33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    Lol, én már mondtam hogy 0-1
    Hányadik kihagyott helyzete ez a szezoban? 5.? 6.?
  • bakkerman
    védelembe Maldini akkor már! :D
  • IXEMGabeo
    megmondom őszintén én a Barca helyében elgondolkoznék David Seamen leigazolásán:DDDDDDDDDD
  • bakkerman
    Még VV szintű kapusunk sincs a Masian,vagy a B-ben
  • Jakuza001
    Szerintem meg valami fiatal Barcelona nevelest kell felhozni aki erti ezt a focikulturat. Tehat nem kell megtanitani neki, mit kell csinalni labbal stb.
  • IXEMGabeo
    David De Geát akarja a Barca:)
  • [HUN]FaTaL
    Oké, kupát is cserélhetünk :D
  • bakkerman
    az idei bajnoki trófeát odaadjuk,úgyis olyan sima lesz :D
  • Mor3llo
    tuti biznic!
    de cseréljünk akkor bajnoki címet is, mert nekünk még nincsen spanyol bajnoki, nektek meg német bajnoki címetek :D
    naaaa
  • bakkerman
    Alexist odaadjuk Neuer-Badstuber kettősért,NA? Mor3llo válaszát várom! nem hiszem hogy Rumenigge SG-zik,így Mor3llo-n múlik most minden lesz-e biznic!!!!444négy
  • Sippie
    ok, szavazzuk meg :D
  • [HUN]FaTaL
    Legyünk komolyak, cseréljük el Valdest Neuerért 1:1 :DDD
  • Mor3llo
    ja egy darabig nem kellene esküvőket rendezni a Camp Nouban :D :D
  • Sippie
    elég sokáig megoldódnának az anyagi gondjaink
  • [HUN]FaTaL
    Viszitek mellé szerintem Xavit és Iniestat és Puyolt is :DDDD Vicc.
  • Sippie
    :DDDD
  • Mor3llo
    mind1 mert visszük Messit :D:ASD:AS:DdasD

komolyan vicc ami 2 napja megy a sajtóban
  • szabii98
    ezen pl beszarnék :D
  • Sippie
    Guardiolát már beszerveztük, majd elintézi hogy kell neki Valdes, és olcsón adják Neuert :D
  • DasIsFuck
    100 milliós ajánlat esetén lehet elengedné a bayern Neuert, de alatta nem hiszem:)
  • bakkerman
    mindenhol így van :D az őszi 19. forduló lesz a tavaszi 38.
  • tobias88
    Ez nem úgy megy, kisorsolják az első 19 meccset és utána ugyan az van a 2. 19en is, csak a hazai csapat lesz a vendég. Ez van mióta az eszemet tudom spanyolban
  • Sippie
    :( franc... mér van ilyen korán a visszavágó? Az odavágó bezzeg a szezon kezdésénél volt, igazán rakhatták volna a végére a visszavágót... :P
  • tobias88
    36 és ezt 6 meccs alatt kéne összehozni
  • Sippie
    jó ajánlólevél más klubbokba :D
    egyébként egy madridi sorfalhoz hány pont különbség kéne?
  • tobias88
  • bakkerman
    általában a kapott góljainkat a védelemnek köszönhetjük,akik addig balfaszoskodnak,hogy VV-n már semmi nem múlik :DD
  • tobias88

Valdes-t én amilyen kapusnak tartom, lehet hogy a milliót se
    Na jó, ez így nem igaz, de bőven dupláját éri transfermarkton is mint ami. Persze, kevés gólt kap de ha megnézzük a kaput találó lövéseket, ott se sokat látunk ellenünk.
  • bakkerman
    az csak média kitaláció volt,hogy csak több pénzért maradna,már ősszel is úgy védett,hogy tudta,nem fog hosszabbítani,környezetváltozásra vágyik,ügynöke kijelentette,újabb tárgyalásra már nincs esély. Mondjuk a jelenlegi 6 milliót se nagyon fogja megadni akármilyen klub...
  • Sippie
    én meg arra leszek kíváncsi lesz-e olyan csapat amelyik kifizet 8 millát neki évente...
  • bakkerman
    akkor nyáron eladó lesz. Courtois,Muslera,Rui Patricio hármasból ha jönne valaki nagyon örülnék,mindhármat megnézném Barca mezben,jó kapusok
  • tobias88
    Avagy Neuer-Valdes csere + némi 10 milliók a Bayern-nak?
  • tobias88
    Courtois-ra szavaznék viszont szerintem ez csak a fizetés feltornázása miatt van.
  • [HUN]FaTaL
    Az FC Barcelona jelenlegi első számú hálóőre, Victor Valdés nem hosszabbítja meg az egyesülettel érvényben levő, 2014-ig szóló szerződését, miután bejelentette távozási szándékát a klubnak csütörtök délután. Valdés elhatározását az ügynökei közölték az egyesület vezetőivel, megelőzendő a tárgyalásokat, amelyeknél a klub mérlegelte volna esetlegesen a kontraktus anyagi feltételeinek a javítását.

Forrás: Eurobarca

Kiváncsi leszek kit hoznak a helyére.
  • Sippie
    Ja látom Bayern topikba már előtték, nvm :D
  • Sippie
    kiváncsi vagyok ott hogy akarja megoldani a tiki-takát...
    "-Robben passzolj
    -Hogy mit csináljak?"
  • tobias88
    Guardiola a Bayernben lesz nyártól ugye, de most az is kiderült hogy a Citytől is volt ajánlata és a Chelsea-től is egy 66 milliós 3 évre. Az mi összeg már
  • bakkerman
    Ááá...nyáron mehet kölcsönbe olaszba vissza
  • tobias88
    nulla, Sanchez 2őt rugott mellé fölé 5 méterről
  • bakkerman
    A meccs jelentést elolvastam,kár hogy utolsó percekben kaptunk gólt...Capitano gólnak viszont nagyon örültem amikor olvastam,Grande Puyi!! :) Csapat teljesitménye milyen volt? Helyzetkihasználás?