33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• IXEMGabeo
    ez hatalmas volt amikor megtapsolták a Real drukkerek sniff Ő volt Mr. Futball nem Maradona:D
  • kaposi1
    Úgy van.
  • bakkerman
    szebb lett volna ha csak az alkarjára felírat egy Thiago feliratot ugyanezzel a betütípussal...
  • kaposi1
    Láttam már profid munkát is ennél.
  • tobias88
    Nem sok gólt könnyeztem meg, de ez köztük volt(talán Ini vs Chelsea a másik):

• bakkerman
    ma 33 éves Ronaldinho,gondoltam megemlítem,mégiscsak az egyik volt ikonunk :)

ezt a gólját pedig sose fogom elfelejteni,na meg úgy összességében azt a meccset,lefociztuk az akkoriban csak "Galaktikusok"-nak becézett Real-t,gyönyörű játékkal!
  • bakkerman
    Celta Vigo ellen már TITO fog a padon ülni!!!
  • bakkerman
    igen igen,nekem van egy jó barátom,19 évesen mindkét karja meg háta szétvan varrva...mindig mondom neki,hogy ne csináltasson többet de hiába...
  • IXEMGabeo
    sajnos divathullám lett a sportolók körében is. Üzenet kiterjesztése a céljuk...Én baromságnak tartom és fájdalmasnak is főleg a leszedése, ha megunod...
  • [HUN]FaTaL
    Majd 70 évesen lógó, ráncos bőrrel rájönnek, hogy mekkora faszság is volt.

De, amit Messi csinál az még sztem belefér, ő tudja.
  • kaposi1
    Nagyon nem illik hozzá semmilyen tetkó, szerintem.
  • bakkerman
    Lionel Messi nem tölti tétlenül a vb-selejtezők előtti napokat: magárra varratja fia nevét és két kis kezének a képét.

Az argentin válogatott előbb Venezuelát fogadja, Bolíviába utazik azzal a nem titkolt szándékkal, hogy megszilárdítsa vezető pozícióját a dél-amerikai selejtezőcsoport élén. A légiósok is megérkzetek, és a fiúk Alejandro Sabella szövetségi kapitány vezetésével már bevonultak az edzőtáborba, és biztosan kemény tréningekkel készülnek a két találkozóra.
    Hirdetés

A pihenőidőben – még szerencse – azonban lehet vendégeket fogadni, és ezt kihasználva Messi egy tetoválóművész ismerősét hívta meg. Aki a Leo és párja, Antonella Roccuzzo első gyermekének, Thiagónak a nevét írja majd föl a papa bal vádlijára, a gyermek két kis praclijának rajzával keretezve. Szóval, Messi bal lába most már a fia kezeiben van.

Ez lesz Messi második tetkója: a bal vállán már ott díszeleg az édesanyja portréja.

én abszolút ellene vagyok a tetoválásoknak,főleg hogy minden második focista szét van már varrva,szerintem totál felesleges dolog,de ez még talán elfogadható amit Leo csináltat.
  • ToM1113
    Ez a Neymar dolog valóban elég nagy dilemma. Jó persze elbohóckodik a Santosban, meg lövöldözi a szebbnél szebb gólokat, meg mindenkit hülyére vesz a cseleivel, de én még nem láttam hogy igazán nagy csapatok ellen nyújtott volna valami fergetegeset. Anno volt a Barca ellen meccse, levették a pályáról 2 értelmes megmozdulása nem volt. Az Angolok ellen a válogatottban szintén sehol sem volt.

Aztán kitudja, lehet hogy tényleg beválna.
    De én inkább elhoznám a Cityből Agüero-t, sokkal kiforrottabb és sztem bele is illene a játékba.
  • Sippie
    "Leo eltudná-e fogadni"

• bakkerman
    én úgy közelíteném meg a dolgot,hogy mivan ha megérkezik ez a pimasz,vagány gyerek,és elkezdi lőni a gólokat Leo eltudná-e fogadni azt,hogy nem róla szól minden,és úgymond "meg kell osztoznia" a góllövésen :) az lenne csak igazán a kellemes dilemma Ininek,hogy kinek dobja a lasztit a két zseni közül...:)
  • Sippie
    Én kicsit szkeptikus vagyok azért ezzel kapcsolatban. Nem biztos hogy jól sülne el, csak ha el tudja fogadni hogy Leo a number1 :P

Más: Abidal már meccselt

• bakkerman
  • bodajoci
    Basszus első gólt még láttam, aztán egy órás áramszünet volt nálunk...a meccs végét megint láttam, mondom oké, majd az összefoglaló, nézem is, aztán az első gól után megint áramszünet :/ nem voltam ideges...
  • bakkerman
    Villa gól,2 gólpassz Leo 2 gól 1 gólpassz :) Jó lesz ez,még Pedronak kéne magára találnia,és összeállna a félelmetes MVP ismét,deszép is lenne
  • pett3rson
    Nálam úgy van ;) najó, ez csak a FIFA13 :)
  • tobias88
    Puyol és Adriano a PSG ellen nem fog játszani már, az biztos. Remélem több sérült nem lesz, kopp kopp
  • tobias88
    Ez a meccs simán lehetett volna 8-1 de nem akartak már futni a srácok
  • Sippie
    Megint túlbonyolítjuk a dolgokat...
  • [HUN]FaTaL
    Alexis Sanchez is back
  • Sippie
    Na Sanchez yovan :D
  • Sippie
    ja énse értem :D
    Amúgy jó az összhang Villa meg Messi között
  • tobias88
    mondjuk most sikerült elszerencsétlenkednie villának
  • tobias88
    Messi inkább neki adta mint Sancheznek, vajon miért?
  • [HUN]FaTaL
    Villa
  • tobias88
    ezt honnan tudod? még él a szavazás és a Bayern meccs vezet
  • [HUN]FaTaL
    Messi, ez vajon mi volt :D Na ezért minimum hármat kell ma rúgnia :D
  • uhnet
    meeegvan győzelem szépvolt mindenki aki szavazott mi meccsünk lesz kedden
  • uhnet
    jaja, kérlek szólj és hirdesd te is mindenhol ahol tudod, meglehet még éjfélig
  • bakkerman
    énis kiakartam rakni egyébként...:D de tényleg jó lenne ha a mi meccsünket adnák,csak jobb mint streammel baszakodni!
  • uhnet
    FONTOS!! AKTIVIZÁLJATOK MINDEN BARCA ISMERŐST SZAVAZNI!

http://www.facebook.com/questions/10151497733992351/

MI meccsünk kell hogy legyen TV-ben
  • Sippie
    respect
    igazából Casillast szívesen láttam volna inkább barca mezben :P de szerintem ezzel sokan így vannak :D
  • bakkerman
    Civil életben pedig egymás legjobb barátai, NAPI szinten beszélnek egymással. És ezt JM se tudta elszakítani ezt a köteléket ami már 17 éves koruk óta összeköti őket :)
  • bakkerman
    egyik kedvenc képem. Az ős madrileno Iker spanyol zászlóval a derekán, mellette a már most katalán legendának számító Xavival akin a senyera van. Gyönyörű kép.

• bakkerman
    FC Barcelona – Rayo Vallecano
    Barcelona, Camp Nou
    21:00
    Vezeti: González González
    TV: Sport1 21:00

Barcelona: Pinto – Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba – Busquets, Fábregas, Iniesta – Pedro, Messi, Villa

Rayo: Rubén – Tito, Gálvez, J. Amat, Nacho – Trashorras, Figueras – Lass, Domínguez, Piti - Delibasics

Vamos!
  • IXEMGabeo
    itt már nem is Mou volt a Chelsea edzője...Ez 1 eset, de korábban Terry nem volt ennyire agresszív...