Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Villán kicserélõdött a póló? <#idiota>
bakkerman
egyikük részérõl se kényszer jópofizásról van szó,amióta Villa is nálunk van,gyakorlatilag minden napjukat egymásssal töltik el a srácok,nem sima "munkás" viszony az övék,hanem egy nagy családot alkotnak,barátok is egyben,pláne a spanyolok(Pedro,Xavi,Pique,Carles,Busi,Iniesta stb...),ha (ne adj isten) Pinto,vagy Fontás szenvedett volna ilyen sérülést,akkoris bementek volna hozzájuk,mert õk is a "család" részei. Emberként nagyon nagyok mindannyian,igazi példaképek!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Christian88
Õ is ott volt. Az, hogy kényszer jó pofizás döntse el mindenki magának 😊

Pár kép villa látogatásáról

http://www.twitch.tv/hegii

Sippie
mondjuk Messi nincs a képen, és aszonnyááák hogy Messivel romlott meg a viszonya
bakkerman
Nyáron szerintem mindenképpen fog jönni egy támadó hozzánk,ha Villa vissza is tér a felkészülési idõszakra,de akkor is fél év kihagyás az nagyon sokat számít!

tobias88
Kb 1 szintel jobb mint a Sun...
kazai21
<#lama>

Mi equipo favorito: Real Madrid

fotográfik kolomp edisön :D

bakkerman
Marca egy blikk szintû szennylap,nem kell velük foglalkozni

Jakuza001
Valoban nagyon utaljuk Villat, ahogy a Marca beallitja. 😄

bakkerman

bakkerman
én is néztem,és én is erre a következtetésre jutottam,élõben azért tûnt izgalmasabbnak a meccs,mert feszült volt mindneki,én is izgultam a csapatért,de így hogy tudom mi lett a meccs vége,nagyon egysíkúnak,UNCSINAK tûnt 😄 de persze a gyõzelmet nem lehet megunni 😊))

Jakuza001
Az elobb ismeteltek a BL dontot az Eurosporton.
Igy utolag megnezve, hogy nem volt izgulnivalo az eredmeny tudataban, meg inkabb azt kell mondjam, hogy annyira egyoldalu volt a merkozes, mintha valami sokadosztalyu csapat lett volna az MU.

tobias88
Nem hiszem hogy ez annyira vicces lenne...
Jakuza001
Most akkor Januar 8.-ig szunet es utana a fentmarado merkozesek kozel az egyik legnehezebbel kezdjuk az idenyt idegenben az Espanol ellen.

Sippie
Egyébként attól senki nem tart, hgoy a csapatot jól sugárfertõzte a japáni torna? 😛
tobias88
Azt játszottak amit tudnak? Nem volt valami meggyõzõ a játékuk az eredmény ellenére sem
Voyager5
Mit kellett volna mondania? Kíváncsivá tettél.
gyûlölöm utálom a Manchestert, de sztem Rooney gólja sokkal szebb volt. Egyébként is minden ollózós gól igen látványos😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szvsz nem az volt a legszebb, azért ne mindent Messi nyerjen...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tobias88
Mou:
„A Sevilla jól játszott, de ugyanez rólunk is elmondható. Casillas két nagyon fontos védést mutatott be a mérkõzés nagyon fontos idõszakában, ezt követõen pedig remekül reagáltunk a dolgokra – mondta Mourinho a találkozó után. – Vártam a gyõzelmet, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyivel nyerünk. Végre elmondhatjuk, hogy valóban azt játszottuk, amire képesek vagyunk.”

Megemlíti, hogy jól játszott a Sevilla, de szerinte istenien játszottak <#idiota>
bakkerman
Puskás díj 2011

szavazzatok Leora,az Arsenalnak lõtt átpörgetés csodagóljára 😊

bakkerman
torna legjobb góllövõ: 1. Messi 2. Xavi 3. Neymar,meg asszem volt még egy,torna legjobb játékosa,és azt is Messi kapta

tobias88
Azt tudja valaki hogy mi volt az a sok trófea amit kiosztottak? Pl Neymar is kapott 1et, de mire? <#idiota>

Messi meg ahogy néztem a spanyol kommentárral, mintha 1 toyotát is kapott volna, ami egybõl mehet is adományozásra <#whatever>
bakkerman
no comment...

bakkerman
jóó reggelt!!

Hivatalosan is a világ legjobbjai vagyunk!<#taps><#worship>

A Santosnak sem volt több esélye, mint a katari csapatnak kb<#eljen>

Visca El Barça!

pzoli00
de hisz õ a rapper király és már egy kölyköt is összehozott vagy mi a fene <#nevetes2>

Sippie
az megint kb egy évig tartana, hasonló vétel lenne mint Ibra, fél év alatt összeveszik Messivel mert azt hiszi hogy õ a császár, aztán el is adják negyed áron 😄
pzoli00
pedig nemsokára a Barca szekerét tolja majd

Sippie
kb az értéke a tizedére esett vissza szvsz az európai csapatok számára. Brazíliában lehet hogy fickándozhat összevissza, de ha egy barca védõsor így elnyomja, mit kezdene egy olasz csapattal?
DONGUBA
Ki ez a neymar?majd megmutatja blablabla......

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Forza Italia
nemúgy mint CR 😄😄😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Szegény Neymar igazi védõkkel találkozott<#idiota>

Szakadtam rajta végig😊

UUUU
Szerencsétlen Neymar, hogy mutogat mit kellene csinálni a védõknek.<#nevetes1>

Sippie
Egyébként akkora színész ez a Messi hogy megint nem esett el a 16-oson belül miután kibillent az egyensúlyából.
tobias88
bohózat <#taps>
Sippie
Hát ez milyen gól 😄😄
[HUN]FaTaL
Ez meg milyen gól 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Sippie
Na tessék, Messi most bele sem ért, közel se volt hozzá, mégis lefújták lesnek... hö?!
tobias88
Komolyan mondom ez a 3-7-0 <#idiota> ezekkel a játékosokkal mindent verõ
Sippie
Hát ha nyerni akar gólt kell szerezni, de valszeg egyik védekezõKP úgyis visszalép. Igazából teljesen mind1, ha behozna még 5 védõt azzal se mennének sokra 😄
tobias88
Lol, idióta a Santos edzõje? Védõ helyére támadó középpályásként behozta Elanot <#zavart1>
Sippie
Kapufa bazzeg
tobias88
Akkor hányadik passznál szûnik meg, vagy mennyi idõ után? Mert ennyi erõvel aki lesre fut az többet nem érhet bele.

Amúgy meg ma jó meccset vártam és nem Gálát. <#confused>
Sippie
Ez pedig mekkora gól lett volna ha belövi baszki
[HUN]FaTaL
Xavi <#worship>

http://goo.gl/gd6Zi5

Sippie
Góóóóóól 😄
UUUU
Nem szünik meg semmi. Idén mi is löttünk egy ilyen gólt Messi révén, amit megadtak és a stúdióban Puhl Sanyi egybõl mondta, hogy szabálytalan a gól.

tobias88
Ez a Santos gyengébb mint egy közepes Spanyol csapat...