Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2-0 Messi 11-esbõl is eredményes volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

+t

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Messi elkezdte a gólgyártás😊 1-0

Sippie
😛 Na majd megnézzük a fiatalkori reál akadémián nevelkedett C. Ronal... ja nem. Akkor Kaká amint a reálban tiniként... ja az sem. Talán majd Zidane kicsiként madridban... ja várj. Akkor bármelyik Reálban nevelkedett aranylabdás... opsz.
😄
REALista
Ott a bizonyíték 2:05-nél hogy tényleg már a fiatal korba oktatják a mûesést a Barcánál...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

banok
18.00 Racing Santander-Barcelona
tv: Sport1 hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

[HUN]FaTaL
RACING-FCB (Line-up / Alineació / Alineación): Valdés, Alves, Mascherano, Puyol, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Pedro, Messi & Cuenca

http://goo.gl/gd6Zi5

tobias88
Amúgy nem értem miért nem vezetik be sg-n is, hogy egy egy fórum topicból ki lehessen tiltani valakit. Mindenkinek jobb lenne.

Jó, mondjuk ne olyan módon, mint a nemzeti sportos Madrid blogon, ahol szó szerint mindenkit kitiltottak aki kicsit is Barcás <#idiota>
bakkerman
mindenhova egyszerre utaznak,kivételek akkor vannak,amikor valaki válogatottól jön vissza,és egyenesen a meccs helyszínre megy

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

már többször gondolkoztam azon, hogy a csapat olyan távolságokra ahova repülõt használnak is egyszerre utazik? ezek szerint igen.
értem a gazdasági oldalát és csak remélni tudom, hogy a repülés olyan biztonságos marad, mint amilyennek azt a statisztikusok mondják.

The Matrix has you...

bakkerman
naaaa mit taláááltam 😄DDD

bakkerman
Santanderbe utaztak a srácok 😊

Mester 😊

tobias88
Nem odaadás lesz az, hanem Mou kemény munkája amit a bírók szapulásával töltött az elmúlt 1,5 évben.

Egy bíró helyében én is mérlegelném, hogy mi van ha a Madridnak kedvezve tévedek amikor nem vagyok biztos a döntésemben? Szinte semmi, max kevésbé fontos meccseket kapok.
Mi van ha ellene? Olyan Porque hadjárat meg szurkolói fenyegetések, ami a francnak se kell.

És lehet mondani hogy ezek nem befolyásolják a bírókat, de ha kapsz egy fenyegetést, azt nehéz figyelmen kívül hagyni.
bakkerman
ezek után én nem tartom kizártnak azt se,hogy a Classicot a szövetség odaadja hosszú idõ után Mourinhoéknak...

Sippie
majd tévednek a kárunkra hogy el classicót is be tudjanak húzni 😊
Tökmind1 ez a bajnokság már úgyis elment, de vicc ami megy, akár vétlenül, akár nem. Úgylátszik ennyivel jobbnak kellene lennie a Barcának, h ezeket az eseteket is túlélje...Be kellett volna rúgni a kimaradt ziccereinket idegenben. Remélem a "klasszikón" megfogjuk õket ismét 😊

Visca El Barça!

azt nem értem, hogy a védõk ilyen helyzetben miért akarnak állandóan menteni, belevetõdni a lövésekbe mikor ott van mögöttük a világ egyik legjobb kapusa?
tudom, hogy mindkettõ zavaró lehet, ha elengedi is lehet ugyanannyira megzavarja a kapust, mintha éppen beleér, hiszen akkor másfelé fog elterelõdni a labda vagy legalábbis kiszámíthatatlanul fog jönni, de ezek a szituk egyszerûen érthetetlenek számomra. mintha valami amatõr meccs lenne és ott bénáznak a kulik.

The Matrix has you...

Sippie
Most úgy õszintén kérdezem de... ezen ti meglepõdtök? 😄 Mert én már nem, szinte minden meccsen van már ilyen eset.
bakkerman
kezdõ jó,a padunk tényleg gyengusz,de nyerni fogunk ígyis!

tobias88
Várható kezdõ ma:
FCB: Valdés, Alves, Mascherano, Puyol, Adriano – Busquets, Xavi, Iniesta – Pedro, Fábregas, és Messi.

A kezdõ bõven rendben van, de a kispadunk valami irtózat gyenge #lookaround]
tobias88
Amúgy most néztem, hogy éppen hogy de Khedira a 3. gól elõtt lesen volt, az úgy meg a kapus zavarása miatt szabálytalan volt. Na mind1
tobias88
A Xabi Alonso-s eset nem 11es, nem akart õ egyáltalán beleérni kézzel, csak pont elõtte megpattant a labda. Arról a pirosról is elmondta Puhl, hogy a bírónak újra kéne tanulnia a szabálykönyvet, mert nem minden kéz kéz.
Jakuza001
A Betisnel kb vagy 80szor probalta a madridi televizio csatorna visszaismetelni, hogy kez volt, mikozben hozza se ert kezzel, hanem rosszul vette at es atpattan a labda a keze alatt visszafele.

Na de a ket masik kezezes ? Hat miert kelene adni ha nem azokra tizenegyest ? Bezzeg a szogletzaszlonal kiallitanak erte egy Rayonal, de a tizenhatoson belul ennyire latvanyosan beleut valaki, mint Alonso vagy Ramos. Miert ha ezekert nem jar 11-es ?

tobias88
Kezezésekrõl néztem videót, de az elsõ Madridi és a Betises kezezés ha valaki szerint tényleg szabálytalan (szabály szerint bõven nem az), õ amputált kezû játékosokat szeretne focizni látni? <#vigyor2>
tobias88
Hátsó kép kicsit csalóka, néztem másik videót, azon meg combnak tûnik bár lehet AS-es <#idiota>
tobias88
Amit láttam összefoglalóba nem került be, és ugyancsak bírói tévedés miatt a Madrid 2 ponttal többel zárta a meccet már sokadjára, mert itt aztán nem lehet mondani hogy a kéz nem kereste a labdát.
tobias88
Lecserélték a bírót?
Jakuza001
Mi van a realnal mar birot cserelnek felidoben, ha nyerni akarnak megint veletlen biroi hibak miatt, mint a 2 "veletlenul" elnezett real kezezes a 16-oson belul ? 😄 Vicc.

bakkerman
Racing Santander – FC Barcelona:
Santander, El Sardinero
18:00
Vezeti: Del Cerro Grande
TV: Sport 1,18:00

Racing: Fernández, Álvaro, Torrejón, Bernardo, Cisma – Diop, Colsa, Arana, Adrián, Jairo – Stuani.

FCB: Valdés, Alves, Mascherano, Puyol, Adriano – Busquets, Xavi, Iniesta – Pedro (Cuenca), Fábregas, és Messi.

csak tudnám, hogy hol számolják a gólokat 16-oson kívül és belül?? a kívülrõl jövõ a kettõt ér? <#idiota>
nem mindegy honnan lövi? tõlem aztán minden gólja lehet olyan, hogy letérdel a gólvonal elõtt és bebuksizza! más stílusú játékosok, máshonnan szeretnek kapura lõni, ennyi. kit érdekel rinya-Ronaldo hogy játszik? Amúgy kiemelkedõ játékos Õ is, de most így összehasonlítani õket..ez már tényleg a vég...

The Matrix has you...

tobias88
Megnéztem az összefoglalót. Volt valakinek a kérdése, hogy megnézné hogy Messi hány gólt lõ a 16oson kívülrõl. Komolyan mondom 2-3 szor többet lõ szerintem mint Ronaldo, mert a mai meccsen lõtt góljai is tipikusak Ronaldonak, mindig az ilyen kipattanókat vagy lekészítetteket lövi be. (vagy leginkább a 11eseket)
bakkerman
hááát,utóbbira kevesebb az esély,énis afelé hajlok,hogy már a negyeddöntõben derüljön ki,melyikük az erõsebb!

[HUN]FaTaL
Két meccsen mindig megverjük õket, szóval szerintem jobb lenne a negyeddöntõben vagy az elõdöntõben összefutni. Vagy ejtse ki valaki õket 😄

bakkerman
szerintetek melyik lenne a legjobb,ha a negyeddöntõben kifognánk a Realt,és akkor dupla vagy semmi alapon,ha továbbjutunk,akkor fél kezünk a trófeán,de akár ki is pottyanhatunk,vagy majd a döntõben,ahol 1 meccs alatt bármi lehet (lásd spanyol kupadöntõ)?

brávó Messi😊

Rockynhooo
Én barom meg pont akkor mentem Baszk földre kirándulni.. na ott nem nagy ünneplés volt <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tobias88
Akár mennyire is örültem az elõdöntõn, azért nem hasonlítható a vb döntõhöz. Mesélte haver, hogy Spanyoloknál õ Iniestás pólóban nézte a meccset és utána a 10-20 órás sziesztán kapott vagy 100-150 csókot arcra nõktõl férfiaktól egyaránt <#idiota>

Kis ünneplés volt ott <#kacsint>
Voyager5
Nemtudom mi volt a célod ezzel a giffel. Én csak szimplán beírtam, hogy szerintem melyik meccsen volt a kép.
Semmi flame-t nem akartam/akarok elindítani ezügyben mert már milliószor millió helyen ki lett tárgyalva, és mivel ez már a múlt, engem nem is mozgat különösebben.

Amúgy a kép láttán még az futott át az agyamon, hogy Iniesta milyen furcsa egy player. Szépen "meghúzódik" a háttérben, nem egy nagy gólvágó, de pl az õ nevéhez fûzõdik 2 rohadt fontos meccs eldöntése is. Az egyik az említett Chelsea elleni, a másik pedig a VB döntõ.
Jakuza001
Erre gondolsz ? 😄

[HUN]FaTaL
Igen erre gondoltam, 2008-2009 😊

bakkerman

még mindig elõttem van ez a gól

bakkerman
2009,május,Andrés belõtt minket a döntõbe 😊

[HUN]FaTaL
2008, Chelsea elleni elõdöntõ 😄

Voyager5
Chelsea ellen szerintem 😊 Övrebös meccsen. de csak tipp.
bakkerman

na mikor készült ez a kép? 😊)

Rockynhooo
"2 csapatos bajnokság" "bohóc liga" <#taps>
Én annyit fájtoltam már pl fanokkal ezen 😄

tobias88
- A City minden évben új embereket vesz, úgy nem lehet csapatot építeni, olyan csapatot ami mindenki ellen eredményes.
- A Mu folyamatosan gyengül, tavaly nem tudom hogy sikerült a döntõig jutniuk, de kész szerencse volt. A védelmük a béka segge alatt mozog, érdemes megnézni az 1. és (fõleg) a 3. Bilbaoi gólt
- Chelsea-ben olyan õsöreg és tisztelt játékosok vannak, akik a szintet már nem hozzák, de sokat tettek le az asztalra. Kitenni õket a kezdõbõl nem nagyon tudta még Villas Boas sem, mert nem is vettek helyükre senki meghatározót.
- Arsenal-ban évente 2-3 meghatározó játékos megy el. Wenger inkább közgazdász, mint edzõ szóval így nem lehet nagy csapatot csinálni. Lehet benne van a szerzõdésében, hogy ha egy játékoson keresnek, õ megkapja a különbözet 10%át <#taps>
- Liverpool-ról meg már szót sem érdemes ejteni. Az a csapat, aki egy Angol fiatal senkiért ennyi pénzt kiad, ahelyett hogy venne belõle 2 középpályást, mert az a csapatban normális nincs is (Gerrard már a múlté), az ne is vágyjon nemzetközi kupára.
Rockynhooo
ennyi az annyi 😊

bakkerman
atletico,valencia,bilbao nyert,city,united szopott,arsenal kiesett a BL-bõl,chelsea jövõhéten fog,MIVAN BAZMEG???? premier league...az

[HUN]FaTaL
A szar spanyol bajnokság ugye 😊))))))