33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#24753 Pfff. Marha jól járnánk, csöbörből vödörbe :D -
#24752 Olyan jó h a poolba se fér be
Alibikapus mint Valdes,tehát méltó pótlás lenne! :D -
#24751 Nekem is álmom válna valóra a Barcelonába való szerződésemmel, de attól a Barcának nem kell egy gyökeret (bocs magam) magához vennie...
Mellesleg Daily Mail hozta szóba a Barcával, szerintem nem lesz belőlem semmi. Ha meg igen, akkor meg petíció kellene különben keresek új csapatot magamnak -
#24750 Mint arról korábban hírt adtunk, Víctor Valdés nem kívánja megújítani 2014 nyarán lejáró szerződését, a Barcelona pedig, úgy tűnik, azonnal meg is találta az utódját: a jelölt a 30 éves Pepe Reina, aki így nevelőegyesületéhez térhetne vissza.
A híresztelést erősíti a spanyol kapus édesapjának, Miguel Reinának a laxarxa.com-nak tett nyilatkozata, miszerint fia készen áll a barcelonai visszatérésre.
„Egyik álma válna valóra, ha a Barcelonához igazolhatna. Biztos vagyok benne, hogy karrierje alatt eleget bizonyított ahhoz, hogy hazatérhessen" – mondta idősebb Reina.
Az eset további érdekessége, hogy a Daily Mail információi alapján a Liverpool azonnal tudná pótolni a rutinos Pepe Reinát, mivel már folynak a tárgyalások a francia élvonalbeli Ajaccio mexikói válogatott kapusával, Guillermo Ochoával.
érdekes elképzelés,de jó kapus,simán beleillenne a csapatba -
#24749 Tito Vilanova nem tarthat a Barcelonával csütörtökön a roppant nehéznek ígérkező Király Kupa negyeddöntő visszavágójára, amit a Málagával vív majd meg az együttes. A katalán szakvezető újfent New Yorkba utazik, ezúttal már nem csak konzultációra, hanem hogy kemoterápiás és sugárkezeléseket kapjon.
Annak a lehetőségéről már hetekkel ezelőtt beszámoltunk, hogy Tito hosszabb időre is Amerikába utazhat, hogy ott folytassák a gyógykezeléseit, bár azt egyelőre nem lehet tudni, hogy jelen utazás mennyi időre szól. Az biztosnak látszik a kiszivárgott hírek alapján, hogy Tito hétfőn már nem tart edzést a csapatnak, és a hét további szakaszában is Jordi Roura másodedző lesz a megbízott vezető.
A new yorki kezelések hátterében az állhat, hogy a Memorial Sloan-Kettering Klinikán olyan orvosi gépek is rendelkezésre állnak, amik a szokásosnál hatékonyabb kezeléseket tesznek lehetővé a rákbetegségek esetén.
Az egyáltalán nem váratlan, hogy Tito kihagy edzéseket és mérkőzéseket, ennek a lehetőségéről már decemberben tájékoztatott az FC Barcelona. -
#24748 -
#24747 ááá mindegy. Ha a bajnokságban az utolsó pár fordulóra úgy fogunk állni,hogy megnyugtató az előnyünk,én bedobnám Bartrat a mélyvízbe,ha beválik akkor kap egy riválist a Piquenbauer,mert ez nem állapot,hogy minden meccsen vannak olyan jelenetei amin behugyozok...egy Barcaban így nem lehet játszani,akkor már inkább játsszon valami fiatal srác a helyén,aki bizonyítani akar -
#24746 lehet hogy köv hét vasárnap ráesett a gyerekfelügyelet és ezért ki kellett hogy állíttassa magát női parancsra -
#24745 Pique egy fasz,hátha amint megszületik a gyerekük végre a focira is tud koncentrálni...nem értem miért nem próbál egy olyat meghúzni Tito,hogy 3-4 tétmeccsen zsinórban padon kezdeti Piquet...a Puyi-Masche kettős ragyogóan megoldana mindent -
#24744 kikaptunk,na bumm. Nem ez a lényeg,hanem az,hogy olyan szerencsétlen volt az a csapat egész meccsen,hogy bárki leszopathat minket ha még egyszer ilyen napot kifogunk. Általában ilyen meccseinken maximum ikszelünk,hát tegnap kikaptunk,egy kibaszott utolsó perces góllal,van ilyen,tovább kell menni,és a kupára kell most koncentrálni,nem eshetünk ki!! Vamos Catalunya! -
#24743 "Gerardnak mondtam a szünetben, hogy az első szabálytalanságánál, amit el fog követni, ki fogják állítani. Összegezve elmondható, hogy az első játékrészben domináltunk, könnyedén 3-0-ra módosíthattuk volna az eredményt, ám nem tettük, a kiállítás pedig teljesen megváltoztatta az összecsapást." - Na most kérdem én mint laikus edző, hogy akkor miért nem cserélte le? Masche bőven jól szállt be a meccsbe, kiváló megmozdulásai vannak és egy kiváló védő mostmár. -
#24742 AZ igazsag az, hogy mar az elso felidoben 4:0-ra kellett volna vezetnunk.
Ma megint a szerencsetlen nap jott elo, ahol sorra rugtuk a kapufakat az ellenfel meg lote a szerencses golokat, mert az elso is az volt.
Elotolodott a vedelem amikor Albarol visszapattant a labda.
A masodikrol ne is beszeljunk, mert az is szanalmas volt. -
IXEMGabeo #24741 ez van a vereség felébreszti majd a csapatot -
#24740 jah, jövőre is marad megdönhető rekord, akkor majd veretlenül zárunk :D -
bodajoci #24739 Mindegy nem a világ dőlt össze :) -
bodajoci #24738 Csak azt nem értem, h a 2. gól előtt mért nem rúgták el a labdát amerre áll...
-
bodajoci #24737 Ezt a meccset jól elbaxták :/ -
#24736 A Chelsea jutott eszembe, hogy tobb kapufat lottunk mint az ellenfelnek igazi helyzete volt megis kikaptunk. :P
Egy vicc. -
#24735 amúgy sokszor volt január elején hullámvölgyünk, remélem hogy a kupameccsre azért összeszedik magukat, nem kéne kiesni -
#24734 Ez van. Első vereség, nagyon nem számít. Akkora mákja volt a Sociedadnak, hogy remélem az egész évre elszedték azt a többi csapat elől aki ellen játszunk majd. -
#24733 #24726 -
#24732 Hát bazmeg... -
#24731 Ezt a 10 percet kéne megnyomni, de hát helyzetünk sincs, meg emberhátrányban nem egyszerű.. -
#24730 Ezt a hullagyenge sociedadot kettős emberhátrányban is verni kéne vagy két góllal. Ami az állás lenne, ha a kapufák bemennek :D -
#24729 Valdes is jó helyre tudja rúgni emberhátrányban, ki a pályáról... -
#24728 Jó lenne, ha megtartanánk a veretlenségünket. :) -
#24727 Még ha ki is kapunk nem vészes, bőven nem számít. Viszont az is azért komoly, hogy mi kell ahhoz hogy vereség veszélybe kerüljön a csapat:
- kiállítás
- 2 kapufa
- pattogós makker gól -
#24726 Már vártam... Ma bizony kikapunk. -
#24725 várható volt. -
#24724 mért nem én ülök ott... -
#24723 Pique bazzeg... -
#24722 és milyen jól gondoltad baszki. -
#24721 Masche Pique csere kellene nagyon... -
#24720 azért remélem nem az RSO kapusát akarjuk megszerezni Valdes után -
#24719 Nem Valdes gólja volt. -
#24718 Valdes nem is baj ha elmegy, legalább vetődött volna. Amúgy azért a 2 kapufa miatt kicsit pechesek vagyunk. -
#24717 Védelmünk vicc. -
#24716 azthittem berúgja a 2 sociedados -
#24715 nah, ezt már ő nem képes kihagyni -
#24714 Nem tudom, de másodszorra nem hibázott :D