Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Golyo69
Nm lehet kihagyni......

Messi, számolj el 20-ig!
-1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,12,13,14,15,16,17,18,19,20.
-És a 11-es?
-Ja, azt kihagytam...?

SORRY 😄

GGMU

Special One
Jakuza te annyira nem értesz a focihoz, hogy te meg egy antitálentum vagy 😊

I\'m the best!

bajnoki meccs, 2. (döntõ) gól... CRoni, nem más. hol blokkolt le?

jól van értékelem a humorodat, már rájöttem, hogy csak szivatsz itt mindenkit, csak nyugodtan <#circling><#vigyor2><#vigyor5><#idiota>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Special One
minden csapat életében eljön az ínséges idõszak a Barca életében ez most kezdõdik, el kell fogadni!

I\'m the best!

Jakuza001
Mar az eleje balszerencsesen kezdododott Piquet serulesevel.
Ha nincs a szerencsefaktor ezt a paros merkozest nem egy, nem ket gollal hanem minimum ottel jutunk tul.
Jol irta az SMSezo, az antifootball nyert ma.

Special One
Guardiola szezon végén távozik, ebben mostmár biztos vagyok, két meccset egy Klasszikust és egy BL elõdöntõt hazai pályán elbukni, ezért biztos nem kap dícséretet, ez van, szerencsés esetben majd jön egy Villas Boas a kispadra <#nevetes1>

I\'m the best!

aha akkor nézd vissza a 2008-as elõdöntõt és döntõt amikor Roni 2 11-est is kihagyott döntõ pillanatokban...

megint jön valaki Ronival hát kapja be az a zselézett hajú gyökér és még van pofája valakinek kinyilatkoztatnia (úgy, hogy Messi kivételesen kihagyott 1 büntetõt), hogy Roni jobb nála krízis helyzetekben.

Tények nem azt támasztják alá, hogy amikor Real-Barca meccsek voltak akkor Messi lett volna, aki leblokkolt volna a Real ellen bármikor is

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

utolsó gólt ne is vegyük, mert a legvégén érkezett amikor a Barca mindent egy lapra feltett. Chelsea elõrevágta a labdát Torres egyedül vihette Valdesre. Már olymind1 volt...

itt a 2 gólon van a hangsúly, amik pont a hosszabbításokban érkeztek, szép gólok voltak az igaz, dehát a Barca vagy 20 gólt lõhetett volna😊 Ez van...volt mázlija bõven a Chelseanek, de, mint írtam grat nekik és bõven visszakaptak most mindent...

Effe88
lol
fain vagy😄

Special One
Messi volt ma a buktató, ennyi, az igazán nagy játékosok (CR7) krízis helyzetben berúgják a büntetõt, nincs mirõl beszélni

I\'m the best!

MrSpock
Jah akkor módosítom ahogy egy Barca drukkernek jó legyen. Tehát a csapat szemkápráztatóan játszott jobbnál jobb helyzeteket kihagytak,és egy büntetõt a 10 emberrel csak bekkelõ Chelsea ellen. Ha van igazság a futtballban akkor 10 meccsbõl 8x a Barcelona nyer csak pont ezen a 2õn e mákos Chelsea ellen nem ment.
De minden tekintetben õket illeti meg a továbbjutást,és lehet megóvják a meccset ,és megkapják a döntõt!

Go Jeff Go!!!!

neked nem aludni kéne már? Holnap suli...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

vicc lesz, ha Mourinho megint ott fog röhögni a végén, nagyon bízom a Bayernben😊

jó nem veszekszem tovább.. de az tény h tettek érte h szerencséjük legyen...ha egy cspat a barcának barca pályán rúg két gólt emberhátrányban az nem csak a szerencsén múlik
itt én be is fejeztem, pá

Az a Durva h van egy csapat, aki akora labdatartása van h felborul a pálya, és képtelenek nyerni. Erre a szurkoloik meg azt mondják h mekkora szar az ellenfél...

Gondolkodni meg én fogok???

HappyHunter
Csak sajna ez nem egy technikai sport, úgyhogy az egyetlen számadat ami lényeges az a gólok száma.

Be happy. :) Running!

ez a meccs döntetlen lett...

[HUN]FaTaL
Remélem nem, akkor jövõre már nem lesz ennyi nyomorék troll ebben a topicban, mint pl. a #22506-os hsz szerzõje.

http://goo.gl/gd6Zi5

Special One
én és még pár millióan NEM<#hehe>

I\'m the best!

ha ezt nem látom, nem hiszem el, h ilyen létezik...

Visca El Barça!

[HUN]FaTaL
A nyomorék itt egyedül te vagy 😊

Jakuza001
Te festomazolo, meg mindig nem esett le, hogy nem az ellenfel jatekosaitol fugg az, hogy szerencseje van e egy csapatnak vagy sem. Annyit makolt a Chelse 2 merkozes alatt, amennyit mas egy egesz idenyben nem.

Oziris666
Mit sírtok már!
Megnyertetek már 620kupát egyszer nem nyertek nagyvalami!Ettöl még ugyis titeket tart mindenki a világ legjobb csapatának...

Special One
sorozatban a harmadik vereség, szar formában van a csapat, ennyi, kijelenthetjük, hogy ez most Messi-n múlt, én azt mondom, hogy még a Király kupa döntõ is necces lesz, kipukkadt a Barca lufi, ennek is el kellett jönni egyszer

I\'m the best!

Sziasztok.

Ilyenkor szeretek ide ellátogatni, igaz kevés alkalmam volt ezidáig erre, de KURVA NYOMORÉK CSAPATOTOK VAN 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tobias88
Ha fociztál már, tudhatnád, hogy egy bizonyos szintig tudsz pontos lenni, utána már csak szerencse. Az élet bõven vissza adta Övrebõt a Chelseanek, majd jövõre <#circling>
az túlzás h szar volt a Barca, a Chelsea taktikája bejött fogalmazzunk így.

A kapufa is egy hajszál és nem az már nem feltétlen a játékos tudását tükrözi. Messi is emberbõl van hibázhat...hamár a 11-esrõl van szó.

tobias88
Elsõ meccsen lefocizta a Barca a Chelsea-t, itt azért nem. Én már félidõben lehoztam volna Xavit Thiago-ra sokkal többet tett volna hozza a meccshez
könyörgöm😄😄😄
a Barca játékosok rúgták kapufára nem?😄😄 arról nem a Chelsea tehet

Jakuza001
Beszelsz ertelemrol es felfoghatatlan szmodra az a teny, hogy egy fos 11 emberrel vedekezo csapatot ketszer focizzak le a palyarol es egy kapuznak ellene es talal 3 golt mikozben akkora makjuk bvan, hogy lonek nekik 3 merkozes alatt 6 kapufat es sehol nincsenek a palyan csak olyan makjuk van, hogy meg a golvonalrol is kiperdul a labda.

MrSpock
Én csak leírtam avéleményem de nem hozzád szóltam te atomtudós ! Szar volt aBarca ennyi és kész elkell tudni viselni a vereséget!

Go Jeff Go!!!!

nem is a bírói ítéletekre utaltam, hanem a szerencsére.

93. percben kapták a gólt most pedig a 2 félidõ végén szereztek 2-t is. Szerencse malac a fejük felett volt ugyanis játéktudásban közük nem volt a Barcához, dehát ez van. Kegyetlen a foci...

tökmind1 ki nyeri a Chelsea megérdemelne egy BL-t mondjuk, mert Lampard, Droga, Terry nagy kedvenceim és szegények hajszállal maradtak le a sikerrõl, de azt se bánnám, ha a Bayern nyerne viszont a Real Madrid nem akarom h nyerjen, mert akkor nézhetném Mourinho önelégült pofáját a favágó játékkosaival...és CRonaldocska örömével pfejj

REALista
Még tovább se jutottunk, de akkora mákunk azért úgy se lesz hogy 10 ember ellen játszunk és még 11-est is kapjunk majd...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

értelem az megvan látom...nem a barcások hagyták ki a ziccereket..és nem õk rúgták kapufára....

Jakuza001
A tizenegyes jos is megjott lol trollkodni.

MrSpock
Bocsi de a verhetetlen Barcának simán tovább kellett volna mennie nem? 11est be kell rúgni! Ennyi 😊 Real már egybõl mákos lesz? 😄 2 meccsen nem tud a Barca nyerni egy "nyomi" Chelsea ellen?

Go Jeff Go!!!!

te meg akkor húzzál a faszba a saját csapatod topikjába...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Jakuza001
Hulyerek 4 kapufat meguszni az nem szerencse az skill biztos.

A Chelsea ugyanúgy felhozhatja azt a meccset, ugyan is az továbbra is egy elcsalt meccs volt, ezt meg tisztán, kétes döntések nélkül hozta le a Chelsea.
hát holnap mocskos nagy Bayern drukker leszek az tuti...

mi azon a szerencse h 10 emberrel rúgnak 2 gólt, és a nagy Barca nem tud gólt lõni?
ne a Chelseat szidd,hanem inkább a saját csapatod háza táján kutakodj...

tobias88
Ellenük nem fognak bekkelni és ki is kapnak rendesen.
nem írom le a Bayernt...hátha õk lesznek a döntõben

[HUN]FaTaL
Ha jó meccs volt megnézem. 😊

Ez van sajnos, idén valószínûleg a Real nyeri a BL-t, bár remélem, hogy nem.

DONGUBA
Miert mar tovabbjutottak?Remelem nem is fognak

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Inkább az a lol, hogy a szutyok geci Real Madridnak milyen mákja lesz... fos Chelsea B ellen kell majd játszaniuk, és így makkolják be a BL-t...

Ez ilyen! De nem azért drukkol jó esetben az ember egy csapatnak, mert örökké nyer. Majd legközelebb!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

DONGUBA
BOTRÁNY

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Jakuza001
Nem kar erte. A legszerencsetlenebb szezonunk volt, es egy ilyen szanalom szerencse csapat tovabbjut makbol az a lol.