Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég az, hogy sötétebb lapot kapott illetve világosabbat.
Neked ez nem adatott meg, sajnállak is érte.
Viszont ha nem szeretnél a banamákra kerülni, hagyd abba a cigányozást, mert 1. nem vagyok az, 2. nem is írtam úgy, amivel ezt kiérdemeltem volna.
Ha kételkedsz abban, hogy ez e az egyetlen regisztrációm, kérdezd meg bármelyik moderátort, vagy akit ezzel kell zargatni.
2011 szeptemberében akadtam rá erre a fórumra.
Mivel a többi információ rólam kicsit sem tartozik rád, nem fogok bizonygatni semmit, mert 1. nem tartalak érdemesnek rá, 2. hiába írok neked ész érveket illetve írom le a valóságot, a szûklátókörûséged és a 20 > x > 10 életkorod ennek értelmezésében meggátol.
Innentõl kezdve tényleg rád hagyom a dolgot. Les volt az összes gól amit valaha a Barcelona kapott. Az összes bíró a Madridot segíti.
Csak világ-összeesküvéssel lehet bajnok a Real.
Mostantól tudomásul veszem, hogy te vagy az új fifa krónikák írója, és minden úgy van ahogy te látod.
Irántad érzett félelmem jeleként nem fogok többet hozzád szólni, mert tudom, hogy megint bebizonyosodna, hogy nem értek semmihez.
Sajnálom, hogy megpróbáltalak meggyõzni valamirõl, amirõl én és az emberiség 99% úgy hiszi, hogy úgy van. Esetleges helyzetekben szólni fogok az embereknek, hogy ne kössenek beléd, mert te vagy az atyaúristen.
Legyen hosszú-hosszú-hosszú és jó életed 😊 <#law>#law>
tényleg színvak vagyok, de legalább látom a labdát

"Lehet olyan helyzet, amikor a csatár bár a védõk mögött tartózkodik, egyáltalán nem avatkozik játékba (nincs lehetõsége), és a védekezõ csapat játékát sem zavarja. Ezt nevezzük tétlen lesnek, de ettõl még szabályos a támadás. Ha egy játékos tétlen lesen van, és miután egyik társa rálövi a kapura a labdát, majd a kipattanóhoz hozzáér, azonnal érvényesül a lesszabály."
na most itt nem volt kapura-lövés, hanem átadás történt és abból született a gól..ez most akkor les? 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Itt a labda hol a labda ? Romaknal ez a szokas ? A labda allitolag ott van egy feher mezes jatekosnal. 😄DD Meg a vegen kiderul, hogy valami Real meccset nezett a gyerek. 😄DD
A jatekvezeto megitelese azt megitelni, hogy passziv lesen helyezkedik e a jatekos vagy sem.
Amugy a lemaradt jatekos mozdult a labda fele ebben az esetben. De mint leirtam "felteteles" modban ez nagyon szubjektiv, ellenben vegig lesen tartozkodott es kovette az akciot ezzel elonyt szerzett es nem vonta ki magat a jatekbol egy pillanata sem.
Ui: A dikk, nem a parasztok wowja, hanem a romak kotoszava, tehat a sotetsegrol inkabb ne beszelj kicsi altreges.
a képeimen a labda elrúgásától maximum negyedmásodperces csúszás van
a baromságaidra többet nem reagálok, hülye vagy...nem értesz a focihoz..az egyszerû LES szabályát se vágod
a dikk a parasztok wowja...
Az en kepem mar sokkal kozelebb van a viszonyitashoz, de az sem jo mert nem lehetett a labda erlugast pontosan behatarolni, viszont az egy ertelmu, hogy a labdanak 1,5 meter kell korulbelul megtennie es ennyi ido alatt egy ilyen helyzetben egy jatekos sem tud. De a legvicesebb az, hogy mar az elso passzt is meglehet itelni lesnek, ugyanis a labdat elpasszol jatekos mogott meg volt egy ember aki be se latszik a kepbe Piquet mogott es arra szallt a labda. De ha ezt nem fujta be, meg mindig ott a passziv lest feloldo jatekos esete, aki a golt szerzi es 5 meteres lesen van az atadas pilanataban legalabb es o lovi a golt beleavatkozva a jatekba kesobb.
A dikk amugy meg micsoda valami kisebbsegi bizonyitasi alap a sokadik accountodnak te 35 eves tanulo ?
mi a frászról beszélsz te ember?
+ ez hol kamuzás?
indított az osasuna játékos, és az egyik barca védõ bent téblábol a 11-es pont vonalában
az osasuna játékosa pedig a 16oson kívül kb 1 méterre
17-11=6 😮 dikk
EGYIK passz pillanatában sem volt egyvonal, mert bõven (min fél-1 méter)...bevoltak ragadva a barca játékosai
lécci egy barcás igazoljon már engem, mert van 1 olyan vak szurkolótok aki nem lát ki a szeme mögül
En legalabb beismertem, hogy na jo az lehetett egy vonal, na de egy ekkora Marca szintu kamut probaljal massal megetetni. Hat ehhez eleg sok sotetseg kell, mint feny.
A hulyekkel kapcsolatban apad biztos radertette a mondologjat, azert ragadhatott meg benned.
Nah ok 😊 mostantól nem próbállak a fény felé vezetni.
Alkalmazom édesapám elméletét: "aki hülye haljon meg, vagyunk már elegen így is".
Arrol, meg hogy nem is fele ment a labda csak annyit irnek le te idiota, hogy o lotte a golt.
Sajnos a szerencse sincs velünk, mert 2 szer kellett olyan megye szintû pályán játszania, hogy az már szánalmas. Osasuna ellen vereség lett, a másik meccsen meg döntetlen.
Az osasuna játékos gólszerzésre alkalmas testrésze elõrébb tartózkodik a passz pillanatában. Már itt le kellett volna fújni az akciót, ehelyett ment tovább a játék 1 passz 2 passz aztán gól.
az pedig o.O, hogy kamuzok...
Egyértelmûen bentebb van az indítás pillanatában a barca játékos az osasunástól.
Az, hogy a 11-es pontnál van osasunás? még csak az irányába se ment a labda így õt karikázhatod 😄 mert k*rvára nem számít lesnek.
Mielõtt osztod az észt 😊 legyen mögötte tudás is.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
1. FC Barcelona-22---20---1---1---70 - 11 61 p
2. Real Madrid---22---17---3---2---52 - 19 54 p
2011-12
1. Real Madrid---22---19---1---2---75 - 21 58 p
2. FC Barcelona-22---14---6---2---63 - 16 48 p
6 gyõzelemmel van kevesebbünk,és 6 döntetlennel több tavalyhoz képest. a keret nem változott,sõt,jött egy Fabregas,egy Alexis Sanchez,semmivel nem lettünk gyengébbek csapatként,a problémát itt már mélyebben kell keresni. Ilyenkor szokott a csapatoknál vérfrissítés lenni,csak kérdés az,hogy ha marad Pep még nyáron is,akkor hozzá-e merne nyúlni azokhoz,akikkel sikereket ért el. Ha nem,akkor új edzõ kell. Mint amikor megjött Pep,és kidobálta a Rijkaard érában meghatározó,de ALULMOTIVÁLT játékosokat. Még csak február van,de ha eldönti magában,hogy maradni akar(szerintem ez rajta múlik,Rosell biztosan marasztalná,még ha idén semmit se nyernénk akkor is),akkor el kell kezdenie már most az építkezést,jöjjön Montoya,bajnokikon játsszon többet,Cuenca,Tello,Thiago kapjon MÉG több lehetõséget.
Klubváltásának miértjeirõl
"Szükségem volt a rendszeres játéklehetõségre. Ha a Barcelona B játékosaként lehetõséged adatik arra, hogy a Chelsea-hez igazolj, akkor nem mérlegelsz, egyértelmûen utóbbit választod. Nehéz volt elhagyni a csapatot, de úgy gondolom, jó döntést hoztam."
"A Barçánál minden játékos arra fókuszál, hogy jó játékkal gyõzzön a csapat. Ugyanez a helyzet Londonban is. Azért jöttem a Chelsea-hez, hogy egy kiváló csapat tagja lehessek, ahol nagyszerû játékosoktól tanulhatok. Nemrég érkeztem, máris számos dolgot megtanultam, mint például azt, hogy minden edzésen mentálisan a topon kell lennem.”
Leo Messirõl
"Egy fiatal játékos számára hihetetlen élmény, ha csupán három-négy edzés alkalmával együtt játszhat Messivel, Xavival és Iniestával. Ez egy olyan dolog, amelyrõl a legtöbben csak álmodhatnak. Általában külön edzettünk tõlük, néha viszont csatlakozhattunk hozzájuk."
"Mikor odapasszolod neki a labdát, elképzelésed sincs, hogy mit fog vele tenni. Õ egyszerûen mindenre képes. Csupán egyszer volt alkalmam arra, hogy vele játszhassak (a Sevilla elleni Szuperkupa mérkõzésen - a szerk.). A hátvédek képtelenek voltak arra, hogy megállítsák. Az egészben az a legérdekesebb, hogy mindezt oly könnyedén tette. A pályán azt gondoltam, hogy "hát ez hihetetlen". Leo képes olyan dolgokra, amelyet rajta kívül senki sem tud végrehajtani."
Az angol és spanyol futball közötti különbségekrõl
"A Chelsea-nél a játékosok fizikailag edzettebbek, míg a Barcelona labdarúgói technikailag sokkal képzettebbek. A különbség elég egyértelmû, azonban ez csak egy a sok közül, mely megkülönbözteti a spanyolt az angol labdarúgástól. Itt a labdarúgás az erõrõl, míg Spanyolországban a lassabb, ám jóval pontosabb játékról szól. Én személy szerint azok táborát erõsítem, akik szeretik a kemény futballt. A stílusom ezért talán jobban hasonlít egy angol játékoséhoz, mint egy "tipikus Barca-játékoshoz". Ez volt az egyik oka annak, hogy ide igazoltam: az ütközések, a hosszú passzok, a szerelések, mely tevékenységek hozzám közel állnak. Spanyolországban erre nincs lehetõsége egy labdarúgónak."
"Spanyolországban 1-0-s vezetés birtokában úgy érzed, hogy uraljátok a mérkõzést. Angliában teljesen más a helyzet. A Sunderland elleni mérkõzésünkön az utolsó pillanatokban hatalmas lehetõsége volt ellenfelünknek az egyenlítésre. Egy szempillantás alatt elveszíthet a csapatod egy mérkõzést, mindössze elég egy apró kis hiba, melyet könyörtelenül megbüntet az ellenfél."
A beilleszkedésérõl
"Még mindig nagyon fiatal vagyok, így rengeteg idõm van arra, hogy minél több dolgot megtanulhassak a társaimtól. Továbbra is sok hibát követek el, melyen próbálok napról-napra javítani. Régóta figyelem a posztomon futballozó játékosokat, s próbálom elsajátítani azon képességeiket, melyek a játékom fejlõdését segíthetik. Ilyenek például Busquets rövid passzai, Makelele kiváló védõmunkája. Próbálom mindezeket a saját stílusomba beépíteni, azonban arról sem feledkezhetek meg, hogy egy új kultúrába, egy új bajnokságba kell beilleszkednem. Mikor megérkeztem ide, nem gondoltam arra, hogy ennyi játéklehetõséghez juthatok."
"Kezdem megszokni az itteni légkört. Sokat kell javulnom még a fejjáték terén, ugyanis itt az ellenfelek hosszan elõreívelik a labdát, így ha nem sikerül párharcot nyerned a levegõben, akkor a csapatod hatalmas veszélynek van kitéve. Ha a rivális csapat játékosának sikerül megcsúsztatnia a játékszert, a csatáruk hatalmas fenyegetést jelent a kapunkra."
"Mata és Torres sokat segítettek nekem a beilleszkedésben. Nehéz lett volna számomra, ha egy olyan futballista sem lenne a csapatnál, aki beszéli a nyelvem. Ambíciózus vagyok, s pontosan tudom, hogy csak akkor történhetnek velem a jövõben is nagy dolgok, ha továbbra is keményen dolgozom. Egy olyan klubnál, mint a Chelsea, sosincs garantált helyed a kezdõben, így muszáj minden edzésen bizonyítanod."
A végsõkig való küzdésrõl
"Hiba lenne azt gondolni, hogy minden mérkõzésen játszol, mert ezáltal túl lazán vennél dolgokat, illetve kevésbé tudnál koncentrálni a kitûzött feladatokra. Csapatként ugyanez a helyzet. Továbbra is hiszünk abban, hogy sikeres szezont futunk majd. A bajnokság hosszú és kiszámíthatatlan. A Manchester United két alkalommal is kikapott az utóbbi idõszakban, tehát sosem tudhatod, hogy mi fog történni a jövõben. Egy biztos: nem adjuk fel, a végsõkig küzdünk!"
szimpatikus srác,bár nem hiszem,hogy lesz még a játékosunk,amíg ilyen középpályásaink vannak
nem támadok senkit,ez csak egy ártatlan észrevétel/jövõbelátás volt a részemrõl. lehet ma kitöltök egy lottó szelvényt is
Európai szuperkupának van értéke, a világkupa már más tészta de oda meg csak az mehet aki megnyeri az adott kontinens legfontosabb sorozatát. Bizonygathatod a hülyeségeidet, de attól még hülyeség marad...
ezek tényleg nagyon nagyon fontos kupák 😊(Y), minden sportcsatorna milliókat képes költeni arra, hogy ezeket mûsorra tûzhesse (érezd a cinizmust)
És 1 Spanyol szuperkupát kihagytam, szóval 13.
2 BL, 3 Bajnokság, 1 Kupa, 3 Spanyol szuperkupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa.
Ezek közül nem tudom melyik a humbug, mert igazából egyik sem <#idiota>#idiota>
BL + bajnokság + kupa (bár ez sem nagy durranás)
Nem tudom, hogy láttad e a barca - milan büntetõpárbajt 😊, na pont annyira veszik komolyan a csapatok az ilyen kupákat.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
2009ben tényleg magasan a világ tetején ültek, de az utolsó két évben
bajnokságban: 4 illetve 3 ponttal nyertek
blben: 2011ben nyertek, 2010ben inter siker volt
spanyol kupát nem nyertek
Valdés:
"A játékvezetõkrõl nem szoktam beszélni, ez nem szokásom. Mindkét csapatnál voltak vitatható ítéletek, felesleges ebbe belemenni."
Piqué:
"A játékvezetõ teljesítménye nem lehet kifogás számunkra a vereséget illetõen. A hiba bennünk van, a probléma bennünk keresendõ, nem a játékvezetõben."
A kupában 1-1 meccs dönt, a bajnokságban 38.
Ez csak annyit bizonyít, hogy egy az egyben a Barcelona még mindig jobb (már nem sokkal), de hosszútávon már kezd kifulladni.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!