjam azt,hogyha 1-2 meccsük számukra kedvezőtlenül fejeződik be,akkor most mi vezetnénk a tabellát??
  • Amiga
    Persze, hogy reméled, mert egy rosszindulattól fűtött kis makimajom vagy.
  • Jakuza001
    Mindenesetre remelem a Slick fele kreten RM-eseknek, most kiujult a gyomorideguk. :D
  • tobias88
    Nameg a Bilbao ellen idegenben, ami elmaradt ugye. Az is szép lesz a Madridnak.
  • tobias88
    Amúgy ha megnézzük, nagyjából egálban volt a bíró 10-15 hibáják eloszlása
    Az edzői stáb a meccset nem befolyásolja ugye, azt felesleges nézni.

Villareal nem kapott meg egy 11est, meg Diarra-t is már az első félidőben ki lehetett volna állítani. Ramos 2. sárgája jogos volt, Özil meg úgy látszik, csak káromkodni tanult meg spanyolul. Viszont a Villarealosok meg szétrugdosták a meccset, náluk is lett volna 1-2-3 piros normális bírónál. Pontosabban normális bírónál 1 piros se lett volna.

Amúgy Özil-Ramos-Pepe-Diarra eltiltott lesz, mivel Diarranak az 5. sárgája volt, Pepe meg a meccs végén jogosan kapott egy pirosat a gratulációjáért, de nem hiszem hogy otthon a Santander ellen csökken a hátrány.

Ha csökken, ezeken a meccseken fog csökkenni:
    (2012. 04. 08.) Real Madrid - Valencia
    (2012. 04. 11.) Atletico Madrid - Real Madrid
    (2012. 04. 22.) Barcelona - Real Madrid
    (2012. 04. 29.) Real Madrid - Sevilla
  • Tibi7
    Az is érdekes, hogy a fél edzői stábot elküldte...
  • tobias88
    Szerintem ez a bíró csak szimplán utálja Mou-t, mert a legutóbbi kiállításnál elhordta mindennek a nyilatkozatában.
  • Sippie
    ó je, egy meccs és máris megfordul minden. 2 pont, összvissz.
  • Tibi7
    Jóval azelőtt le kellett volna szedni, hogy Mou elhagyta a pályát. Özil meg nem tudom mit mondhatott, de azért ilyen szituációban, szövegelés miatt kiosztani még egy pirosat... kicsit túlzásnak érzem. Bár valószínű az eredményen nem változtatott volna ha fent marad...
  • Amiga
    Na, innentől van hivatkozási alapunk, ha valaki benyögi, hogy tolnak minket a bírók.
  • tobias88
    Ki hozta volna le? Mou már az öltözőben van.

Ramos pirosa szerintem jogos volt, Özil meg lehet elég csúnyát mondott az azonnali piroshoz, bár a jegyzőkönyvbe azt ír amit akar. (Özil nem reklamált annyira)
  • Tibi7
    Végülis én azt se értem, hogy Özil mi a bánatért kezdett, de azért ez egy kicsit drasztikus módja a lehozatalának.
  • tobias88
    Ez csak 1 meccs. (bár a bírü egy agyhalott ökör)
    Tolni nem tolja a Madridot sose a bíró, csak a tévedésekből jobban jön ki, sosem mondtam hogy szándékos.
  • Tibi7
    Hú de nagyon tolnak minket a bírók :)
  • tobias88
    Holnaptól bevonnám az engedélyét. Így okot ad rá a Madridosoknak, hogy a bírói kritikákra felhozzák ezt az ökröt
  • tobias88
    Ramosnak elszált az esze újfent. Kíváncsi leszek a 17. perces Rubenes esetre.

Na jó, ez a bíró hülye
  • tobias88
    Madrid gödörben van már pár meccse, és végre ez kijön a szezonban. Viszont a meccs egy borzalom. Ilyen trágyát, ha nem lenne fontos, ki is kapcsoltam volna
  • Tibi7
    És ez most hogy jön ide?
  • tobias88
    kb mindenki belátja, cikk is volt róla spanyol újságban, hogy a Madrid jobban jött ki idén a bírói ítéletekből
  • Tibi7
    Felesleges szépíteni. Kb minden fociszerető ember belátja a dolgot, kivéve a barcásokat. De nem akarok én ezen vitázni, minden sportban történnek érdekes dolgok, és születnek rossz döntések.
  • Sippie
    ja, barca internél is mindenki elfelejti, hogy volt egy érdekes odavágó is csak a buszkeccre emlékeznek
  • Tibi7
    Szoktam nézni barca meccset, kb minden másodikat, és való igaz, az utóbbi időben nem dobálják magukat azok az emberek. De én ezt annak tudom be, hogy eleget voltak piszkálva már érte.
  • tobias88
    Barcelona - Chelsea, szedd le és nézd meg. Volt első meccs is és ha megnézed, akkor rájössz hogy mennyire segítették a Barcát a párharcban
  • Tibi7
    Nyertetek ti már BL címet is erős bírói segédlettel, mégis ha nem megy a csapatnak, másokban keresitek a hibát. Tisztelet a kivételnek. Az elmúlt években én sem azt mondtam, hogy az a köcsög barca, hanem hogy balfasz madrid.
  • tobias88
    Ha néznél Barca meccseket, láthatnád, hogy senki nem színészkedik. Az az áprilisi BL meccsen előfordult, azóta a Madridban sokkal inkább láttam színészkedőt.
  • Amiga
    Kapott egyet a 20. percben és egyet az 55-ben. Nem csoda, hogy a Villarreal azonnal lecserélte...
  • Sippie
    inkább rosszul volt az jegyzőkönyvezve, a játékos sem indult el lefele, és nem hisztizett úgy mintha kiállítanák, pedig általában egy játékos tudja ha van sárgája.
  • Tibi7
    Te miről beszélsz hogy 2/3-a kamu 11-es? Állítom a felét se láttad, mert akkor nem mondasz ilyet. A király kupában is "csupán" 3 11-es gyanús esete volt a barcának, egyet sem fújt be a bíró.

Ha meg Ramost meg Pepét eltiltanák, lenne más aki megoldja a feladatukat. A barcának sincs acélos védelme, még is jó csapat.

Lehet, hogy Ramos meg Pepe ellen a durváskodást nem díjazzák lapokkal, de jusson eszedbe, hogy a barcának meg basznak színészkedésért lapot adni. Egyik kutya másik eb.

Nyugtatgasd csak magadat, hogy a köcsög bírók a hibásak, meg az a szemét Ramos...
  • tobias88
    Én néztem neten, volt ahol 2 volt neki, volt ahol 1