33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• [HUN]FaTaL
    Line-up / Alineació / Alineación:

Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Sergio, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi, Cesc
  • [HUN]FaTaL
    A TZ szerint Guardiola ügynöke Münchenben van, és tárgyalni készül a Bayern vezérkarával.
  • bakkerman
    egy nevét elhallgató(...) spanyol forrásra hivatkozva a Sun szerint Guardiola július 1.től a City edzője lesz,évi 10millió fontos fizetéssel.
  • Sippie
    ha kikapunk, akkor inkább az atm-től, segítsük őket a második helyre
  • hagyimiklos
    De ha kikapunk az se gaz a mai nap utan, max 16-rol 15-re csokken csak a kulonbseg.
    De persze inkabb gyozzunk. :D
  • bakkerman
    holnap elég komoly meccsünk lesz Malagán,mindig megizzadunk ott,na meg Pellegrini nagy mágus,de csak nyerünk 1 gólocskával
  • bakkerman
    maradt a 0-0
  • [HUN]FaTaL
    Majd bemákolnak ma is egy gólt.
  • bakkerman
    a Real addig baszakodik es szórja a pontokat,hogy a végén nemhogy bajnokok nem lesznek de 2.ok se,ami azzal a kerettel meg állítólag a világ legjobb edzőjével gecinagy blama lenne.
  • tobias88
    nekünk is kéne Valdes utód és őt ha hosszabbít akkor indok nélkül nem tudjuk elküldeni, ez meg jó indok lenne
  • bakkerman
    Amelia nem Barca szint,Neuer meg 50 alatt mozdíthatatlan szvsz. Courtois tényleg jó lenne,de vele a Chelsea Cech utódjaként számol,25-30 misibe fájna
  • [HUN]FaTaL
  • Sippie
    Falcaot nagyon a chelseavel boronálgatják az utóbbi időben
  • szabii98
    Majd pont a városi riválishoz jönne át?:P
    persze kitudja.
  • tobias88
    madridista:
    péntek, 21:53 - Egyes hírek szerint Jorge Mendesnek köszönhetően Pérez és Falcao együtt ebédelt Madrid egyik éttermében, hogy a játékos jövőjéről egyeztessenek. A cikk szerint Perez nem pusztán a játékos pályán mutatott képességeit kedveli, hanem az azon kívüli személyiségét is.
  • [HUN]FaTaL
    Ha jól tudom Falcao cáfolva lett, legalábbis mintha a múltkori Madrid meccsen ezt mondta volna a kommentátor.
  • tobias88
    Amúgy nem tudom hogy Madridban van e olajkút, de hogy a nyáron el akarják küldeni Mou-t (-20 misi) és meg akarják venni Falcao-t (-60 misi) és Bale-t (-50 misi) vagy Silva-t (-40 misi), az kicsit már nonszensz. Mellesleg szerintem ez nem is jöhet össze a pénzügyi fairplay miatt.
  • IXEMGabeo
    az egy jó kapus, de Amelia se lenne rossz meg Neuer se:D
  • [HUN]FaTaL
    Vegyük meg Bogdánt
  • tobias88
    Akkor inkább már Courtois. Lenne legalább 15 évre kapusunk még ha 30 misibe is fájna.
  • bakkerman
    eurobarcara is kikerült már a Valdes ügy,nézegetem transfermarkton a kapusokat,és Muslera nagyon bejövős,26 éves,kapusnál ez nem kor,már fiatal kora óta kirobbanthatatlan az Uruguay-i válogatott kapujából,amíg a Lazioban volt akkor is a Serie A egyik legjobb kapusa volt,most a Galatasarayban véd,és nem hiszem,hogy nem lenne kedvére való visszatérni nyugatra,jelentős címekért küzdeni egy óriási klub kapujában! 13 millió euró a piaci értéke,ha a törökök nagyon ragaszkodnának hozzá még akkoris elhozhatná a vezetőségünk olyan 25 millióért,ami nem lenne sok pénz,főleg úgy hogy 8-9 évre megoldaná a kapusposztot! Nyílván a prioritás az,hogy VV-vel hosszabbítsanak,de ha nagyon makacskodik akkor ellehetne gondolkozni ezen a Muslera srácon,ő is beérné ennyi pénzzel mint amit most kap VV,és szerintem az uruguayi jobb kapus mint ő.
  • bakkerman
    A PSV Eindhoven korábbi elnöke, Rob Westerhof egy friss nyilatkozatában egy régi történetet elevenített fel, amelynek fő szereplője Lionel Messi.

– 2005 tavaszáról beszélünk. Nagyon jó kapcsolatot ápoltam akkoriban Joan Laportával, a Barcelona elnökével, aki egy G14-tanácskozáson megkeresett. Mondta, hogy van egy nagyon jó fiataljuk, akit Lionel Messinek hívnak, és kölcsön akarják adni külföldre, mert a spanyol előírások szerint nem vethetik be. A PSV akkoriban egy igen elismert csapat volt. Guus Hiddink volt az edzőnk, megnyertük a bajnokságot, és bejutottunk a Bajnokok Ligája elődöntőjébe. Megbeszéltük a klubon belül és mindenki az átigazolás mellett foglalt állást – mondta a holland, majd rátért arra is, miért esett kútba a klubcsere.

– Nagyon lelkesek lettünk, ám amikor akcióba akartunk lépni, és megtenni a hivatalos lépéseket, Laporta felhívott, és azt mondta, náluk a stáb nemet mondott az üzletre. Az volt az érzésem, hogy Frank Rijkaard és Henk ten Cate nem akarták, hogy máshol szerezzen fontos tapasztalatokat az ottani dolgokról, inkább maguknál akarták tartani – nyilatkozta Westerhof.
  • bodajoci
    ez mindent visz :)
  • bakkerman
    Jordi Roura Villaról:
    "Tudjuk, hogy rengeteg gól van benne, ez az erőssége, ezúttal pedig kiváló teljesítményt nyújtott. Meccsről meccsre nyeri vissza a formáját, és megmutatja mindenkinek, hogy idén is fontos láncszeme lesz az együttesnek."

• bakkerman
    nekemis ez ugrott be elsőre,hogy nem gránátvörös,de majd ha jönnek további képek akkor kiderül,az ideiről is azt hittem első ránézésre,hogy nem tűnik blaugrana-nak,aztán mégiscsak az lett :)
  • tobias88
    nem szép az a piros, de hát azért is mert piros és nem gránátvörös
  • [HUN]FaTaL
    A hazai nem tetszik :(
  • bakkerman
    az Adidas pedig Leo tiszteletére készített egy ilyen cipőt neki,kiváncsi vagyok tényleg fog-e benne játszani
  • bakkerman
    mezek 13/14

az idegenbeli nagyon szép,Katalán zászlóra emlékeztető,csodaszép!!!
  • bakkerman
    majd ha beindul a BL meg jönnek a kupában is a nehezebb meccsek akkor lesz igazán fontos,hogy őt bármikor belehet dobni!
  • tobias88
    Villa ezek után szerintem megérdemelné hogy a bajnokságban is kezdő legyen, bár a pihentetések most nem úgy jönnek ki, hogy ez bekövetkezik.
  • bakkerman
    dejóóóó volt a tegnapi meccs gyerekek,rohadt jó volt nézni Alexist meg Villat,ahogy tündököltek,második Villa gólnál Alexis Dinhos passza rohadt nagy volt,elnézett egy irányba majd a másikba passzolt,nagyon zsuga volt! A szurkolók amikor éltették Leo-t az fantasztikus volt
  • [HUN]FaTaL
    Aztán bepattan róla :D:D
  • [HUN]FaTaL
  • tobias88
    Nézők elvannak egymással. Cordobaiak tolják a "Viva Espana"-t, a Barca nézők meg fújolnak.
  • tobias88
    mi meg hogy megint buktunk 10-15 misit
  • tobias88
    Pedro nem csak a Barcánan hagyja ki a helyzeteit hanem a Cordobában is
  • IXEMGabeo
    majd belejön:D vagy, ha nem akkor egy Róma leigazolja, mint Bojant. Elfogadnám én azt is csapatként. Nem szégyen, ha nem fut be Barcelonában legalább elmondhatja magáról, hogy játszott és bajnok csapat tagja volt
  • IXEMGabeo

xDDD
  • tobias88
    nah, ez már a szokásos Villa, nem az akit az első félidőben láttunk...
    Ilyent hogy lehet kihagyni?