33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#24713 Lol, én már mondtam hogy 0-1
Hányadik kihagyott helyzete ez a szezoban? 5.? 6.? -
#24712 védelembe Maldini akkor már! :D -
IXEMGabeo #24711 megmondom őszintén én a Barca helyében elgondolkoznék David Seamen leigazolásán:DDDDDDDDDD -
#24710 Még VV szintű kapusunk sincs a Masian,vagy a B-ben -
#24709 Szerintem meg valami fiatal Barcelona nevelest kell felhozni aki erti ezt a focikulturat. Tehat nem kell megtanitani neki, mit kell csinalni labbal stb. -
IXEMGabeo #24708 David De Geát akarja a Barca:) -
#24707 Oké, kupát is cserélhetünk :D -
#24706 az idei bajnoki trófeát odaadjuk,úgyis olyan sima lesz :D -
#24705 tuti biznic!
de cseréljünk akkor bajnoki címet is, mert nekünk még nincsen spanyol bajnoki, nektek meg német bajnoki címetek :D
naaaa -
#24704 Alexist odaadjuk Neuer-Badstuber kettősért,NA? Mor3llo válaszát várom! nem hiszem hogy Rumenigge SG-zik,így Mor3llo-n múlik most minden lesz-e biznic!!!!444négy -
#24703 ok, szavazzuk meg :D -
#24702 Legyünk komolyak, cseréljük el Valdest Neuerért 1:1 :DDD -
#24701 ja egy darabig nem kellene esküvőket rendezni a Camp Nouban :D :D -
#24700 elég sokáig megoldódnának az anyagi gondjaink -
#24699 Viszitek mellé szerintem Xavit és Iniestat és Puyolt is :DDDD Vicc.
-
#24698 :DDDD -
#24697 mind1 mert visszük Messit :D:ASD:AS:DdasD
komolyan vicc ami 2 napja megy a sajtóban -
#24696 ezen pl beszarnék :D -
#24695 Guardiolát már beszerveztük, majd elintézi hogy kell neki Valdes, és olcsón adják Neuert :D -
#24694 100 milliós ajánlat esetén lehet elengedné a bayern Neuert, de alatta nem hiszem:) -
#24693 mindenhol így van :D az őszi 19. forduló lesz a tavaszi 38. -
#24692 Ez nem úgy megy, kisorsolják az első 19 meccset és utána ugyan az van a 2. 19en is, csak a hazai csapat lesz a vendég. Ez van mióta az eszemet tudom spanyolban -
#24691 :( franc... mér van ilyen korán a visszavágó? Az odavágó bezzeg a szezon kezdésénél volt, igazán rakhatták volna a végére a visszavágót... :P -
#24690 36 és ezt 6 meccs alatt kéne összehozni -
#24689 jó ajánlólevél más klubbokba :D
egyébként egy madridi sorfalhoz hány pont különbség kéne? -
#24688 -
#24687 általában a kapott góljainkat a védelemnek köszönhetjük,akik addig balfaszoskodnak,hogy VV-n már semmi nem múlik :DD -
Valdes-t én amilyen kapusnak tartom, lehet hogy a milliót se
Na jó, ez így nem igaz, de bőven dupláját éri transfermarkton is mint ami. Persze, kevés gólt kap de ha megnézzük a kaput találó lövéseket, ott se sokat látunk ellenünk. -
#24685 az csak média kitaláció volt,hogy csak több pénzért maradna,már ősszel is úgy védett,hogy tudta,nem fog hosszabbítani,környezetváltozásra vágyik,ügynöke kijelentette,újabb tárgyalásra már nincs esély. Mondjuk a jelenlegi 6 milliót se nagyon fogja megadni akármilyen klub... -
#24684 én meg arra leszek kíváncsi lesz-e olyan csapat amelyik kifizet 8 millát neki évente... -
#24683 akkor nyáron eladó lesz. Courtois,Muslera,Rui Patricio hármasból ha jönne valaki nagyon örülnék,mindhármat megnézném Barca mezben,jó kapusok -
#24682 Avagy Neuer-Valdes csere + némi 10 milliók a Bayern-nak? -
#24681 Courtois-ra szavaznék viszont szerintem ez csak a fizetés feltornázása miatt van. -
#24680 Az FC Barcelona jelenlegi első számú hálóőre, Victor Valdés nem hosszabbítja meg az egyesülettel érvényben levő, 2014-ig szóló szerződését, miután bejelentette távozási szándékát a klubnak csütörtök délután. Valdés elhatározását az ügynökei közölték az egyesület vezetőivel, megelőzendő a tárgyalásokat, amelyeknél a klub mérlegelte volna esetlegesen a kontraktus anyagi feltételeinek a javítását.
Forrás: Eurobarca
Kiváncsi leszek kit hoznak a helyére. -
#24679 Ja látom Bayern topikba már előtték, nvm :D -
#24678 kiváncsi vagyok ott hogy akarja megoldani a tiki-takát...
"-Robben passzolj
-Hogy mit csináljak?" -
#24677 Guardiola a Bayernben lesz nyártól ugye, de most az is kiderült hogy a Citytől is volt ajánlata és a Chelsea-től is egy 66 milliós 3 évre. Az mi összeg már -
#24676 Ááá...nyáron mehet kölcsönbe olaszba vissza -
#24675 nulla, Sanchez 2őt rugott mellé fölé 5 méterről -
#24674 A meccs jelentést elolvastam,kár hogy utolsó percekben kaptunk gólt...Capitano gólnak viszont nagyon örültem amikor olvastam,Grande Puyi!! :) Csapat teljesitménye milyen volt? Helyzetkihasználás?