33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• dienesoft
    Az azért nagy gólt volt Prince-től az tény. :) Mindenesetre Iniestáé is csodás :).
  • bakkerman
    nagyon szép gólok mind,de azzért Iniesta-é kiemelkedik :)
  • IXEMGabeo
    Iniesta gólja az parádés volt, de nekem Boateng gólja volt nagy ász áá:D nem is láttam ezt, de ez valami elképesztő mekkora csel volt...

valbuenájé is tetszett és pl Perisic kapáslövése.
  • dienesoft
    Na jó azért az igaz, hogy nem a futballtörténelem, de mostanában ritkán láttam ilyet.

Más téma:
    Miért nem fér bele egy gól sem?Ezt én sem értettem, pedig elfogulatlanul mondom, hogy azért ezek mind gyönyörű gólok voltak Messitől.
  • IXEMGabeo
    azért az túlzás...voltak ennél nagyobb igazságtalanságok
  • tobias88
    A Chelsea - Barca 1-0 igazságtalanabb volt

Amúgy az undor nálam a legjobb kifejezés amit érzek. Lehet kéne tényleg fociban büntetni azt, ha valaki módszeresen egész meccsen csak és kizárólag védekezik mert ilyen meccsek miatt lesz valaki fociutáló és néz inkább másik sportot...
  • dienesoft
    Mellesleg a futballtörténelem legigazságtalanabb eredménye született meg tegnap, legalább is szerintem.
  • dienesoft
    Egyszerűen csak annyit mondok, hogy ez REVANSOT érdemel jövőre. Sajnos bebizonyosodott, hogy futball nélkül, de azt rendkívül lelkesen csinálva lehet BL-t nyerni. Csak ez akkor sem a nagybetűs FOCI volt (se ellenünk, se a Bayern ellen), mondjuk ez érdekli most a Chelsea drukkereket a legkevésbé.
  • Sippie
    Ugyanez volt a gondolatom tegnap egy az egyben :D Látszik hogy mi a vélemény erről a chelsearől általánosságban.
  • Effe88
    hát igen ez sajnos ilyen
    nem igazágos, nem mindig a jobb nyer
    ti is amiket kihagytatok ellenük ugyan azt megcsináltuk mi is
    kapufa,kihagyott 11
    hihetetlen balszerencse
    cselzinek meg óriási mák, nem tudok még 1 csapatot akinek ekkora szerencséje lett volna valaha(talán görög eb győzelme)
  • homeless
    A foci szégyene, hogy ez a harmatgyenge chelsea, az antifocijával meg a faszmákjával megnyerte a bl-t. Messinek meg grat a Bl gólkirályi címhez is.
  • Effe88
    Most már tudom mit érezhettetek a Cselzi elleni kieséskor.:SS:S:
  • Odacsap77
    És ezzel a döntővel Messi lett a BL legeredményesebb játékosa!Mármint gólokban :)
  • bakkerman
    szorítunk érted Carles!!
  • bakkerman
    jönnie kell Csordinak (ezt a becenevet ma hallottam :D ),jó lesz ő balra,15-ért lazán hozható
  • tobias88
    „A Valencia egy olyan csapat, mely nem kész játékosokat vásárol, és ha ők beérnek, lehetséges, hogy eladja őket, ahogyan történt Jordi Albával” – mondta Emery.

Ez jó hír
  • IXEMGabeo
    aha sejtettem h vagy B csapat vagy pedig másodedzői szerepe volt sok sikert neki nem lesz könnyű nekije
  • Oziris666
    Hát pl. Forlánnak vagy Kanouténak eléggé bejött a La liga az angol bajnokság után...
  • bakkerman
    Tito Vilanova az eddigi másodedzőnk lesz nyártól Pep utódja.
  • [HUN]FaTaL
    Drogba ne jöjjön ide..
  • Sippie
    na még csak az kéne. Amit az elődöntőben leművelt, 2 percenként elesett egy fűszálban, az több mint nevetséges volt.Undorító egy ember, remélem nem jön.
  • IXEMGabeo
    Tito? ez most ugye nem a feltámadt jugoszláv diktátor?

na, gondolom ő a Barca B-ből került fel szintúgy
  • bakkerman
    én ma amikor olvastam spanyol siteokon esküszöm megörültem,nekem tetszik ez a dolog,én azt mondom jöjjön!! Kell a csapatba egy sok mindent megélt vezér tipusú ember,Titoval új időszámítás kezdődik,picit más felfogással,de a trófeáknak úgyanúgy jönniük kell,és ebben Drogba 1-2 évig partner lehet!
  • IXEMGabeo
    Henrik Larsson 35-36 éves korában adott "végzetes" gólpasszt Samuel Eto'onak a döntőben amikor az 1. gólt lőtte 2006-ban.:) Nem mellesleg sok gólt lőtte nem is tudom 2 évet volt a csapatnál az öreg és marha jól elevickélt és bírtam is:)
  • tobias88
    Őszintén szólva szerintem jó ötlet. Mivel öreg, nem kell sokat játszatni és ezzel ő is tisztában van, de volt idén pár mérkőzés, ahol szívesen vettünk volna a kezdőben egy ilyen játékost elöl, pl Barca-Milan, Barca-Chelsea
  • IXEMGabeo
    pont te mondod amikor van 3 közös vonásotok?:D:D a Donguba majdnem Drogba még a nevetek is hasonló ehehehehe
  • DONGUBA
    kene a gecnek nem nekunk
  • IXEMGabeo
    Schweinsteiger vagy a Robben Ribery páros megérdemelné, de félek h a falábú Gomez kapja:S
  • IXEMGabeo
    Aguero se volt soha tehetségtelen ám... és még fejlődhet mee fiatal
  • IXEMGabeo
    Drogba közel a Barcához

jaj, de szép levezetés lenne neki 34 évesen:) egyik kedvencem amúgy is egy napon születtem vele haha xD
  • tobias88
    Ez azért már kicsit komolytalan. Van 3 védőnk...
  • Jakuza001
    Szerintem meg Messinek ismet.
    Aki egy szezonban 70 gol felett rug megdontve minden rekordot, akkor is aranylabdat kell nyernie ha csak klubVBt/spanyol szuperkupat nyer (ki tudja mi lesz meg a spanyol kupaval), eljut a BL kozepdontojebe, ahol a legtobb gollal vegez stb.

Egy szimpla spanyol bajnoki cim sehol nincs ezekhez kepest, de meg egy BL cim sem, ha a szezonon belul negyedet se eri el golban es golszamban valaki.
    Messi olyat vitt veghez, amit egy labdarugo se eddig.
  • bakkerman
    felröppent egy hír,miszerint Alberto Botiat vennénk meg(vissza) a Gijóntól,23 éves Barca nevelésű középhátvéd,2009-ben került ki tőlünk,azóta alapembere a Gijonnak. június 15.-ig 2,5m€-ért visszatudnánk szerezni.
  • bakkerman
    Daninak kulcscsonttörése van,nem lesz ott a kupadöntőn ://
  • Effe88
    így van
    pl. mondjuk Ribery hoz egy nagy formát a döntőben aztán ez EB-n is remekel akkor simán oda lehetne mondjuk adni neki
    hagyjuk már ezt az állandó ronaldó felsz*pást:S:S:S
  • Sippie
    Ott a pont, ennyi.
  • bakkerman
    legyen boldog vele,bár ha az EB-n szokásos válogatott formáját fogja mutatni,akkor megint nem övé lesz. Érzésem szerint ha a Bayern nyeri a BL-t,és a válogatottjuk is jól fog szerepelni,akkor onnan fog kikerülni a lasztis.
  • XLVII
    Ki hitte volna.
  • rumkola
    mourinho: ronaldonak_kell_nyernie_az_aranylabdat
  • bakkerman
    Persze ezis erősen kacsának tűnik,de nem feltétlenül lenne rossz húzás,főleg ingyen...bővülnének a variációs lehetőségeink,és végre pontrugásoknál is veszélyeztethetnénk.Emberileg én sose csíptem,de a fizikuma,és a tudása még mindig nemzetközi szinten van,bajnokságban lazán hozna 10-15 gólt,a BL-ben meg pusztán a tapasztalata is sokat jelentene. Szóval nekem nem lenne bajom vele,ha jönne,de akkor a Pedro-Cuenca-Tello hármasból tényleg mennie kéne valakinek,vagy esetleg Afellaynak