33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#25713 eurobarca-n jól megfogalmazta a fórumon az egyik srác,nagyvonalakban annyi a lényeg,hogy a Milan bekkelni fog,10 emberrel. Nálunk lesz a labda 80%-ban,a 16-osuk előtt fogunk gurigázni. És ha Messi jó napot fog ki,akkor ebben a gurigázgatásban simán benne van BÁRMIKOR egy olyan kiugratás,olyan passz,amiből gól van. Ha akar focizni a Bolha,és jó napot fog ki. Nekem utolsó megjegyzésem a holnapi meccsről az,hogy tudunk,és fogunk is két gólt lőni,de kapni is. Bízom a játékosokban,hogy egy nagyon szép estét szereznek nekünk,és büszkék lehetünk rájuk :) -
#25712 ez az élőkép fogja várni holnap a csapatokat a Nou Camp-ban!
som un equip=egy csapat vagyunk
-
#25711 jó cuccok! Messiről nekem a Leonardo Faccio féle van meg,de ami neked van azt is jólenne beszerezni,polcon a helye annak is -
#25710 Akkor ideje lesz neki állnom a karácsonyi ajándékok tanulmányozásához. -
#25709 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megvettem Graham Hunter könyvét a csapatról,fantasztikus,nem tudom letenni basszus! Olyan dolgokról ír,amiket átlag szurkoló még csak nem is sejt,vagy sejtett régebben, a Guardiola-s fejezet olvasása közben pedig szó szerint a hideg rázott,rohadt jó könyv,aki tudja szerezze be. -
#25708 Én személy szerint örülök neki.
Nem csak a csapatnak szurkolhatok hogy sikerüljön, de még ráadásul egy hazánkfiának is, hogy rendbe levezesse hiba nélkül a meccset. -
ToM1113 #25707 ezt a forgatókönyvet sajnos én is el tudom képzelni...
Volt már hasonlóra példa. -
#25706 én is borúlátó vagyok, szerintem 1-0 lesz akárcsak az Inter elleni meccs -
#25705 2-1
Megszerezzük a vezetést az első félidőben,nyomunk folyamatosan,uraljuk a meccset,de a Milan 10 emberrel védekezik,nem megy be semmi. Telik az idő,a Milan megindul egy kontrából,és egy védelmi hibának köszönhetően egyenlítenek,ezzel gyakorlatilag kiesik a csapat. Meccs hátralévő részében kínkeservesen támadunk,nem sikerül semmi,de a 85. percben valahogy bekotor egy gólt Villa,és így lesz 2-1,ami a végeredmény is. -
ToM1113 #25704 srácok egy "tipp verseny"?
Természetesen a Milan elleni visszavágóra gondoltam.
Ha reálisan nézem akkor több esélyünk van kiesni mint továbbjutni a jelenlegi forma miatt.
De valamiért 4-1 et várok, vagy pedig 2-0 és hosszabítás aztán Barca továbbjutás. De minden bizonnyal ezt csak a szívem mondatja velem.
Az én tippem: 4-1.
Aztán lehet hogy lesz itt pofára esés. :) De senki sem számít rá hogy most húde elverjük a Milant, épp ezért hátha... -
#25703 Kassai vezeti a meccsünket kedden -
#25702 fejelt :) -
#25701 Na nem tudtam megnézni a meccset egyéb okokból, de látom végre nem kaptunk gólt.
És jól látom Alexis gólt lőtt? -
homeless #25700 Busquetst kéne már végre Xavi helyén játszatni. -
#25699 Fabregas pont hogy borzalmas volt ma. Thiago egyszer zseniális, máskor meg megye 2es szintű hibákat vét és ezt 1 meccsen belül. Alexis nálam kezdő lenne a Milan ellen baloldalt, Pedro jobboldalt. Ha Xavi nem épül fel akkor meg nem tudnék választani a 2 fiatal közül. Az egyik nem ad gólpasszt valószínűsíthetően, a másik meg mindkét irányban adna 1et 1et -
#25698 Na végre már egy értelmes támadás Messitől :D -
#25697 Ja az a nyilatkozat meg amit említett a riporter, hogy a fontos meccsekre fel tudják szívni magukat... hát nemtom, a Reál elleni meccsek az előző héten ezek szerint nem voltak fontosak :D -
#25696 Thiago azért kicsit rejtély, vannak zseniális megmozdulásai, máskor meg tiszta gólhelyzetbe hozza az ellenfelet :D -
ToM1113 #25695 Szerintem nem játszunk lényegesen jobban mint az utóbbi mérkőzéseken. Viszont 1 valamit észre vettem. Kevesebb a reklamálás és több az akarás, a játékosok elesnek-felpattannak, hajtanak, próbálnak lendülettel támadni.
Tello halvány, Villa tutyi mutyi, Alexis nálam a Milan ellen kezdő, de nem feltétlen a gólja miatt, hanem mert talán ő hajt az egyik legjobban.
Mindenkin látszik hogy akar. De sok még a pontatlanság.
Fabregas is jobban teljesít mint eddig.
Viszont azt is tegyük hozzá hogy ez egy utolsó helyezett spanyol kiscsapat ellenünk. -
#25694 Sanchez meg ha így folytatja, bekerül -
#25693 Fabregas kilőtte magát a Milan elleni kezdőből nála, remélem az edző csapatnál is. -
#25692 Messi kikerült viszont Alves be. Azért jobb így is azért valljuk be Remélem szerdán extra kipihentséggel széjjel veri a Milant mint anno az Arsenalt -
#25691 Villa Tello!!! Navégre -
ToM1113 #25690 Én annak is örülök hogy végre Villa, Tello és Alexis is kezdő egyszerre.
Kell nekik a bizalom, kell nekik a gól...
Közülük legalább 2-t beraknék a Milan ellen is Messi mellé. -
#25689 én már a Milán elleni meccs után írtam, hogy a visszavágóra legalább 1 meccsen leültetném. És láss csodát :D -
ToM1113 #25688 talán tényleg jól is jön... pihenhet. -
#25687 szinte hihetetlen hogy Messi padon -
ToM1113 #25686 felállás: Pinto; Alves, Mascherano,Puyol, Adriano; Song, Fàbregas, Thiago; Villa, Alexis és Tello -
#25685 Egyértelmű hogy ott akarják ők is hiszen több a jegybevétel. Az tökmind1 szerintem hogy a Bernabeu a Madrid stadionja, ettől függetlenük a közönség fele fele lesz. -
#25684 Az Atlético is a Bernabeuban akarja játszani a döntőt úgyhogy nem tudom miről beszélsz.:)
A BL-hez meg annyit hogy ti otthon fogadjátok a Milánt úgyhogy nem kell utaznotok. -
#25683 Nevetséges. És akkor ne is beszéljünk arról hogy melyik stadionban lesz a kupadöntő... ugyebár... valamit nagyon akarnak velük nyeretni idén :P PlatiniFC, BwinFC, stb :P -
#25682 Amúgy mellesleg az Olasz szövetség pénteken játszatta a Milan-t. Ennyit a Spanyol szövetség rugalmasságáról amúgy. Madrid Barcát engedték délután lejátszani míg nekünk este 8kor kell -
#25681 A jegyár Barcelónába annyira nem drága, oda vissza megvan 20ezerből a Repjegy ára 1 embernek. Azt meg simán meg lehet játszani hogy szombat reggel repülsz és elmész este a meccsre majd bulizni. Vasárnap alszol a parton, siófokon is úgy szokás, majd fürdőzgetsz egy kicsit és jössz haza -
ToM1113 #25680 hát igen...
-
#25679 én már jó 2 éve tervezem hogy kimennék Barcelonaba gyönyörű környék 30 kilóméteres körzetben tele látványosságokkal,meg ugye stadionbejárás,3-4 éjszakával egy kis hotelben/szállodában,de drága mulatság bizony,ha meg az ember egy meccsre is kiakarna jutni,az úgy már nagyon borsos -
ToM1113 #25678 Én meg egyszer szivesen elmennék egy hazai meccsre, óriási lehet a hangulat.. :D
Dehát ez se mostanában lesz, ha lesz is. Elég drága a dolog ahogy néztem. -
#25677 azért szokott ő igencsak ordibálni a pályán amikor mutatják közelről,csak azt már nem,hogy épp kinek...:DD azért belehallgatnék meccs közben egy-két párbeszédébe,valakihez mindig van egy-két szava az öregnek :D -
#25676 Mindenki kedvence Puyol észre se veszi hogy Messi mit csinál, annyira koncetrál mindig, max ha a padon van -
#25675 énis ezt mondogatom mindenkinek,faternak,Barcas haveroknak,és nekik is ez a véleményük,hogy oké a 4 aranylabda,meg hogy szórja a gólokat,de ha a játéka gyenge,és nem fut,nem védekezik,és legfőképpen nem KÜZD,akkor igenis le kell rakni őt a kispadra! Mert nem hiszem,hogy a Kapitánynak,Carlesnek az tetszik,hogy Leo sétálgat a pályán mint egy primadonna,ő meg 34 éves létére széthajtja magát hátul,és minden egyes labdáért megharcol! Ő odaállhatna a Mester elé,hogy neki vannak észrevételei,és lehet jót tenne Messi hozzáállásának egy meccs a kispadon...persze innen könnyű okosnak lenni -
ToM1113 #25674 épp ez a baj.
Hiába Messi... Mourinho Casillast is lemerte tenni a padra nem egyszer, volt h ki is kaptak (talán emiatt).
Egyetlen játékosnak sem lehetne nagyobb "hatalma" mint az edzőnek.
Ennyi erővel Messi is össze rakhatná a kezdőt.
Nem támadni akarom, de ő se szent és sérthetetlen, ha nincs formában és nem is küzd akkor pad. Egy kisebb csapat ellen mindenképp, talán a Milan ellen valóban be kéne tenni. De ez ne azért történjen, mert jaj ha nem tesszük be mit mondanak majd.
Egyébként ha végre kijövünk ebből a hullámvölgyből akkor sztem guritunk egy sima 3-4 gólt a Milannak hazai pályán.