33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bakkerman
    igen,pont ezért lehetne kiküldeni ezt a kezdőt ami te felvázoltál,de nálunk Montoya-Bartra maximum egy kupameccsen kezdene egyszerre
  • tobias88
    Milan ellen szerintem feltüzeli magát. Azt meg hogy a Milan ellen nem játszatja talán Guardiola teheti meg a közvéleménnyel és a vezetőséggel szemben, de Villanova sem, nem hogy Roura

Persze a kezdőt Tito állítja össze, de akkor is...
  • ToM1113
    Én kezdetném Messit, aztán ha látom rajta hogy végigsétálja a meccset, nem küzd, nem akar, eladja a labdákat, flegmázik, akkor a Milan ellen bizony Tello kezdene helyette.

Mert Messi tud játszani ha akar, ezt már régóta bizonyítja.
  • tobias88
    11 ponttal megyünk az Atletico előtt...
  • bakkerman
    ilyen kezdőt max a kupában láthatnánk egy logrones ellen
  • tobias88
    Pinto, Montoya, Bartra, Mascherano, Adriano – Song, Thiago, Fábregas – Tello, Alexis, Villa

Én így kezdetném őket...
  • bakkerman
    de legalább Villa ott van
  • bakkerman
    egy ilyen totál mindegy bajnokin se lehet berakni Tellot,vagy esetleg Deulofeu-t legalább a padra...
  • tobias88
    Ha ez igaz lenne, örülnék:
    FCB: Pinto, Montoya, Piqué, Mascherano, Adriano – Song, Thiago, Fábregas – Alexis, Villa és Messi.

Viszont én Messit is a cserepadra tenném, vagy lehoznám az első félidő után...
  • bakkerman
  • ToM1113
    A Jövő heti Milan meccsre visszatérve. Szerintem ha az első félidőben sikerül gólt szereznünk, és nem kapunk gólt, akkor benne van még a továbbjutás. Persze ehhez sokkal több kell mint amit idén eddig nyújt a csapat. De melyik klub lenne képes erre ha nem a Barcelona?
    Ha gólt kapunk is van még remény... mert azért valljuk be ha jó formában van ez a csapat akkor 4 gólt tud rúgni egy ilyen Milannak, mert azért nem egy Madridról vagy UTD ről van szó...

Persze látva az utóbbi hetek játékát... De esély az mindig van.
  • ToM1113
    valaki pc-n fifa 13 eredetibe?
  • Sippie
    Próbáltam kicsit szarkasztikus lenni, mindig azt nyilatkozza hogy a teste csak akkor érzi jól magát ha mindig játszhat... most egy hétig nem játszott, lehet hogy rosszul van :D

Amúgy egy vak kissrác látogatott el az edzésre
    Érdemes megnézni a videót is, aranyos... ha valami hát ez igazán felnyithatná a szemüket, hogy mennyire jó életük van, és nem ártana kiérdemelni mondjuk egy kis focizással a BL-ben :P
  • tobias88
    ennél jobban szerintem nem tud mint amennyire most van
  • Sippie
    Hmm, a hét közepén nem volt meccsünk, azaz nem játszott Messi. Vajon formán kívülre került? :D
  • bakkerman
    Messi is lenyilatkozta a sablon dumákat,hogy tudják a problémákat,megvan a megoldás,jönni fog a játék,2 gólt lőni bármikor tud a csapat ésatöbbi ésatöbbi...minnél több ilyen nyilatkozatott olvasok annál jobban az az érzésem,hogy az első 10 percben beszopunk egy gólt kontrából,és abszolút vége a dalnak...Depor ellen nagyon kiváncsi leszek,gondolom kb 50%-on fogunk pörögni,de ha tőlük is kapunk egy gólt,akkor szvsz semmi jel nem fog arra utalni,hogy a Milantól ne kapjunk
  • bakkerman
    nagyon cuki az aláírása,kb 8-9 évesen nekemis ilyesmi volt :DD
  • [HUN]FaTaL

:D
  • IXEMGabeo
    én Podolskit és Cazorlát szívesen látom Barca mezben
  • bakkerman
    Cazorla azért nemrossz! Sokszor húzta már ki őket a szarból,nálam David Silva szint a srác!
  • tobias88
    Nincs egy olyan játékosuk sem aki kéne a barcába... Vermaelen sem jó annyira
  • bakkerman
    Sanchez nem akar európa ligában focizni
  • Tyler1
    Most meg már senkinek nem kéne :D Bár Arsenalba elférne egy ilyen támadó, amúgy is nagy bizniszpartnerek vagytok mostanában, akár egy cserebere üzlet is lehetne belőle :)
  • [HUN]FaTaL
    Sokszor kerül gólhelyzetbe, aztán vagy elesik vagy belerúgja a kapusba, vagy 5 méterrel fölé :D Szóval lényegében igen.

Furcsa, mert tavaly nem volt ennyire impotens.
  • Sippie
    gólképtelenné vált, hiába vannak néha jó megoldásai. Kapussal szemben kihagyja, gólvonaltól 5 méterre kihagyja, és még lehetne sorolni.

Amúgy érdekes, mert amikor idekerült ennyire nem volt tehetetlen, mint anno Ibra. Ő is jól kezdett aztán idővel formán kívülre került. Olaszoktól nem érdemes igazolni :D
  • Tyler1
    Sánchezzel mi van amúgy? Akkor hallottam utoljára a nevét, mikor ide igazolt :D Ennyire volt elég az a hájp ami ment még körülötte az Udinesenél?
  • Effe88
    nso
    A NAP MONDÁSA
    „Három héttel ezelőtt még minden olyan volt, mint a Disneyland. Most meg olyan, mint a Terror Háza.”

Javier Mascherano plasztikusan jellemzi a barcelonai állapotokat
  • [HUN]FaTaL
    Igen, az a baj Sanchezzel, hogy talán még Dzsudzsák is több gólt rúgna :DDD
  • bakkerman
    a chilei Messiért ha így folytatja kapunk majd egy kölcsön+opció féle 10 milliós ajánlatot egy olasz csapattól...:DD
  • Sippie
    baz+ :DDDDDDDDDDD
  • bakkerman
    azért a dortmundi Reus-Kuba-Götze hármasból is megnézném bármelyiket Barca mezben,a lengyel gyerek bámulatos miket művel a labdával minden egyes meccsen,igyekszem mindig nézni a Dortmund meccseit,óriási zsugákat tolnak,Gündogan középen szvsz a Bundesliga egyik legjobb passzkirálya,az említett játékosok meg csak pislogok olyan teljesítményeket hoznak hétről hétre
  • [HUN]FaTaL
    Eladjuk az aranylábú Sanchezt 90 misiért, az aranykezű Valdest 50-ért és megveszünk mindenkit a listáról :DDDD
  • bakkerman
    vanvan,de azért jó álmodozni :DDDD
  • tobias88
    van ám pénzügyi fairplay is
  • bakkerman
    na meg a legfőbb baj,hogy ha el is adják őket,akkor is mindkét csapatnak egy jó 35 milliós csekket kéne kitölteni Neymar 40-50 milliója mellett...:D azért nem vagyunk mi PSG,vagy City...hálistennek :) De azért ezt a három játékost nagyon szívesen látnám nálunk :(
  • [HUN]FaTaL
    Ne álmodozz :D Hummelst nem lehet elhozni a Dortmundból szerintem, Curtoist pedig nem hiszem, hogy eladja a Chelsea.
  • bakkerman
    mit szólnátok nyáron egy Courtois-Hummels-Neymar trió érkezéséhez? Én örömkönnyeket potyogtatnék szerintem :DD
  • bakkerman
    hát bazdmeg fashionAlves ha a pályán is ennyire figyelne magára,akkor a világ legjobb jobbhátvéde lenne :D
  • xRAIDERx
    Ne majd, most hétvégén el lehet kezdeni és folytatni a BL döntőig.
  • bakkerman
    na jó ne bántsuk őket most szar passzban van mindenki de jók lesznek ők még :)