33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bakkerman
    „Megköszönöm a családomnak, a csapattársaimnak, és mindenkinek, aki megtisztelt most a jelenlétével. Mindannyiukkal szeretném megosztani ezt a díjat. Ez nem csak az én díjam, ezt mindig mondtam, hogyha egyéni elismerésben volt részem. Ez a realitás, mert ezt a gólokért kaptam, a gólokat viszont nem érhettem volna el a többiek nélkül.”

„Az a vágyam, hogy a Barcelonában fejezzem be a pályafutásomat” - fejezte be a mondandóját az eseményen a dél-amerikai csillag.
  • bakkerman
    Leo tegnap vette át az Aranycipőt,a második már neki :) Jöhet a 4. aranylasztija is :P

• szabii98
    Balo
    'CR, Messi, Ibra....Are u kidding??' :D
  • IXEMGabeo
    + Ibra: I' m the best player in the world:D:DD
  • [HUN]FaTaL
    :DDDDDDD
  • Gaba94

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Sippie
    Ámen!
  • [HUN]FaTaL
  • XLVII
    KATT
  • IXEMGabeo
  • bakkerman
    Leo tegnap meglőtte karrierje 300. gólját,301 gólnál jár már,ebből 270-et a Barcaban,31-et a válogatottban lőtt. Nincsenek rá szavak már,az a helyzet.
  • bodajoci
    70 percig bírta a Rayo a saját maga által diktált tempót...
  • tobias88
    szép bemozgás és szép passz, így kell ezt
  • Effe88
    Camp Nou
  • bakkerman
    visszanéztem reggel a meccset felvételről,Bartra játékát figyeltem végig,és nagyon tetszett amit láttam! Ha a vezetőségünk nem szeretne 30-40 milliókat áldozni Carles utódára,akkor elkell kezdenie Titonak beépíteni a srácot!! Pique-nek is jót tenne egy kispados időszak,és a csapatnak is,mert ha beválik Bartra,akkor házon belül találtuk meg a Kapitány utódját. Remélem ezt ott is így látják :)
  • Sippie
    Messit bebőrözték :) Amúgy egész ügyes a kissrác.
  • kaposi1
    Nem lesz itt gond hosszútávon sem!
  • kaposi1
    Bizony ez nekem is feltűnt az utóbbi időben.
  • IXEMGabeo
    tökmind1 ki az edző a tudás nem vész el:D ezek baromira tudnak nem hiába a kedvenceim évek óta. A spanyolok és Messi:D
  • bakkerman
    fantasztikus gólokat lőttünk,és a kihagyott helyzeteink is a Pep érára emlékeztettek! hiába csak 2-1 lett az eredmény,nekem a játék nagyon tetszett,Bartra fasza volt,játszhatna sűrűbben
  • tobias88
    Messi viszont szerintem gyakorolja a szabadrúgásokat, mert annyit javult, hogy az már már túlzás. Tegnap is volt 2 nagyon nagyon veszélyes szabadja, előző meccsen kapufa, az előtt meg gól. Ronaldo már ezen a téren is le van maradva
  • kaposi1
    A tökéletes tiki-taka tegnap élesben is be lett mutatva.
  • bodajoci
    Hogy most Fabre mért nem játszott, ez nekem is érthetetlen...
  • bodajoci
    Na végre :D
    Csak bement...
  • tobias88
    Nem ez volt a csapat történelmének legjobb meccse, de a győzelem az győzelem és megérdemelt volt bőven. A védelem nagyon jó volt, szabadban minden csapatnál benne van egy ilyen gól, viszont valahogy a kreativitás elől nem volt meg, nem voltak befutások amivel üres területet kellene csinálni. Sajnos Xavi is nagyon lassú, nem vállal be semmi rizikót, már jobb sokkal Fabreagas
  • Sippie
    :DDDDDDDDDDDD aztamindenit :D
  • [HUN]FaTaL
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!

Ezen a héten nem lottózok :D
  • banok
    És ott van
  • Sippie
    aztarohadtmocsokélet kapufáját neki
  • banok
    Majdnem ott volt!
  • [HUN]FaTaL
    Nem rúgunk több gólt.
  • Sippie
    Ja nehogymár játszassuk a jó formában lévő Fabregast...
  • banok
    Sztárt csináltok a skót kapusból
  • [HUN]FaTaL
    Miért nem cserélünk? Alexis teljes homály meg úgy nagyjából az egész támadó szekció.
  • [HUN]FaTaL
    Itt is van egy, bár ez spanyol én skyost nézek.
  • banok
  • tobias88
    valami strreamet tudtok? első félidőben találtam egy jót, de most 1 sincs
  • kaposi1
  • Sippie
    *Iniesta
  • Sippie
    Ez az iniesta meg egyébként totál béna játékos, egyáltalán nem érdemel aranylabdát