33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• ToM1113
    különben ha megfigyeltétek nagyon rég óta a nagy csapatok ellen ( Madrid, Chelsea, most a Milan, Inter...) csak szopunk... illetve ha nyerünk/ tovább jutunk is azt kínkeservesen.

• [HUN]FaTaL
    Fasza, mindkét középhátvéd sárgás.
  • [HUN]FaTaL
    Ahhoz jól kéne játszani. Csakhogy szarul játszunk.
  • ToM1113
    még amúgy simán hozható, de ha kapunk még 1 gólt akkor vége.
  • [HUN]FaTaL
    Pedro meg a tizenhatosról nézi, hogy Alba leviszi az alapvonalra a labdát, ahelyett, hogy befutott volna középre...
  • ToM1113
    nem a csatárokat kéne cserélgetni minden évben hanem 1 értelmes belső védő párost összehozni. Valljuk be azért Puyol se egy mai gyerek már, Pique meg mostanában nagyon gyenge.

Amúgy Barca részről most jobb játékot látok mint az utóbbi időben, de ez a hanyagság a passzoknál ami miatt elveszítjük a labdát...

Ez a felállás meg a másik fele... SZAR. Iniesta nem csatár, Hol van Villa.
    Fabregas pad...
  • [HUN]FaTaL
    Szünetben: Fabregas le, Villa be, Ini vissza középre.
  • [HUN]FaTaL
    Védekezésünk meg nincs.
  • bakkerman
    pofám leszakad amikor a 16-os vonalánál Fabregas még megcsinál egy 29. passzt is,biztos ami biztos,hátha elkúrjuk a támadást,és lekontráznak minket
  • [HUN]FaTaL
    Ezért kellett volna Villa...

Fabregas te szerencsétlen :/
  • bakkerman
    Roura tudja egyébként hogy holvan,meg most konkrétan a kupadöntőért megyünk?
  • [HUN]FaTaL
    Az nem a Real játéka és nem is túl jók benne.
  • bakkerman
    innentől jön a kill the football,azaz 10 ember a 16os elé,kb megölve minket,izgi lesz
  • [HUN]FaTaL
    Ezzel valszeg ki is estünk.
  • bakkerman
    gyönyörűen késett 26 ütemmel,mehet babázni
  • [HUN]FaTaL
    Pique bazmeg...
  • [HUN]FaTaL
    Alexis a lelátón, ma nem fog szerencsétlenkedni.
  • [HUN]FaTaL
    Már megint a dilletáns Egri Viktor..
  • bakkerman
    a Real elleni bajnokira,mivel tétnélküli lesz,egy ilyet megnéznék:
    középen Iniesta,Thiago,Busi
    elől Tello-Villa-Messi
    de úgyse fogja így összerakni a csapatot Tito
  • tobias88
    Akár mennyire csípem, ez azért túlzás lenne neki. Viszont Villa kezdhetne tényleg és Fabregas lemehetne. De én Xavival sem vagyok megelégedve mostanság, őt se kezdetném, Thiago jobb formában van.
  • bakkerman
    Tellot is mikor rakja már be végre Tito/Roura
  • tobias88
    Annak mondjuk nem örülök hogy Varane kezd meg annak hogy a tapló Arbeloa aki kb nem fog semmiért sem sárgát kapni (ezt már a Madrid NSO blogon is nézték hogy mekkora mákos)
  • [HUN]FaTaL
    Villa mi a faszért nincs a kezdőben már megint? Kész vicc..

Meg az is, hogy Fabregas nem a padon kezd mikor nem megy neki, szerintem az MVP kellett volna előre.
  • tobias88
    Nekem jó előérzeteim vannak, a kezdő megfelelően védekezően támadó, Alba és Alves gondolom most annyira nem lesz előre tolva mint általában. A lényeg, hogy hátul nem veszíthetünk labdát, inkább ha nagyon gáz a helyzet, fel kell vágni. Sajnos a Madrid ellen mostanság ebből kaptunk mindig gólt na meg abból, hogy úgy bekezdtek hogy a végén oxigénmaszkon vették a levegőt
  • bakkerman
    hivatalos kezdő,50 perc és kezdünk!!!! CATALUNYA!!
    Pinto - D. Alves, Piqué, Puyol, Alba - Xavi, Busquets, Fabregas - Pedro, Messi, Iniesta.
  • bakkerman
    mindigis az egyik legnagyobb lesz Maradona,nálam ő meg Puskás az abszolút világ legjobbai.
  • bakkerman
    Maradona Leoról
    „Számomra ő nagyszerű játékos, de úgy gondolom, hogy én vagyok minden idők legjobbja”

Pelét meg kicsudázta nagyon,jól tette :DDDD a brazil csak hülyeségeket tud beböfögni mindig
    "Pelé? Róla a hülyeségei jutnak eszembe, össze-vissza beszél, ha előtte rossz tablettát vesz be."
  • bakkerman
    megelőzöm a kedves Banok barátunkat,és most én rakom be a streameket,remélem elnézni nekem :D
    katt!
  • Sippie
    Ugyanerre számíthatsz ma is. Jobban járnának a játékosok is, ha erre készülnének hogy szarrá lesznek rúgva szankciók nélkül. Esetleg rugdoshatnánk akkor mi is.
  • tobias88
    na meg 16:40nél érdemes nézni hogy miért nem kapott Alonso 2. sárgát, elképesztően nevetséges ahogy Mou kiharcolta magának a bírók engedékenységét
  • bakkerman
    Carles egy szikla
  • Sippie
    Azzal segítenének minket a bírók, és mi lennénk az UnicefPlatiniFC. Még a jogos kiállítás is, csalás lenne. Tudhatnád már :D
  • tobias88
    22:45nél, úgy látszik hogy percet az sg youtube-nál nem enged...
  • tobias88
    Arbeloa remélem a mai meccsen (nem úgy mint az eddigieken mostanában) az ÖSSZES ilyen megmozdulásáért megkapja a jogos sárgát, nem csak a 4.-5.ért. Sose állítják ki pedig szinte minden meccsen ki lehetne azt a favágót.

• Sippie
    Na igen, pedig annak idején az ő pályafutása se kezdődött valami fényesen. Már nem találom meg azt a blogot ami "puyol ámokfutása" néven futott, akkor tényleg borzalmas meccset produkált, de azóta rendesen klasszissá nőtte magát. Amikor visszatért a sérüléséből, és beállították százszor jobban mozgott mint bármelyik hátvédünk, még ilyen idősen is. Jó kérdés, hogy fogjuk őt pótolni :/
  • tobias88
    12.-13. másodpercnél érdemes figyelni, hogy mindenki hosszú gatya + hosszú ujjú + kesztyű kivéve 1 embert (a kedvenc)

• tobias88
    a Madriddal leginkább, velünk annyira nem
  • Sippie
    Azt a Bale-t hozták szóba velünk tavaly nyáron?
  • bakkerman
    de azért még ígyis sokak szerint Leo csak 3 méterről tud gólt lőni :DDDDDDDDDD nem látom a táblázatban viszont CR-t,akkor végülis ki lövi a góljait a tizenhatoson belülről?
  • tobias88