33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#23913 Jürgen Kloppnak a Barca a kedvenc csapata,és Leo a kedvenc játékosa :D Eddig is szerettem meg tiszteltem a csávót,mostmár mégjobban :) -
Rudee #23912 Nem mindegy, hogy feltételes mód vagy kész tény :D -
#23911 Viszont végre kikapott az ATMA, most jöhetne náluk egy hullámvölgy úgy, hogy azért decemberre összekapják magukat a Madrid ellen. -
bodajoci #23910 Volt viszont olyan is, amikor lest integetett és nem volt az, gólt lőhettünk volna belőle... Csak a sok károgó ezt már nem veszi figyelembe... -
#23909 Hát csúnyán benézte ezt a partjelző, mintha nem látta volna hogy Villa beleér. Szerencse hogy nem ezen múlt a meccs, mint más bajnokságok topcsapatainál
Messi meg szerintem ma nyugodtan maradhatott volna a kórházban. Valahol 60. perc környékén a combjára tett kézzel görnyedt maga elé, mintha rosszul lett volna, nem is futott valami sokat. -
#23908 remélem nem ezzel a góllal nyerünk! -
#23907 Ez a partjelző elég vak lehet, remélem írnak neki szemüveget (az első félidőben meg egy csomót befújtak lesnek, ami nem volt az).
Ettől függetlenül óriási zsuga volt Villától (megint). -
#23906 mit csinált ez a partjelző, te jó isten -
#23905 Telloval nehézkesen alakulnak a szerződéshosszabbítási tárgyalások,a sok érdeklődő miatt (vélhetően) az ügynöke több pénzt akar,ebbe (eddig) még nem ment bele a vezetőség. Carlessel is hosszabbítani akar a vezérkar,de csak újabb 1 évre,de (szerintem kamu) hírek szerint ő 2 évre szeretne aláírni. Leo az Aranycipő átvétele után tett egy olyan nyilatkozatot,hogy innen akar visszavonulni (nem,nem innen az SG-ről,hanem a Barcatól),de Zubiék úgy nyilatkoztak,hogy a következő szerződése tárgyalására csak jövő nyáron vagy ősszel kerülhet sor. Az én véleményem:
-Tello rohadt jó srác,amolyan Pedro "módra" robbant be,hosszú évekig alapkerettag lehetne,1-2 év és berobbanhat a válogatottba is
-Carles a kapitányunk,a vezér,akár a pályán van,akár nem,ha két évet akar,adják meg neki,maximum ha úgy dönt,hogy 1 év után visszavonul,akkor a 2. évét már eltölthetné edzőként vagy más szerepkörben,de a klubon belül!
-Leoval pedig mindenképp alá kell iratni egy szerződést legalább 2017-ig,akkor tölti a 30-at,bőven csúcson lehet ő még a következő 5 évben. Ha az ügynöke nem fog faszoskodni,akkor a pénzügyekkel nem lesz gond,Leo nem az a típus.
Jön a második félidő,Vamos! -
#23904 Ini olyan szinten csinálja ezeket az emelt passzokat,átadásokat,hogy még lassan 1 évtizednyi Barca meccs nézés után is megtud mosolyogtatni a "kis kopasz",hihetetlen ez az ember,mire mennénk mi nélküle... -
IXEMGabeo #23903 hát azért így a rengeteg meccs és utazás közepette nem célszerű vállalni kölyköt. Ezeknek akkor érné meg max, ha visszavonulnának 34-35 évesen az is bőven jó kor pláne, hogy ezek 80-90 éveket élnek életmódtól függően...
Ők tudják... -
#23902 azért ez egy nagy dolog bármelyik férfi életében,főleg egy focistának,25 éves,a világ legjobbja,hétről hétre hoznia kell az elvártakat,gólokat lőnie,a hirtelen apaság összezavarhatja őt,én ezért nem bántom...CSAK LŐJJÖN MÁR GÓLT BAZMEG!!! -
#23901 :D:D:D -
IXEMGabeo #23900 aha...kár volt gyereket vállalnia most bassza el az életét -
#23899 Thiago sérült -
#23898 Leo bazmeg...amit ma "csinál" azt tudjuk be annak,hogy megszületett a fia,de sajnos a védelmünk ma is szar,így ilyen ziccereket jólenne berugni,mert necces lesz ez a meccs... -
#23897 Még egy védő, ilyen a világon nincs bazz. -
#23896 Elvette Messi Tehehségét Thiago? 3ból nulla -
IXEMGabeo #23895 VILLAAAAAAAA -
#23894 védelmünk nem valami jó, szerencse hogy előre játékban nincs még egy ilyen csapat -
#23893 na ez viszont kurvaszép támadás volt :) -
#23892 Szerencsére támadni tudunk :D -
IXEMGabeo #23891 ne már h neked saját facebook oldalad van:DDD -
#23890 szokásos -
IXEMGabeo #23889 adja a sport 2, csak van mindenkinek olyan csatorna ez nem digi:OOO -
#23888 Védekezésünk nulla, zéro. -
#23887 Fejben nincs ott Messi, 2 ilyen helyzetből 2 gól szokott lenni. -
#23886 18.00 Barcelona-Celta Vigo
tv: Sport2 hu
streamek: -
bodajoci #23885 -
#23884 Thiago Messi a becsületes neve a picinek,gratula nekik és sok boldogságot ! :) -
#23883 nah, előre sajnálom a gyereket ha focizni kezd
amúgy akkor Messi szombaton játszik remélem -
#23882 elvileg messi fia megszületett. gratula neki. -
XLVII #23881 Londoni klub vinné Alexis Sánchezt.
KLIKK -
#23880 Deportivo Alavés – FC Barcelona: 0-3 (0-1)
Vitoria, Mendizorroza
19.000 néző
Vezette: Texeira Vitienes
Alavés: Urtzi; Rubio, Agustin, Hernandez, Manu Garcia; Beobide, Delgado; Guzman, Garcia (Sendoa 71’), Asier (Luismi 72’); Viguera (Llamas 82’).
FCB: Pinto; Alves, Bartra, Mascherano, Montoya; Busquets (Song 56’); Sergi Roberto, Iniesta (Dos Santos 75’); Alexis, Cesc és Villa.
Gólok: Villa (40’), Iniesta (50’), Fábregas (88’). -
#23879 Villa hatalmas gólt lőtt tegnap, erre Ini még rákontrázott egy csöppet -
#23878 egyébként Messi az a játékos,akit ABSZOLÚT nem tudnék elképzelni edzőként! -
#23877 Szerintem Raúl stílusban fog elmenni. Mikor már nem érzi úgy, hogy segítségére van a csapatnak, elmegy. Bár mivel ő jobb mint Raúl volt, 34-35 évesen fog ez bekövetkezni nagyjából -
#23876 Tényleg, régebben mint ha valami olyasmit olvastam volna hogy Argentínában is szeretne még játszani. Aztán lehet visszaigazol hozzánk 1 évre és visszavonul :D -
#23875 Nála is elfog jönni az az időszak,amikor elgondolkozik azon,hogy kipróbálná magát máshol,más környezetben,ez kikerülhetetlen,de nagy rá az esély valóban,hogy tőlünk fog visszavonulni,vagy ha nem is a Barcaból,akkor visszamegy Argentínába,és ott levezet 1-2 évig. Más európai csapatban,országban nem tudom őt elképzelni,és szerintem ő se magát. -
#23874 miért menne el?:) gratulálok neki.