Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
Miert szerinted ez a kapus lefekudt ? 😄
Allva maradt de annyira zsenialisan csinalja ezeket, hogy mindegy, hogy a kapus elfekszik vagy allva marad.
Amugy az idei 50. volt a masodik golja emellett 21 golpassz. Kemeny.

tobias88
Komolyan mondom ha a Messi ellen játszó kapusok helyében lennék, állva maradnék mert tuti emel <#whatever>
[HUN]FaTaL
Messi <#worship>

http://goo.gl/gd6Zi5

tobias88
Elég gyengén kezdtünk, remélem nem tartós
úúú a spanyol temperamentum

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tobias88
Nso blog részében van olyan poszt, ami pont azt mutatja be hogy ez kamu
bakkerman
hehe,nem semmi,picit kiakadt Pep 😄DDD és azt nem tudjuk az öltözõben mi volt 😄D lehet kapott 1-2 apai nyaklevest a kis chilei 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

REALista
alapból nem szeretem mivel Federer párti vagyok😊😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Bilbaoban nem nagyon tudják mi az a BL. <#nevetes1>

tobias88
Amúgy Bilbao vezetõi elég agyhalottak lehetnek. Május 20-ára akarták szervezni a kupadöntõt, miközben a Barca még bent van a BL-ben, aminek a döntõje meg ugye 19-én van...
bakkerman
jaja,nagyon anyáztam volna ha a Barcat "elveszi" tõlünk a digi!!!

Azért ne legyen minden a Digi Tv-n, ezt nekik <#mf1> Örülök neki hogy marad legalább 1 színvonalas bajnokság.

Eb az M1-en lesz, utána fogja a spanyol válogatott meccseit adni a sport tv. De csak az OTTHON JÁTSZOTT felkészülési és VB selejtezõ meccseket.

tobias88
Ez jó hír. Európabajnokságot nem az m1 adja amúgy? (cikkben sport tv van)
bakkerman
na ez egy jóhír,csoda hogy megtudta tartani a sport tv!

Jakuza001
Helyes.

tobias88
attól nem lesz köcsög valaki, hogy nem annak szurkol akinek te <#vomit>
bakkerman
meg a csapat XY %-ban az övék,a faterjával együtt

pedig Nadal mallorcai születésû nekik kellene szorítania<#eplus2>

Rafael köcsög Nadal is Madridos amúgy:S:S:S

nem értem ezeket mit szeretnek abban a durva csapatban

bakkerman
más sportágbeli beli élsportolóknál nagyon kedvelt egyébként a Barca,többüktõl hallottam már,hogy tévében amikor csak tehetik minket néznek

Fernando Alonso: "Nagyon remélem, hogy a Real Madrid nyeri idén a bajnokságot."
Madridos. Utálhatod tovább.....
Jakuza001
Oviedoban szuletett, ami nincs messze Gijontol (26km).

Amugy o nyilatkozta, hogy imadja nezni a sportot es azon belul a Barcelonat, mert szemet gyonyorkodteto es szorakoztato a Barcelona jatekat megtekinteni.

Sippie
Ja amúgy Alonso kint volt a meccsen, csak nem Barca drukker? Mindjárt megkedvelem 😄
tobias88
Nem csalják el, az túlzás.

Igazából az a vicces, hogy akivel ordibált Mou, az miért nem jelentette õt fel? Vagy a számtalan nyilatkozata a bírók felé ami volt, ott se történt semmi. Pique elsõ eseténél meg feljelentés egybõl. Érdekes mindenesetre... <#whatever>
Jakuza001
Ez is a pofatlansag netovabbja: A játékvezetõk feljelentik Piquét nyilatkozata miatt.

A birokat nem jelenti fel senki, hogy elcsaljak a merkozeseinket ?

Jakuza001
Espanol mar evek ota nem kuzd idegenben a madrid ellen.Hazai palyan meg ugy ahogy szokott, de sosem ugy mennek a rinya margit ellen, mint ahogy mindig is kuzdtek a Barcelona ellen. Minket sokkal nagyobb rivalisnak tartanak es ellenunk mindig teljes bedobassal kuzdenek, egesz mashogy viszonyulnak hozzank.

tobias88
Nézem a Madrid meccsét, de komolyan mondom, hogy az Espanyoli játékosok fél gõzzel játszanak. Nem tudom hogy ennyire bénák e alapból vagy csak nem hajtanak teljes gõzzel, de minden esetre érdekes. Emlékszem a Januári meccsre és össze sem lehet hasonlítani azt amit a Barca ellen nyújtottak...
enyémet mi a szarért törölted??

The Matrix has you...

Jakuza001

Mostmár az nagyon feltûnõ a bíráskodás terén, hogy meccsek óta az van, hogy csak a mi kezezéseinket veszik észre a bírók, de még azt is ha csak súrolja a kezét valakinek és egybõl sárga. Mint ugye legutóbbi fordulóban Messi vitte be 2-3 ember között a labdát, tök véletlenül felpattant és súrolta a kezét a labda alig láthatóan. Persze hogy ezt észreveszi a bíró. Sáncheznél is volt egy hasonló eset és persze egybõl sárga. Bezzeg amikor az ellenfél játékosa a gólvonalon kézzel üti ki a gólba tartó labdát úgy, hogy annál látványosabban nem is lehetett volna, de azt egészen véletlenül egyik bíró sem vette észre (nem emlékszem ki volt az ellenfél jópár fordulóval ezelõtt). Tegnap is a büntetõterületen belül kézzel elkotorta a Gijon védõje a labdát és természetesen ez se semmi. Persze ezek apróságok, de ez mostmár nagyon feltûnõ számomra...

bakkerman
mostmár komolyan elkéne gondolkoznia azon Pepnek,hogy a kulcsjátékosainkat bajnokin csak 20-30 percekre állítsa be,mert ha BL-t sérülések miatt buknánk,az nagyon cink lenne...

Jakuza001
Eleg hosszu ebben az idenyben a serult lista. Csak abban remenykedem, hogy a fontos BL merkozeseken a kulcsjatekosaink egeszsegesek lesznek.

Nem lenne jo, ha ok meg pont akkor esnenek ki. Gondolok itt Puyolra,Dani Alvesre,Iniestara,Xavira,Messire. Talan masok potolhatok egy-ket merkozes erejeig minosegvesztes nelkul, de a megemlitettek semmikeppen sem.

tobias88
Ismétlem, csak az összefoglalót láttam éjszaka, mikor hazaértem <#vigyor2>
Alexisnek kb 2 hét pihi húzódás miatt 😞

Visca El Barça!

bakkerman
gólok

FC Barcelona - Sporting Gijón: 3-1 ( 1-0 )
Barcelona, Camp Nou
72.442 nézõ
Vezette: Velasco Carballo

FCB: Valdés - Alves, Piqué, Mascherano, Adriano - Keita, Xavi, Iniesta - Cuenca (Puyol, 81'), Cesc (Tello, 58'), Pedro (Alexis, 58').

Gijón: J. Pablo - Damián (Barral, 47'), Botía, Gálvez, Canella - A. Castro, N. Cases - Mendy, Orfila, Ayoze (Carmelo, 47') - De Las Cuevas (Eguren, 74').

Gólok: 1-0, Iniesta (42'); 1-1, Barral (47'); 2-1, Keita (79'); 3-1, Xavi (86').

Piros lap: Piqué (46').

Jakuza001
Miert a kezilabdaert a 16-oson belul nem jar a tizenegyes ?
A harombol ketto akkora nyilvanvalo tizenegyes volt, hogy meg a grundon jatekvezeto nelkul is megadjak onkritikusan azok a jatekosok is, akik a szabalytalansagot elkovettek. De meg a Keita elleni lokes is az volt.

Az ok, h Pique-t kiállította, kissé szigorúan, mert ott az ellen is nagyon el akart esni, a bibi csak az, h volt az elsõ félidõben 2 ennél nagyobb lökés a tizenhatoson belül, és egyikért sem kaptunk 11-est!!! ismét... Mert ha ez szabálytalan volt, lökés címén, akkor az a 2, amit nekünk kellett volna befújni, az mi volt?

Visca El Barça!

tobias88
Nem láttam a meccset, de ha a Pique eset miatt írjátok a játékvezetést, akkor rossz lóra tesztek, mert az szerintem sima piros volt. Pique-nek vagy ki kéne dobnia Shakirát, vagy valami más hobbi után néznie, mint a futball...
Jakuza001
Erre mar szinte nem is lehet mit mondani. Ez a jatekvezetes legalja volt.

Nem eleg hogy elcsaltak vegig ezt a bajnoksagot, de miutan sikeresen krealtak 10 pontos hatranyt nekunk, meg azokutan is igy akarnak mindent elnezni a karunkra a birok. Szegyen.

Sippie
Játékvezetés ismét ötös
Jakuza001
Ah en kesz vagyok. Igy kell ezt. Ezek a kepek a jatekoskijaroban nagyon kiralyok voltak. Igy kellene ezt minden csapatnal csinalni, igy kell tisztelni az ellenfelet.

banok
20.00 Barcelona-Sporting Gijón
tv: Sport2 hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Jakuza001
Busquets se jatszhat allitolag serules miatt. Kivancsi vagyok hogy Keitat beteszi e helyette Pep.

bakkerman
4 napos szabadságot kapott

[HUN]FaTaL
Messivel mi van egyébként? Megsérült a válogatott meccsen, vagy csak még nem utazott vissza Spanyolországba?

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
PG

A bajnokságot továbbra sem a Barça nyeri

„Ilyen sok pontot ellenük behozni egyáltalán nem könnyû feladat. Ha nem vezetünk a Ligában, akkor az nem a bírók miatt van. Ennek a legfõbb oka az, hogy többször is hibáztunk. Örülök, hogy a játékosok nem úgy gondolkoznak, mint az edzõjük, de én továbbra is azt gondolom, mint eddig.”

„Úgy gondolom, az a realitás, hogy kevés esélyünk van a Liga megnyerésére. 16 lehetséges trófeából 13-at megnyertünk, és evidens, hogy továbbra is küzdeni fogunk. De a különbség túl nagy, és ennyi pontot, ez ellen a Madrid ellen behozni, borzasztóan nehéz dolog.”

Volt találkozója Rosellel

„Rendszeresen, bizonyos idõközönként tartunk megbeszéléseket. Volt már jó pár, ez egy volt közülük. Számos témáról szót szoktunk ejteni, ezek természetesen köztünk maradnak. De nem érzek magamon semmiféle kötelezettséget, hogy igent mondjak a hosszabbításra. Ugyanazt a választ adnám nektek, mint eddig is. Tudni fogjátok, amint van megoldás.”

„Egy edzõnek nagyon rövidtávú gondolkodással kell tennie a dolgát, míg egy klubnak közép vagy hosszú távú gondolkodásmódra van szüksége. Én mindenrõl beszélek az elnökkel, Zubizarretával pedig minden nap beszélek.”

Most rövid a kispad

„Már nem áll a rendelkezésünkre igazán nagy keret, miután három játékosunk is nagyon hosszú idõre kidõlt. Ezért a többieknek lényegesen kevesebb idõ jut a pihenésre, nem tudnak igazán regenerálódni, vannak, akik fáradtak, és bizonyos sérülésekkel együtt futballoznak. Ezért meccsek után, figyelembe véve, hogy nem vagyunk olyan sokan, nehezebb feladat kipihenni magunkat.”

Clemente ellen nem könnyû

„Javier Clemente csapatait nagyon nehéz legyõzni, és nem védekezõ felfogásúak. Ezt láttam, amikor együtt dolgozhattam vele. A csapataiban mindig megvan az intenzitás, az agresszivitás, és mindig kapura törõen játszanak.”

„Volt szerencsém az irányítása alatt futballozni, és tudom, milyen játékot szeret. Jobban szereti a gyorsabb átmenetet a védekezés és a támadás között. De nekünk olyan típusú játékosaink vannak, akikkel többet kell birtokolnunk a labdát ahhoz, hogy helyzeteket tudjunk teremteni.”

várható kezdõnk mára: Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Adriano – Keita, Xavi, Iniesta – Alexis, Fábregas és Pedro.

nem örülök,hogy egyszerre lesz a pályán a Xavi,Iniesta,Fabregas hármas,mert azért hétközben BL meccsünk lesz,és nem lenne jó ha valamelyiküket lerúgnák,de így viszont biztos a 3 pont ma 😊

bakkerman
ez nem rossz!