33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#25353 A pirosfelsős bal oldalt láthatatlan könyvet olvas
NSO-n már cikkeznek hogy elég kedvezőtlen a bíró választás. Lehet számítani a rugdosódásra, azért remélem nem sérül le senki. -
#25352 de szeretik Leot
-
#25351 simán,de még a bajnokira is aláírnék egy 0-0-át...persze mindig nagy dolog legyőzni a legnagyobb riválisunkat,de én kiegyeznék két döntetlennel,lesznek még fontosabb meccseink -
#25350 0-0 nekem megfelelne -
#25349 Úgy legyen :D Nem vagyok ennyire optimista, de azért VAAAMOOS!!! -
#25348 FC Barcelona - Real Madrid CF
Barcelona, Camp Nou
21:00
TV: Digisport 1
Vezeti: Alberto Undiano Mallenco
FCB: Pinto - Alves, Piqué, Puyol, Alba - Busquets, Xavi, Fábregas - Pedro, Messi, Iniesta (Villa).
Real Madrid: Diego López - S. Ramos, Varane, Pepe, Arbeloa (Coentrao) - X. Alonso, Khedira - Di María, Özil, C. Ronaldo - Higuaín.
VAAAAMOOOOOOS!!!!!!! ma kikúrjuk a Realt a kupából,úgy ám! -
bodajoci #25347 ugyanilyen hűtőmágnest hozott tesóm is a stadion melletti ajándékboltból -
#25346 énis gondolkozom egy zászló beszerzésén már jó ideje,de nekem egy Senyera kéne(katalán zászló),és azt meg nem nagyon találtam eddig :( Narancssárga a szobám fala alapból,és nagyon jól mutatna! :) -
Dobronski #25345 apu meg (nagggyon nagy Barca fan) talált a használt cikkesnél egy hatalmas drukker zászlót! :) Nagyon szép, ha lesz időm lefotózom. -
#25344 esetleg ha vannak képei azok is jöhetnek :) -
leipsig #25343 Egy barátom Barcelona-ban járt és gondolt rám
-
#25342 Luiz kevesebb hibával???:DDD
Bár igazad lenne,de még mindíg kritikán aluli amiket művel...
Remélem megveszitek:p -
#25341 Conetrao gyenge, gyengébb mint Adriano, nem kell ő ide véletlenül se...
Madridból csak Varane aki kellene, a többi aki még Barca kezdő szintű ugye meg olyan rég óta ott van hogy balhé lenne belőle. -
#25340 Én Kakát is bírom a Madridból. Persze le nem igazolnám. :) -
#25339 Varane-t pedig esküszöm nagyon megnézném nálunk! A Real jelenlegi keretéből őt látnám szívesen,meg ugye még Coentraot,őt is bírom,már amennyire megengedett egy Barca fannak "bírnia" a rivális játékosait...:DD -
#25338 Varane felejtős, Nastasic pedig szerintem rohadt drága lenne. -
#25337 Hummels-t most drágán adnák sajnos mert 2017ig van szerződése és Dortmundban megindult egy csapat kiépítése ami komoly vetélytársa lehet a Bayern-nek is és európai szinten mindenkinek. David Luiz kezd egyre kevesebb hibával játszani, de nem szívesen látnám a csapatban, hátha visszajön a bakiparádés korszaka. Varane vagy Nastasic kéne mire Puyol kiöregszik.
Amúgy Mascherano-t én még mindig kiváló védőnek tartom, Barca szintűnek, egyedüli baja csak a magasság. -
#25336 bár relatív,mi a Barca szint...? Amit idén produkál Pique meg Alves(védekezésben),az alapján ők se Barca szintűek :S -
#25335 na igen,de a belső védők nagyon drágák,aki tényleg Barca szint lenne minimum 30 millió. Bár egy 23-24 éves játékosért megéri ennyit áldozni,10 évre lenne egy fix védőnk (pl.: Hummels...) -
#25334 Jah, bár az a nézés se semmi
Amúgy kéne valami hozzá hasonló védőt igazolni hozzá hasonlóan 4 millióért -
#25333 :DD milyen lobonca volt Pikacsunak
-
#25332 lol :D
hát pedig jobb lenne neki egy kis pihi a BL előtt. -
#25331 űrlény -
#25330 Messi: “My body feels better if it doesn’t rest”
Ez hülye Lehet kedden maratonnal kellene melegítenie -
#25329 ennyi a lényeg valóban,én láttam az akarást jópár játékoson,ez nekem elég,3 pont is meglett,nincs probléma :) Nagyon várom a keddi meccset,ez lesz a tavaszi igazi El Clasico,a bajnokinak már nagy tétje nem lesz,de a keddi meccs egy trófeáért fog menni! Bízom a csapatban!!! -
bodajoci #25328 Song is nagyon jó volt, külön örülök neki :) -
bodajoci #25327 Jó volt ez így gyerekek!!! Küzdelmes meccs, de nyertünk, pont ez kellett!!! Nincs itt semmi para! El kell hinniük, h nem esik az ölükbe csak úgy a győzelem. Ez a lényeg. -
#25326 Bizony, de a Madridnak is. Sajnos úgy érzem hogy mi most kerültünk abba a mélypontba amiben a Madrid 2 hónapja volt, kicsit élesebbnek érzem most a Madridot valamivel. -
#25325 Behúztuk nagynehezen, de ez kedden baromi kevés lesz. -
#25324 Na végre egy kigurigázott gól :) -
#25323 Nah, nálam ezzel Villa a Milan elleni kezdőbe bekerült. Teljesen ilyen lesz a meccs mint itt a 2. félidő amíg eddig volt. Ez egy megoldás lehet -
#25322 Villa -
#25321 1.95ről a bwin is növelte a továbbjutási odssunkat 2.05re a meccset látva jogosan. Ennél jobban védekezik a Milan és látjuk hogy hiába vagyunk otthon, nem ért semmit. -
#25320 hát pedig kéne... inkább fusson a BL meccsen másfélszer annyit mint általában, a bajnoki meccset meg hagyja ki.
most sincsenek valami ász labdái, Villával együtt. -
#25319 jah, és hogy a Sevilla rosszul teszi hogy behátrál, na ez is nagy hülyeség volt pont ez miatt -
#25318 Hajdu Attila nem nagyon ért a focihoz úgy látszik mint edző, csak kapus. A barca szereti ha behúzódik az ellenfél?
Szóval akkor szerettük a Milan elleni 90 percet, a Chelsea és az Inter elleni 180at is akkor elvileg -
#25317 Hogy miért nem fogadtam baszki. Annyira tudtam hogy ez lesz, valahogy az első 20 perc után éreztem, hogy a sevilla a semmiből talál egy gólt és 0-1-el megyünk a félidőre... nekem inkább a chelsea elleni meccs jut eszembe, mi támadunk, azok meg szereznek egy helyzet egy gólt... -
#25316 Tisztára mint a Milan meccs csak itt lőttünk is kapura
Messi nagyon gyenge megint, Sanchez talán az egyetlen aki nagyon akar... -
#25315 És ugyanolyan csúcsszuperül védekezünk... -
#25314 A Milan sokkal jobban védekezett, sosem nyíltak ki annyira még a támadásoknál sem, mint a Sevilla.
Ezenkívül helyzetünk ugyanúgy nem sok van, bár az első 10 percet nem láttam. Azóta viszont a 3 szabadrúgáson kívül csak egy Alves és egy Messi lövésre emlékszem. Igaz a Milan ellen ennyi sem volt.