33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bakkerman
    Tito Vilanova visszatér New Yorkba a Barcelona Valladolid elleni vasárnapi bajnokija után, ahol fültőmirigyében korábban észlelt rákos megbetegedés kemoterápiás kezelését folytatják.

• Sippie
    vagy eladják a monaconak 100 milláért :D Lenne az a fizetési csekk amiért Neymar is elmenne oda :D
  • [HUN]FaTaL
    Négyet (szuperkupa).
  • tobias88
    Most nézem, Mourinho, a nagy special one (idiot) 3 év alatt 3 kupát nyert a Madriddal, Guardiola 4 év alatt 14et.
  • tobias88
    Ez akkor igaz, ha csak 1 klub érdeklődik iránta mint Affelay esetében például, de Neymart vinné a City is meg a Madrid is.
  • bakkerman
    de jövő nyáron meg lejár Neymar szerződése,a Santos ha pénzt akar látni belőle,akkor most kell eladni,és mivel a srác is kijelentette már hogy hozzánk akar igazolni,így túl sok választási lehetősége nincs a braziloknak...vagy jön idén akkora összegért amennyit nekünk megér,vagy jön jövőnyáron ingyen
  • tobias88
    Viszont így Hummels érkezése kétséges, lehet a Római Marquinhos lesz inkább az érkező és fokozatosan csatlakozik be a csapatba? (Hummelsnek jobban örülnék)
  • tobias88
    Várhatsz még egy ideig, mert meg fogják kérni az árát és a jelenlegi vezetőség nem szokott nagyon áron felül senkit sem venni.

2010 július 1től van Rosell:
    2010 nyara: Affelay, Mascherano és Adriano áron alul, Villa picit áron felül érkezett
    2011 nyara: Fabregas áron alul, Sanchez akkori tudásának árában érkezett (azóta lett egy vicc)
    2012 nyara: Alba és Song áron alul érkezett

Ha ezt nézzük, nem szoktunk mostanában nagyon költekezni. Nincs Keirrison, Csigrinszkij, Ibrahimovic, Gabriel Milito féle baklövés. Szóval áron felül nem fog jönni Neymar, és mivel kiderült hogy igaz az hogy tavaly 10 misit letettünk, idén mellé mehet még egy 45-55 és akkor az árában leszünk kb (marketinget hozzá kell csapni mert évi 5-10 misit hoz a kölök minimum)

• bakkerman
    read onlyba vagyok csak,nincs felhasználóm az nso-n :D
  • szucsy89
    mi a nick neved ott? :D
  • Jakuza1
    Most csendben lapulnak es nem ozonlik el a Barca topicot es fogadom nektek sincs kedvetek atruccani hozzajuk, mint ahogy ok teszik mindig. :P
  • [HUN]FaTaL
    Real Madridiots.
  • Jakuza1
    Vagy en irtam ? :P
  • bakkerman
    nso-n olvastad az egyik hozzászólásba,mi? :D
  • Jakuza1
    A legjobb szó, ami illik arra, hogy mi tortent a Reallal, hogy Mo-utálodott. :P
  • Jakuza1
    Kit erdekel ? Meglehet nezni mit csinalt a Reallal. Amiota ott van agyon rugnak mindenkit (es sajnos sokszor ezt a birok el is nezik nekik), ha nem tudnak nyerni, vagy megprobalja kinyomni az ellenfel edzojenek a szemet.
    Tenyleg ez kell a palyara ? A maradek Real ikont is kicsinalta, lasd Casillas.
    Ez mar reg nem a kiralyi Real, itt nincsenek mar Raulok, vagy Butragueño-k.
    Helyettuk olyanok jatszhatnak mint Pepe!!! Szegyen.
    Mi lett Ramosbol is a keze alatt ? Egy rugdalozo tusko. Az elmult 3 evben annyit artott a Realnak, hogy sok-sok evbe kerul majd a renovacio.
    Mondjuk meg is erdemlik, hogy ilyen edzonek adtak szabad kezet.
  • bakkerman
    nem tudom ti hogy vagytok vele,de én nagyon tűkön ülök már,hogy bejelentsék a Neymar transzfert hivatalosan. Van egy olyan érzésem, hogy hatalmas fogás lesz,és nagyon jól fogunk járni vele...lehet túlzottan elfogult vagyok,meg szeretném a jót beleképzelni a dologba,de én úgy hiszem hogy nagyon szép évek következhetnek az ideigazolásával. Tudása megvan,nagyon fiatal,fejben ha feltud nőni a feladathoz(egyszerre 3 fronton kell legjobbját nyújtania),akkor nagyon sok örömöt fog nekünk szerezni :)
  • bodajoci
    Oké, h a Real jobb volt a helyzetek miatt is, de amit később műveltek, az ékesen bizonyítja, h mit tanított nekik a "mesterük", nem először bizonyították már... nagy arccal jött, az idén szart sem nyert, de ahogy ismerem, akkor is nagy arccal megy majd. Emléxem, mikor nem ők nyerték a kupát, akkor az egy jelentéktelen trófea volt neki, mikor meg ők, akkor avval hencegett, mert nem volt mással. Most avval fog, h a Barcát azért elverték... CR-en meg megbotránkoztam komolyan, én mindig elismertem, h qrva nagy focista, de amit tegnap alakított, azt nem értem. Hiszti?
  • bakkerman
    tiszta szívemből örülök hogy ez a féreg eltakarodik a spanyol fociból,mondhat bárki bármit,sorolhatja az eredményeit,akkor is csak egy patkány lesz az6 én szememben,a mai labdarugás szégyene
  • tobias88
    Viszont most már nem fogadom el ha Ter Stegen jön, kell Courtois, főleg a mai nap után, klasszis

Az meg megnyugtató, hogy a Madridiak teljesen szét van esve fejben. Egyszerűen szétcseszte Mou a csapatot, nem hinném hogy jövőre bármilyen komolyabb ellenállás lesz a bajnokságban tőlük, főleg hogy szerintem Ronaldo, Higuain, Di Maria, Kaka, Pepe és Coentrao távozni fog, de legalábbis a nagy részük. És most lesz nekünk nagyon jó, hiszen a pénzügyi fair play miatt nem vehetik meg Bale-t, Cavani-t, Neymart együtt mint ahogy szokták...
  • tobias88
    senkinek nem tudták eladni, így legalább a bérét nem mi fizettük

amúgy tévedtem, a Romanak még 28 misit ki kellett volna pengálni a 12 mellé, Bojanért...
  • szucsy89
    vagy: hogy lehetnek ilyen hülyék Barcelonában, hogy ilyen üzletekbe belemennek?

• tobias88
    Dehogy, akkor épp hogy megtarthatta volna a Roma és nem kap pénzt. Ez már akkor is egy rossz üzlet volt.
  • bakkerman

• bakkerman
    nem tűnt az akkor rossz megállapodásnak,Luis Enrique vette át a Romat,ismerte Bojant,ha elkapta volna a kicsi a fonalat,akkor két év múlva egy megerősödött,klasszis(?) Bojant vehetünk vissza Villa utódjának(ez volt a hivatalos forgatókönyv,a terv),de nem jött be neki ez az olasz kaland...kölcsön kell adniuk Roselléknek valami Osasuna vagy Mallorca szintű csapatnak,visszaszokjon a spanyol ritmusba,és talán még számolhatunk vele később...
  • Sippie
    öcsém, ezekkel az olaszokkal be lehetne fejezni a bizniszelést most már...
  • bakkerman
    a megállapodás része volt,ha nem kell a Romanak akkor 2 év után muszáj visszavennünk
  • Sippie
    minek?
  • tobias88
    Nem lesz elég pénz átigazolásra. Ne felejtsük el sajnos, hogy Bojan hazatér 2 év után 13 millió euróért
  • bakkerman
    Vasárnap,vagy hétfőn meglehet a bejelentés,hogy Neymar nálunk folytatja...Szombaton lesz a Paulista bajnokság döntőjének visszavágója,Neymar apja szerint nagy mérföldkő lesz az a meccs...Utolsó meccse a Santosban?!
  • bakkerman
    nem lényeg,jövőre szétkalapáljuk európát,és ismét a Barcelona lesz a világ legjobbja,figyeljétek meg! :) HINNI KELL benne!!
  • Nyiri
    Sad but true
  • bakkerman
    nem hiszem el hogy ez a Chelsea két szezon alatt 2 rangos trófeát nyer,nekünk meg két szezon alatt jutott egy kupa meg egy bajnokság...hihetetlen
  • ToM1113
    többet nem ér, benne van a kockázat...
    De talán a hype miatt valóban többet kell majd adni érte.
  • tobias88
    27 millió nem reális közel sem, nagyjából annyira nem mint a 86
  • [HUN]FaTaL
    Azt cáfolta BM még aznap.
  • ToM1113
    olvastam én már olyat is a héten hogy 27 millióért aláírt már a Barcához. (Neymar)
    Ami még reális is lenne sztem.
    Persze volt olyan hír is hogy 86 millióért a Münchenhez írt alá...

• bakkerman
    elsején kezdődik hivatalosan,amikor egy játékosnak átkerülhet egy másik csapathoz a játékengedélye,de előtte évközben bármikor lehet tárgyalni,és lezárni üzleteket
  • [HUN]FaTaL
    Remélem nem Reinat vesszük meg...
  • [HUN]FaTaL
    Valdes távozni akar a nyáron.

Állítólag a héten le akarjuk zárni a Neymar businesst (nem elsején kezdődik az átig. szezon?) és állítólag 60 millióért akarjuk megvenni.

Ez valami nevetséges, még a fele is sok.

Curtois nem akar jönni, hosszabbít a Chelseavel és újra kölcsönadják az Atleticonak. Guita sem akar jönni, mert úgy néz ki, hogy Alves távozik a Valenciából.