33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
IXEMGabeo #23633 Egyes források szerint Pep mester a Milan edzője lehet majd:OOOO
Valahogy éreztem. Szerintem simán benne van -
bodajoci #23632 [URL=http://www.origo.hu/sport/focivilag/20120927-messi-nem-ismerte-fel-a-sajat-autojat.html]Azé olyan "szar" nekik...[/URL] -
#23631 Huh, évente 20 milliót költ a csapat utánpótlásra. Szép szám, bár ha azt vesszük, 10 év alatt is csak 200 millió, amiből kb meg tudnánk venni Iniestat meg Messit -
bodajoci #23630 Csak egyszer kellett odarúgni a labdát, ahol épp nem kóricált a kapus. Ilyen egyszerű ez :D Ritka szar meccs volt amúgy... -
#23629 csak a reál ellen kevés lesz az ilyen helyzetkihasználás. -
#23628 Azért ez túlzás. Csak ez meg az Ossasuna meccs volt kérdéses, ráadásul, ha kicsit több szerencsénk van, akkor meg rúgunk ma 6-ot. Igazából az a jó, hogy szar játékkal is tudunk nyerni, tavaly ez nem volt így. -
#23627 Sokat kell javulnia a csapatnak, mert ez az 5/5 meccs simán lehetett volna egy olyan kezdés, mint a Madridé ha nincs szerencsénk -
#23626 Hát, ez valami ritka szar volt. Xavi megoldotta, Fabregas és Thiago még kevés ennek a stílusnak a működtetéséhez.
A gól után meg több helyzetünk volt mint előtte addig ... -
#23625 Messiiiiii :D Na ennyi kellett -
#23624 XAVIIIIIIIIIIIIIIIIII mekkora gól!!! Csak be kellett írnom hogy 0-0 lesz :D -
#23623 Mindegy, mert ezt nem nyerjük meg, 0-0 lesz. -
#23622 szerencse hogy a másik oldal támadó játéka is totál impotens -
#23621 Ilyen nincs bazzeg... -
#23620 Fabregas te szerencsétlen -
#23619 Ez valószínű x lesz, de azért jó lenne legalább egyet bekotorni. -
#23618 Gyengén játszunk :( -
#23617 na akkor egy kis ON :D
FC Barcelona – Granada CF:
Barcelona, Camp Nou
22:00
Vezeti: Del Cerro Grande
TV: Sport2
FCB: Valdés, Alves, Mascherano, Song (Bartra), Adriano (Alba) – Busquets, Xavi, Thiago (Fábregas) – Pedro, Tello (Alexis) és Messi.
Granada: Tono Rodríguez, Nyom, López, Gómez, Siqueira – Iriney, Rico, Ortiz, Arabi, Orellana – Flores.
tetszik ez a felállás,Tellonak játszania kell az nyílvánvaló,nagy formában van,Masch-Song belső kettősre kiváncsi leszek,bár egy Granada ellen nem lesz sok dolguk(remélem).
-
#23616 fél2ig melóztam,vagyis akkor értem haza,azt hittem kialudtam magam,hát lehet tévedtem :DD -
IXEMGabeo #23615 nem ittál kicsit sokat tegnap?:D előfordult nálam is a baki ne szívd mellre. Tudom, hogy sokat tudsz a fociban a kvízben is előttem végeztél
egyébként ezt fejből toltam, nem is láttam Effe hsz-ét:D ezeket az infókat ezerszer olvastam már könyvekből illetve régebben a wikiről és egyéb oldalakról is -
#23614 itt nem logikai bukfenc van itt szellemi bukfenc van -
#23613 Ha Albert az egyetlen magyar aranylabdás, akkor Kocsis hogy kaphatott volna már?
"hogy a BARCELONA első aranylabdása"
Tökmindegy mire gondoltál, nem kaphatott, ha csak Albert kapott a magyarok közül. Érzed már a logikai bukfencet?:DD Ebből már nem jössz ki jól :D -
#23612 "és ő volt az első aranylabdásunk."
ezt írtam a hszemben,ezzel arra céloztam,hogy a BARCELONA első aranylabdása,vagyis arra akartam,de tévedtem,mert Luis Suarez volt az,Kocsis nem kapott. Ti arra értettétek,hogy én az első MAGYAR aranylabdásra gondolok,de nem. Tudom,Albert az egyetlen magyar aranylabdás,ezt eddigis tudtam. -
#23611 ???
mondjuk azért azt illik tudni, hogy ki az egyetlen magyar aranylabdásunk de mindegy:) -
#23610 hatalmas wikipedia huszárok vagytok ASD:ASSDG -
#23609 #23605 :D:D-.-
-
#23608 arra értettem,hogy a Barcanal ő volt,de végülis nem,hanem Luis Suarez,Kocsis nem kapott aranylasztit. -
IXEMGabeo #23607 viszont tényleg nagy Barcás volt, ha tudnád milyen csúnya halála volt:(( Nem ezt érdemelte...
Kubalával együtt sokat tettek a Barcáért -
IXEMGabeo #23606 aranylabdát ő nem kapott csak Albert Flórián kapott 1967-ben Aranylabdát.
Kocsis az 1954-es vb gólkirálya volt 11 góllal. -
#23605 Nagyapám szerint jobb volt mint Puskás, mindig ezt mondogatja nekem. Amúgy nagyon jól fejelt, vb gólkirály volt 54-ben 11 góllal! De aranylabdás nem volt ,ahogy sajnos Puskás sem. Egyetlen aranylabdásunk(és valószínűleg utolsó is:SS:) Albert Flórián. -
#23604 Újratemették Kocsis Sándort
Sajnos azokból az időkből nem nagyon vannak felvételek,pláne nem egész meccsek,de amit olvastam róla,meg láttam,óriási játékos volt,és ő volt az első aranylabdásunk. -
IXEMGabeo #23603 ja közben megtaláltam köszi, csak linknek kellett:) -
#23602 Dehogy játszik jól, az emlékek megszépítik a dolgokat :) -
#23601 busquets se, mégis jól játszik hátul -
hagyimiklos #23600 Song nem védő. -
#23599 Csak spoilerben van, azért siklottad át valszeg :) -
#23598 BL topik -
bodajoci #23597 Én azt hittem, mikor beállt, h Busi megy hátra. Song támadásban a középpályán jobb lenne. De én nem vagyok Tito :) -
#23596 Amúgy a választási lehetőségek Masch-Song és Masch-Busquets, jelenleg Puyol után még mindig ő a 2. legjobb védőnk. -
#23595 Song tegnap nem volt valami jó, jobb lenne Busquets-et hátra vinni szerintem. -
IXEMGabeo #23594 te bakkerman melyik topikba tetted be Ibrát ahogy buzul Piquet-vel?:D nem találom sehol