Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Pár kép villa látogatásáról
http://www.twitch.tv/hegii
fotográfik kolomp edisön :D
Igy utolag megnezve, hogy nem volt izgulnivalo az eredmeny tudataban, meg inkabb azt kell mondjam, hogy annyira egyoldalu volt a merkozes, mintha valami sokadosztalyu csapat lett volna az MU.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
„A Sevilla jól játszott, de ugyanez rólunk is elmondható. Casillas két nagyon fontos védést mutatott be a mérkõzés nagyon fontos idõszakában, ezt követõen pedig remekül reagáltunk a dolgokra – mondta Mourinho a találkozó után. – Vártam a gyõzelmet, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyivel nyerünk. Végre elmondhatjuk, hogy valóban azt játszottuk, amire képesek vagyunk.”
Megemlíti, hogy jól játszott a Sevilla, de szerinte istenien játszottak <#idiota>#idiota>
Messi meg ahogy néztem a spanyol kommentárral, mintha 1 toyotát is kapott volna, ami egybõl mehet is adományozásra <#whatever>#whatever>
Hivatalosan is a világ legjobbjai vagyunk!<#taps>#taps><#worship>#worship>
Visca El Barça!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Szakadtam rajta végig😊
Amúgy meg ma jó meccset vártam és nem Gálát. <#confused>#confused>