33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• IXEMGabeo
    Egyes források szerint Pep mester a Milan edzője lehet majd:OOOO

Valahogy éreztem. Szerintem simán benne van
  • bodajoci
    [URL=http://www.origo.hu/sport/focivilag/20120927-messi-nem-ismerte-fel-a-sajat-autojat.html]Azé olyan "szar" nekik...[/URL]
  • tobias88
    Huh, évente 20 milliót költ a csapat utánpótlásra. Szép szám, bár ha azt vesszük, 10 év alatt is csak 200 millió, amiből kb meg tudnánk venni Iniestat meg Messit
  • bodajoci
    Csak egyszer kellett odarúgni a labdát, ahol épp nem kóricált a kapus. Ilyen egyszerű ez :D Ritka szar meccs volt amúgy...
  • Sippie
    csak a reál ellen kevés lesz az ilyen helyzetkihasználás.
  • [HUN]FaTaL
    Azért ez túlzás. Csak ez meg az Ossasuna meccs volt kérdéses, ráadásul, ha kicsit több szerencsénk van, akkor meg rúgunk ma 6-ot. Igazából az a jó, hogy szar játékkal is tudunk nyerni, tavaly ez nem volt így.
  • tobias88
    Sokat kell javulnia a csapatnak, mert ez az 5/5 meccs simán lehetett volna egy olyan kezdés, mint a Madridé ha nincs szerencsénk
  • tobias88
    Hát, ez valami ritka szar volt. Xavi megoldotta, Fabregas és Thiago még kevés ennek a stílusnak a működtetéséhez.

A gól után meg több helyzetünk volt mint előtte addig ...
  • Sippie
    Messiiiiii :D Na ennyi kellett
  • [HUN]FaTaL
    XAVIIIIIIIIIIIIIIIIII mekkora gól!!! Csak be kellett írnom hogy 0-0 lesz :D
  • [HUN]FaTaL
    Mindegy, mert ezt nem nyerjük meg, 0-0 lesz.
  • Sippie
    szerencse hogy a másik oldal támadó játéka is totál impotens
  • [HUN]FaTaL
    Ilyen nincs bazzeg...
  • [HUN]FaTaL
    Fabregas te szerencsétlen
  • [HUN]FaTaL
    Ez valószínű x lesz, de azért jó lenne legalább egyet bekotorni.
  • [HUN]FaTaL
    Gyengén játszunk :(
  • bakkerman
    na akkor egy kis ON :D

FC Barcelona – Granada CF:
    Barcelona, Camp Nou
    22:00
    Vezeti: Del Cerro Grande
    TV: Sport2

FCB: Valdés, Alves, Mascherano, Song (Bartra), Adriano (Alba) – Busquets, Xavi, Thiago (Fábregas) – Pedro, Tello (Alexis) és Messi.

Granada: Tono Rodríguez, Nyom, López, Gómez, Siqueira – Iriney, Rico, Ortiz, Arabi, Orellana – Flores.

tetszik ez a felállás,Tellonak játszania kell az nyílvánvaló,nagy formában van,Masch-Song belső kettősre kiváncsi leszek,bár egy Granada ellen nem lesz sok dolguk(remélem).

• bakkerman
    fél2ig melóztam,vagyis akkor értem haza,azt hittem kialudtam magam,hát lehet tévedtem :DD
  • IXEMGabeo
    nem ittál kicsit sokat tegnap?:D előfordult nálam is a baki ne szívd mellre. Tudom, hogy sokat tudsz a fociban a kvízben is előttem végeztél

egyébként ezt fejből toltam, nem is láttam Effe hsz-ét:D ezeket az infókat ezerszer olvastam már könyvekből illetve régebben a wikiről és egyéb oldalakról is
  • bakkerman
    itt nem logikai bukfenc van itt szellemi bukfenc van
  • [HUN]FaTaL
    Ha Albert az egyetlen magyar aranylabdás, akkor Kocsis hogy kaphatott volna már?

"hogy a BARCELONA első aranylabdása"

Tökmindegy mire gondoltál, nem kaphatott, ha csak Albert kapott a magyarok közül. Érzed már a logikai bukfencet?:DD Ebből már nem jössz ki jól :D
  • bakkerman
    "és ő volt az első aranylabdásunk."

ezt írtam a hszemben,ezzel arra céloztam,hogy a BARCELONA első aranylabdása,vagyis arra akartam,de tévedtem,mert Luis Suarez volt az,Kocsis nem kapott. Ti arra értettétek,hogy én az első MAGYAR aranylabdásra gondolok,de nem. Tudom,Albert az egyetlen magyar aranylabdás,ezt eddigis tudtam.
  • Effe88
    ???

mondjuk azért azt illik tudni, hogy ki az egyetlen magyar aranylabdásunk de mindegy:)
  • bakkerman
    hatalmas wikipedia huszárok vagytok ASD:ASSDG
  • Effe88
    #23605 :D:D-.-
  • bakkerman
    arra értettem,hogy a Barcanal ő volt,de végülis nem,hanem Luis Suarez,Kocsis nem kapott aranylasztit.
  • IXEMGabeo
    viszont tényleg nagy Barcás volt, ha tudnád milyen csúnya halála volt:(( Nem ezt érdemelte...

Kubalával együtt sokat tettek a Barcáért
  • IXEMGabeo
    aranylabdát ő nem kapott csak Albert Flórián kapott 1967-ben Aranylabdát.

Kocsis az 1954-es vb gólkirálya volt 11 góllal.
  • Effe88
    Nagyapám szerint jobb volt mint Puskás, mindig ezt mondogatja nekem. Amúgy nagyon jól fejelt, vb gólkirály volt 54-ben 11 góllal! De aranylabdás nem volt ,ahogy sajnos Puskás sem. Egyetlen aranylabdásunk(és valószínűleg utolsó is:SS:) Albert Flórián.
  • bakkerman
    Újratemették Kocsis Sándort

Sajnos azokból az időkből nem nagyon vannak felvételek,pláne nem egész meccsek,de amit olvastam róla,meg láttam,óriási játékos volt,és ő volt az első aranylabdásunk.
  • IXEMGabeo
    ja közben megtaláltam köszi, csak linknek kellett:)
  • [HUN]FaTaL
    Dehogy játszik jól, az emlékek megszépítik a dolgokat :)
  • tobias88
    busquets se, mégis jól játszik hátul
  • hagyimiklos
    Song nem védő.
  • Sippie
    Csak spoilerben van, azért siklottad át valszeg :)
  • Sippie
    BL topik
  • bodajoci
    Én azt hittem, mikor beállt, h Busi megy hátra. Song támadásban a középpályán jobb lenne. De én nem vagyok Tito :)
  • tobias88
    Amúgy a választási lehetőségek Masch-Song és Masch-Busquets, jelenleg Puyol után még mindig ő a 2. legjobb védőnk.
  • tobias88
    Song tegnap nem volt valami jó, jobb lenne Busquets-et hátra vinni szerintem.
  • IXEMGabeo
    te bakkerman melyik topikba tetted be Ibrát ahogy buzul Piquet-vel?:D nem találom sehol