33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Janika114
    Nem kötekedésből de Zanetti 149 egymást követő meccset játszott végig lecserélés nélkül. :D
  • bakkerman
    nyílván vannak még ilyen statisztikával rendelkező játékosok más országokból,de azért ez Leonál nagyon figyelemre méltó,minden meccsen ütik,vágják,esőben,hidegben,szar talajon,de mégcsak egy alap megfázása nem volt eddig,nemhogy a lábával történt volna valami,eszméletlen,kajakra egy űrlény :DD
  • bakkerman
    most néztem utána egy érdekességnek...Leo az idei szezonban,amin pályára lépett csak kétszer cserélték le,a Benfica ellen,és tegnap a Malaga ellen! 20 bajnokit,5 BL meccset,3 kupameccset,2 szuperkupa meccset,és 2 válogatott meccset játszott VÉGIG!!! megdöbbentő basszus
  • [HUN]FaTaL
    Neked lett igazad.

"Messi asked to be subbed off out of precuation because he had groin muscle discomfor"

Nem csoda ezen a korcsolyapályán.
  • bakkerman
    kiegyeznék egy olyannal,hogy a kupában meg a BL-ben is 7-6-os összesítéssel vesszük a párharcokat,és a döntőket meg 3-2-re nyerjük! :D
  • [HUN]FaTaL
    :DDDDDDDD
  • bodajoci
    a védelem az kb katasztrófa volt néha, de amíg több gólt rúgunk, mint az ellen, ki nem sz@rja le
  • bakkerman
    nagyon nagy ASD:ASADSSG:aADS azért Ribery se az a türelmes,passzolgató,és majd váratlanul meginduló játékos :D de tényleg kiváncsi vagyok mi lesz a hollanddal Pep érkezése után
  • kaposi1
    Ha volt már bocsi,de ez nagyon jóóóó!
  • bakkerman
    na csak továbbmentünk,a védelem katasztrófa,de maga az eredmény,meg az hogy kétszer is egyenlített a Malaga,de mi nyomtunk tovább és megtudtunk újulni ez jó dolog így január végén,általában ilyenkor mindig leereszt a csapat,de tegnap tényleg nagyon odatették magukat a csávók! Jöhet a Real,nagyon húzós lesz ez a február vége-március eleje(ahogy fatal is írja),és kiváncsian várom hogy oldja meg ezt az időszakot a Barca,és a Real! Remélhetőleg addigra a bajnokságban vagy marad a mostani előnyünk,vagy tovább nő,így a bajnoki Clasico-n nyugodtabban lehet majd játszani! A Tito Team elég közel került két trófeához is,ha a kupában kiejtjük a Realt akkor a döntőt már szvsz megnyerjük bárki ellen,a BL lesz komoly erőpróba! De szép is lenne 2009 után ismét triplázni...
  • [HUN]FaTaL
    Biztos, hogy ő kért? Szerintem csak lekapták, mert már mindegy volt.

Február vége, március eleje elég húzos lesz:

Milan - Barca 02/20
    Barca - Sevilla 02/24
    Barca - Real 02/27 (kupa visszavágó)
    Real - Barca 03/02 (bajnokság)
    Barca - Depor 03/09
    Barca - Milan 03/12
  • tobias88
    elvileg Messi kért cserét, remélem semmi komoly sérülése nem lett ezen a sárföldön
  • [HUN]FaTaL
    És Messi eldönti
  • [HUN]FaTaL
    INIIIIIIIIIIIIII
  • [HUN]FaTaL
    Roura miért nem cserél, amikor láthatóan Fabregas egy nulla ma?
  • [HUN]FaTaL
    Hát bazmeg, nincs védelmünk. És miért nem basszuk fel ilyenkor a csatárt? És még Fabregast meg is taposták...
  • [HUN]FaTaL
    Az igen, Pique :D
  • [HUN]FaTaL
    Gyengén játszunk, Fabregasnál meg nem tudom mi szükség volt erre.
  • [HUN]FaTaL
    A Malaga elmehet a pics*ba, hogy megint ilyen szar a pálya.

A gólban a védelem mellett azért Pinto is rendesen benne volt.
  • tobias88
    Pique lelkileg a szülőszobában maradt
  • tobias88
    pedig azt hittem könnyű lesz
  • [HUN]FaTaL
    Bazzeg...
  • [HUN]FaTaL
    Megint jó a gyep... Tele leszünk sérülésekkel a meccs végére.
  • [HUN]FaTaL
    Gyorsan megvan a vezetés, remélem nem állunk le! :)
  • bakkerman
    basszus de aranyos az a kis mez gecc :D
  • pett3rson
    Igen, az is nagyon jó, az tipikusan tiki-taka, de már csak a végét látjuk. Tetszetős.
  • IXEMGabeo
    Carrasso leigazolásához mit szólnátok?
  • bakkerman
    jaja az első az nagyon tetszetős
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem a legelső gól (10.) a legszebb (a neveket nem jegyeztem meg). Tipikus Barca gól kicsiben. :)
  • bakkerman
    fasza videó nagyon,én elég sokszor gondolkozok azon,mi lesz a csapattal 5-10 év múlva,hol fog állni a futballtérképén a Barca,de amikor nézem ezeket a kis srácokat,megnyugszok hogy megvan az utánpótlás. Ki tudja,lehet ebben a videóban szerepelt egy gyerek,aki 10 év múlva a FIFA gálán Aranylabdával a kezében fog pózolni...
  • pett3rson
    Ez a videó fantasztikus, az állam leesett közben párszor. Nekem személy szerint az Albert Sánchez (8) és a Marc Alegre (6) féle akció sokkal jobban tetszik, mint az utána jövők, de alapvetően az nagyon látszik mennyire intelligens futballt játszanak, egyszerűen döbbenet. De gondolom ezt teszi a futball akadémia. Nincs gond az utánpótlással :)
  • [HUN]FaTaL
    Ha a juvéhoz megy, akkor meg lehet, hogy a 8 között, vagy az elődöntőben nézheted.
  • tobias88
    A Milan meg akarja szerezni Drogbát. Remélem a Juve több fizut ajánl nekik mert nem szeretném megint 180 percen keresztül azt nézni hogy fekszik a pályán...
  • [HUN]FaTaL

Beszarás :)
  • szucsy89
    :DDD
  • Sippie
    :DDDDDDD
  • bakkerman
    "A hír hallatán,hogy milyen nevet kapott a védő gyermeke,Galliani már úton van Barcelonaba,egy esetleg kölcsön+opció keretében elhozza Gerard Piquet"

ASD:SADSDG:DSASDG
  • Sippie
    pont Milan?! Na melyik csapatnál akar bevágódni a BL előtt? :D
  • bakkerman
    "A barcelonai Teknon klinikán kedden éjjel megszületett a Barcelona futballistájának, Gerard Piquének és kedvesének, a kolumbiai énekesnőnek, Shakirának a kisfia, aki a Milan nevet viseli. A kis csöppség már születésétől fogva tagja a Barcának."

gratula nekik és mostmár elkezdhet focizni is az újdonsült apuka ;)
  • bakkerman
    a Kapitány 2016-ig aláírt