Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
A harmadik az Valdese volt, meghozza erosen. De nekem lesnek tunt meg Alves is felemelte a kezet es a lassitasbol is annak tunik nekem, akarhanyszor visszanezem.

hedonist
csak a gólokat láttam, de mind a 3 védelmi hiba, 1. és a 3.ik Pique 2. Puyol és Pique közösen.

Sztem csak siman ma nem volt kedvük játszani..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Sztem idegenben, fõleg itt Pepnek nem kéne rotálni...Ennyi!

Visca El Barça!

Jakuza001
ha hozzaer valaki a labdahoz, az nem szall ugyanugy utana.
Ebbe nem csusztatott bele senki, a labda ugyanugy porgott, mint elotte, a labda nem gyorsult fel, pedig ha belecsusztatnak akkor ez megtortenik. Radasul a labda kanyarodott a beadas utan es ugyaolyan volt az ive akkor is ahogy a gyerek feje felett elszallt a labda.
amugy lassitasban nezzetek meg a 3. goljat is az osasunanak, az is erosen lesgyanus volt.

szerintem is beleért a búbjával, de most már az is mindegy.

Az Ultimate Fighter sorozat edzõépületének falán van egy mondat: "Soha ne engedd, hogy a bírók döntsék el a meccset"

ezzel csak azt akarom mondani amit korábban már kifejtettél, hogy gyatrán játszott ma a csapat. jöhet itt 5 szar birói döntés, ha egyszer nem használjuk ki ami adódik, akkor futhatunk mi fûhöz és még a fához is...

The Matrix has you...

tobias88
Szerintem hozzá ért valamennyit.
Jakuza001
Most erre mit mondjak ? Az hogy szarul jatszottunk az stimt, na de hogy megint a biro mit csinalt az egy masik kerdes. Elenfelnek megadott les gol, egy meg nem adott szabalyos gol. Azt mondja belecsusztatott a labdaba.
A leheletevel ? 😄DDD

tobias88
"most legalább ezt nem vetik a hátunkra..."
-
Jön 1 meccs, ahol nem ellenünk fújnak (még csak nem is nekünk) és kezdõdik az egész elõröl...
pzoli00
folytatódik a lejtmenet

nem gyengén idegesek a játékosok, labdaszedõ meg tényleg nincs egy sem 😊 és a bírók a Barcának fújnak, naná.. most legalább ezt nem vetik a hátunkra...

The Matrix has you...

ja, vicces, hogy Õ jobban ért hozzá, mint Te vagy Én 😊

The Matrix has you...

szabii98
Aki ezzel nem ért egyet..

I met God. She's black

Sippie
😄😄
tobias88
Mondom hogy ez a Tello gyerek kell cserének, nem a Cuenca (bár õ nem olyan rossz ma)
Nyilasi Tibor véleményét is megkérdõjelezed?

The Matrix has you...

tobias88
Valdez most is majdnem eladta, de milyen kanyart írt már le a labda...
Mert nem az kedves Tóbiás? Mai teljesítményük drága pep-pel együtt SZÁNALOM!!!!!!!!

saját pályáról beszélek, te istenáldotta..hol van ez egy Nou Camp-hoz? nem kell erre fogni, szarul játszik a csapat, csak ez nagyon látszik, vakok meg nem vagyunk, mint Real Madrid-ba egyesek.

The Matrix has you...

REALista
Ja pont úgy itta vizet a bekapott gól utàn mintha nem szàmítana...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tobias88
Ügyes vagy.

Amúgy a pályának is betudható ez a 3-1 meg az Osasuna helyzetkihasználásának sajnos. Azt már megfigyeltem, hogy ha a pálya valamennyire alkalmatlan a játékra, szenved és nem nyer a csapat. Idén volt nagy esõ az egyik bajnoki meccsen, ott 0-0 lett azthiszem
Pep a csapat erõsségét nyírta ki az összeállítással. Sztem már nem a bajnokság a fontos...

Visca El Barça!

Sippie
okcsõ
Sippie
okoska? Nem is tudtam hogy egész szezonban hozzászoktak a lefagyott pályához, még nyáron is... okoska.
Na beállt 2 Barca B-s 😄D😄:😄

Még a camp nou ba találkozunk addig készülhettek a sorfallal 😊 A Ligát pedig a legjobb csapat,akinek a legtöbb pontja van. A vesztesekre senki nem kíváncsi!
Lemondtunk a bajnokságról,ennyi. Lehet koncentrálni a BL-re

Jakuza001
Ennel mar nincs lejjebb. Az meg hagyjan lenne, hogy vezet egy ellenfel 2:0-ra ellenunk, de mi a fasz volt ez ? Mintha valami NB1-es csapatot latnak.

Egyeneset nem tudunk belerugni a labdaba. Ilyen alacsony szinvonalon en meg egyszer nem lattam focizni a Barcat, meg akkor se, ha megprobalok tobb mint 30 evre visszamenoleg emlekezni azokra a merkozesekre, amiket lattam toluk.
Ilyen csapatosszeallitast is szegyennek tartom. Ertem en hogy rotalni kell, de most oszinten Pedrot beallitani ennyi kihagyas utan semmi jatekkal ?
Meg aztan ez milyen kozeppalya ? 3 jatekos kozul azert valakit nem artott volna beallitani a Xavi,Iniesta,Fabregas harmas valamelyikebol.
A vedelem is mi ? Hat nem talalja a helyet az uj gyerek, nem er labdaba, mintha nem is jobb hatved lenne, sot mintha nem is lenne a palyan.
Megint 5 vedovel jatszunk, ami egy vicc.
De a legnagyobb rohej az, hogy egy nagy rakas szar Osasuna vezet ellenunk 2 nullra, aki nem is jatszik jol.

de le van, csak Õk hozzá vannak szokva okoska...gondolkozz is néha.

The Matrix has you...

Christian88
Végül is csak az egyetlen valamit érõ csapatot nem vertétek meg a bajnokságban 😄

http://www.twitch.tv/hegii

<#kocsog>

Ennyi...😊
Sippie
és az ellenfélnek nincs lefagyva a pálya? 😄
úgy néz ki le van fagyva a pálya, legalábbis a közvetítõ ezt emlegeti, emiatt nem tudnak normálisan passzolni és egyáltalán játszani, fõleg a védelem van gondban.

The Matrix has you...

pzoli00
ehh, erre azért nem számítottam <#wow1>

😄D😄😄:

Sippie
röhej 😄
Christian88
Hát szerintem már úgy van vele, hogy a bajnokság elúszott és mindegy ki játszik. A 2. helyet nem igazán veszélyeztetik

http://www.twitch.tv/hegii

Sippie
segítenek minket a bírók, mi más lenne?

Amúgy látom már hogy leszarják a bajnokságot
tobias88
Amúgy megértem hogy pihentet Pep, de ki ez a Sergi Roberto?...
tobias88
Szép kezdés. De most is mi volt már ez, 2 méterrel a védõ mögül indult és lesnek befújja
Bekezdett a csapat 😄😄D:😄

banok
20.00 Osasuna-Barcelona
tv: Sport2 hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
Osasuna – FC Barcelona:
Pamplona, Reyno de Navarra
20:00
Vezeti: Paradas Romero
TV: Sport 2 20:00
Osasuna: Fernández, Bertrán, Sergio, Flano,Ibrahima – Punal, Nekounam, Nino, R. García, Calleja – Lolo.

FC Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano – Thiago, Xavi, Iniesta – Fábregas, Alexis és Messi.

nagyon kiváncsi leszek a mai helyzetkihasználásunkra,Alexis mutathatna valamit végre,az elmúlt idõszakban jobbnál jobb helyzetei voltak,ma remélem látok tõle gólt is. Ha Leo jónapot fog ki,akkor nyerünk biztosan,remélem így lesz! Hajrá fiúk!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kaposi1
Reméljük aktuális lesz a szezon végére.<#hehe><#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Rash87

Glory, Glory Man. United!

bakkerman
<#integet2>

tobias88
Soha nem lesz Barca szintû.
Cuenca tegnap kifejezetten jól játszott.

cesc fábregas

tobias88
Cuenca nem, Thiago meg hozta a szokásos jó formáját. Cuencát nem tudom minek erõlteti, nem annyira jó kölök az...
bakkerman
nem láttam a meccset,hogy játszottunk? Cuenca,Thiago jól nyomták? Helyzetkihasználásunk,védelem ezek rendben voltak?