Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Max a kommentátor miatt választom hogy melyiken nézzem.
Hajrá Barca.<#vigyor2>#vigyor2>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Rossz játék sem izgatna, odavágón se mentünk sokra a jó játékkal
Remélem holnap elõkerülnek a góllövõcipõk 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Puyi <#worship>#worship><#eljen>#eljen>
A nagy szamok alapjan varhato volt, hogy kikapunk egyszer. Nem lehet mindig gyozni. A BL-ben kikaptunk ugy, hogy kb 5 gollal kellett volna nyerni, tegnap kikaptunk ugy, hogy alig tudtunk pihenni es velemenyem szerint ilyen rosszul mar honapok ota nem jatszottunk. Ezert nyert a Real.
Csak az a fajo, hogy nem csinaltak semmi exrat, ennel sokkal jobb Realt is legyoztunk mar nem egyszer. Egyszeruen makoltak egy golt az elejen es varhato volt, hogy amugy is arra fognak jatszani, hogy behuzodnak es csak szimplan kontrara jatszanak. Ezt mar leirtam a merkozes elott is, hogy ez lesz. De meg igy is siman nyerhettunk volna, ha nem ilyen rosszul jatszunk es ha Guardiola nem ilyen rosszul kezeli a helyzetet.
Korabban bekellett volna cserelni Sanchezt. Felesleges volt nem kockaztatni. Ha valamit megakarsz nyerni es kilatastalan helyzetbe kerulsz, meg kell lepni, ne varni, hogy majd talan egy nem mukodo jatek megvaltozik.
Tello pedig rem gyenge volt lehet azt mondani, hogy a golunkat az o lovese elozte meg, de ha egy Villa jatszik vagy Sanchez a helyen mar sokkal hamarabb golt lotek volna, mert ket akkora helyzete volt elotte, hogy jobb jatekosok abbol az egyiket legalabb belovik.
Azt is hozza kell tenni, hogy Abidal Piquet jatekval ilyen levente golokat biztos nem kaptunk volna. Na de ezt is megmondtam, hogy a vedelmunkkel komoly gond lesz a kivalasukkal foleg a pontrugasoknal.
Ha marad ez a gyenge vedelem, akkor ugy gondolom egy ilyen helyzetbol a Chelsea is talalni fog egy golt es 3 golt ennyire betomorulo csapat ellen valoszinutlen, hogy loni tudunk. Raadasul mint irtam az is sokat szamit ilyenkor, hogy ugy jatszottunk, hogy egy napi pihenot ilyen nehez merkozes elott kapott az ellenfel. Mi akkor mindig fasultan szoktunk jatszani.
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Münchenben találkozunk!
Viszlát!
1. Valdes (mindkét gólban benne volt)
2. Guardiola (Fabregast és Alexist kezdõnek kellett volna tenni)
3. Tello (ez a rakás szerencsétlenség)
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Ezt a negy jatekost nem lehet potolni egy Telloval, egy Adrianoval, Cuencaval, stb.
I met God. She's black
Sokat szamitott a nappal kevesebb piheno, raadasul ez a keves piheno kihatassal lesz a BL merkozesre is.
fotográfik kolomp edisön :D
Ronaldó meg kapja be...
Jó, itt ma többet úgy se lövünk, eddig néztem.
Ugyanugy elszurja a merkozest, mint a BL merkozest, hogy nem cserelte le Fabregast.