Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Amúgy meg, ha vmi fiatal katalán gyerek lesz majd a kapus a Barca akkor is a legjobb csapat lesz a világon. (Amit mi a BL-ben majd mindig kiverünk😉 )
Sippie: Cech a világ egyik legjobbja, és tény, nem a világ legjobb csapatában játszik, de hû volt mindig a klubjához, megélt már itt sok mindent (hullámvölgyek PL bajnoki címek, arctörés stb.), és azért csak nyert egy BL-t is, amiben oroszlánrészt vállalt többek közt a Barca elleni emberfeletti teljesítményével.
Nincs semmi baj Valdes-szel, ekkora csapat simán elbírja.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
The Matrix has you...
Alul a kommentek sem rosszak😄
amugy Valdes meg a kesztyujet sem hordozhatna Cechnek 😉
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
The Matrix has you...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem azt mondtam, hogy sz*r kapus hanem ,hogy tök átlagos. Barca elküldené végre akkor kb. egy erõs középcsapatban védene aki 7-8ig helyre érne oda bajnokságban jó esetben. (szvsz persze...)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Buffon:
Casillas:
Van der Sar:
Valdes szerintem is nagyon gyenge(egy levantébe el védene), azért ez a klub szerintem megérdemelne egy világklasszis kapust is...
Ettõl függetlenül egyáltalán nem kiemelkedõ kapus. Nem véletlenül nem kapott sok lehetõséget a válogatottban sem. Nem Barca szintû játékos, már leírták elõttem. Klasszis csapathoz klasszis hálóõr dukálna. Nekünk nincs, ennyi.
Ugye ezt te se gondolod komolyan ? Eleve nem szabadott volna meg atvenni sem, hanem kivagni, mert nagyon kozel volt hozza a csatar.
(tudom lehetett volna nagyobb különbség is, de így is elõnyben vagyunk)
Idenyek ota kapunk ilyen levente golokat, hogy meg egyet akarunk passzolni, amikor adott szituacioban elkellene bikazni a labdat es inkabb jojjon bedobassal vagy sajat felpalyajanak kozeperol az ellenfel, minthogy ilyen golokat kapjunk.
Egy vicc golt kaptunkt es ugy hoztuk magunkat sokkal nehezebb helyzetbe egy tisztan es kenyelmmesen megnyerheto szuperkupagyozelem helyett, hogy az ellenfelnek egy valamirevalo kidolgozott helyzete sem volt.