33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• kaposi1
    Hihetetlenül szépen kijátszott gól volt!
  • Sippie
    Ideje volt már.
  • [HUN]FaTaL
    Eddig egy vicc volt, de ez meg micsoda gól volt!
  • bakkerman
    vicc a helyzet eddig
  • Sippie
    Mi a lószar ez...
  • [HUN]FaTaL

Köszi! :)
  • banok
    20.45 Barcelona-Celtic
    tv: -
    streamek:
  • IXEMGabeo
    Ximo Navarro lehet a Barca uj kiszemeltje
  • bakkerman
    jaja idei egyik ha nem a legjobb meccse volt!
  • szabii98
    most néztem az összefoglalót, nagyon nagyot játszott Fabregas a múlt meccsen :OO
  • bakkerman
    iden eddig tenyleg beigazolodik az a teny,hogyha van elotte jo vedelem akkor elfer o a kapuban,de ha nincs...na akkor van gond,ahogy iden is :( VV katalan,igy kb mozdithatatlan,azaz legkesobb nyaron egy vilagklasszis kozephatvedet kell hoznia Rosellnek. De en 100%ig VV mellett vagyok,emberileg nagyon birom,remelem kijon a godorbol,es ismet odateszi magat!
  • tobias88
    Megnéztem a meccset és elmondhatom, hogy tegnap visszakaptuk a bírótól azt, amit a Sevillánál kaptunk. Kívül volt a szabálytalanság, erre 11es. Masche szerel, nem is üt meg semmi, erre 2. sárga...
  • Christian88
    Az a sikítás Messi 1. góljánál :D
  • tobias88
    Jövő hét szombatra remélem meggyógyul Pique, mert ha nem akkor komoly baj lesz tényleg. Songon és Busquetsen kívül minőségi bevethető játékosunk nem lesz ott és egyik se annyira jó középső védőként.
  • banok
    Deportivo-Barcelona 4-5 ::: összefoglaló
  • DONGUBA
    iden is
  • bakkerman
    VV idén katasztrófa sajnos
  • szucsy89

:DDD bár most én inkább meg se szólalok :(
  • bakkerman
    mekkora meccs volt :DD vicc a védelmünk,ahogy vicc volt a játékvezetés is,de mindegy,a lényeg a 3 pont,Leo ismét tett 3 lépést az aranylaszti felé :) Hétközben fogadjuk a Celticet,elvileg simaliba,Hajrá!
  • Jakuza001
    Jo nehezze tettuk magunknak a merkozest.
    A jatekvezetes meg egy vicc volt a kamu tizenegyessel es kiallitassal.
  • [HUN]FaTaL
    Még bírói hátszéllel sem tudta x-re hozni a depor, de a 4-ből 3 góljuk is röhejes volt, kabaré.
  • [HUN]FaTaL
    Csatárt megszégyenítő. Kár, hogy rossz kapuba.
  • IXEMGabeo
    hallod ahogy átvette és kapásból átemelte Valdest zseniális volt
  • [HUN]FaTaL
    Alba :D

Puskás-díj bazzeg :D
  • IXEMGabeo
    Jordi Alba annyira szép öngólt lőtt:D:D:D
  • IXEMGabeo
    LOOL 5-4:D

Örülök h a Depor visszatért:))
  • IXEMGabeo
    jó meccs amúgy. Depor 3-0 ról jött fel 4-3 ra
  • [HUN]FaTaL
    Na mostmár annyira nem.

Valdes megint mi a f*szt csinál? ..
  • [HUN]FaTaL
    Legalábbis kívül kezdett el esni.
  • [HUN]FaTaL
    Ez szerintem kívül volt.
  • [HUN]FaTaL
    Eddig könnyed iskolajáték :D
  • tobias88
    Nah, Ronaldo újabb 11ese az aranylabdáért
    Ellenünk ha csinálnak is ilyen hülyeséget a védők, nem fújja le a bíró sokszor. (kivéve a Sevilla meccset )
  • bakkerman
    na meg jövőhéten BL is lesz...remélem Tito nem akar túlságosan tartalékolni,most ősszel fontosabb a bajnokság mint a BL,ott úgyis továbbjutunk
  • tobias88
    Nah, ma egy újabb válogatott forduló utáni mérkőzés jön, amiken hogy is mondjam, nem szoktunk jól szerepelni szóval ma szép eredmény lenne a győzelem, akár mennyire is furcsa ezt így leírni.
  • bakkerman
    Mourinhonak elege van a Barcabol

„Engem szórakoztat a játékunk. Még nem született olyan ember, aki meg tudna győzni arról, hogy a Real Madrid stílusánál létezik látványosabb.”

a Classicokon felmutatott hatalmas 30%-os labdabirtoklást,és a 8 pont hátrány-t szerintem elcserélné a látványosságra :)

„Lehetetlen, hogy Messi négy Aranylabdát nyerjen, míg Cristiano csak egyet. Persze, ha újra Leo nyer, tiszteletben tartom a döntést”

lehetetlen nem létezik

• tobias88
    Juanma miatt lett 1-1 a Spanyol Francia...
  • [HUN]FaTaL
    Cesc meg sajnos kihagyott egy tizenegyest, ezért 1-1 lett a spanyol - francia.
  • bakkerman
    Tegnap megint gólt lőtt Leo a válogatottban,2-1-re nyertek Chile ellen idegenben,az argentínok így vezetik a selejtező sorozatot
  • bakkerman
    Fontást kölcsönadtuk a Mallorcának. Engedélyt kapott a Mallorca,hogy igazolhasson 1 személyt a védelembe,mert ott van náluk egy súlyos sérült. De mi a faszért mi akarunk jótékonykodni?? Hétről-hétre lerugják valamelyik védőnket,és még arról a posztról adunk el embert? Hát beszarok...Isteni csoda kell ahhoz,hogy mi az élen nyissuk a telet...
  • tobias88
    Jajah, a 2. gólja nagyon szép volt, Dinho egyik sorfal alatti szabadjára emlékeztetett