33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    nah, akkor mégis, legalább lesz magyar kommentár, bár az angol se rossz
  • [HUN]FaTaL
    Faszt nem, digisport 2 adja.
  • Sippie
    fassszom...
  • [HUN]FaTaL
    digi 2
  • tobias88
    nem a digin, nem adja itthon semmi
  • Sippie
    Hol lesz a meccs? Ugye nem a digin?
  • szabii98
  • bodajoci
    Ez mekkora
  • tobias88
    Remélem tartósan jobb lesz ebből a szempontból az 5ös verzió a 4esnél
  • [HUN]FaTaL

:DDD
  • bakkerman
    a jelenlegi Mesterünk Tito,de a legnagyobb Maestro mindig is Pep lesz :)
  • tobias88
    mester nálam Guardiola, Tito még csak Padavan
  • bakkerman
    ma van a Mester születésnapja :) Isten Éltessen Tito!
  • bakkerman
    Tito:

"A találkozó egészét kontrolláltuk, ami különösen fontos volt, mert az elmúlt évben nagyon megszenvedtünk ezen a pályán. Volt elég türelmünk várni a lehetőségeinkre, és ebből következett az, hogy sikerült négy gólt szereznünk. Ennél azonban még jobb érzés tudni, hogy ahol tavaly vereséget szenvedtünk - Pamplona és a Coliseum Alfonso Pérez - , ott ezúttal sikerült győzedelmeskednünk."

Négy meccs, négy siker

"Hangsúlyoznám, hogy olyan, történelmileg is komoly nehézségi szintet jelentő pályákon maradtunk hibátlanok, mint az Osasuna vagy a Getafe otthona. Boldogsággal tölt el, hogy ezt elértük, ugyanakkor tisztában vagyok vele, hogy még 17 idegenbeli mérkőzés vár ránk. Nagyon az elején járunk."

Fejlődni kell

"Nem hiszem, hogy máris bizonyítottam volna vezetőedzőként. Még csak négy bajnoki meccset játszottunk le, és tudom, hogy fejlődnünk, javulnunk kell, ha fenn akarjuk tartani ezt a formát. Csakis azzal törődöm, hogy az együttesem magasabb szintre érjen."

Messit pihentetni akarta

"Beszéltem Leóval a találkozó előtt, és ő azt mondta, készen áll a játékra, nem fáradt. Én azonban úgy döntöttem, hogy pihentetem egy kicsit, mert nagyon kemény előszezonon van túl, az elmúlt pár napban volt két összecsapása és hosszú utazás után érkezett vissza Barcelonába. Azt akartam, hogy egy frissebb Messi akkor lépjen pályára, amikor a találkozó már nyíltabb."

Alves végig a padon ült

"Mindig csapatban gondolkozom, azon töröm a fejem, hogy mi a legjobb az együttesnek. Montoya remek állapotban volt, Alvesnek pedig egy hosszú utat kellett megtennie mindössze három nappal ezelőtt, és ennek a hatását természetesen még mindig érezte. Most persze igazam volt és minden szép, de tudom, ha veszítünk, ez másképpen lenne."

Thiago és Cesc dicsérete

"Tudjuk, hogy Thiago mire képes és hogy mennyire éhes a játékpercekre. Nagyon jól futballozott, csakúgy, mint a többi középpályásunk, azaz Cesc is, akivel elégedett voltam. A támadósorban jól játszott, de a középpályán nyújtott játéka is tetszett."

• bakkerman
    na az fasza,összefoglalót megnézem majd. Puyol sérülését most olvasom...áááá nem hiszem el
  • [HUN]FaTaL
    Védelemmel nem volt gond, Piquevel sem. Csapatjáték jó volt szerintem, a helyzetkihasználás viszont, amíg nem jött be Messi és Villa addig pocsék volt. De lehet, hogy más másképp látta :)
  • bakkerman
    melóztam,de hallom elég simán nyertünk,csapatjáték milyen volt? helyzetkihasználás? Pique?
  • [HUN]FaTaL
    Sajnos már nem fiatal :(

Iniesta mennyit hagy ki?
  • pett3rson
    Úgy néz ki elöregedett a szervezete, elég sűrűn sérül meg mostanában :(
  • Jakuza001
    Messi fel ora alatt 2 gol.
    Nem is tudom mit mondjak erre. Megint ugy termeli a golokat, mint ha ez lenne a dolgok termeszetes rendje.
  • tobias88
    na faxa, a kedvenc játékosom megint lesérült... 4-6 hét Puyol nélkül, nekem sok az, hogy nem látom a csupaszív embert a pályán
  • tobias88
    Ez a 8 azért sok, erre nem is gondoltam volna. Na nem arra, hogy az Alba-val és Song-al megerősített csapat nem képes 4ből 4et hozni, hanem hogy a Madrid 4 meccs után 4 ponttal áll. Azért nem kell nagyon bizakodónak lenni, az a keret is képes 10ből akár 10 meccset hozni zsinórban
  • bodajoci
    Reméljük így is marad!
  • [HUN]FaTaL
    8 pont :)))))
  • [HUN]FaTaL
    Még van egy félidő sajnos :D
  • IXEMGabeo
    Reál ég rendesen:)
  • bodajoci
    Féltem az összeállítás miatt, de végülis jó meccset játszottak, sokkal nagyobb különbséggel is nyerhettek volna. A bíró meg nemtom melyik meccset nézte...
  • [HUN]FaTaL
    Villa
  • [HUN]FaTaL
    Ja... De amikor felrúgták Messit azt nem tudom, hogy tudta elnézni.
  • Sippie
    na 3-ból 1-et csak megad :D
  • [HUN]FaTaL
    Ez mi a faszom? 8 dioptriás szemüveg kéne a bírónak. Ezt nem befújni bazz, ilyet még nem is láttam.
  • [HUN]FaTaL
    Kiváncsi leszek mit alkotnak ma a fiúk. A válogatott szünet előtt nem voltunk valami jó formában (finoman fogalmazva), ráadásul a válogatott meccsek után mindig gyengélkedik a csapat.

Visca El Barça!
  • bakkerman
    Ma lett 33 éves Eric Abidal!

Várunk vissza ABI22!
  • bakkerman
    eurobarcaval valami gebasz van,4 napja nem megy :S
  • Sippie
    Amúgy úgy látszik iniesta filmreklámból is kap egy kis mellékest. Az EB alatt a pókembert irogatta ki FB-n, mostanában a Total Recall-t, meg ez a poló is. Dejóneki :)
  • tobias88
    Őőő, ez nem túl jó névadás a képnek. Az valami homár sorozat volt, nem? Még ha Xavi lenne rajta, az oké (bár ki tudja), de itt mindegyiknek van nője/felesége
  • bakkerman
    a fiúk a klubból :D

• bakkerman
    nagy formában van Pedro,visszakéne térni az MVP-hez,Alexis nem csinál semmit mostanában
  • tobias88
    De az első Pedró gól még szebb volt:
    videó
  • tobias88
    Pedro gólja se volt csúnya: