Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nem akarsz infarktust kapni ne nézd meg.

tobias88
Ez ennyi. 14 ziccerbõl a 2 meccsen berúgtunk 2õt, a Chelsea 3 ziccerbõl 3at. Ennyi...

Többet ér a 100%os helyzetkihasználás mint a 80%os labdabirtoklás
2 gólt bekaptak pont az 1. félidõ végén...egyébként a kihagyott 11-es is benne volt, meg a balszerencse is.

Viszont legalább most a Chelsea drukkerek nem hozhatják már fel 2009-et mindent visszakaptak a sorstól

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Sajnos nem láttam a meccset, nem voltam itthon, de úgy látom nem kár érte. 😞

Azért majd letöltöm és megnézem holnap.

http://goo.gl/gd6Zi5

Christian88
és tényleg továbblõttük a chelsea-t

http://www.twitch.tv/hegii

TOrres😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kapufa...ekkora pech nem létezik

áá és les

REALista
Csak attól elfáradok hogy nézem.Ez nagyon izzadtság szagú...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

akkor nyilván visszafogottabb lett volna...

REALista
Jah hogy már pirosnak kéne lennie.<#crazya>

A 2. lapja kellett volna, hogy legyen és mehetne a zuhi alá...

itt a sárgalap😄 megkapta kicsi Messi egyéb panasz?

Jakuza001
Mar vagy 5:1-re kellene vezetnunk.
5 darab 100%-os helyzetet hagytunk ki megint. Sanchez is ures kapu melle fejel 4 meterrol.

Christian88
Nagyon tovább akarjuk juttatni a Chelsea-t

Oziris666
Messi amikor ellökte Lampardot az mi volt ja hogy olyat szabad,az sportszerü?

tobias88
Azért ott volt 2 téves ítélet, itt meg egy sem.
ijj éreztem h ez kemény meccs lesz😊

csak nehogy a sok ellendrukker Övrebóval jöjjön, mert akkor nem látta a 2 összecsapást

Zenszkij
én tudtam, azért hagyta ki mert õ a világ legjobbja, ilyen a sors

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

REALista
Messi ha így folytatja nem hogy aranylabdát nem kap idén de egyet vissza is vesznek...😄

kihagytaaa!!!

tobias88
Huhu, ez van amikor egy csatár védekezik <#idiota>
lol 11-es😄

na az angol bírókat megint hagyjuk😄

és azért ez az eset jócskán messze volt a Zidane fejestõl is...

akkor a szándékot büntette, mert ez nem volt durva...

tobias88
Itt 5 bíró van akik látták is mi történt. Ha látták akkor piros. Az egy dolog hogy Balotelli talpalásait elengedik mert angliában vakok a bírók...
Jakuza001
Ez nem sarga, hanem piros.
De hiaba is mondanal barmit, ha kiesik a Chelsea akkor biztos jon a sok ellendrukker, hogy ez nem piros. Pedig itt szandekos sportszerutlen szabalytalansag, azonnal piros jar erte. Olyan mint az utes vagy fejeles.

Oziris666
Abszolut nem volt benne a meccsben a durvaság!
Angol bajnokin kifele szabadrugás kb. nem piros lap!

tobias88
Puhl Sándor jobban tudja, de szerintem ez szabálykönyv szerint piros. Buta volt Terry.
ilyenkor ez max sárgalap nem? vagy a szándékot büntette a bíró?

tobias88
135 perc alatt, bár ez a félidõ egész jól sikerült, még egy 2-1es félidõ és rendben is vagyunk.
tobias88
31 kapura lövés, 2 gól...
Bár hogy is foglalnánk véleményt, mindenhogy hülyén jönnek! Hanem állitják ki, és Chelsa megy tovább mit hallanál?
Ha meg kiállitják, és Igy tud nyerni csak a Barca, mit mondanak majd?

Mindehol csak a Hülyeség fog folyni :S

Jakuza001
Az. Angolok 2. gol utan azt se tudtak, hol vannak, erre visszahozzuk a merkozesbe oket, megint azzal, hogy eladjuk a felpalyanal a labdat, mint az elso merkozesen.
Helyzetuk nem volt megint es megint csinaltunk nekik egy golt.

Ilyen gólt kapni bazzzz<#falbav>

Visca El Barça!

Oziris666
Jó, azért messze volt a Zidane fejeléstöl amit a hülye kommentátor mond!

Szándék az volt sajnos, de hogy a Birok nem arra törekednek, hogy mindenki a pályán maradjon :S

Én nem értem Terry-t de a Birot se! Nem igy kellen eldölnie egy elödöntõnek...

mi volt ez a kiállítás dolog?

tobias88
2 Chelsea ziccer 2 Chelsea gól
tobias88
2-1, nem semmi gól...
Zenszkij
hátulról ok nélkül beletérdelt, visszajátszották, én is a bírót szidtam, de jó nagy gyökér ez a Terry

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Oziris666
Na vajon miért?!?
Mondjuk török biró,nem lep meg a dolog...

tobias88
Mi a faszért nem játsszák vissza a kiállítást? A gól 8szor volt már visszajátszva, a piros 1szer...
Christian88
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

tobias88
Ez már átok <#falbav>

ezen a Lampard gólon azóta is ámulok😮

mekkora meccsek voltak ezek

tobias88
Úgy is fent lenne. Szóval ez védekezõbb, mint egy 4 védõs rendszer Adrianoval és Alvessel
Én már csak azt nem értem, h mért nem kezd Alves... Bár, ha tovább jutunk, akkor a kutyát nem érdekli 😊 Csak vhogy nem csípem Pepnek ezeket a "váratlan" húzásait.

Visca El Barça!

tobias88
Chelsea 11 emberes védekezését a következõ emberek végzik:
Cech – Ivanovics, G. Cahill, Terry, A. Cole – Mikel, Raúl Meireles – Mata, Lampard, Ramires – Drogba
tobias88
Az FC Barcelona hivatalos kezdõcsapata: Valdés, Puyol, Mascherano, Piqué, Sergio, Xavi, Iniesta, Cesc, Alexis, Messi és Cuenca

Cuenca számomra több mint meglepõ. Pedro legalább végig robotolja a meccset.
bakkerman
ilyen stadionban,ilyen szurkolók elõtt ma csak a továbbjutás elfogadható!! Megcsinálja a Pep Team,én érzem!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!