33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#23953 Nem sajnos, ugyanaz az ötlettelen játék, körbe-körbe passzolgatjuk és vagy bejön vagy nem.
Bár elég lett volna, ha bemegy a két kapufa. Mondjuk akkor másképp alakult volna az egész meccs. -
#23952 Engem annyira nem zavar ez a vereség. Inkább itt és most kapjunk ki, érett már rég óta a vereség. 13-1-2 eddig Tito mérlege, nem rossz, de látszik hogy a beálló csapatok ellen való játékban nem lettünk jobbak -
IXEMGabeo #23951 2-1 amúgy -
bodajoci #23950 tudtam, h bebaxunk egyet... :/
-
#23949 Na végre már valami bazzeg. Bár elsőre ez sem ment be... -
#23948 Eszetlenül sem lehet támadni, mert akkor meg kapjuk az ilyen gólokat.
Egyébként jó ez a Celtic, ilyen játékkal BL-t is nyerhet :P -
#23947 Ha kapunk egy jóféle Chelsea-t, megint nem jutunk tovább. Na ez az, amin kéne változtatnia Tito-nak most. -
bodajoci #23946 meg vhogy meg kéne tanulni a pontrúgások kivédekezését -
Zséé #23945 Ilyet is csak mi tudunk... :DD -
bodajoci #23944 dehogynem, csak a kapufáknak kellett volna bemenni, már akk jók vagyunk... -
#23943 Reméljük most a csoportkörbe letudjuk az ilyeneket. 11 emberrel védekező csapat ellen fingunk nincs mit csináljunk. -
bodajoci #23942 minden évben van pár ilyen kibaszott meccsünk :/ -
bodajoci #23941 vicc bazmeg...
-
#23940 Na ez vicc -
#23939 Na hát erről ennyit, tiszta Chelsea meccs, gondoltam, hogy ez lesz. :) -
IXEMGabeo #23938 Jól látok a Celtic így szopatja a Barkát?:OOO múltkori meccs is szenvedős volt velük -
#23937 Ez ma bukó lesz. Na mindegy, belefér. -
#23936 Na ez szép játék volt, kár érte. -
Coco #23935 szuper2, rtl2 meg a faszom. bezzeg bl-t semmi sem ad.. -
bodajoci #23934 megint bevették gól ellen a gyógyszert :/...
-
#23933 Ezt Villa berúgta volna szerintem. -
#23932 Tanultak a német válogatott hibájából, hogy 4 gól semmit nem jelent -
#23931 Nem, ez csak ellenünk megy ugye mindegyik csapatnál... -
#23930 á bazmeg már megint hogy játszunk. Vagyis nem játszunk,pont ez a baj. -
#23929 kiváncsi lennék egy celtic cselzi meccsre. Beállnának 11 emberrel védekezni, és egymásnak rugdosnák a labdát hogy
-te támadj
-neeeem te támadj!
Egyébként Messi jöhetne hátrébb labdáért, lendületből csak el tudna menni 2-3 védő mellett. -
#23928 Közben félidőben 5-0ra vezet a Bayern -
#23927 Mintha tavaly a Chelsea elleni elődöntőt látnám. Ellenfél első helyzetéből betalál, mi meg csak kapufáig visszük
Lehet ezt fantasztikus taktikának nevezni ahogy a kommentátor mondta, hogy ül a taktikája, de ez csak sima szerencse
Nem baj, legalább gyakorolhatják a skacok ezt a játékszituációt. -
bodajoci #23926 Kurva kapufák... :) -
#23925 Szünetben jöhetne Villa és Cesc. -
#23924 Csak nehogy ez is ilyen cselzi féle 8 kapufás meccs legyen, mert gutaütést kapok. -
#23923 Lőjünk már távolról könyörgöm, ott gyömöszöljük a labdát a 10 védő körül. -
#23922 Kész vicc, hogy minden kibaszott pontrúgásból gólt kapunk, nevetséges. -
#23921 próbálja a Celtic a passzsávokat fedezni a kapujuk előtti területen is 10 emberrel, eléggé nehéz lesz így -
#23920 Arra pont én is felhúztam a szemöldököm :D -
#23919 a méretek egyeznek,és ahogy a videóból kiderül,van már egy fiatal Xavink,aki a szabadgólt lőtte :D csak a mezszáma nem stimmel -
#23918 már fiatalon megtanulják a kapusba lőni a labdát dicsák
egyébként ügyesek, lesz még itt Iniesta, Xavi kinevelve -
#23917 azért a kicsik se szarral gurigáznak...:DDD
-
#23916 remélem nem esik ki a Madrid, jó lenne ha mi vernénk ki őket megint -
#23915 Én is csak lesek, hogy pörögnek a Dortmundiak. Nem lesz könnyű senkinek ellene csoportkörök után. Én kétlem, hogy ne jutnának tovább, ahogy most állnak.
Bár jelen játékuk alapján nem lennék meglepve, ha elődöntőig is eljutnának. Egy jó sorsolással döntőig is akár. ( Persze csak mostani formára mondom, lehet jön egy hullámvölgy majd nekik tavasszal. ) -
#23914 A Dortmund olyan szinten letudja kontrázni a Realt,és könnyedén tudnak HELYZETIG jutni...villámgyors szélsők,kreatív védők,pöpec csapat ez a Dortmund,vagányan fociznak,néha mi is hagyhatnánk a picsába a tiki-takát,és játszhatnánk GYORSABB pörgősebb focit. Persze egy clasico összehasonlíthatatlan ezzel a meccsel.