33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#25753 sport1 :D -
#25752 jól van, hülye vagyok, most keltem. :D Am melyik csatorna adja? -
#25751 sport1 adja
20:45 -
ToM1113 #25750 ! A Barca kezdője otthon a Milan ellen (20:45 óra): Valdés - D. Alves, Piqué, Mascherano, J. Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Villa.
Puyol valami kis sérülést szenvedett és nem akarnak kockáztatni.
Érzésem szerint ez egy igen erős kezdő. Ha Pedro végre mutat is valamit akkor megértem miért ő kezd és nem Alexis... ellenkező esetben én őt tettem volna be, mert bár hasonlóan szar formában van mégis sokkal többet tesz a pályán mint Pedro sztem.
-
#25749 mikor lesz? streamek?? -
Monoton #25748 Aztán mégis Villa kezd a chilei helyett. -
#25747 Ha így működne lenne már egy ajánlatom :D Realosként szurkolok, hogy menjetek tovább, de csak azért mert kell a minőségi csapat a németek ellen. Szóval ha a döntő előtt nem kerülünk össze, akkor aláírnám, hogy menjetek tovább :D De cserébe köv. körben játszatok a Bayernnel :D -
Monoton #25746 Na de hogy a témánál maradjatok itt a várható kezdő:
Valdes, Alves, Pique, Puyol, Alba, Xavi, Busquets, Iniesta, Sanchez, Messi, Pedro.
-
Monoton #25745 Azert az beszaras, hogy meccsnapon is Real-al foglalkoztok -
#25744 De hogy amúgy ezt honnan szedte hogy Kassai Real drukker azt nem tudom... Az volt mikor 3-1re vertük a Mu-t a BL döntőben kiváló játékvezetés mellett?
Egyetlen hibája hogy ugyan úgy kezeli a hazai és az idegenbeli csapatot is, nem húz a hazai oldal felé. Igazából ez nem hiba csak ma azért jó lett volna egy kis segítség -
#25743 Hát akkor tartsd meg ezt a jó szokásod, és bíztasd erre a többi drukker társad is :) -
#25742 egyrészt nem vagyok madrid drukker, de barca ellen drukkernek se vallom magam(max csak olyan esetbe, hogy a csapatom ne találkozzon vele)
Másrészt nem én szoktam elhordani mindennek a barcát.
de a bíró ilyen meg olyan színű dolgot meg végképp nem szoktam felhozni, mert épp nem úgy alakult egy meccs mint ahogy szerettem volna. -
#25741 Nem tudom miért de nekem egész nap a 4:0 jutott eszembe, erre a meccsre gondolva. -
#25740 arról is ugyan az lenne a véleményem mint ebben az esetben. -
Coco #25739 Kurvára leszarom a Realt igazából. Mióta focit lesek mindig is a Barcával szimpatizáltam (nem tavaly előtt kezdődött), csak nem vagyok elfogult vak, de én ki is szállok ebből a Kassai madridista dologból. -
#25738 nem ez alapján szűrtem le, elég volt nézni a fórumokat annak idején, mindenhol ment a fika. Most meg mindenki úgy simogatja babusgatja pátyolgatja a reált, ugyanazért... érdekess. -
Coco #25737 Hát ha ezt sikerült ebből leszűrnöd, gratula.. -
#25736 jó is a kettős mérce, de gondolom az övrebós esetnél meg mind a ketten habzó szájjal hordtátok el a barcát mindennek. -
IXEMGabeo #25735 na ma Barcelona továbbjutást tettem tippmixen 2,20-as szorzóval...remélem bejön:) Bízom bennük...3-mat kéne csak rúgni:) Nehogy már ez a szedett vedett Milan ne legyen meg -
Coco #25734 És ezt miért nekem írod? :D Épp azt magyarázom, hogy fasság lemadridistázni bármilyen bírót -
#25733 persze ha a barca javára tévednek, akkor egyből feljön a bírózás, meg a csaló/színész barca fikázás, ugye? -
#25732 jaj hagyjuk már, mert a reált is csak ezért és csakis a bíró juttatta tovább mi?
Én még csak híbásbnak se tartom azt a piros lapot, de már elírtam 2X erről a véleményem.
Persze nyilván majd jó ütőkártya lesz a barcások zsebébe, hogy na a reál csak a bíró miatt jutott tovább.
ha titeket ez vigasztal egy bl kiesés vagy sorozatos classicó kudarcokért hát lelketek rajta.
de nem is értem mi a fenéért jön eggyáltalán fel ez a hülye bírósdi.
vagy ez csak olyankor van mikor nem megy annyira szekér?
-
Coco #25731 Nem feltétlenül Neked szólt, hanem #25720. -
#25730 hol írtam ilyet? -
Coco #25729 Azért mert valaki balfasz, nem biztos hogy madridos. :) Majd gondolod, hogy x ezer eurót amit a meccsekért kap, és kapni fog a jövőben, majd Kassai kockára teszi, hogy mosolyogva hokizzon másnap az eredményre :D -
#25728 Oké, miért ne lehetne.
De én nem hiszem, hogy emiatt tönkrebaszná a karrierjét. -
#25727 ha török bíró lehet madridos, magyar miért nem? -
Coco #25726 Madridos a magyar bíró...persze :D -
#25725 Rosszul emlékeztem, nem tudom miért :D Na mindegy :)
Szerintem jó bíró (legalábbis a nemzetközi meccseket jól fújta, kivéve azt az EB meccset), aztán majd meglátjuk :) -
#25724 Aztán lehet, hogy rosszul emlékszem és nem ő fújta, csak a döntőt. -
#25723 Lehet, de ettől függetlenül pl. semmi gond nem volt a 2 évvel ezelőtti Classicon, amit ő fújt :) -
Dobronski #25722 Én így hallottam, és ebböl adódóan a nagy rivális... -
#25721 Madridos a bíró? wtf? :D -
Dobronski #25720 Madridos sajna... a barcát most minden bíró hátrányba hozza. -
#25719 jaja, hajrá Kassai! :) -
#25718 Én pesszimista vagyok, szerintem kiesünk. De ne legyen igazam :) Játszunk jobban, mint a múltkori meccsen és akkor bármi lehet :) És persze ne bírói hiba döntsön a meccsről. -
#25717 legyen igazatok :)
Én nem vagyok ennyire optimista :/ -
#25716 Szerintem a 2-0ra bőven van esélyünk, én reménykedek benne. -
#25715 Na, akkor ma mindent bele! Legyen szép foci, legyen játék, akkor talán dráma is lehet. -
#25714 valakit kilöktem bocsi :D