Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Ahogy nézem ez a MU nem kell a bl-be, mert még a Bilbao is lemosta õket ma a pályáról
bakkerman
Leo sörözik 😄DDD azért van ekkora hasa 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tobias88
szerintem Messi se ezt issza <#idiota>
Sippie
na ha a herbalife a táplálkozási szponzor, akkor nem veszek olyan cuccost 😄😄😄
bakkerman
ezen a képen csak nekem tûnik úgy,mintha nagy hasa lenne a bolhának? vagy csak a mez csíkozása miatt megtévesztõ??? <#wow1><#nevetes1>

kaposi1
Talán nem véletlenül!!!((:
Amúgy ha jobban megnézed a mezt láthatod hogy nem csak a poháron.<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

tobias88
reklám befigyel a poháron, nem lehetett ocsó <#vigyor2>
kaposi1

tobias88
Egész jól néz ki így a statisztika <#whatever>
Jakuza001
A nemetek azt mondtak a merkozes vegen, amikor ellemeztek a merkozest, hogy ez volt Messi foszereplesevel a Die Hard 5.0 😄DDD

kaposi1
BL- meccs volt, vagy PlayStation?<#nevetes1>
A Barcelona támadójának szerdai teljesítményétõl játékostársai is el voltak ájulva. Rooney szerint a Leverkusen ellen ötöt szerzõ Messi egy vicc, ilyen nincs.

A korábban a Barcelonában is megfordult, kétszeres aranylabdás brazil Ronaldo egyszerûen, de nagyszerûen jellemezte az argentint a Twitteren: "Messi kibaszott jól játszik."

Rooney, a Manchester United csatára ugyancsak saját Twitterén volt elájulva: "Messi egy vicc...Nálam õ a valaha volt legjobb futballista."

"Ez BL-meccs volt, vagy Messit PlayStationözni láttuk? Tarthatatlan!" - mondta Falcao, az Atletico Madrid támadója.

"Nem csak ezt az öt gólját kell figyelembe venni, évek óta így játszik. Ugyanaz a szint, mint Pelé vagy Maradona. Ha hatástalanítani akarod, rá kell állnod a lábára" - nyilatkozta Rudi Völler, a Leverkusen sportigazgatója.

"Túl jó ahhoz, hogy igaz legyen" - írta Bendtner, a Sunderland dán csatára.

Messi<#worship><#worship><#worship>

bakkerman
Guardiola:

Nagy eredmény így továbbjutni

„Esetenként a számok jó szolgálatot tesznek és példázzák a valós teljesítményt. A dicséret a játékosokat illeti, akik elérték számunkra, hogy egy újabb egyenes kieséses párharcot élhessünk meg a nyolc között. Az elmúlt öt évben mindig ott voltunk a negyeddöntõben, ami a klub nagyságát bizonyítja.”

Messi a maga számára tûzheti ki a célokat

„Nem könnyû dolog öt gólt lõni, és ezt én mondom neked, aki nem is tudom, hogy hány év alatt szereztem 11 gólt. Egy nap, ha szeretne, hatot is lõ majd. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy közöttünk tudhatjuk õt, és élvezhetjük a játékát, ahogyan a többiekét is. Andrés is ismét… A Sporting ellen õk tartották a csapatot Xavival. Néha úgy tûnt, hogy õk ketten voltak a pályán másik hét ellen.”

„Messi a legjobb, nincs másik. Szerencsés vagyok, mindig azt mondogathatnám, hogy mi mindent tanítottam neki az edzéseken, de az egyedüli érdemem, hogy pályára küldöm, és megpróbáljuk eljuttatni hozzá a labdát. Ezt követõen nincs több feladatunk. Kivételes futballista, megtanít bennünket versenyezni. Neki nem fontos, hogy éppen süt a nap vagy hideg-e az idõ, hogy az ellenfelek rugdossák-e vagy nem, hogy éppen a pálya melyik részén áll. Õ csak saját maga ellen küzd. Nem fogunk látni más valakit, aki hasonló lenne. Persze ugyanezt mondták egykor Di Stéfanóról, Maradonáról, Pelérõl, Cruyffról, de most Messi ez a valaki.”

Rekordok útján

„César óriási játékos volt, én ugyan nem láttam játszani, de azok alapján, amiket meséltek nekem róla, ezt kijelenthetem. Azonban amit Messi produkál csupán 24 évesen… Amikor majd túlszárnyalja a góljai számát, rendezni kell neki egy nagy bulit, és a Camp Nou ünnepelje meg alaposan.”

Gratuláció az APOEL-nek

„Az a tény, hogy egy ciprusi klub ott van a negyeddöntõben, rangot ad a futballnak, és a Bajnokok Ligájának is. Már a csoportjukat is megnyerték nagyon erõs ellenfelekkel szemben, mint a Zenit, a Porto és a Sahtar.”

elképesztõen szerény Pep,annál a résznél amikor azt mondja,hogy õ nem "tehet" arról,hogy Leo ennyire jó,mert õ csak pályára küldi,az nagyon szép mondat a részérõl,lehet hogy ígyvan,lehet hogy nem,de tény,hogy nagyon ért a játékosok nyelvén

bakkerman
Leora meg nem lehet már jelzõt találni,hálát adok az égieknek,hogy abban a generációban vagyok,hogy végigkövethetem a pályafutását,a legelsõ becserélésétõl a tegnapi 5 gólos BL meccséig.

bakkerman
gyerekek,nem tudom mivolt a csapattal tegnap,de le a kalappal!!! 7 gólt lõni BL nyolcaddöntõn fantasztikus eredmény,és a játékunk is jó volt,néhol egészen szemet gyönyörködtetõ! Sajnálom a németeket,de VAN ekkora különbség a két csapat ereje között,mégha tegnap nagyon rossz napjuk volt,akkor is. Elõre a BL trófeáért!!! <#eljen><#worship>

Jakuza001
Szerintem meg legyen ugy, hogy az Apoelt kapja meg a Real es ciprusiak verjek ki oket, hogy egy jot rohogjunk. 😛

Ajaxot meg sem említem, hogy évek óta sehol nincsenek😞

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ebbõl a BL-bõl hiányzik egy küzdõ Liverpool, hiányzik egy acélos Juventus, egy erõs Porto, hagyományokat tisztelõ erõs Celtic és még sorolhatnám...

Apoel meg CSZKA féle csapatok valahogy nem pálya, õk max az Európa ligában mutatnának jól, ami valljuk be lassan erõsebb lesz a BL-nél😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
hát mondasz valamit<#eljen>

tobias88
Amúgy komolyan mondom hogy inkább a Bayern meg a Madrid is jusson tovább, mert elég gáz lenne ilyen csapatokkal a bl negyeddöntõ. Így is baj hogy kiesett a 2 Manchesteri
egyébként a logód is elavult a MALÉV már nem létezik ne haragudj <#hehe><#vigyor>

vélemény:

ez a BL sorozat idén eléggé gyérnek tûnik, alig néztem nos egy Apoel, (amit idáig tettek nagyon szép, DE), nem egy acélos csapat, a Bayern-Basel párosból, az Inter-Marseille párosból sem, a Milant sem érzem erõsnek a Chelsea-rõl ne is beszéljünk pláne h kieshet a Napoli ellen, akik tuti nem nyerik meg szintén ezt a sorozatot. És igazából senki csak a Real Madrid lehet a Barcának ellenfele, a többiek mind gyengék valahogy...

Még talán a Benfica, de õk is inkább max negyeddöntõs csapat, ha 5 évente ki fognak egy jó évet

[HUN]FaTaL
Arra a 8 éves képre gondolsz ami az sg-n fent van?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

most is az vagy a szemüvegeddel együtt <#hehe>

[HUN]FaTaL
Tudom, hogy 95-ben volt, ezért voltam biztos benne, hogy nem 92-93 óta van 32 csapat a BLben. És láttam is a meccseknek egy részét, bár még nagyon fiatal voltam. 😊

tobias88
Ha lehet még karácsonyra kívánni, az Apoelt kérném <#nyes>, a másik ágra amirõl kaphatjuk az ellent, az meg legyen Benfica- Bayern/Basel, és akkor <#worship>
shevy
remélem mi és õket is hazaküldjük egy 10-essel 😊

Golyo69
tuti a barca 😄

GGMU

Jakuza001
Kivancsi leszek, hogy kik fogjak megkapni a ciprusiakat. 😛

Egy élõ legendát láttunk <#taps>

Visca El Barça!

az 95-ben volt, Ajax, Grasshoppers és a Real Madrid volt a csoporttársuk😊

akkora idõk voltak, hogy még a Reallal is sikerült X-elni, és összességében 5 pontot gyûjtött a Fradi, ha a DVSC-t vesszük alapul az õ teljesítményük azért is szégyen, mert bundáztak

Magyar Foci OFF

Jakuza001
Latom javitanom kell magamat mert nem 50 golja van a kicsinek, hanem mar 53. 😛PPP
Remelem ma talalta meg a gollovocipojet es iden mar le se veszi, mert ez a helyzetkihasznalas hianyzott.

Az durva volt, amikor kb az 58. percben kiirtak, hogy 477 passz es 85%-os pontossag az ellenfelnel meg 60% a harmadabol sem.

AZ nem kerdes, hogy a merkozes embere Messi volt. De most megkovethetik azok is Mascheranot, akik az igazolaskor, azt mondtak szar igazolas es felesleges, mert mar megint valami fantasztikusan focizott. A golrol nem tehet es szinte mindent megoldott hatul, meg Pique szerencsetlenkedeseit is javitotta nem egyszer. Foldon es levegoben is ur volt, ketszer tudtak mindosszesen atjatszani.

tobias88
És ugyan az a vége, ott is lõttek egyet a Jugók
tobias88
Igazából 5-re van arra írva csak elmaradt az 5ös, de arra se emlékszem nagyon <#whatever>

Ilyen alázást komoly tétmeccsen a Hollandia - Jugoszlávia meccsen volt amire emlékszem még a 2000es vb-n, az is szép emlék.
Sippie
Már kezdem sajnálni az ellenfelet 😊 Nem õket kéne megszórni, hanem egy két arcosabb csapatot 😛
[HUN]FaTaL
Én se, megnéztem 😄 Arra emlékeztem csak, hogy a Fradi még a 16 csapatos BLben szerepelt és az is 92 után volt. 😊

tobias88
Jó, re már én sem emlékszem <#nyes>
[HUN]FaTaL
És ötöt hányan lõttek?😄

12 gól, beállította a tavalyi eredményét 😄

[HUN]FaTaL
Nem 92 óta, a 97-98-as szezon óta van 32 csapat a BLben, elõtte 16 volt (országonként 1, selejtezõkkel persze).

Van Nistelrooy is betalált 4x még a Sparta Praha ellen Manchesteriként

atyavilág 6-0😊 szerencsétlen németek

tobias88
De Messin kívül volt még 6 aki szerzett. Az mondjuk igaz hogy 2szer senki sem lõtt 4et 2szer a BL-ben. Azért veszik amúgy külön mert 1992 óta sokkal több csapat van bent a sorozatban, nem csak országonként 1
[HUN]FaTaL
A BEKet általában külön veszik, de fogalmam sincs miért.

tobias88
Hát ez is nagy hülyeség ha ezt mondta. Puskás hintett egy 4est a döntõben, de ha a Bajnokok ligáját vesszük, akkor is volt egy pár.

(Valami fan már be is írta a mai meccset <#vigyor2>)
tobias88
10 az szép kerek szám de szerintem nem leszünk szemetek <#circling>
[HUN]FaTaL
Nem ezt mondta. Azt mondta, hogy Messin kívül senki sem lõtt még 4 gólt 1 BL meccsen. És ez volt a harmadik mesterhármasa, evvel utólérte Inzaghit és a statisztikusok dörzsölhetik a markukat (vagy valami ilyesmi).

De tényleg hülye, mert most meg felsorolja kik lõttek még. 😄

tobias88
Digi sportos kommentátor sem néz nagyon bl-t amúgy. Szerinte a statisztikusok kikereshetik, hogy 1 játékos 1 meccsen 4 gólt szerzett a Bl-ben mikor volt. Kb pont Messi volt az Arsenal ellen nem is oly rég.

Tello meg 10 perc alatt 2 gól <#idiota>
Sippie
Ez már lassan alázás 😊
[HUN]FaTaL
Tello 😄DD gála.

tobias88
Jó, most már ugrott is, de semmi <#idiota>
[HUN]FaTaL
10 gól és még csak a nyolcaddöntõ 😄