33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
IXEMGabeo #26115 (y)
Ja kellemes Nyuszit mindenkinek!:)
Nagyon jó mezek sál is fasza, viszont ugyanolyan tapadó cuccom van nekem is :D -
#26114 Kellemes Husvéti ünnepeket kívánok a kedves Barca fanoknak,és természetesen az ide betévedőknek is!
A jobboldali gyöngyszemet egyik rokonomnak köszönhetem,ma adta át amolyan husvéti gesztusként :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#26113 Busquets ebből él meg, de csak akkor játszik világklasszis szinten ha oda is koncentrál teljesen a meccsre különben könnyelműsködik -
bodajoci #26112 vicc volt ez a meccs, de mit is vártunk... a real is detto -
#26111 Szerintem meg nem. Mar megint ket szerencsetlenkedes utan kapunk ket golt.
Amugy meg helyzete sincs az ellenfelnek.
Na de hogy minek kellett behozni Busquetset nem ertem, kaptunk is a hibajabol egy golt, mert huzogatnia kell allandoan es nem lehet kirugni a szaros labdat az oldalvonalon, hanem le kell paszolni elore az ellenfelnek, aki igy visszatudja ivelni a labdat a vedovonal moge.
Gyonyoru csere volt!!! Akkor inkabb hozta volna be Abidalt. -
#26110 a péesgét meg kell baszni ennyi a lényeg -
ToM1113 #26109 Teljesen igazságos végeredmény.
Ma nem akartunk játszani, nem is érdemeltünk többet. Érzésem szerint ez már a Bl meccs miatt volt.
Ezt a Tellot játszatni kéne többet.
PSG ellen jó lenne egy Villa, Messi, Tello kezdő 3-as.
Amit viszont meccsről meccsre egyre inkább alá támasztanak az az hogy középhátvéd kell! Ez a Pique egy vicc, pedig nem tudom mi van vele, régebben hihetetlen stabil volt. -
#26108 benne volt, nagyon nem számít, a lényeg hogy a legtöbb játékos pihent -
IXEMGabeo #26107 nem hiszem el...pont akkor fogadok a Barcára amikor kiegyenlítenek ellenük a végén... -
#26106 várható volt... ezért is szeretem amikor az egy gólos előnyre rácsücsülünk, mer az olyan biztonságos :D -
#26105 Annyira tudtam. Csak a szokásos. -
#26104 Messi - Tello, Tello - Messi... szép :D -
IXEMGabeo #26103 Megvan Messi gólrekordja:) Minden spanyol csapatnak betalált idén -
IXEMGabeo #26102 Vezet a BARCA!!!!! -
#26101 Lusta voltam ékezetet írni. :) -
#26100 válogatott meccsek után a barcára fogadni, amikor kb az egész kezdő 11 válogatott... hát necces :D -
IXEMGabeo #26099 jó lenne, ha a csapat behúzná ugyanis 25 ezer Ft-ot hozhatnának nekem a számlára:D hülyét kapok... -
#26098 Piqué, nem Pique
:P -
#26097 Pique, nem Piquet.
Olyan az egész amúgy, mintha valami edzőmeccs lenne. -
#26096 yovanna, csak angol facebook hírt néztem :P
Song ma gyenguska, meg azért elég tartalékos a csapat. Piquet meg nem tudja melyik kapura játszik? -
#26095 Duplanulla, amit csinálunk, meg is érdemli a vigo, hogy vezet.
#26094: Szabadrúgást reklamált, de attól még röhejes. -
#26094 Agyilag valami nagyon nincs rendben Fabregassal. 0-0nál egy bedobásért sárga lapot reklamál ki? -
#26093 na ezt lementettem :DDDDD jót derültem :DD -
#26092 Nagyon nagyon pihenős a csapat, 3 kezdőjátékos van csak a csapatban. -
#26091 Ja hogy Pinto azért tér vissza celtába, mert ellenük játszunk... benéztem :D -
#26090 Adriano remélem szerdára meggyógyul és a lába is úgy gondolja hogy képes lesz végig játszani a meccset és nem lesz izomprobléma megint mert akkor tényleg bajban lehetünk 3 játékra képes védővel. (Montoya még nem az a szint) -
#26089 Pinto megy vissza a Celta Vigoba -
#26088 Courtois perszee !Lehetetlen küldetés az nektek... -
#26087 A nevek egyeznek szóval nekem mind1. És ezzel lenne egy olyan fiatal csapatunk hogy az megint elképesztően sok szemet sértene és lenne megint igazi gyűlölettáborunk -
#26086 Courtois,Hummels be,Valdes Alexis ki,Deulofeu fel,Neymar pedig 2014 nyarán be...nekem ez így tökéletes lenne -
#26085 Szép hogy még így még a szezon végén pályára tud lépni de számomra egyértelmű, hogy nyáron távozik.
Valdes is meglehet hogy távozhat, akkor kell venni egy kapust név szerint Courtois-t.
Sanchez is szerintem menni fog, Villa marad. Azt mondjuk nem tudom hogy Krkic visszatér e de ha igen, akkor sem sokáig. Neymar jó lenne baloldalra én nagyon örülnék neki.
Ha Hummels is jönne az meg a mese lenne habbal.
Ez így kimeneti oldalon olyan 25+40+25, bemenetin olyan 30+Krkic. Ez így olyan 50 millió ami még nem annyi hogy túllépjük a fair play szabályt és ezekkel az igazolásokkal kb vagy 4-5 évig nem kellene senkit igazolni. -
#26084 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ez a kép...nincsenek szavak Abi-ra,egy igazi küzdő,harcos,nem csak a pályán,azon kívül is. -
#26082 Abidal a Vigoba utazo keretben. -
#26081 Háát remélem is hogy most már igy fogunk játszani ahogy a Milán ellen mert akkor tényleg biztos a Bl-győzelem is:):) -
#26080 így van,ha közel 100%-on,vagy úgy pörgünk mint a Milan ellen hazai pályán,akkor bárkit megtudunk verni,csinálhat bármit Mourinho a PSG-nél,Leo-Iniesta jó napot fog ki,akkor már megvan a meccs... -
ToM1113 #26079 Ha képesek vagyunk játszani a játékunkat, és a legjobb formánkat hozzuk akkor nem hogy egy PSG, de a világ egyetlen csapata sem képes megfogni ezt a Barcelonát Mourinho ide vagy oda. Az más kérdés hogy az utóbbi klasszikusokon közünk nem volt a tiki-takához, nem csoda hogy ilyen eredménytelen széria alakult ki. -
#26078 nem érdekel engem Mourinho,meg a trükkjei,felőlem azt csinál amit akar,meg segíthet a PSG-nek,ha a pályán mi tudásunk legjavát hozzuk,akkor továbbjutunk. -
#26077 Siasztok,Most olvastam nemzetin számomra elég felháborító cikket,Nem tudom nektek erről mi a véleményetek?
BL: Mourinho videoelemzéssel segíti a PSG-t a Barca ellen
A francia L’Équipe információi szerint José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője egy videoelemzéssel lepte meg a Paris Saint-Germain vezetőit. A portugál szakember a Real Barcelona elleni legutóbbi két győzelmét és a katalán csapat gyengéit elemzi, így próbál segíteni Carlo Ancelottinak, a PSG vezetőedzőjének a Bajnokok Ligája-negyeddöntőre való felkészülésben.
Mourinho a L’Équipe szerint jó barátja Ancelottinak, Leonardo sportigazgatónak és Naszer al-Helafi tulajdonosnak, ráadásul a Real Madrid edzőjeként sikerült megfejtenie a Barca gyengéit, hiszen a legutóbbi nyolc el Clásicóból csupán egyet nyertek meg a gránátvörös-kékek, négyszer – köztük a legutóbbi két alkalommal – a madridiak diadalmaskodtak, és három döntetlen született. -
#26076 "Valdés már korábban kijelentette, hogy nem hosszabbítja meg 2014 nyarán lejáró szerződését a katalán klubbal, így a Barcelonának még az idén nyáron el kell engednie spanyol válogatott kapusát, ha pénzt szeretne kapni érte. Sőt, olyan hírek is napvilágot láttak, hogy a szerződését sem tölti ki. Az idő előtti távozás a kapusnak is megfelelne, és a klubvezetők – élükön Andoni Zubizarreta sportigazgatóval, a klub korábbi legendás kapusával – sem ragaszkodnak hozzá.
A nagy terveket szövögető, bajnoki címről és Bajnokok Ligája-indulásról álmodozó Anzsi Mahacskala pedig lecsapna az új impulzusokra vágyó 31 esztendős játékosra. Az oroszok szándékáról mindent elmond, hogy a hírek szerint évente tízmillió eurót garantáló szerződést kínálnának Valdésnek, aki további kétmillióval gazdagodna, ha a dagesztáni együttes a klubvezetők várakozásainak megfelelően szerepel. A spanyol lap arról nem tesz említést, hogy az Anzsi mennyit fizetne a Barcelonának Valdésért, továbbá az esetleges szerződés időtartamáról sem esik szó.
Ha a pletykák igaznak bizonyulnak, akkor a világ-, és Európa-bajnok futballista a legjobban fizetett kapus lenne a világon."
ennyit mi biztos nem adunk neki szóval mehet ha akar