Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az is lehet hogy csak ket csatarral kezd es Alvest feljebb tolja es mas vedekezik a helyen, de majd meglatjuk. Mondjuk en az elso variaciot kepzelem el. Abidal helyett nagy valoszinuseggel Adriano fog jatszani.
Szerintem valami hasonlo lesz VV-Alves-Puyol-Piquet(vagy Mascherano)-Adriano-Busquets-Xavi-Fabregas-Pedro-Sanchez-Cuenca
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Raadasul szerintem iden volt talan a leghalovanyabb az elmult 4 idenybol.
Keita 2008-ban szerzõdött a Barcelonába, ez már a negyedik éve a csapatnál, és ugyan még maradhatna papíron további két szezont, ezt korántsem lehet garantálni.
A mali játékos a brit SkySportsnak nyilatkozva reagált arra a hírre, miszerint a Liverpoolnál örömmel látnák, és ahogyan illik, megköszönte a Vörösök érdeklõdését. „A Liverpool egyike a legnagyobb kluboknak, de mindenképpen várni kell a szezon végéig, hogy tisztázódjon a jövõm.”
„Imádom Barcelonát, és nehéz lenne jobb csapatot találni, mint ez, de ambiciózus vagyok, és szeretnék játszani. Számomra vonzó lehet egy új kihívás egy új helyen, és a Liverpool egy nagy csapat, jó játékosokkal” – mondta.
Más kérdés, hogy az alapkérdés nyilvánvalóan az lesz nyáron: hogyan tervezi jövõ évi keretét a Barcelona, és az elképzelésekben milyen szerep jutna Keitának.
én nem adnám el,nagyon rutinos,fasza kiegészitõ ember,még 1 jó szezonja lehet
Spanyolország-Venezuela 5-0
Hajtani kéne máskülönben elkerülhetetlen a végzet.
Monduk lehet a sajat jellemzeset irta le. 😄
„A Ligát nem fogjuk megnyerni, mert a hátrányunkat nem fogjuk tudni ledolgozni, de legalább küzdeni fogunk, versenyezni fogunk, és ez is segíthet arra, hogy jól fölkészüljünk a Bajnokok Ligájára, és a kupa döntõjére.”
„Nagyon fontos sikert értünk el. Az Atlético keményen letámadott minket, és jóval nyíltabban játszott a gólja után. De jól teljesítettünk, nehéz meccs volt egy erõs riválissal szemben.”
„Az Atlético roppant intenzív focit játszó csapat, mindig nagyon nehéz legyõzni. A szerencse most mellénk pártolt, és Víctor Valdés ismét bizonyította, hogy milyen jó kapus.”
na,akkor õ is kimondta,hogy nem lesz idén bajnoki cím. szerintem abszolút nem baj,hogy ezt így lenyilatkozta,a játékosoknak óriási teher fog leesni a vállukról,a bajnokikon felszabadultan fognak játszani,ami remek felkészülés lesz a majdani kupadöntõre,és BL meccsekre!
Benéztem ide, és láttam, hogy azon megy a vita, hogy a csapatom bundával nyeri a meccseket, és elemzitek a dolgokat. Keresitek a Madridban a szálkát, magatokéban meg a gerendát se veszitek észre.
Mecsrõl meccsre. Van abban valami, hogy a birok tévednek, szinte ez spanyol hagyomány, de erre fogni a 10 pont hátrányt nevetséges! Az bosszant engem, hogy egyesek nem arról beszélnek, hogy miért kapott ki a Barcelona, hanem azon hogy mi miért merészeltünk nyerni!
Nem sürven jártam ide "ebbe a topikba" de nem tudom már szó nélkül birni egyesek süket hülyeségeit! Hülyeségre hülye válasz. Részemrõl is!
Unalmas
Be kellene fejezni! Gondolom egyetértetek. Mindenki foglalkozzon a saját csapatával! Ezt tenném, ha azt látnám másoktól is!
Igen és már huzok is visza a topikomba fönök ur mert még kirugnak az sgrõl
Le a kalappal a matracosok elott is, mert az elso felido utan csak annyi fogalmazodott meg bennem, hogy csak azet jottek ki a palyara hogy bemutassak a karate spanyol formajat, meg 0:1 utan is kontrara jatszottak, es csak vedekezni akartak.
Szerencsere egy masfajta masodik felidot lattunk.
Busquets hozza mar tobb hetes formajat, hibat-hibara halmoz es szerintem csak az a szerencseje, hogy nincs alternativ csereje.
Nehez merkozes volt viszont ehhez az is kellett, hogy Guardiola szerintem ma betlizett es nagyon rossz taktikai huzasokkal, majdnem sikerult pontokat elvesziteni miatta. Gondolok arra peldaul, hogy sajat maga vonta ki Iniestat a jatekbol. Iniestat kikuldte balszesonek ezzel ki is vette a jatekbol, meggyengitette a kozeppalyat, raadasul 60-70 percig gyakorlatilag nem is hoztak csak par alkalommal jatekba azon az oldalon. Ez ilyen jatekosnal oriasi luxus es nagyon nagy hiba.
Aztan a csere, behozta Cuencat Alves helyere, mikozben o volt aa tamadasok motorja. Persze itt fellehet vetni, hogy elotte kapott egy sargat es nem akarta, hogy veletlenul kiallitsak, bar szerintem ennyi kockazatot vallalni kell. De ha ezt kivesszuk, akkor is a csere egy hibas huzas volt Cuencat behozni Pedrot kellett volna eleve, hiszen nem a jobb, hanem a balszelunkon voltunk sulytalanok.
Meg szerencse, hogy utana behozta kesobb Pedrot, de azt a cseret kellett volna meghuzni eloszor es sokkal korabban.
Akit vagy amit ki kell emelni, hogy 15 percnyi jatek utan Alves jatekatol nagyon nem voltam elajulva, a kis kihagyas ranyomta a belyeget a merkozes elejei jatekara, na de onnantol fogva, 2 vedekezesi hibatol eltekintve, valami frenetikusan jatszott, megerdemelte a golt es emiatt lathattuk az eloadasat is a mamacitanak. 😄DD
A hatvedsorunk nagyon bizonytalan volt, viszont Mascherano megint nagyon jol jatszott egyedul volt onnan kiemelendo. Valdez pedig tobbszor javitotta a mul heti hibajat. A merkozesrol mindent elmond, hogy a vegen Xavi lefekudt a foldre ugy kifutotta magat.
Nagyon elvezetes, vegig izgalmas merkozes volt es eleg magas szinvonalu, kar hogy volt tobb rugdosodas, ami egy kicsit az ertekelest lehuzza.
Ettol eltekintve minden percet elveztem.
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Ez a bíró ma a megye szintet nem ütötte meg. Oda vissza össze vissza ítélt...
És ebben az idényben párszor meg voltatok szorongatva, csak Mou valamiért elég szar taktikát alkalmazott a bajnoki 1-3 alkalmával és a hazai kupameccsen is. Nou Campban pedig tényleg sokszor a szerencse volt veletek.
#21242: természetesen az én kommentemben is igaz a tisztelet a kivételnek...
Megnyerik a bajnokságot, ahol az egyetlen épkézláb csapatot nem tudják megverni, nekem ez elég a Barcától idénre a bajnokságban. Innentõl akár B csapat is játszhatna, hogy szokják a környezetet. Majd BL-ben és kupában ott leszünk. Inkább azzal foglalkozzunk ne az ilyen neo embereket etessük, hogy ideszokjon.
http://www.twitch.tv/hegii