Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Amúgy ha jobban megnézed a mezt láthatod hogy nem csak a poháron.<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
A Barcelona támadójának szerdai teljesítményétõl játékostársai is el voltak ájulva. Rooney szerint a Leverkusen ellen ötöt szerzõ Messi egy vicc, ilyen nincs.
A korábban a Barcelonában is megfordult, kétszeres aranylabdás brazil Ronaldo egyszerûen, de nagyszerûen jellemezte az argentint a Twitteren: "Messi kibaszott jól játszik."
Rooney, a Manchester United csatára ugyancsak saját Twitterén volt elájulva: "Messi egy vicc...Nálam õ a valaha volt legjobb futballista."
"Ez BL-meccs volt, vagy Messit PlayStationözni láttuk? Tarthatatlan!" - mondta Falcao, az Atletico Madrid támadója.
"Nem csak ezt az öt gólját kell figyelembe venni, évek óta így játszik. Ugyanaz a szint, mint Pelé vagy Maradona. Ha hatástalanítani akarod, rá kell állnod a lábára" - nyilatkozta Rudi Völler, a Leverkusen sportigazgatója.
"Túl jó ahhoz, hogy igaz legyen" - írta Bendtner, a Sunderland dán csatára.
Messi<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Nagy eredmény így továbbjutni
„Esetenként a számok jó szolgálatot tesznek és példázzák a valós teljesítményt. A dicséret a játékosokat illeti, akik elérték számunkra, hogy egy újabb egyenes kieséses párharcot élhessünk meg a nyolc között. Az elmúlt öt évben mindig ott voltunk a negyeddöntõben, ami a klub nagyságát bizonyítja.”
Messi a maga számára tûzheti ki a célokat
„Nem könnyû dolog öt gólt lõni, és ezt én mondom neked, aki nem is tudom, hogy hány év alatt szereztem 11 gólt. Egy nap, ha szeretne, hatot is lõ majd. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy közöttünk tudhatjuk õt, és élvezhetjük a játékát, ahogyan a többiekét is. Andrés is ismét… A Sporting ellen õk tartották a csapatot Xavival. Néha úgy tûnt, hogy õk ketten voltak a pályán másik hét ellen.”
„Messi a legjobb, nincs másik. Szerencsés vagyok, mindig azt mondogathatnám, hogy mi mindent tanítottam neki az edzéseken, de az egyedüli érdemem, hogy pályára küldöm, és megpróbáljuk eljuttatni hozzá a labdát. Ezt követõen nincs több feladatunk. Kivételes futballista, megtanít bennünket versenyezni. Neki nem fontos, hogy éppen süt a nap vagy hideg-e az idõ, hogy az ellenfelek rugdossák-e vagy nem, hogy éppen a pálya melyik részén áll. Õ csak saját maga ellen küzd. Nem fogunk látni más valakit, aki hasonló lenne. Persze ugyanezt mondták egykor Di Stéfanóról, Maradonáról, Pelérõl, Cruyffról, de most Messi ez a valaki.”
Rekordok útján
„César óriási játékos volt, én ugyan nem láttam játszani, de azok alapján, amiket meséltek nekem róla, ezt kijelenthetem. Azonban amit Messi produkál csupán 24 évesen… Amikor majd túlszárnyalja a góljai számát, rendezni kell neki egy nagy bulit, és a Camp Nou ünnepelje meg alaposan.”
Gratuláció az APOEL-nek
„Az a tény, hogy egy ciprusi klub ott van a negyeddöntõben, rangot ad a futballnak, és a Bajnokok Ligájának is. Már a csoportjukat is megnyerték nagyon erõs ellenfelekkel szemben, mint a Zenit, a Porto és a Sahtar.”
elképesztõen szerény Pep,annál a résznél amikor azt mondja,hogy õ nem "tehet" arról,hogy Leo ennyire jó,mert õ csak pályára küldi,az nagyon szép mondat a részérõl,lehet hogy ígyvan,lehet hogy nem,de tény,hogy nagyon ért a játékosok nyelvén
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Apoel meg CSZKA féle csapatok valahogy nem pálya, õk max az Európa ligában mutatnának jól, ami valljuk be lassan erõsebb lesz a BL-nél😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ez a BL sorozat idén eléggé gyérnek tûnik, alig néztem nos egy Apoel, (amit idáig tettek nagyon szép, DE), nem egy acélos csapat, a Bayern-Basel párosból, az Inter-Marseille párosból sem, a Milant sem érzem erõsnek a Chelsea-rõl ne is beszéljünk pláne h kieshet a Napoli ellen, akik tuti nem nyerik meg szintén ezt a sorozatot. És igazából senki csak a Real Madrid lehet a Barcának ellenfele, a többiek mind gyengék valahogy...
Még talán a Benfica, de õk is inkább max negyeddöntõs csapat, ha 5 évente ki fognak egy jó évet
http://goo.gl/gd6Zi5
Visca El Barça!
akkora idõk voltak, hogy még a Reallal is sikerült X-elni, és összességében 5 pontot gyûjtött a Fradi, ha a DVSC-t vesszük alapul az õ teljesítményük azért is szégyen, mert bundáztak
Magyar Foci OFF
Remelem ma talalta meg a gollovocipojet es iden mar le se veszi, mert ez a helyzetkihasznalas hianyzott.
Az durva volt, amikor kb az 58. percben kiirtak, hogy 477 passz es 85%-os pontossag az ellenfelnel meg 60% a harmadabol sem.
AZ nem kerdes, hogy a merkozes embere Messi volt. De most megkovethetik azok is Mascheranot, akik az igazolaskor, azt mondtak szar igazolas es felesleges, mert mar megint valami fantasztikusan focizott. A golrol nem tehet es szinte mindent megoldott hatul, meg Pique szerencsetlenkedeseit is javitotta nem egyszer. Foldon es levegoben is ur volt, ketszer tudtak mindosszesen atjatszani.
Ilyen alázást komoly tétmeccsen a Hollandia - Jugoszlávia meccsen volt amire emlékszem még a 2000es vb-n, az is szép emlék.
(Valami fan már be is írta a mai meccset <#vigyor2>#vigyor2>)
De tényleg hülye, mert most meg felsorolja kik lõttek még. 😄
Tello meg 10 perc alatt 2 gól <#idiota>#idiota>