Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Igen,szerintem vicces,és nem,nem vagyok retardált 😊 Valamelyik nap néztem a facebookot,és a penamadridista egy olyan képet osztott meg,hogy Xavi meg Iniesta tartja Messit,hogy tudjon hugyozni. Nyílván ezzel arra célzott a kedves kitaláló,hogy nélkülük semmi lenne. Ezek csak szurkálódások,ezért nem érdemes leretardáltozni valakit szerintem,kivéve persze ha ezt a Real topikba tettem volna be 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nekem ezzel nincs bajom. Nyilván azt csinálsz amit akarsz. Én csupán a lelki világodra voltam kíváncsi, hogy ez szerinted tényleg vicces e, ezért rakod be, vagy csak simán retardált vagy.

bakkerman
Barca topikba berakhatok ilyen képet,ahogyan Fradi topikba is berakhat egy fradista debrecent szidó malacos képet,vagy nevezheti a videotont fideszotonnak. Igen,ez kb olyan "humor",mint amikor Messit köpködik a magassága miatt,ugyanúgy nem megyek be más topikba rinyálni ezért,ahogy a Realos fórumozó társak se fognak idejönni,mert nem tetszik nekik ez a kép. Más kávéház,ugye érted? 😊

Sejtettem. Ilyen dolgokkal csak 12 éves idióták, meg a szellemi visszamaradottak humorizálnak. Mint ahogy a másik oldalról, Messi magasságával.

bakkerman
utóbbi

Ez szerinted vicces, vagy csak egy korlátolt barom vagy?

bakkerman
Szavazataikkal segítség az idén díjak nélkül maradt Cristianot. Ez az egyetlen esélye,hogy kitörjön,minden segítség jól jön.
1799 KRISZTI

bakkerman
<#wave>

Grove4
Az úgy más... igen egyébként erre az eshetõségre én is gondoltam, hogy ha közel áll a partjelzõ a vonalhoz és a labda nem megy kis teljes terjedelmével, ebben az esetben igazad van.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Jakuza001
Meg szerencse hogy ez nem igy van.
A labdanak el kell hagynia teljes terjedelmevel az alap vagy a part vonalat. Ha ugy pattan vissza a partjelzorol, hogy ez nem tortenik meg, akkor mivel a jatekvezetok es a partjelzok a palya tartozekainak tekintendok, a szabalyok szerint folytatodnia kell a jateknak. Tehat akar golt is rughatnak a visszapattano labdaval.

Az is marad örökre 😊

cesc fábregas

bakkerman
*Pep Team

bakkerman
"A gránátvörös-kékek ugyanis már 168 szerzett gólnál járnak ebben a naptári évben – amelybõl Messi ugye 88 találattal vette ki a részét –, és ez csak kettõvel kevesebb, mint a 2011-ben elért 170 gól, amely rekord a klubnál. A Barcának még két meccse van hátra (az Atlético és a Valladolid ellen), így jó esélye van a csúcs megdöntésére."

Furcsa,hogy Tito döntheti meg Pep rekordját,pedig ez még mindig a "Pet Team". Persze ez semmit nem von le Tito eddigi teljesítményébõl,nagyon jól állunk,de helyén kell kezelnie még neki ezeket a dolgokat 😊 Ha tavasszal bajnokok leszünk,akkor emelem kalapom Tito elõtt természetesen!! Csak ugye a GRANDE az még mindig Pep

tobias88
pálya tartozéka, ha róla pattan vissza és nem volt kint a labda mert esetleg beljebb állt mint a szokásos, akkor megy a játék tovább
Sippie
Eléggé úgy nézett ki hogy róla pattant vissza, és nem fújták le hogy kint volt a labda.
Grove4
A partjelzõ alapból a vonalon túl (ergo kint) áll, tehát ha hozzáér a labda, akkor kint van.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

😊 lehetséges

Visca El Barça!

megint 2 messi gól 😊

Visca El Barça!

tobias88
Villa szerintem be van rúgva...
Sippie
88 😄 húú a kis náci 😄
amúgy ez hogy van, ha a partjelzõrõl visszapattan a labda akkor nincs kint, mint a leszászlónál? 😄
tobias88
ha megsérül egyszer kiesünk a bajnokságból <#idiota>
Sippie
Messit is megfertõzte 😄 Mit hagyott ki, ejjj
tobias88

mostmeg...
Sippie
Pedro úgy néz ki tényleg csak a válogatottban hordja a góllövõ cipõjét
tobias88
Amúgy miért játszik a komplett csapat, ezt nem tudom megérteni. Hétvégén Atma, a Cordoba ellen meg max ha kikapna a csikó csapat, akkor se kapna ki max 1el.
Sippie
majd félidõben megkapja a dorgálást 😄
tobias88
Amúgy a Viva Espana a Barcának szól?! Mert eddig mérkõzéseken nem hallottam, de mostanság mindig megy <#whatever>
tobias88
Alves passzolhatott volna Messinek. Tudom hogy 1 az 1ben vihette a kapusra de akkoris <#zavart1>
Sippie
aszittem 1-1... 😄 jól játszik ez a Cordoba, legalábbis focihoz lényegesen több közük van mint a cselzinek volt tavaly pl. Letámadnak nem szaroznak, meg is zavarják a védelmet.
bakkerman
a kicsi megint nem szarral gurigázik 😄DD Gerard Deulofeu miért nem játszik?? Mikor,ha nem egy kupameccsen kéne kezdõnek lennie alacsonyabb osztályú csapat ellen?? Nem kéne eltékozolni a srácot mert penge lesz

Sippie
87 😄
tobias88
ez így igaz, csak ne a rekord érdekében, hanem azért mert szeret játszani <#vigyor2>
Sippie
Messi kezd a kupameccsen, úgy néz ki akar még pár gólt vágni 😄
tobias88
nincs is rajta mind a 86 gól, szóval ezek a távoliak
bakkerman
bár ez így hülyeségnek tûnik,mert lõtt gólt azért bõven a 16-oson belülrõl is,szóval nem tudom hovarakni ezt a képecskét,na mind1 😄

bakkerman
elvileg ez a kép azt mutatja,hogy Messi az idén lõtt góljainál honnan indult meg a pályán egyedül a labdával,vagy honnan kapta a passzt. Középpályát nézzétek,bitang komoly.

bakkerman
uristen ez a cikk...

tobias88
lehet csak 86 (vagy mennyi gólt szerzett eddig) másodperces Messi-zés lesz
nyertünk és ez a lényeg 😊

Visca El Barça!

bakkerman
kiváncsi vagyok milyen élõképpel fogják fogadni Leot a szurkolók az Atletico ellen,cirka 90ezer fogja a nevét skandálni,libabõr lesz még tévé elõtt ülve is

bakkerman
meleg volt a pite basszameg,de ez a kiszenvedett 3 pont a késõbbiekben még nagyon nagyon sokat fog érni. Fogunk még mi is döntetlenezni,sõt kikapni is,amikor beindul a tavaszi nagy hajtás(BL,kupa,bajnokság),és akkor sokat fog érni ez a tegnapi gyõzelem! Szerdán Cordoba ellen kupameccs,ott lehet pihentetni,rotálni,hétvégén pedig fogadjuk az Atleticot,Falcao formáját nézve abszolút 3 esélyes lesz az a meccs. Alexis miatt pedig aggódok egy cseppet,hetek óta totál formán kívül van,néhány elfutáson kívül abszolút nem tesz hozzá semmit a játékhoz,Cordoba ellen õt beraknám a kezdõbe,hátha egy kiscsapat ellen magára talál. Vamos!

Real Betis – FC Barcelona: 1-2 (1-2)
Sevilla, Benito Villamarín
55.000 nézõ
Vezette: Velasco Carballo

Betis: Adrián; Chica, Amaya, Dorado, Nacho, Cañas, Beñat, Salva (Pozuelo, 74’😉, Juan Carlos (Vadillo, 29’😉, Campbell (Jorge Molina, 46’😉 és Rubén Castro.

Barcelona: Valdés; Adriano, Piqué, Puyol (Mascherano, 46’😉, Alba; Sergio, Xavi, Iniesta, Cesc (Alexis, 10’😉, Pedro (Thiago, 82’😉 és Messi.

Gólok: 0-1, 15’, Messi. 0-2, 25’, Messi. 1-2, 39’, Rubén Castro.

[HUN]FaTaL
Ekkora mázlink rég volt.

http://goo.gl/gd6Zi5

tobias88
szerintem a Betis stadionjában indokolatlanul nagyok a kapufa méretek
Sippie
ezmialóf... volt bammeg... kapufák meccse a mai 😄
tobias88
ott vagyok a <#idiota>
tobias88
vagy Pedro helyére de ez így nem mehet tovább
tobias88
na jó, jöhetne 1-2 csere, pl Sanchez helyére Thiago na meg Alba helyére Alves
Sippie
nem is rossz ötlet...
tobias88
Pedro-nak fel kéne vennie egy spanyol mezt a Barca mez alá, mert ott az utóbbi 5 ilyen helyzetét mind belõtte. Rég volt ilyen meccs ahol izgulni kellett.
Sippie
Hát ez a Pedro... nem egy Messi 😄