Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
tv: Sport1 hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
http://goo.gl/gd6Zi5
Jó, mondjuk ne olyan módon, mint a nemzeti sportos Madrid blogon, ahol szó szerint mindenkit kitiltottak aki kicsit is Barcás <#idiota>#idiota>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
értem a gazdasági oldalát és csak remélni tudom, hogy a repülés olyan biztonságos marad, mint amilyennek azt a statisztikusok mondják.
The Matrix has you...
Mester 😊

Egy bíró helyében én is mérlegelném, hogy mi van ha a Madridnak kedvezve tévedek amikor nem vagyok biztos a döntésemben? Szinte semmi, max kevésbé fontos meccseket kapok.
Mi van ha ellene? Olyan Porque hadjárat meg szurkolói fenyegetések, ami a francnak se kell.
És lehet mondani hogy ezek nem befolyásolják a bírókat, de ha kapsz egy fenyegetést, azt nehéz figyelmen kívül hagyni.
Visca El Barça!
tudom, hogy mindkettõ zavaró lehet, ha elengedi is lehet ugyanannyira megzavarja a kapust, mintha éppen beleér, hiszen akkor másfelé fog elterelõdni a labda vagy legalábbis kiszámíthatatlanul fog jönni, de ezek a szituk egyszerûen érthetetlenek számomra. mintha valami amatõr meccs lenne és ott bénáznak a kulik.
The Matrix has you...
FCB: Valdés, Alves, Mascherano, Puyol, Adriano – Busquets, Xavi, Iniesta – Pedro, Fábregas, és Messi.
A kezdõ bõven rendben van, de a kispadunk valami irtózat gyenge #lookaround]
Na de a ket masik kezezes ? Hat miert kelene adni ha nem azokra tizenegyest ? Bezzeg a szogletzaszlonal kiallitanak erte egy Rayonal, de a tizenhatoson belul ennyire latvanyosan beleut valaki, mint Alonso vagy Ramos. Miert ha ezekert nem jar 11-es ?
Santander, El Sardinero
18:00
Vezeti: Del Cerro Grande
TV: Sport 1,18:00
Racing: Fernández, Álvaro, Torrejón, Bernardo, Cisma – Diop, Colsa, Arana, Adrián, Jairo – Stuani.
FCB: Valdés, Alves, Mascherano, Puyol, Adriano – Busquets, Xavi, Iniesta – Pedro (Cuenca), Fábregas, és Messi.
nem mindegy honnan lövi? tõlem aztán minden gólja lehet olyan, hogy letérdel a gólvonal elõtt és bebuksizza! más stílusú játékosok, máshonnan szeretnek kapura lõni, ennyi. kit érdekel rinya-Ronaldo hogy játszik? Amúgy kiemelkedõ játékos Õ is, de most így összehasonlítani õket..ez már tényleg a vég...
The Matrix has you...
http://goo.gl/gd6Zi5
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Kis ünneplés volt ott <#kacsint>#kacsint>
Semmi flame-t nem akartam/akarok elindítani ezügyben mert már milliószor millió helyen ki lett tárgyalva, és mivel ez már a múlt, engem nem is mozgat különösebben.
Amúgy a kép láttán még az futott át az agyamon, hogy Iniesta milyen furcsa egy player. Szépen "meghúzódik" a háttérben, nem egy nagy gólvágó, de pl az õ nevéhez fûzõdik 2 rohadt fontos meccs eldöntése is. Az egyik az említett Chelsea elleni, a másik pedig a VB döntõ.
még mindig elõttem van ez a gól
na mikor készült ez a kép? 😊)
Én annyit fájtoltam már pl fanokkal ezen 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
- A Mu folyamatosan gyengül, tavaly nem tudom hogy sikerült a döntõig jutniuk, de kész szerencse volt. A védelmük a béka segge alatt mozog, érdemes megnézni az 1. és (fõleg) a 3. Bilbaoi gólt
- Chelsea-ben olyan õsöreg és tisztelt játékosok vannak, akik a szintet már nem hozzák, de sokat tettek le az asztalra. Kitenni õket a kezdõbõl nem nagyon tudta még Villas Boas sem, mert nem is vettek helyükre senki meghatározót.
- Arsenal-ban évente 2-3 meghatározó játékos megy el. Wenger inkább közgazdász, mint edzõ szóval így nem lehet nagy csapatot csinálni. Lehet benne van a szerzõdésében, hogy ha egy játékoson keresnek, õ megkapja a különbözet 10%át <#taps>#taps>
- Liverpool-ról meg már szót sem érdemes ejteni. Az a csapat, aki egy Angol fiatal senkiért ennyi pénzt kiad, ahelyett hogy venne belõle 2 középpályást, mert az a csapatban normális nincs is (Gerrard már a múlté), az ne is vágyjon nemzetközi kupára.