33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bakkerman
    Leo gól Paraguay ellen! A spanyol válogatott pedig 5-0-ra győzött Szaúd Arábia ellen.

• Gaba94
    kötelező olvasmány :)

Hihetetlenül jó!
  • bakkerman
    jaja,az Arsenal elég jó focit játszik,azt nem mondom,hogy eredményeset is,de látványra elég jó,nem tipikus angol "basszuk ki a szélre,fussál vele,add be" játékot nyomatják.
  • IXEMGabeo
    Jelenleg a Man city játszik csodásan igaz, ők összevásároltak mindenkit, de az nem baj:D Real Madrid is mindig ezt csinálta...
  • [HUN]FaTaL
    Én a Chelseanél jobban egyik angol csapatot sem utálom.

A Manchesterrel nincs bajom, bár szerintem angliában egyedül az Arsenal játszik valami focihoz hasonló játékot :D
  • IXEMGabeo
    ****ellenség****xD
  • IXEMGabeo
    Mourinho is pont olyan csapatokhoz ment mindig, akiket nem bírtam a Chelsea volt a kivétel, mert velük nincs bajom nem is volt...

Manchester Junájted pedig ősellengésem
  • bakkerman
    nekem nincs semmi bajom a MU-val,sőt,azt kell hogy mondjam nem nagyon van a piacon olyan mozdítható edző,aki MÉLTÓ utóda lehetne SAF-nak,de Pep viszont ilyen! Örülnék neki,ha odakerülne,és szerintem ő maga is így van vele,legalábbis amilyen embernek "megismertük" neki feküdne ez a fajta kihívás. SAF távozásával végetérne egy időszak Manchesterben,és Pepnek ez kitünő feladat lenne,hogy egy újat indítson el. Várom a fejleményeket,és szurkolok neki,akárhol edzősködjön is a jövőben,sok sikert kívánok neki!
  • IXEMGabeo
    remélem ezt rosszul olvasom

Nagyon tisztelem Pep-t, mert az elmúlt 4 szezonban, amit letett az asztalra azt nem sok edző tudja megcsinálni ugyanakkor fájna a szívem, ha ezekhez a ...(nem kommentálom) kikhez menne edzőként
  • tobias88
    Vermaelen-t szerintem ki se ejtsed, mert Arsenal szurkolók jönnek szószátyárkodni (lassan jogosan)
  • Sippie
    Majd Songot is átnevelik, mint Mascheranot :)
  • bakkerman
    nekem Vermaelen jobb megoldásnak tűnne,de várjuk ki ezt a szezont,még csak most indult,összefog állni a csapat,a személyes dolgok meg úgyis idényközben derülnek ki :) Tito tudja mivan Piquevel,ha ő úgy látja játszania kell,akkor játsszon,de az is tény,hogy hiába játszik,ha csak alibizik
  • IXEMGabeo
    Vagy venni kéne egy középhátvédet kár, hogy Lescottnak pl esze ágába sincs Cityből eljönni:D:D
  • bakkerman
    elszállt vele a ló,régebben ő volt a csapat mókamestere,jó srác volt,de mostanában kezd celeb lenni,partikra jár,mindenhol shakiraval mutatkozik,ez nem tesz jót se neki se a csapatnak,bár azt nem tudhatjuk mi zajlik az öltözőben,és milyen a viszonya a vezetőséggel,de mint szurkoló én úgy látom,hogy kezdi "kiérdemelni" a padot,és dobjuk be Fontást...
  • IXEMGabeo
    nem hogy a játékra koncentrálna...nem csípem annyira ezt a srácot bármennyire is vicces, humoros...
  • bakkerman
    hát én már nem lepődnék meg...ő a mi playboy fiúnk...
  • Sippie
    15 perces? ejnye Piquet...
  • IXEMGabeo
    Ha ez igaz akkor 2 marha:D
  • titi2010
    ok bocs :S
  • bakkerman
    nem mondom el többször,nincs reklám a topikban,nem törlöm ki,esetleg ha valakit érdekel megnézni az oldalt,de még egyszer belinkeled jelentem
  • titi2010
    Barcás oldal nézétek meg nagyon jo és majnem semmi nincs kimásolva
    barca-hungary.webnode.hu
  • [HUN]FaTaL

• tobias88
    Olvasom Face-n hogy DDos támadják az oldalt, de nem értem meg hogy miért, mit ártott bárkinek is...
  • bakkerman
    elhiszem hogy Barcas oldal,de nincs reklám a topikban!
  • tobias88
    én maradok az Eurobarcánál, csak mi az isten van vele...
  • shevy
    nem,szerintem meghackkelték
  • tobias88
    eurobarca nálatok bejön?
  • bakkerman
    Cesc...

Az új szezonban Cesc Fabregas a Barcelona mindhárom bajnokiján kezdett, de legutóbb, a Valencia ellen a 64. percben lecserélte Tito Vilanova. A játékos egy éve igazolt a katalán fővárosba az Arsenal csapatából, de még mindig nem elégedett, mert nem játszik olyan meghatározó szerepet a Barcában, mint szeretne.

"Nincs olyan a futball világában, hogy nagyszerű csere, aminek mindenki örül - mondta a 25 éves játékos a Radio Marcának. - Legalábbis én nem tudom megmondani, milyen az, és ezért nem is szeretem a cserét. Minden látékos játszani szeretne a szezon minden egyes meccsén, minden egyes percben."

"Mindig is azt mondtam, hogy most a világ legjobb csapatában játszom, de én versenyezni, tanulni jöttem ide, és persze hogy élvezzem a játékot. Nem pedig azért, hogy az agyamat ilyenekkel pusztítsam (ti. miért cserélték le?)."

"Az edző tudja, mire vagyok képes. Három poszton tudok játszani, és folyamatosan a világ három legjobb játékosával vagyok versenyben a helyért" - utalt Fabregas Andrés Iniestára, Xavi Hernándezre és Lionel Messire.

"Örülök, hogy a része lehetek ennek a csapatnak, de ha az edző azt mondja, mennem kell, akkor megyek. Viszont nem teszem könnyűvé a döntését, és ehhez bármilyen eszközt bevetek. Folytatni fogom, türelmesen kivárom, míg megváltoznak a dolgok. Azért jöttem Barcelonába, hogy itt fejezzem be a karrieremet."

Úgy látszik, nagy divat mostanában elégedetlenkedni a nagycsapatoknál, a napokban Cristiano Ronaldo, a Real Madrid legnagyobb sztárja jelezte a világnak, ő bizony nem boldog a Santiago Bernabéuban. Azóta kiderült, hogy azért nem is annyira boldogtalan.

Xavi 2 év múlva már nem lesz kezdő,ő lehet az utóda,de ezt meg is mondták neki,amikor idehozták,nem értem most miért lett ez probléma...nem alapember nálunk,de nagyon hosszú a szezon,3 fronton kell szerepelnie a klubnak,így rá is nagy szükség van,és nagy feladatok várnak rá,ahogy tavaly Pepnél is.
  • tobias88
    Ez egy mondás, valószínűségre utal.
    Bár az igaz, hogy Fabregas nem lövi be ezeket még 50%-ban sem sajnos...
  • Sippie
    lehet a többi 8 ilyen helyzetét a jövőben belövi, és akkor helyén való a 10ből 8x betalál :D
  • Christian88
    Ha így nézed, akkor inkább 5x nem? :)
  • Sippie
    "Volt két olyan helyzete, amit 10-ből 9-szer értékesít" Ez csak nekem nem stimmel? :D Ha kétszer hagyta ki, akkor max 10-ből 8x értékesíthetné :D
  • kaposi1
    Én mondjuk nem is az országban hirdetném meg a licitet hanem a Barca honlapján ha lehetővé tennék.
    Gondolom Messiék is tudják hogy itt most a minél nagyobb bevétel a lényeg.
    Egy két gazdag Barca fan meg igen csak mélyen a zsebébe nyúlna egy ilyen ereklyéért.
  • Rudee
    Hamarabb lesz itt mezadó.
  • bakkerman
    ha ez az Orbán-Csányi nagy focibarát duó valami maradandót,és tiszteletre méltó dolgot akar elérni,akkor megvehetnék ezt a mezt,és ha a srác visszatér,és a kapuban fog állni,akkor majd az embereknek eszébe jut,hogy "na ez igen,ezért megérte"! ajajj álomvilágban élek :S
  • kaposi1
    Mondjuk ezt még a MOL székházában is eltudnám képzelni egy üvegvitrinben.
    Egy két nagyfejű még külföldről is biztos mondaná hogy HŰHA ez igen.
  • bakkerman
    így igaz,remélem minél többet adnak a mezért,a srác gyógyulása (sajnos) nem két forint Hajrá Bence!
  • kaposi1
    Megérkezett a Diósgyőr súlyos beteg kapusának küldött Barca-mez

Nagyon remélem hogy nem valami újgazdag csemetéhez kerül néhány száz ezer forintért apuci révén.
    Ezt valami komoly cégnek kellene megvennie, mert itt most az összeg nagyon is számít.
  • Effe88
    „Ha Cristiano boldogtalan, az emberek tömegével mehetnének az utcákra és sírhatnának bánatukban. Mindene megvan: egészség, pénz, gyönyörű barátnő, karrier. Mire vágyhat még? ”

Carles Rexach kissé ironikus reakciója a madridi CR7-válságra.
  • tobias88
    azt nyilatkozta, hogy szakmai okai vannak...