33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    Úgy látom bakkerman aktívan dolgozik
    Xavinak meg izomtúlterhelése van, eléggé haldoklik a csapat
  • [HUN]FaTaL
    Ez Neymar vagy Agüero új neve?
  • Sippie
    Még nincs róla hír.

• tobias88
    Pedro is megsérült így már 3 kezdő sérültünk van Albaval és Puyollal
  • bakkerman
    nem kérdés hogy örülnék/örülnénk neki,remélem ő lesz a nyár csúcsfogása! Elmúlt években mindig volt egy olyan játékos,akit leigazoltunk,és nagyon jó vétel volt (Villa,Fabregas például),Hummels is ez a kategória lenne,remélem elhozzák Zubiék,kell ő ide!
  • xRAIDERx
    Tessék egy kis csámcsogni való.
    Mondjuk én örülnék neki, nagyon jó játékosnak tartom.
  • Jakuza1
    Na de akor most a kerdes az, hogy a szabaly elve alapjan dontenek, mint peldaul a videobiro eseteben is, vagy pedig az alapjan, hogy ki mennyire tudja megtomni a zsebet ? Mert akkor innentol kezdve nincsen ertelme sportolni.
  • IXEMGabeo
    ezt mondtam én is...pont erre utaltam, hogy ezért oldotta fel az UEFA az eltiltását, hogy hatásos legyen a néző számára, hogy egykori kenyéradója ellen játszik...
  • bakkerman
    nem lehet biztosra tudni semmit,majdnem összejött,a Real büntipárbajban esett ki,a Chelsea meg eltorlaszolta a kapuját. Nem sokon múlt a dolog,hogy összejöjjön a grande finale
  • tobias88
    tavaly is azt akart ugye?...
  • bakkerman
    nem,arról hogy a párharcnak szüksége van egy Ibrahimovicra,a show miatt. Az UEFA nem szeretné kiveretni a Barcat,az UEFA Barca-Real döntőt akar,de majd kiderül a meccseken hogy mennyi a realitása.
  • Jakuza1
    Arrol, hogy a penz beszel, a kutya meg ugat.
  • IXEMGabeo
    Gondolom arra célzol ezzel, hogy az UEFA ki szeretné veretni a Barcelonát és ezért módosíttatták Ibra eltiltását 1 meccsre 2 helyett. Erről lenne szó?
  • Jakuza1
  • IXEMGabeo
    Pedritó góljával vezetnek a Spanyolok, Franciaországban...
  • tobias88
    Del Bosque még rosszabbat tol mert 2 támadásra alkalmatlan szűrővel játszik
  • IXEMGabeo
    csak nem a Barca ellen.
  • bakkerman
    jaj ne is mond,ígyis minket szidnak hogy a szar tiki takát nyomatja a válogatott a Barcasok miatt :DDDD
  • tobias88
    Amúgy simán jó spanyol csapat lehetne:
    Valdes
    Pique Puyol
    Montoya Busquets Alba
    Xavi
    Pedro Fabregas Iniesta
    Villa

• bakkerman
    na ez nem jó hír...már előre félek hogy bármikor villanhat váratlanul,és ott a baj. Mert ő kegyetlenül kifog használni minden védelmi megingást.
  • Effe88
    ennyi
  • tobias88
    Pedro-t én egyszerűen nem értem. Most is simán 11est tudott volna kiharcolni a franciák ellen ha nem eleve esve megy bele ezekbe a párharcokba. Ha el akar esni el lehet esni a kontakt után is nem pedig előtte. Számtalanszor megcsinálja a Barca meccseken is és sosem jön be ez a szutyok műesése
  • Monoton
    Várható volt, sok pénzt hoz ha ő is a pályán van.
  • tobias88
    "Az UEFA Fellebbviteli Bizottsága elfogadta a Paris Saint-Germain fellebbezését Zlatan Ibrahimovic ügyében, így az eredetileg kétmeccses eltiltással sújtott támadó büntetését egy mérkőzésre csökkentették.

A svéd csatárt a Valencia elleni nyolcaddöntő-odavágó (melyet 2-1-re nyert meg a PSG) utolsó pillanataiban állították ki, akkor kapta a két mérkőzésre szóló büntetést, amelyből egyet így már a második találkozóval letöltött.

Ez pedig azt jelenti, hogy a 31 éves támadó, aki a 2009/10-es idényben a Barcelona játékosa volt (összesen egyébként 46 mérkőzésen szerepelt gránátvörös-kékben, 22 gólt szerzett és 13 gólpasszt adott), korábbi klubtársai ellen már az április 2-ai első meccsen, a Parc des Princes-ben ott lehet a pályán."
  • bodajoci
    hát igen qrva sz@r
  • bakkerman
    ha már válogatott...
    Argentína 10 forduló után vezeti a dél amerikai selejtező csoportot,Messi 8 gólos.
    Portugália 5 forduló után a csoportjában 3. helyen áll,CR 1 gólos.

Messi kurvaszar válogatott szinten bizony...
  • tobias88
    7 barca játékos kezd, nem nagyon pihenhetnek a kulcsjátékosaink
  • bakkerman
    ezek csak pletykák,a mundo deportivo már sok mindent leírt,aminek a 80%-a kamu volt végülis :D
  • Tyler1
    Na ugye, én megmondtam, hogy lesz itt seftelés az Arsenallal :)
  • [HUN]FaTaL
    Deal. :D
  • bakkerman
    Cazorla-Sanchez csere? :) (én benne lennék)
  • tobias88
    Barzenal
    Vermaelen jöhetne a padra tőlük és akkor a védelem is biztosabb lenne.
  • bakkerman
    A katalán El Mundo Deportivo szerint nagyszabású tárgyalások várhatóak a közeljövőben a Barcelona, illetve az Arsenal között, mivel a londoni egyesület szemet vetett három barcelonai focistára, akiknek megszerzéséért ringbe szállnak hamarosan.

Az információ szerint David Villa, Alexis Sanchez és Victor Valdés lehet az, aki klubot válthat majd a nyáron, az Arsenal pedig mindhármukat erősen invitálja kötelékébe.

• ToM1113
    Védő márpedig kell. Puyol most is sérült, és bár nagy harcos, sokszor példát mutatva a sétálgató fiataloknak hogy ő még most is széthajtja magát a pályán, ennek ellenére már nem biztos hogy nagyon sok van benne, főleg hogy ezek a sérülések hátráltatják folyamatosan.
    Pique formáját tekintve vetekszik Pedroval...
    Song alig játszik, pedig véleményem szerint amikor megkapja a lehetőséget, jól teljesít.

Elférne oda hátra egy- de még talán 2 védő is.
    Nem mindig előre kell igazolni. Én Alexisben továbbra is bíznék, adnám neki a lehetőséget sorra, aztán csak belelendül, Villanak egyértelműen helye van a kezdőben. És akkor ott a feltörekvő Tello, akiből lehet olyan jó játékos mint Neymar, és akkor már spóroltunk...
  • bakkerman
    a szakmai stáb látja,hogy valójában kik azok akik megbízható teljesítményt tudnak nyújtani sorozatosan a középhátvéd poszton,szóval lehet úgy gondolják,hogy hiába ott lehet játszatni Mascheranot vagy Songot,mégis a középhátvéd poszt a fő prioritás a nyári mercaton
  • tobias88
    Amúgy az a gáz, hogy így is van 5 olyan játékos középen (középhátvéd és védekező középpályás, nálunk egyre megy) a csapatban, aki bármilyen másik csapatban biztos kezdő lenne: Puyol, Pique, Mascherano, Busquets, Song

Ha most veszünk még 1et akkor valaki tényleg csak a kispadot fogja látni
  • bakkerman
    nyílván ebből a hármasból egy játékos jönne :D
  • bakkerman
    Tito és Zubi kiszemeltjei a nyárra Hummels,Kompany,David Luiz az nem derült ki,hogy más posztra is lennének-e tervezett igazolásaink
  • tobias88
    Ráadásul a bekerülő festék miatt a lába is nehezebb lesz
  • tobias88
    Amúgy nem azért, de Argentína holnap játszik. Nem hiszem hogy a legjobb ötlet pont most egy tetkó, azért az tud fájni