33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• [HUN]FaTaL
    Pfff. Marha jól járnánk, csöbörből vödörbe :D
  • Oziris666
    Olyan jó h a poolba se fér be
    Alibikapus mint Valdes,tehát méltó pótlás lenne! :D
  • tobias88
    Nekem is álmom válna valóra a Barcelonába való szerződésemmel, de attól a Barcának nem kell egy gyökeret (bocs magam) magához vennie...

Mellesleg Daily Mail hozta szóba a Barcával, szerintem nem lesz belőlem semmi. Ha meg igen, akkor meg petíció kellene különben keresek új csapatot magamnak
  • bakkerman
    Mint arról korábban hírt adtunk, Víctor Valdés nem kívánja megújítani 2014 nyarán lejáró szerződését, a Barcelona pedig, úgy tűnik, azonnal meg is találta az utódját: a jelölt a 30 éves Pepe Reina, aki így nevelőegyesületéhez térhetne vissza.
    A híresztelést erősíti a spanyol kapus édesapjának, Miguel Reinának a laxarxa.com-nak tett nyilatkozata, miszerint fia készen áll a barcelonai visszatérésre.
    „Egyik álma válna valóra, ha a Barcelonához igazolhatna. Biztos vagyok benne, hogy karrierje alatt eleget bizonyított ahhoz, hogy hazatérhessen" – mondta idősebb Reina.
    Az eset további érdekessége, hogy a Daily Mail információi alapján a Liverpool azonnal tudná pótolni a rutinos Pepe Reinát, mivel már folynak a tárgyalások a francia élvonalbeli Ajaccio mexikói válogatott kapusával, Guillermo Ochoával.

érdekes elképzelés,de jó kapus,simán beleillenne a csapatba
  • bakkerman
    Tito Vilanova nem tarthat a Barcelonával csütörtökön a roppant nehéznek ígérkező Király Kupa negyeddöntő visszavágójára, amit a Málagával vív majd meg az együttes. A katalán szakvezető újfent New Yorkba utazik, ezúttal már nem csak konzultációra, hanem hogy kemoterápiás és sugárkezeléseket kapjon.

Annak a lehetőségéről már hetekkel ezelőtt beszámoltunk, hogy Tito hosszabb időre is Amerikába utazhat, hogy ott folytassák a gyógykezeléseit, bár azt egyelőre nem lehet tudni, hogy jelen utazás mennyi időre szól. Az biztosnak látszik a kiszivárgott hírek alapján, hogy Tito hétfőn már nem tart edzést a csapatnak, és a hét további szakaszában is Jordi Roura másodedző lesz a megbízott vezető.

A new yorki kezelések hátterében az állhat, hogy a Memorial Sloan-Kettering Klinikán olyan orvosi gépek is rendelkezésre állnak, amik a szokásosnál hatékonyabb kezeléseket tesznek lehetővé a rákbetegségek esetén.

Az egyáltalán nem váratlan, hogy Tito kihagy edzéseket és mérkőzéseket, ennek a lehetőségéről már decemberben tájékoztatott az FC Barcelona.
  • bakkerman
  • bakkerman
    ááá mindegy. Ha a bajnokságban az utolsó pár fordulóra úgy fogunk állni,hogy megnyugtató az előnyünk,én bedobnám Bartrat a mélyvízbe,ha beválik akkor kap egy riválist a Piquenbauer,mert ez nem állapot,hogy minden meccsen vannak olyan jelenetei amin behugyozok...egy Barcaban így nem lehet játszani,akkor már inkább játsszon valami fiatal srác a helyén,aki bizonyítani akar
  • tobias88
    lehet hogy köv hét vasárnap ráesett a gyerekfelügyelet és ezért ki kellett hogy állíttassa magát női parancsra
  • bakkerman
    Pique egy fasz,hátha amint megszületik a gyerekük végre a focira is tud koncentrálni...nem értem miért nem próbál egy olyat meghúzni Tito,hogy 3-4 tétmeccsen zsinórban padon kezdeti Piquet...a Puyi-Masche kettős ragyogóan megoldana mindent
  • bakkerman
    kikaptunk,na bumm. Nem ez a lényeg,hanem az,hogy olyan szerencsétlen volt az a csapat egész meccsen,hogy bárki leszopathat minket ha még egyszer ilyen napot kifogunk. Általában ilyen meccseinken maximum ikszelünk,hát tegnap kikaptunk,egy kibaszott utolsó perces góllal,van ilyen,tovább kell menni,és a kupára kell most koncentrálni,nem eshetünk ki!! Vamos Catalunya!
  • tobias88
    "Gerardnak mondtam a szünetben, hogy az első szabálytalanságánál, amit el fog követni, ki fogják állítani. Összegezve elmondható, hogy az első játékrészben domináltunk, könnyedén 3-0-ra módosíthattuk volna az eredményt, ám nem tettük, a kiállítás pedig teljesen megváltoztatta az összecsapást." - Na most kérdem én mint laikus edző, hogy akkor miért nem cserélte le? Masche bőven jól szállt be a meccsbe, kiváló megmozdulásai vannak és egy kiváló védő mostmár.
  • Jakuza001
    AZ igazsag az, hogy mar az elso felidoben 4:0-ra kellett volna vezetnunk.
    Ma megint a szerencsetlen nap jott elo, ahol sorra rugtuk a kapufakat az ellenfel meg lote a szerencses golokat, mert az elso is az volt.
    Elotolodott a vedelem amikor Albarol visszapattant a labda.
    A masodikrol ne is beszeljunk, mert az is szanalmas volt.
  • IXEMGabeo
    ez van a vereség felébreszti majd a csapatot
  • Sippie
    jah, jövőre is marad megdönhető rekord, akkor majd veretlenül zárunk :D
  • bodajoci
    Mindegy nem a világ dőlt össze :)
  • bodajoci
    Csak azt nem értem, h a 2. gól előtt mért nem rúgták el a labdát amerre áll...
  • bodajoci
    Ezt a meccset jól elbaxták :/
  • Jakuza001
    A Chelsea jutott eszembe, hogy tobb kapufat lottunk mint az ellenfelnek igazi helyzete volt megis kikaptunk. :P

Egy vicc.
  • tobias88
    amúgy sokszor volt január elején hullámvölgyünk, remélem hogy a kupameccsre azért összeszedik magukat, nem kéne kiesni
  • tobias88
    Ez van. Első vereség, nagyon nem számít. Akkora mákja volt a Sociedadnak, hogy remélem az egész évre elszedték azt a többi csapat elől aki ellen játszunk majd.
  • [HUN]FaTaL
  • Sippie
    Hát bazmeg...
  • [HUN]FaTaL
    Ezt a 10 percet kéne megnyomni, de hát helyzetünk sincs, meg emberhátrányban nem egyszerű..
  • [HUN]FaTaL
    Ezt a hullagyenge sociedadot kettős emberhátrányban is verni kéne vagy két góllal. Ami az állás lenne, ha a kapufák bemennek :D
  • Sippie
    Valdes is jó helyre tudja rúgni emberhátrányban, ki a pályáról...
  • [HUN]FaTaL
    Jó lenne, ha megtartanánk a veretlenségünket. :)
  • tobias88
    Még ha ki is kapunk nem vészes, bőven nem számít. Viszont az is azért komoly, hogy mi kell ahhoz hogy vereség veszélybe kerüljön a csapat:
    - kiállítás
    - 2 kapufa
    - pattogós makker gól
  • [HUN]FaTaL
    Már vártam... Ma bizony kikapunk.
  • Sippie
    várható volt.
  • tobias88
    mért nem én ülök ott...
  • [HUN]FaTaL
    Pique bazzeg...
  • Sippie
    és milyen jól gondoltad baszki.
  • tobias88
    Masche Pique csere kellene nagyon...
  • Sippie
    azért remélem nem az RSO kapusát akarjuk megszerezni Valdes után
  • [HUN]FaTaL
    Nem Valdes gólja volt.
  • tobias88
    Valdes nem is baj ha elmegy, legalább vetődött volna. Amúgy azért a 2 kapufa miatt kicsit pechesek vagyunk.
  • [HUN]FaTaL
    Védelmünk vicc.
  • tobias88
    azthittem berúgja a 2 sociedados
  • tobias88
    nah, ezt már ő nem képes kihagyni
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom, de másodszorra nem hibázott :D