33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#26075 Úgy látom bakkerman aktívan dolgozik
Xavinak meg izomtúlterhelése van, eléggé haldoklik a csapat -
#26074 Ez Neymar vagy Agüero új neve? -
#26072 Még nincs róla hír.
-
#26070 Pedro is megsérült így már 3 kezdő sérültünk van Albaval és Puyollal -
#26069 nem kérdés hogy örülnék/örülnénk neki,remélem ő lesz a nyár csúcsfogása! Elmúlt években mindig volt egy olyan játékos,akit leigazoltunk,és nagyon jó vétel volt (Villa,Fabregas például),Hummels is ez a kategória lenne,remélem elhozzák Zubiék,kell ő ide! -
#26068 Tessék egy kis csámcsogni való.
Mondjuk én örülnék neki, nagyon jó játékosnak tartom. -
#26067 Na de akor most a kerdes az, hogy a szabaly elve alapjan dontenek, mint peldaul a videobiro eseteben is, vagy pedig az alapjan, hogy ki mennyire tudja megtomni a zsebet ? Mert akkor innentol kezdve nincsen ertelme sportolni. -
IXEMGabeo #26066 ezt mondtam én is...pont erre utaltam, hogy ezért oldotta fel az UEFA az eltiltását, hogy hatásos legyen a néző számára, hogy egykori kenyéradója ellen játszik... -
#26065 nem lehet biztosra tudni semmit,majdnem összejött,a Real büntipárbajban esett ki,a Chelsea meg eltorlaszolta a kapuját. Nem sokon múlt a dolog,hogy összejöjjön a grande finale -
#26064 tavaly is azt akart ugye?... -
#26063 nem,arról hogy a párharcnak szüksége van egy Ibrahimovicra,a show miatt. Az UEFA nem szeretné kiveretni a Barcat,az UEFA Barca-Real döntőt akar,de majd kiderül a meccseken hogy mennyi a realitása. -
#26062 Arrol, hogy a penz beszel, a kutya meg ugat. -
IXEMGabeo #26061 Gondolom arra célzol ezzel, hogy az UEFA ki szeretné veretni a Barcelonát és ezért módosíttatták Ibra eltiltását 1 meccsre 2 helyett. Erről lenne szó? -
#26060 #25945 -
IXEMGabeo #26059 Pedritó góljával vezetnek a Spanyolok, Franciaországban... -
#26058 Del Bosque még rosszabbat tol mert 2 támadásra alkalmatlan szűrővel játszik -
IXEMGabeo #26057 csak nem a Barca ellen. -
#26056 jaj ne is mond,ígyis minket szidnak hogy a szar tiki takát nyomatja a válogatott a Barcasok miatt :DDDD -
#26055 Amúgy simán jó spanyol csapat lehetne:
Valdes
Pique Puyol
Montoya Busquets Alba
Xavi
Pedro Fabregas Iniesta
Villa
-
#26054 na ez nem jó hír...már előre félek hogy bármikor villanhat váratlanul,és ott a baj. Mert ő kegyetlenül kifog használni minden védelmi megingást. -
#26053 ennyi -
#26052 Pedro-t én egyszerűen nem értem. Most is simán 11est tudott volna kiharcolni a franciák ellen ha nem eleve esve megy bele ezekbe a párharcokba. Ha el akar esni el lehet esni a kontakt után is nem pedig előtte. Számtalanszor megcsinálja a Barca meccseken is és sosem jön be ez a szutyok műesése -
Monoton #26051 Várható volt, sok pénzt hoz ha ő is a pályán van. -
#26050 "Az UEFA Fellebbviteli Bizottsága elfogadta a Paris Saint-Germain fellebbezését Zlatan Ibrahimovic ügyében, így az eredetileg kétmeccses eltiltással sújtott támadó büntetését egy mérkőzésre csökkentették.
A svéd csatárt a Valencia elleni nyolcaddöntő-odavágó (melyet 2-1-re nyert meg a PSG) utolsó pillanataiban állították ki, akkor kapta a két mérkőzésre szóló büntetést, amelyből egyet így már a második találkozóval letöltött.
Ez pedig azt jelenti, hogy a 31 éves támadó, aki a 2009/10-es idényben a Barcelona játékosa volt (összesen egyébként 46 mérkőzésen szerepelt gránátvörös-kékben, 22 gólt szerzett és 13 gólpasszt adott), korábbi klubtársai ellen már az április 2-ai első meccsen, a Parc des Princes-ben ott lehet a pályán." -
bodajoci #26049 hát igen qrva sz@r -
#26048 ha már válogatott...
Argentína 10 forduló után vezeti a dél amerikai selejtező csoportot,Messi 8 gólos.
Portugália 5 forduló után a csoportjában 3. helyen áll,CR 1 gólos.
Messi kurvaszar válogatott szinten bizony... -
#26047 7 barca játékos kezd, nem nagyon pihenhetnek a kulcsjátékosaink -
#26046 ezek csak pletykák,a mundo deportivo már sok mindent leírt,aminek a 80%-a kamu volt végülis :D -
#26045 Na ugye, én megmondtam, hogy lesz itt seftelés az Arsenallal :) -
#26044 Deal. :D -
#26043 Cazorla-Sanchez csere? :) (én benne lennék) -
#26042 Barzenal
Vermaelen jöhetne a padra tőlük és akkor a védelem is biztosabb lenne. -
#26041 A katalán El Mundo Deportivo szerint nagyszabású tárgyalások várhatóak a közeljövőben a Barcelona, illetve az Arsenal között, mivel a londoni egyesület szemet vetett három barcelonai focistára, akiknek megszerzéséért ringbe szállnak hamarosan.
Az információ szerint David Villa, Alexis Sanchez és Victor Valdés lehet az, aki klubot válthat majd a nyáron, az Arsenal pedig mindhármukat erősen invitálja kötelékébe.
-
ToM1113 #26040 Védő márpedig kell. Puyol most is sérült, és bár nagy harcos, sokszor példát mutatva a sétálgató fiataloknak hogy ő még most is széthajtja magát a pályán, ennek ellenére már nem biztos hogy nagyon sok van benne, főleg hogy ezek a sérülések hátráltatják folyamatosan.
Pique formáját tekintve vetekszik Pedroval...
Song alig játszik, pedig véleményem szerint amikor megkapja a lehetőséget, jól teljesít.
Elférne oda hátra egy- de még talán 2 védő is.
Nem mindig előre kell igazolni. Én Alexisben továbbra is bíznék, adnám neki a lehetőséget sorra, aztán csak belelendül, Villanak egyértelműen helye van a kezdőben. És akkor ott a feltörekvő Tello, akiből lehet olyan jó játékos mint Neymar, és akkor már spóroltunk... -
#26039 a szakmai stáb látja,hogy valójában kik azok akik megbízható teljesítményt tudnak nyújtani sorozatosan a középhátvéd poszton,szóval lehet úgy gondolják,hogy hiába ott lehet játszatni Mascheranot vagy Songot,mégis a középhátvéd poszt a fő prioritás a nyári mercaton -
#26038 Amúgy az a gáz, hogy így is van 5 olyan játékos középen (középhátvéd és védekező középpályás, nálunk egyre megy) a csapatban, aki bármilyen másik csapatban biztos kezdő lenne: Puyol, Pique, Mascherano, Busquets, Song
Ha most veszünk még 1et akkor valaki tényleg csak a kispadot fogja látni -
#26037 nyílván ebből a hármasból egy játékos jönne :D -
#26036 Tito és Zubi kiszemeltjei a nyárra Hummels,Kompany,David Luiz az nem derült ki,hogy más posztra is lennének-e tervezett igazolásaink -
#26035 Ráadásul a bekerülő festék miatt a lába is nehezebb lesz -
#26034 Amúgy nem azért, de Argentína holnap játszik. Nem hiszem hogy a legjobb ötlet pont most egy tetkó, azért az tud fájni