Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Les volt, úgyhogy mindegy.

Jakuza001
Ezt el se hiszem. Fel meterrol ures kapuba kihagyja.

Mú nyilatkozata: Sokkal jobbak voltunk.

tobias88
Vicc hogy ennek a Madridnak mekkora mákja van, kíváncsi leszek ha nyernek ugyan így mondja majd Mou, hogy a szerencsével nyertek, mint a Barca meccsnél. Feltehetõen nem.
[HUN]FaTaL
Milyen t-home?😊)) Meg nem fizetek azért, ami ingyen itt van.

http://goo.gl/gd6Zi5

Azért azt le kell szögezni hogy nem véletlenül EB és VB gyõztes áll ott a kapuban. Egyedül Neki nagy RESPECT a Real Madrid csapatából, az összes többi kutyaütõ.

Jakuza001
Jah a maker, masik oldalt persze csak kapufa.
Pedig a golig a Sevilla jobban jatszott es helyzet nelkul kapott egy golt.

És Casillas véd. Amikor kell. <#falbav>

tobias88
És a semmibõl 1 gól, ahogy a Madrid szokta a nehezebb meccseken.
tobias88
Nah, Sevilla-Real most kezdõdött, eddig jobb a Sevilla, remélem marad is így. Amúgy megértem Mou-t, hogy ezt a Lass gyereket miért nem akarja játszatni, 10 perc alatt 3szor vették el tõle a labdát...
bakkerman
apropó,készülõdöm,kis zenei aláfestés 😄DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
t-home mûsorfelvevési opció halihóóóóó 😄DDD

[HUN]FaTaL
Még én is gondolkodom rajta, csak nem akarom egész éjjel emiatt bekapcsolva hagyni a PC-t. Majd meglátjuk. 😄

bakkerman
én beállítottam felvételre a biztonság kedvéért,este házibuliba vagyok hivatalos,és bizonytalan a holnapom eléggé 😄D

[HUN]FaTaL
thx, addigra talán felébredek <#idiota>

bakkerman
11:30

[HUN]FaTaL
Holnap 8:30kor, vagy 11:30kor van a döntõ? Az egyik gondolom a bronzmeccs, de a port.hu nem írja melyik-melyik.

bakkerman

sima kettõs gyõzelem, de a 4-5 gólt kizártnak tartom hacsak nem kerülnek emberhátrányba😊 majd meglátjuk úgyis

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem érzem azt, hogy a Barca annyira meg fogja szórni a németeket...azért biztos nem adják olcsón majd a bõrüket. Vidal szvsz nagyon hiányzik a Leverkusenbõl

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Christian88
Hát akkor legalább a nehezén túl esünk az elején 😉

http://www.twitch.tv/hegii

Jakuza001
Pedig pont be fognak allni vedekezni es bizony a nemetek altalaban felturjak a palyat, nekunk meg nem kedvez az effele erofoci, ahol 90 percen keresztul bulldog modjara kapaszkodik az ellenfel jatekosa a mienkre es agresszivan megtamadja.
Jobban orultem volna egy angol vagy olasz csapatnak az elso korben mint nemetnek, mert azok sokkal konnyebben megtornek altalaban.

bakkerman
minden szempontból jó ellenfelet kaptunk,nem állhatnak be védekezni,mert nincsenek ehhez klasszis,nyomás alatt is teljesítõ védõik,20-30 perc alatt összeroppanhatnak(ha egy Real Madrid is megtört...),ha meg belemennek a nyílt fociba,és mernek támadni,akár több emberrel is,akkor villámgyorsan átszaladhatunk rajtuk a gyors támadóinkkal(Messi,Alexis...),akármelyik forgatókönyv lesz,én 2 gólos Barca sikert várok idegenbe,ez lehet 0-2 vagy 1-3 is. Itthon (az elsõ meccs eredményétõl függõen) 2-3 gólos gyõzelmet tartok reálisnak

nem lesz rossz ellenféle, de sztem sima kettõs gyõzelem lesz

vagy pedig otthon 3-0, idegenben 1-2 t saccolok a javunkra

Jakuza001
Nem olyan rossz az, bar a nemetek rakkolos jateka nekunk annyira nem fekszik, es emiatt kis veszelyt is rejt magaban a talalkozo.
A Napoli pedig megmutathatja, mennyire eros. 😄

bakkerman
😄DDD

bakkerman
a Bayer Leverkusent kaptuk a BL-ben 😊

így van, sípcsonttörés lett az 😞

Villa

The Matrix has you...

fotográfik kolomp edisön :D

bakkerman
na majd vasárnap kiderül,hogy ficánkol a védelmünk ellen,az Isteni Carles majd helyreteszi 😊

<#eljen>
nagyon túl van hypeolva a gyerek.

cesc fábregas

bakkerman
nagypofájú,50 kilós gizda gyerek,aki bolondot csinált már fél brazíliából ugyan,de amíg nem bizonyított európában,BL-ben,vagy akárhol,addig nekem csak egy brazil tehetség a sok közül

tobias88
Brazil meccsen láttam már, nem egy CéRonaldo semmilyen szinten, de még Robinho-hoz se ér fel...
Ezt a Neymar gyereket nem láttam még focizni, vasárnap megnézem miért mondják róla hogy istenkirály ez a srác.

tobias88
amúgy a Sadd kapusa alakított...
tobias88
Hát, Villának annyi, így már idény végén távozni fog szerintem...
Jakuza001
Hat ami videot lattam ott rendesen a lassitasnal latszodik, hogy lepes utan ahogy a laba leerkezik a talajra a sipcsontja meghajlik es olyan mintha eltorne.

bakkerman
eurobarcan bokatörést írnak

Jakuza001
Villa sipcsonttores.
Most mar egy jobb minosegu videon en is lattam. Durva. Valoszinuleg faradasos tores lehet. De majd gondolom a tovabbi vizsgalatok utan elmondanak mindent.

[HUN]FaTaL
Santos

bakkerman
Santos ellen,vasárnap magyar idõ szerint 11:30-tól az Eurosport 2-n

ki ellen lesz a klub vb dontõ?
Jakuza001
Orulok, hogy a vegen a biro gyorsan lefujta a merkozest, mert az arabok atmentek favago uzemmodba. Konnyen lehetett volna tovabbi ket serultunk.

bakkerman
sõt,3 BL címe van hivatalosan 😊

bakkerman
Pelé indoka arra,hogy Neymar miért JOBB JÁTÉKOS Messinél: mert sokkal inkább kétlábas játékos,mindkét lábbal tökéletesen cselez,lõ,passzol 😊) én üzenném Pelének,hogy Barca mezben Messi 288 tétmeccs 204 gól,99 gólpassz,2(3???) aranylabda,2 BL cím. Neymar esetleg a cipõfûzõjét kötheti be Leonak,vagy csinálhat neki egy kávét.

Kár Villáért, sajnos jól láttam 😞

Visca El Barça!

szucsy89
az szép... ráadásul egy ilyen gálameccsen intézte el magát egész évre
bakkerman
4-0 Maxwell 😊)) Adriano,Keita,Maxwell a gólszerzõk névsora 😄DDD

bakkerman
Villa lábtörés...most mondja a kommentátor 😞( 4 hónap minimum,de akár az EB résztvétel is is veszélybe kerülhet <#falbav>

bakkerman
3-0 Keita 😊 jön Maxwell Abidal helyett,én mostmár lekapnám Leot is,had pihenjen