33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#22869 apropó Drogba,lejár a szerződése június végén a Chelseanél,és felröppent a neve nálunk...Tito állítólag vissza akar térni a 2008/2009-es 4-3-3-hoz,ahol Eto'o volt a tipikus befejező csatár,és Drogba neve előkerült. De többek között Llorente neve is ott van a kalapban. -
#22868 én az idei szezon után inkább úgy tenném fel a kérdést,hogy Drogba/Rooney és a többi PL-es alfa csatár hány gólt lőne a La Ligaban... -
#22867 pedig ő is a bohócligából ment a nagy PL-be :( -
#22866 Aguero is lőtt 23at a Cityben ami szezon rekord nála, szóval nem hiszem hogy 30 alatt megállt volna idén Messi, de persze azért könnyebb egy Madridban elérni 46 gólt meg egy Barcelonában 50et. -
#22865 inkább úgy tenném fel a kérdést, h a PL-ben hány gólt lőne. -
#22864 szerintem még ebben a gyenge poolban is lőne vagy 20-25 gólt -
#22863 nyilván, de kíváncsi lennék h hány gólt lőne -
#22862 Én nem, jó ő a Barcában... -
#22861 megnézném messi hány gólt lőne liverpoolban :) -
#22860 Egy jó kapust egyébként még mindig nem hoztak szóba a csapattal? -
#22859 -
#22858 Ronaldo "csak" 46-ig jutott, így Messi az aranycipős 50 góllal...
-
IXEMGabeo #22857 kiesett a Villareal. Ezen most ledöbbentem...Zaragoza pedig bentmaradt -
IXEMGabeo #22856 buzeráns Nadal is az -
#22855 mert az real drukker :D -
#22854 csodálkozom hogy miért nem Alonsoval pózolt,elvégre ő is spanyol. -
#22853 Hát igen. VB címmel protekciót is kapsz -
IXEMGabeo #22852
LOL Fabregas kiment a futamra:) -
bodajoci #22851 Bazz, a hülye szél miatt, vagy nemtom, de a 30. percben sport tv elszállt nálunk, azt nem láttam a meccs nagy részét. De addig legalább jó meccs volt... 2:2 :O -
#22850 Alves és Pedro remélem nem megy, őket sajnálnám. -
#22849 már olvastam valahol olyat is,hogy menne Alves,Cuenca,Keita,Pedro...de most még nem szabad hinni a híreknek,majd júniusban fognak komolyra fordulni a dolgok,vagy az EB után -
barcames #22848 kik mennek olyan nincsen? -
#22847 RvP is 40 fölött lenne,de rá sincs szükségünk...Thiago Silvanak nagyon örülnék! -
#22846 Ennyi. #22841, tök felesleges, főleg ennyi pénzért.
Jöjjön Alba, cserének ott van Adriano, még egy középhátvéd kéne (én örülnék Thiago Silvanak, de nem hiszem, hogy a Milan eladná) és előre valaki (RvP?). -
#22845 hát inkább jöjjön Alba 15 misiért,aki úgy ismeri a spanyol focit mint a tenyerét,ismeri a Barcat is! Bale nem kell nekünk,se 40-ért,se 20-ért,semennyiért. -
#22844 Balhátvéd is kell mindenképpen, bár gondolom Jordi Alba érkezni fog :) -
#22843 Több helyen is írják, külföldi oldalakon is. Meglássuk. Én is jobban örülnék egy-két klasszikus védőnek. -
#22842 elég szar lépés lenne ha őt igazolnánk le 40 misiért,nincs rá szükségünk,ahol ő igazán ficánkol,nálunk nincs olyan poszt...40 misiből jöhet egy fasza középhátvéd,és egy jó sokoldalú támadó játékos -
#22841 Ez biztos? Nekem kacsagyanús. Mégis milyen poszton? Bale nem hátvéd, hanem középpályás, bal oldali középpályás poszt a Barcában nem igazán létezik. -
#22840 A klub megegyezett Gareth Bale-el, már csak a Tottenhammel kell megegyezni, 40 milliót kínál a klub érte. Hümm -
#22839 Busquets :) -
#22838 jó játékosnak tartom, egy buckecc helyére simán beférne, régen is szerettem amíg itt tolta, nagyon tudott hajtani a gyerek, nem egy meccsen odatette magát amikor a többiek szartak bele. -
#22837 yaya visszatérne hozzátok -
leipsig #22836 Én Gareth Bale-re szavazok ! Mondjuk inkább a védelmet kéne erősíteni. -
#22835 Nonszensz
Bár az összeállításból látszik, hogy 8 védőként is játszani tudó játékos került be és 2 csatár, ami fedi a realitást, hogy mi a fontos erősítések terén.
Amúgy sorjában:
David Luiz - Borzalom, hogy a neve is felmerül. A Chelseanél még örültek is neki hogy ellenünk nem játszhat
Siqueira - Nem Barca szint, akár mennyire is jól sikerült az idei szezonja főleg góllövés terén
Thiago Silva - Csak valami viccnek tudom elképzelni. Egy Milan nem adja el a legjobb játékosát vagy legalábbis nem olcsón, szóval ő benne lenne vagy 60 millában, annyit meg játékosért nem ad ki a Barca
Jordi Alba - Ő fog is jönni szinte biztosan
Javi Martinez és Fernando Llorente - Bilbaoban nem úgy mennek a dolgok, hogy valakinek van egy jó szezonja és eligazol...
Gareth Bale - Baloldali középpályás ő nem balhátvéd akinek sokak gondolják, a Barcában meg nincs ilyen poszt, inkább megy ő a Madridba ha egyáltalán megy valahova
Robin van Persie - Kiváló szezont futott, én szívesen látnám a csapatban. Persze nem illik a Barca játékába így meg úgy, de idén nem nyert semmit a csapat a Barca játékkal, picit módosítani kell
David Alaba - Mivel jön Alba, így őrá nincs is esély és a München nem is adná el olyan olcsón mint Alba-t
Jan Vertonghen - Szerintem ő sem Barca szint
Amúgy ha tényleg 100 milliója lesz a klubnak és 15 milláért jönne Alba, 85ből bőven kijön 2 játékos. Egyik mondjuk Van Persie 45 millióért a másik meg egy középhátvéd, aki lehetne valamelyik Dortmundi, mind1 hogy melyik vagy a Francia válogatott Sakho -
#22834 biztosan kihagyja szegény... utolsó válogatott tornája lett volna,nagy esélye lett volna hogy éremmel búcsúzzon a válogatottól -
IXEMGabeo #22833 kurva életbe lehet Puyol lemarad az EB-ről...mondjuk a spanyoloknak van kikből válogatniuk -
#22832 (állítólagos) kiszemeltjeink
David Luiz,Siqueira,Thiago Silva,Jordi Alba,Javi Martinez,Gareth Bale,Fernando Llorente,Robin van Persie,David Alaba,Jan Vertonghen
-------------------------------------------------------------------------
eléggé összetákolt ez a lista,de némi valóságalapja van azért,én nagyon örülnék Thiago Silvanak,és Albanak,és a Bayernes osztrák gyerek is nagy jövő előtt áll,de az ő posztja jelenleg fullon van. a többiek vagy nem Barca szint,vagy nem illenének a játékunkba. -
Unreal1942 #22831 Bizony kéne legalább két védőt beszerezni. -
#22830 Nah, a szezon végére épp hogy megvagyunk. Puyolt meg kell műteni, az EB-ről is lemarad... Szezon elején indultunk 7 védővel, mostanra maradt 4, akiből Alves nem is igazán védő... Bilbao ellen tuti lesz így az Adriano-Mascherano-Pique-Alves 4es.
Nyáron tényleg kell venni 2 védőt, mert szerintem Abidal nem fog már jól játszani, Puyol sérülékeny így öregecske létére és 4 védővel nem lehet kihúzni egy szezont. Montoya ha beérik, akkor is kell a 2 hátvéd, akik közül az egyik Jordi Alba lesz, legalábbis nagyon biztosnak tűnik