33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• szabii98
    sport1 :D
  • sz4bolcs
    jól van, hülye vagyok, most keltem. :D Am melyik csatorna adja?
  • Sippie
    sport1 adja
    20:45
  • ToM1113
    ! A Barca kezdője otthon a Milan ellen (20:45 óra): Valdés - D. Alves, Piqué, Mascherano, J. Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Villa.

Puyol valami kis sérülést szenvedett és nem akarnak kockáztatni.

Érzésem szerint ez egy igen erős kezdő. Ha Pedro végre mutat is valamit akkor megértem miért ő kezd és nem Alexis... ellenkező esetben én őt tettem volna be, mert bár hasonlóan szar formában van mégis sokkal többet tesz a pályán mint Pedro sztem.

• sz4bolcs
    mikor lesz? streamek??
  • Monoton
    Aztán mégis Villa kezd a chilei helyett.
  • Rockynhooo
    Ha így működne lenne már egy ajánlatom :D Realosként szurkolok, hogy menjetek tovább, de csak azért mert kell a minőségi csapat a németek ellen. Szóval ha a döntő előtt nem kerülünk össze, akkor aláírnám, hogy menjetek tovább :D De cserébe köv. körben játszatok a Bayernnel :D
  • Monoton
    Na de hogy a témánál maradjatok itt a várható kezdő:
    Valdes, Alves, Pique, Puyol, Alba, Xavi, Busquets, Iniesta, Sanchez, Messi, Pedro.
  • Monoton
    Azert az beszaras, hogy meccsnapon is Real-al foglalkoztok
  • tobias88
    De hogy amúgy ezt honnan szedte hogy Kassai Real drukker azt nem tudom... Az volt mikor 3-1re vertük a Mu-t a BL döntőben kiváló játékvezetés mellett?

Egyetlen hibája hogy ugyan úgy kezeli a hazai és az idegenbeli csapatot is, nem húz a hazai oldal felé. Igazából ez nem hiba csak ma azért jó lett volna egy kis segítség
  • Sippie
    Hát akkor tartsd meg ezt a jó szokásod, és bíztasd erre a többi drukker társad is :)
  • DasIsFuck
    egyrészt nem vagyok madrid drukker, de barca ellen drukkernek se vallom magam(max csak olyan esetbe, hogy a csapatom ne találkozzon vele)
    Másrészt nem én szoktam elhordani mindennek a barcát.
    de a bíró ilyen meg olyan színű dolgot meg végképp nem szoktam felhozni, mert épp nem úgy alakult egy meccs mint ahogy szerettem volna.
  • kaposi1
    Nem tudom miért de nekem egész nap a 4:0 jutott eszembe, erre a meccsre gondolva.
  • DasIsFuck
    arról is ugyan az lenne a véleményem mint ebben az esetben.
  • Coco
    Kurvára leszarom a Realt igazából. Mióta focit lesek mindig is a Barcával szimpatizáltam (nem tavaly előtt kezdődött), csak nem vagyok elfogult vak, de én ki is szállok ebből a Kassai madridista dologból.
  • Sippie
    nem ez alapján szűrtem le, elég volt nézni a fórumokat annak idején, mindenhol ment a fika. Most meg mindenki úgy simogatja babusgatja pátyolgatja a reált, ugyanazért... érdekess.
  • Coco
    Hát ha ezt sikerült ebből leszűrnöd, gratula..
  • Sippie
    jó is a kettős mérce, de gondolom az övrebós esetnél meg mind a ketten habzó szájjal hordtátok el a barcát mindennek.
  • IXEMGabeo
    na ma Barcelona továbbjutást tettem tippmixen 2,20-as szorzóval...remélem bejön:) Bízom bennük...3-mat kéne csak rúgni:) Nehogy már ez a szedett vedett Milan ne legyen meg
  • Coco
    És ezt miért nekem írod? :D Épp azt magyarázom, hogy fasság lemadridistázni bármilyen bírót
  • Sippie
    persze ha a barca javára tévednek, akkor egyből feljön a bírózás, meg a csaló/színész barca fikázás, ugye?
  • DasIsFuck
    jaj hagyjuk már, mert a reált is csak ezért és csakis a bíró juttatta tovább mi?
    Én még csak híbásbnak se tartom azt a piros lapot, de már elírtam 2X erről a véleményem.
    Persze nyilván majd jó ütőkártya lesz a barcások zsebébe, hogy na a reál csak a bíró miatt jutott tovább.
    ha titeket ez vigasztal egy bl kiesés vagy sorozatos classicó kudarcokért hát lelketek rajta.

de nem is értem mi a fenéért jön eggyáltalán fel ez a hülye bírósdi.
    vagy ez csak olyankor van mikor nem megy annyira szekér?

• Coco
    Nem feltétlenül Neked szólt, hanem #25720.
  • Sippie
    hol írtam ilyet?
  • Coco
    Azért mert valaki balfasz, nem biztos hogy madridos. :) Majd gondolod, hogy x ezer eurót amit a meccsekért kap, és kapni fog a jövőben, majd Kassai kockára teszi, hogy mosolyogva hokizzon másnap az eredményre :D
  • [HUN]FaTaL
    Oké, miért ne lehetne.

De én nem hiszem, hogy emiatt tönkrebaszná a karrierjét.
  • Sippie
    ha török bíró lehet madridos, magyar miért nem?
  • Coco
    Madridos a magyar bíró...persze :D
  • [HUN]FaTaL
    Rosszul emlékeztem, nem tudom miért :D Na mindegy :)

Szerintem jó bíró (legalábbis a nemzetközi meccseket jól fújta, kivéve azt az EB meccset), aztán majd meglátjuk :)
  • [HUN]FaTaL
    Aztán lehet, hogy rosszul emlékszem és nem ő fújta, csak a döntőt.
  • [HUN]FaTaL
    Lehet, de ettől függetlenül pl. semmi gond nem volt a 2 évvel ezelőtti Classicon, amit ő fújt :)
  • Dobronski
    Én így hallottam, és ebböl adódóan a nagy rivális...
  • sz4bolcs
    Madridos a bíró? wtf? :D
  • Dobronski
    Madridos sajna... a barcát most minden bíró hátrányba hozza.
  • sz4bolcs
    jaja, hajrá Kassai! :)
  • [HUN]FaTaL
    Én pesszimista vagyok, szerintem kiesünk. De ne legyen igazam :) Játszunk jobban, mint a múltkori meccsen és akkor bármi lehet :) És persze ne bírói hiba döntsön a meccsről.
  • Sippie
    legyen igazatok :)
    Én nem vagyok ennyire optimista :/
  • tobias88
    Szerintem a 2-0ra bőven van esélyünk, én reménykedek benne.
  • sz4bolcs
    Na, akkor ma mindent bele! Legyen szép foci, legyen játék, akkor talán dráma is lehet.
  • bakkerman
    valakit kilöktem bocsi :D