Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Special One
ha Pep távozik, ki jöhet szóba helyette??? láttátok mit mûvelt Villas Boas a Portóval, utánna pedig a Chelsea-vel? mi van ha jön egy edzõ aki teljesen más stílust részesít elõnyben mint amit az elmúlt 5-6 évben játszott a csapat? egyszóval nagy a rizikófaktor, Pep azért vált be ennyire mert itt nõtt fel, ismert mindenkit és õt is ismerte mindenki, egy hullámhosszon volt a bandával és az qrva sokat számít

I\'m the best!

Jakuza001
Nem menne el hat. Max a kiegeszito emberek. Messi az eletet koszonheti ennek a klubnak Xavit,Iniestat,Puyolt ez a klub tette naggya es a katalanoknak sokkal nagyobb az ontudatuk, mint valmi jott-ment portugal senkinek. Ez a klub nevelte fel oket, ok mar itt fogjak befejezni.

Ronaldinho és Deco is megunta a banánt ez így természetes, viszont jövõre még bõven együtt lehet a csapat...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Special One
én sem a pénzre gondoltam, de ezek a srácok így együtt már 4 éve folyamatosan elvertek mindenkit, megnyertek mindent, eljön az az idõ amikor elgondolkoznak és új kihívásokat keresnek

I\'m the best!

Jakuza001
Nem gond az antibarcadivatszurkerek megjelentek ez a lenyeg, mert csak a karorom elteti oket, miutan evekig alaztuk oket.

Akkor nem tudod mire veri a farkát otthol Florentinóóó xD

Na jó ne viccelödjünk.....

ja, be ne vegyétek José szövegét, hogy a Barca szétesik😄, amit mond az kb 4-5 éven belül következhet be, de nem jövõre. Amiben igaza lehet az az talán, hogy Pep távozik...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Special One
így van, csak az a baj, hogy sokan 3-4 éve ismerik a Barcát és nem tudják elviselni, ha nem megy a szekér

I\'m the best!

[HUN]FaTaL
Xavi is sokmindent megnyert a Barcával mégsem megy innen sehova, Puyol sem. Nem a pénz miatt írtam. Messi szerintem leszarja a pénzt, legalábbis nem nézném ki belõle, hogy a többi fizetés miatt igazolna el valahova.

http://goo.gl/gd6Zi5

<#eljen>
Korrekt írás.

Jakuza001
Na ez a gyerek egy troll, mert temahoz hozza nem szol csak massal foglalkozik, mert egy takonypoc.

dienesoft
Itt egyértelmûen nem magára az armageddonra kell gondolni (bár aláírom, ilyen szarul csak mostanában éreztem magamat drukkerként), de alá kell írni azt a tényt is, hogy ez a meccs bizony sok olyan helyzetet hozott, ahol a Fortuna mocskosul elkerült minket.
Nem a kieséssel, hanem a kiesés mikéntjével van itt a legnagyobb probléma. És igen, szar érzés egy hosszú és jó széria után sorban így kiesni és kikapni, ráadásul most nem is kimondottan rossz játékkal. Ez az "aarmageddon" forrása jelenleg.
Mellesleg elismerem: a Chelsea beismerte elsõsorban MAGÁNAK, hogy képtelen más játékstílussal kiejteni minket. Bejött? Bejött. Lehet sírni, de egyszer minden szép sorozatnak és sikertörténetnek vége szakad. Van még egy Spanyol-kupa, ami lelkileg helyrehozná a csapatot. Idén nem sikerültek a nagy dolgok, de nem tudom elképzelni, hogy innentõl kezdve mindenkinek szabadna leírnia a Barcát, mint futballhatalmat. Lesznek változások, de szerintem ez rá is fér az egész csapatképzõdményre.

Special One
Jakuza the anti-expert <#taps>

I\'m the best!

a pénz nem megoldás. persze segíthet, de....

Special One
azt majd meglátjuk, van itt egy multimilliárdos ManCity, PSG, szóval soha ne mond, hogy soha, egyébként is hány BL-t és Aranylabdát nyert a Barcával? minden játékos keresi a kihívást, Messi pedig pláne ilyen

I\'m the best!

Jakuza001
Engem oreg nem igazan latsz rendszeresen atmenni trollkodni, legalabb ne hazudoznal.

A legutolso allitolagos trollkodasom is nem volt mas mint egy video link az allitolagos ket sargas esetrol, amikor valamelyikotok arenazott hogy nem allitottak ki ket sargaval a Villareal jatekost.
Ugy tunik a valosagrol egy videolink is trollkodasnak szamit.

sztem õ az elixir és az Effe félékre gondolt...

így van nem tudni mit hoz a jövõ, de én szerintem a Barca jövõre még jó lehet, de az, hogy totálisan szétessenek pont jövõre...

Amit mondasz, azt én a Manchesternél, Chelseanél és a Milannál látom. Öregek illetve a Manchester fiataljai nem értek még be...

Milan évek óta aggok háza miért nem õket hoztad fel...

én néha át szoktam nézni amikor meccsetek van, és kb 4-5 rendszeres látogatót látok, de azok közül max 1 aki átjár, akit már említettem párszor.

mindegy, nem is lényeg. nem kell fosni, nem jöhet össze mindig minden

[HUN]FaTaL
Az, hogy valaki irogat egy topicba, az még nem trollkodás.

[HUN]FaTaL
Nem, Argentínából 😄

Nem fog máshova igazolni Európában.

horpeti
Barcames a normálisabbak közé tartozik asszem. 😊 VELE nincs gond. 😛

[HUN]FaTaL
Nem követem a real topicot, nem tudom ki rendszeres olvasója, annyira nem is érdekel. Ennek a topicnak sem látod ott a nagyrészét trollkodni, én sem szoktam.

Special One
Messi nem öreg, dehogyis, viszont az is fix, hogy nem innen fog visszavonulni

I\'m the best!

az az 1-2 debil nem ír rendszeresen a topikba, maximum Real Madrid szimpatizáns. Jakuza kollégát meg rendszeresen látom átjönni, illetve van még 1-2 barcás arc akit szoktam látni irogatni. (ja igen, barcames).

tavaly nálam is párszor eldurrant az agyam és átjöttem, de utána át is jöttem elnézést kérni mert van ennyi tartás bennem

Jakuza001
*Piquet (Torres helyett, eliras)

jaj még felhozod Ronaldo alakját. Totál vicc, nem Crouch méretekrõl van szó h ne tudjon mozogni. Gyors, de azért nehogy már Messinek ezért legyen könnyebb. Tudod te hány alacsony súlypontú játékos lehetne akkor a világ legjobbja? mégis Messi az...

egyébként pedig az, hogy a spanyol kiscsapatok ellen összejön Ronikának egy mesterhármas, meg Messinek is, aki Arsenal ellen lõ négyet és a Realnak is rúgott már hármat, míg Ronika olykor olykor kifog egy egy jó meccset a Barca ellen. Alkat ide vagy oda...

döntõ pillanatokban azért õ is hibázik sõt, mert errõl volt szó ez volt a téma.

[HUN]FaTaL
Mi van Messivel? 25 éves, az neked öreg?😄 lol

Special One
Tello, Cuenca??? láttam ez elmúlt két meccsen õk még nincsenek készen, viszont az Iniesta-Messi-Xavi trió vitte az elmúlt 4 évben a hátán a csapatot, Xavi-nak talán van még 1-2 jó éve, Iniesta??? Messi??? anno Figo is elhagya a Barcát, vagy nem is olyan régen Raúl, esetleg Beckham a ManU-t szóval bármit hozhat a jövõ

I\'m the best!

[HUN]FaTaL
Na azért ti sem mentek a szomszédba trollkodásért. Minden classico után itt van 1-2 debil.

Jakuza001
Csak Villa,Torres,Abidal,Pedro es a tobbiek nagy resze nem jatszott egesz szezonban. Az egesz egy tomeny balszerencse volt. Olyan mint az elmult harom merkozes, ahol makbol kaptunk ki, kihagyva szinte minden helyzetet kapufakat love, jatekosokkal megserulve stb.
Jovore csak nem lesz ilyen balszerencse hullam.

[HUN]FaTaL
Inkább számold össze hány BL-t nyertetek 😄 Ja várjunk csak, egyet sem... 😄

nem fogok idézgetni, bármelyik Real topikba rendszeresen bejáró ember megmondja, hogy te elsõk közt vagy akik átjönnek trollkodni egy gyõztes El Clasico után

ha a kiöregedésre gondolsz akkor azt felejtsd el, mert tele van a csapat fiatalokkal...

Jagumo
Srácok srácok... 😄 lám lám még is csak dukál ide eza kép 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jakuza001
Mutasd mar meg hol. Te kevered magadat, magaddal.

azért a két játékos stílusa között is van különbség. míg Messi az alacsony súlypontú, gyors ember, Ronaldo jóval magasabb, tehát õ nem tud elsuhanni a védõk hónalja alatt 😊 persze, mindkét játékos tehetséges, de Messi nagyon sokat köszönhet az alkatának is, meg a lyukas Real védelemnek is

lehetséges...

viszont az a jövõ titka mennyire kraft van a Barcában. Kellene egy velõs újfajta játékstílus, amit még nem ismertek ki az ellenfelek és ismét produkálnának egy 2009-es szezont😉

én titokban a bajnokság elvesztésére is célozgattam<#vigyor5>

Special One
de most komolyan, ti mint Barca drukkerek, mit gondoltatok meddig lesz a csúcson ez a csapat??? 3-4 éve vannak folyamatosan a csúcson és vertek mindenkit, ez nem tart örökké ezt ti is tudhatnátok, nekik most jött el a vége

I\'m the best!

ne haragudj, de tavaly pont innen tõletek jött át pár troll (Jakuza pl.), tény hogy utána én is átjöttem ide... ez van, mindig vannak kárörvendõk. én azért picit örülök hogy kiestetek, egy Chelseat talán könnyebb két vállra fektetni, persze csak ha túljutunk a Bayernen

ha az elmúlt Barca-Real meccseket figyelembe vesszük Messi mindig kimagasló volt kettejük közül. Roninak volt egy kupadöntõs gólja tavaly meg most betalált megint marha nagy kaland. Messi meg lassan több, mint 10 gólnál jár a Real ellen...

REALista
Ezt úgy írod mintha minden évben a Barca nyerné a BL-t már évek óta...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Golyo69
elhiszem....

GGMU

horpeti
<#worship> for troll. 😄

Special One
az is tény, hogy Pep szezon végén veszi a kalapját, higgyétek el

I\'m the best!

[HUN]FaTaL
Szerintem inkább a sok fogyatékos troll veri ki a biztosítékot.

<#hehe><#vigyor2><#eplus2><#wave>

nem rossz😄, de azért ennek ellenére nincs jó hangulat <#shakehead>

bõven van még bennük potenciál, egyébként még az a csoda, hogy ennyire megmaradt a motiváció. Reijkaard idõszak végén 2008-ban bajnoki 3. hely volt és az elõdöntõben való kiesés, de valami siralmas volt az a szezon...

itt azért nem gondolom azt, hogy generáció és edzõváltás lenne. Bár tény h Pep mindent elért itt, amit szeretett volna

nem kell a világvége hangulat, legalább átérzik itt páran milyen a hangulat nálunk amikor kiesünk, illetve elveszítünk egy bajnokságot... most az egyszer nem sikerült, nem értem miért van armageddon