33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bakkerman
    Ter Stegen se lesz rossz fogás,bár én is nagyon örülnék/örültem volna Courtois-nak
  • tobias88
    Valószínű Ter Stegen Spanyolországba igazol mert 3-4 hónapja spanyolul tanul, majdnem azóta, mióta Valdes bejelentette távozási szándékát szóval szinte biztos Ter Stegen. Nem Courtios aki a világ legjobb kapusa is lehet majd egyszer, de azért hálaég nem egy Reina...
  • Sippie
    várható volt, ha nem akarna távozni is elküldeném, mert még most kaphatunk érte pénzt utoljára (esetleg télen).
  • bakkerman
    egy pár kép :)

catalunya per sempre
  • bakkerman
    na Valdes
  • bakkerman
    Deulofeu 2017-ig a miénk biztosan,35 milliós kivásárlási árral. Nyáron ő tuti jön fel,és nagy kérdés a Tello-Cuenca kettősből így ki marad a klubnál. Neymar érkezésével valamelyikük megy,nem hiszem hogy kifogja pakolni Alexist a szakmai stáb,pedig én őt nem szeretném jövőre a csapatban látni. Valdes körüli huzavona is lezárulhatna végre,ha menni akar,akkor menjen,köszönünk mindent neki,továbbra sincs vele semmi bajom,de mindenáron nem tartanám meg,jöhet egy igazi fiatal klasszis hálóőr a helyére. Na meg Hummels,de ő nálam alap hogy jönnie kell,remélem Roselléknél is.
  • tobias88
    Jah, és távozna Villa, Sanchez, Song, Valdes kb 60 misiért.

Song felesleges lenne hiszen Mascherano tud védekező középpályást játszani.
    Hummels kell mert Puyol ebben az idényben is csak 13 bajnokin szerepelt, nagyon nagyon kevés.
    Valdes menni akar, menjen, azért kell egy fiatal és jó kapus.
    Villa-t ki akarja tenni a klub, sajnos ez a helyzet de Tello bőven jobb balszélsőnek mint ő és hatalmasat tud még fejlődni. Neymar érkezésével "csoda" Sanchez maradása számomra teljesen lehetetlennek tűnik főleg, hogy Iniesta is tud balszélsőt játszani.
  • tobias88
    Nem, de hozzájárul ő is ahhoz, hogy a következő játékos kvalitás csoportból (értsd Messi - Ronaldo - Iniesta - Falcao és még talán Rooney az első 5, és az utánuk következő 40-50 játékosra gondolok) borzasztóan sok játszik Münchenben, majdnem egy teljes csapat. Sajnos tőlünk elöl sem Villa, sem Sanchez, sem Pedro nem tartozik ide.

Ezért kell kapus posztra Courtois (vagy ter Stegen), a védelembe Hummels és előre meg Neymar (Ez így 100 misi)
  • [HUN]FaTaL
    Én sem értem miért kéne Fabregast eladni. És, ha egy támadót veszünk én nem Sanchezt adnám el, hanem Pedrot. Vagy pedig Pedroból nyugodtan csinálhatnánk szélsőhátvédet .D Védekezni jól tud, de a góllövés az nem nagyon ment neki az elmúlt két szezonban.
  • Nyiri
    Miért kéne eladni? Őszi szezonja kurva jó volt. Nem kell mindenki elzavarni
  • Effe88
    benne van ez is, amúgy:D
  • Sippie
    Úgyis Messi kapja, decemberig meglövi a 90 gólját megint, és nem lesz kérdéses
  • Effe88
    hát ha te mondod:)
  • Coco
    Persze Robben csak ezért nem kapja meg. Nyílván.
  • DasIsFuck
    de az eggyik leghasznosabb tagja.
    ezen felül jó munka bírású,védekezni is támadóhoz mérten jól tud és szokott is ha kell.
    rengeteg fontos passza van...
  • tobias88
    Nah, ezt nem is tudtam. Neymar apja nyilatkozta hogy a Barcában akar Neymar játszani. Ez azért fontos, mert Neymar játékjoga kicsit kacifántos, a fele az apja tulajdonában van és csak 10% van a Santosnál.
  • tobias88
    Fabregas-t nem fogjuk eladni, az szent. Van egy 50%os záradék továbbadás esetén, azaz az Arsenal megkapja az átigazolás árának felét.
  • ToM1113
    jelenleg egy aranylabda annyit érne egy Barcelona játékosnak mint halottnak a csók.

Inkább picsán kéne rúgni őket és elbeszélgetni a fejükkel, hogy okézsoké eddig mindent megnyertetek csakhogy mostanság nem igen mutattok semmit.
    Érthetőbben: Ha Messi megint aranylabdát kapna az tovább mélyítené a "minden rendben a csapat körül, flegmuljunk tovább a többiekkel együtt, ja meg alibizzünk ne focizzunk" kórt. (Szerintem.)

Mindemellett továbbra is tartom hogy Messi a világ egyik, hangsúlyozom egyik legjobbja.
  • [HUN]FaTaL
    Nyílván viccnek szántam, de szerintem messze nem Müller a legjobbja ennek a Bayernnek.
  • Effe88
    de amúgy lehet kár a gőzért
    lehet itt triplázni meg vb-t nyerni stb..
    messi már megint 46 gólnál jár a la ligában
    szóval úgy is ő kapja
    na bocs az offért:)
  • Effe88
    nézz utána müllernek egy kicsit mielőtt legomezeled:)
    nem fogja a bvb megnyerni, de tedd ár a vagyonodatXD
    0-7
  • [HUN]FaTaL
    Jóhogynem már Gomezt írod :D

Ha nem nyeritek meg a BL-t, akkor úgyis valamelyik dortmundi kapja :D
  • Effe88
    robbent nem valószínű, sokat volt sérült nem játszott sok meccsen
    viszont még müller is ott lehet svejniék mellett:)
  • [HUN]FaTaL
    Idén szerintem ne is kapja ő.
  • IXEMGabeo
    Robben is megkaphatná felőlem, de Schweini, Lahm párosnak régóta kijárna
  • Effe88
    hát beszarok ha megint ő kapja majdXD
    bár 2010-ben is inkább neki adták
    pedig akkor ott volt egy iniesta,xavi esetleg sneider

idén schweinsteiger,lahm,ribery közül kéne kikerülni a győztesnek:)
    persze csak ha tripláz a Bayern
  • IXEMGabeo
    HItzfeld szerint Messi idén nem lesz aranylabdás

nem is kaphatja mindig ő:) Idén németé lesz
  • SLICK
    a 12-es mezszám nem úgy volt, hogy a közönségé?

Amúgy gratulálok a bajnoksághoz!
  • Nyiri
    Nagyon remélem
  • [HUN]FaTaL
    Helyes, menjen nyaralni aztán jövőre rúgjon 200 gólt :)
  • bakkerman
    Messi a szezonban már nem lép pályára
  • bodajoci
    Ez megint milyen egy meccs volt... nyertek legalább
  • bakkerman
    gyenge meccs volt,de mindenképpen pozitívum hogy 10 emberrel tudtunk fordítani Leo nélkül. Sajnos a védelmünk már-már megszokott módon nagyon ingatag volt,elől meg Adriano,Messi,Tello jól mozogtak,de amúgy nem sok minden volt...de a lényeg:
    MEGVAN A 22. !!!!!

• IXEMGabeo
    Na a bajnokság megvan azért szép volt Barca:))
  • ToM1113
    már lassan feleslegesnek érzem leírni hogy ismét nulla az egész csapat.
    Messin látom hogy akar és Tellon, Alexis halvány, Iniesta se olyan mint amikor formában van. Fabregas vicc. Ennyi pénz kiadni érte... aztán nem csinál semmit.
    most kivételesen nem is a védelemmel van a nagy baj... hanem hogy 3 csatáros rendszerben a 45. percben van az első félidő első és utolsó katalán helyzete.
  • bakkerman
    sport1 19:00
  • Nyiri
    Hol adják majd a meccset?
  • tobias88
    A felszabadult mondjuk 5-0 lenne...

• bakkerman
    a skacok bevették Madrid egyik elit negyedét még a meccs előtt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

:ASDASSDG:ASSDGDFHDHF:DSAFHDDFHD:SDGFHDJSDJ
  • bakkerman
    az Atletico készülni fog már a kupadöntőre,mi pedig felszabadultan játszhatunk,szerintem győzünk 2-1-re :)