Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Egyértelmû hogy ott akarják õk is hiszen több a jegybevétel. Az tökmind1 szerintem hogy a Bernabeu a Madrid stadionja, ettõl függetlenük a közönség fele fele lesz.
REALista
Az Atlético is a Bernabeuban akarja játszani a döntõt úgyhogy nem tudom mirõl beszélsz.😊

A BL-hez meg annyit hogy ti otthon fogadjátok a Milánt úgyhogy nem kell utaznotok.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sippie
Nevetséges. És akkor ne is beszéljünk arról hogy melyik stadionban lesz a kupadöntõ... ugyebár... valamit nagyon akarnak velük nyeretni idén 😛 PlatiniFC, BwinFC, stb 😛
tobias88
Amúgy mellesleg az Olasz szövetség pénteken játszatta a Milan-t. Ennyit a Spanyol szövetség rugalmasságáról amúgy. Madrid Barcát engedték délután lejátszani míg nekünk este 8kor kell <#vigyor2>
tobias88
A jegyár Barcelónába annyira nem drága, oda vissza megvan 20ezerbõl a Repjegy ára 1 embernek. Azt meg simán meg lehet játszani hogy szombat reggel repülsz és elmész este a meccsre majd bulizni. Vasárnap alszol a parton, siófokon is úgy szokás, majd fürdõzgetsz egy kicsit és jössz haza <#whatever>
hát igen...

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
én már jó 2 éve tervezem hogy kimennék Barcelonaba gyönyörû környék 30 kilóméteres körzetben tele látványosságokkal,meg ugye stadionbejárás,3-4 éjszakával egy kis hotelben/szállodában,de drága mulatság bizony,ha meg az ember egy meccsre is kiakarna jutni,az úgy már nagyon borsos

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Én meg egyszer szivesen elmennék egy hazai meccsre, óriási lehet a hangulat.. 😄
Dehát ez se mostanában lesz, ha lesz is. Elég drága a dolog ahogy néztem.

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
azért szokott õ igencsak ordibálni a pályán amikor mutatják közelrõl,csak azt már nem,hogy épp kinek...😄D azért belehallgatnék meccs közben egy-két párbeszédébe,valakihez mindig van egy-két szava az öregnek 😄

tobias88
Mindenki kedvence Puyol észre se veszi hogy Messi mit csinál, annyira koncetrál mindig, max ha a padon van <#vigyor2>
bakkerman
énis ezt mondogatom mindenkinek,faternak,Barcas haveroknak,és nekik is ez a véleményük,hogy oké a 4 aranylabda,meg hogy szórja a gólokat,de ha a játéka gyenge,és nem fut,nem védekezik,és legfõképpen nem KÜZD,akkor igenis le kell rakni õt a kispadra! Mert nem hiszem,hogy a Kapitánynak,Carlesnek az tetszik,hogy Leo sétálgat a pályán mint egy primadonna,õ meg 34 éves létére széthajtja magát hátul,és minden egyes labdáért megharcol! Õ odaállhatna a Mester elé,hogy neki vannak észrevételei,és lehet jót tenne Messi hozzáállásának egy meccs a kispadon...persze innen könnyû okosnak lenni

épp ez a baj.
Hiába Messi... Mourinho Casillast is lemerte tenni a padra nem egyszer, volt h ki is kaptak (talán emiatt).
Egyetlen játékosnak sem lehetne nagyobb "hatalma" mint az edzõnek.
Ennyi erõvel Messi is össze rakhatná a kezdõt.
Nem támadni akarom, de õ se szent és sérthetetlen, ha nincs formában és nem is küzd akkor pad. Egy kisebb csapat ellen mindenképp, talán a Milan ellen valóban be kéne tenni. De ez ne azért történjen, mert jaj ha nem tesszük be mit mondanak majd.

Egyébként ha végre kijövünk ebbõl a hullámvölgybõl akkor sztem guritunk egy sima 3-4 gólt a Milannak hazai pályán.

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
igen,pont ezért lehetne kiküldeni ezt a kezdõt ami te felvázoltál,de nálunk Montoya-Bartra maximum egy kupameccsen kezdene egyszerre

tobias88
Milan ellen szerintem feltüzeli magát. Azt meg hogy a Milan ellen nem játszatja talán Guardiola teheti meg a közvéleménnyel és a vezetõséggel szemben, de Villanova sem, nem hogy Roura <#whatever>

Persze a kezdõt Tito állítja össze, de akkor is...
Én kezdetném Messit, aztán ha látom rajta hogy végigsétálja a meccset, nem küzd, nem akar, eladja a labdákat, flegmázik, akkor a Milan ellen bizony Tello kezdene helyette.

Mert Messi tud játszani ha akar, ezt már régóta bizonyítja.

PS3 Slim 250 PC

tobias88
11 ponttal megyünk az Atletico elõtt...
bakkerman
ilyen kezdõt max a kupában láthatnánk egy logrones ellen

tobias88
Pinto, Montoya, Bartra, Mascherano, Adriano – Song, Thiago, Fábregas – Tello, Alexis, Villa

Én így kezdetném õket...
bakkerman
de legalább Villa ott van <#eljen><#eljen>

bakkerman
egy ilyen totál mindegy bajnokin se lehet berakni Tellot,vagy esetleg Deulofeu-t legalább a padra...

tobias88
Ha ez igaz lenne, örülnék:
FCB: Pinto, Montoya, Piqué, Mascherano, Adriano – Song, Thiago, Fábregas – Alexis, Villa és Messi.

Viszont én Messit is a cserepadra tenném, vagy lehoznám az elsõ félidõ után...
bakkerman
<#eljen><#eljen><#worship>

A Jövõ heti Milan meccsre visszatérve. Szerintem ha az elsõ félidõben sikerül gólt szereznünk, és nem kapunk gólt, akkor benne van még a továbbjutás. Persze ehhez sokkal több kell mint amit idén eddig nyújt a csapat. De melyik klub lenne képes erre ha nem a Barcelona?
Ha gólt kapunk is van még remény... mert azért valljuk be ha jó formában van ez a csapat akkor 4 gólt tud rúgni egy ilyen Milannak, mert azért nem egy Madridról vagy UTD rõl van szó...

Persze látva az utóbbi hetek játékát... De esély az mindig van.

PS3 Slim 250 PC

valaki pc-n fifa 13 eredetibe?

PS3 Slim 250 PC

Sippie
Próbáltam kicsit szarkasztikus lenni, mindig azt nyilatkozza hogy a teste csak akkor érzi jól magát ha mindig játszhat... most egy hétig nem játszott, lehet hogy rosszul van 😄

Amúgy egy vak kissrác látogatott el az edzésre
Érdemes megnézni a videót is, aranyos... ha valami hát ez igazán felnyithatná a szemüket, hogy mennyire jó életük van, és nem ártana kiérdemelni mondjuk egy kis focizással a BL-ben 😛
tobias88
ennél jobban szerintem nem tud mint amennyire most van
Sippie
Hmm, a hét közepén nem volt meccsünk, azaz nem játszott Messi. Vajon formán kívülre került? 😄
bakkerman
Messi is lenyilatkozta a sablon dumákat,hogy tudják a problémákat,megvan a megoldás,jönni fog a játék,2 gólt lõni bármikor tud a csapat ésatöbbi ésatöbbi...minnél több ilyen nyilatkozatott olvasok annál jobban az az érzésem,hogy az elsõ 10 percben beszopunk egy gólt kontrából,és abszolút vége a dalnak...Depor ellen nagyon kiváncsi leszek,gondolom kb 50%-on fogunk pörögni,de ha tõlük is kapunk egy gólt,akkor szvsz semmi jel nem fog arra utalni,hogy a Milantól ne kapjunk

bakkerman
nagyon cuki az aláírása,kb 8-9 évesen nekemis ilyesmi volt 😄D

[HUN]FaTaL

😄

http://goo.gl/gd6Zi5

én Podolskit és Cazorlát szívesen látom Barca mezben <#eljen><#taps>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
Cazorla azért nemrossz! Sokszor húzta már ki õket a szarból,nálam David Silva szint a srác!

tobias88
Nincs egy olyan játékosuk sem aki kéne a barcába... Vermaelen sem jó annyira
bakkerman
Sanchez nem akar európa ligában focizni

Tyler1
Most meg már senkinek nem kéne 😄 Bár Arsenalba elférne egy ilyen támadó, amúgy is nagy bizniszpartnerek vagytok mostanában, akár egy cserebere üzlet is lehetne belõle 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

[HUN]FaTaL
Sokszor kerül gólhelyzetbe, aztán vagy elesik vagy belerúgja a kapusba, vagy 5 méterrel fölé 😄 Szóval lényegében igen.

Furcsa, mert tavaly nem volt ennyire impotens.

Sippie
gólképtelenné vált, hiába vannak néha jó megoldásai. Kapussal szemben kihagyja, gólvonaltól 5 méterre kihagyja, és még lehetne sorolni.

Amúgy érdekes, mert amikor idekerült ennyire nem volt tehetetlen, mint anno Ibra. Õ is jól kezdett aztán idõvel formán kívülre került. Olaszoktól nem érdemes igazolni 😄
Tyler1
Sánchezzel mi van amúgy? Akkor hallottam utoljára a nevét, mikor ide igazolt 😄 Ennyire volt elég az a hájp ami ment még körülötte az Udinesenél?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Effe88
nso
A NAP MONDÁSA
„Három héttel ezelõtt még minden olyan volt, mint a Disneyland. Most meg olyan, mint a Terror Háza.”

Javier Mascherano plasztikusan jellemzi a barcelonai állapotokat

[HUN]FaTaL
Igen, az a baj Sanchezzel, hogy talán még Dzsudzsák is több gólt rúgna 😄DD

bakkerman
a chilei Messiért ha így folytatja kapunk majd egy kölcsön+opció féle 10 milliós ajánlatot egy olasz csapattól...😄D

Sippie
baz+ 😄DDDDDDDDDD
bakkerman
azért a dortmundi Reus-Kuba-Götze hármasból is megnézném bármelyiket Barca mezben,a lengyel gyerek bámulatos miket mûvel a labdával minden egyes meccsen,igyekszem mindig nézni a Dortmund meccseit,óriási zsugákat tolnak,Gündogan középen szvsz a Bundesliga egyik legjobb passzkirálya,az említett játékosok meg csak pislogok olyan teljesítményeket hoznak hétrõl hétre

[HUN]FaTaL
Eladjuk az aranylábú Sanchezt 90 misiért, az aranykezû Valdest 50-ért és megveszünk mindenkit a listáról 😄DDD

bakkerman
vanvan,de azért jó álmodozni 😄DDD

tobias88
van ám pénzügyi fairplay is
bakkerman
na meg a legfõbb baj,hogy ha el is adják õket,akkor is mindkét csapatnak egy jó 35 milliós csekket kéne kitölteni Neymar 40-50 milliója mellett...😄 azért nem vagyunk mi PSG,vagy City...hálistennek 😊 De azért ezt a három játékost nagyon szívesen látnám nálunk 😞

[HUN]FaTaL
Ne álmodozz 😄 Hummelst nem lehet elhozni a Dortmundból szerintem, Curtoist pedig nem hiszem, hogy eladja a Chelsea.

bakkerman
mit szólnátok nyáron egy Courtois-Hummels-Neymar trió érkezéséhez? Én örömkönnyeket potyogtatnék szerintem 😄D

bakkerman
hát bazdmeg fashionAlves ha a pályán is ennyire figyelne magára,akkor a világ legjobb jobbhátvéde lenne 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)