Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voyager5
Vagy akár írhattad volna azt is, hogy tavaly a Serie-A-ban egyik csapatnak sem sikerült megvernie a Juventust, éshogy a 3. helyezett cirka 16 ponttal volt lemaradva a 2-tól 😄

De nyilván ez a bohócliga.
bakkerman
na hát igen

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sippie
Anglia: 15 ponttal vezet a MU
Németo: 17 ponttal vezet a Bayern

és ránk mondják hogy bohócliga, mert eldõlt a bajnokság féltávnál. Ühüm... 😄
bakkerman
attól még 20 év múlva az lesz a történelemkönyvbe írva,hogy 2013 spanyol bajnoka a Barcelona,és ugyanannyit ér a trófea mintha 5 csapattal mennénk fej-fej mellett,ezt csak a spanyol foci utálóinak szokása felhozni.

tobias88
1 ellenfelünk van össz-vissz a Milan és jelenleg 1 komoly meccs...
Maradona meg maradjon csak qatarban vagy hol, jah nem, onnan is kirúgták...
limperatore
1 ellenféllel fõleg 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

bakkerman
én is így látom,reménykedni lehet,de én alapból arra készülök,hogy jövõhéttõl már csak 1 fronton fog küzdeni a csapat. Elõre kell nézni,hozni a maradék bajnokikat,és megnyerni a bajnokságot,ha ez sikerül,én nagyon boldog leszek,bajnokságot nyerni nagy dolog bármikor

Csípem, de evvel az erõvel Mészöly Kálmán is megfelelne 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

xRAIDERx
Inkább Õ mint ez a b@lf@sz Roura.

Sippie
Sippie
Reálisan nézve az elsõ meccset megnézve, és tudva azt hogy Vilanova nem tér vissza nyugodtan borítékolható a kiesés. Fõleg ha kapunk is egy gólt (ami elég valószínû).
tobias88
Én is csináltam egy ilyent csak én beállítottam mind a 4 slotra a Milan taktikáját, hogy végig védekezzenek. 6 meccsbõl 1szer nyertem, akkor is 2-1re, egyszerûen ugyan az volt mint életben, nem lehet bevinni a labdát õk meg kontráznak <#nyes>
xRAIDERx
Vagyis BL.

xRAIDERx
Emlékszem rá 93-94 BEK döntõ. <#rinya>

Reálisan nézve. Egy Olasz csapat simán kivédekezik egy két gólos elõnyt, idegenben is. Még egy csúcsformában levõ Barca ellen is!
Ne legyen igazam, de a Milán már okozott kellemetlen meglepetést nekünk egy sima négyessel is. Pedig mindenki leírta!

bakkerman
simán megoldható lenne,csak ugye akkor 1-el kevesebb ember védekezne középpályán,az meg a jelenlegi formánkat elnézve öngyilkosság

xRAIDERx
"a Barca négy csatárral állhat fel a Milan ellen"
Na erre nagyon kíváncsi leszek.

xRAIDERx
Ez így is fog történni. <#wave>

Sippie
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FM-be meg fradival is elvertem a barcát, és övrebó volt a bíró 😄
bakkerman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PES 2013-ba letoltam a visszavágót a Milan ellen, 3-0-ra nyertem,Xavi,Pedro,Iniesta gólokkal 😄

bakkerman
sajnos így van

xRAIDERx
Az a baj hogy addig kieshetünk a BL-bõl. Nem beszélve a kupából való kiesésrõl sem, meg ugye a két zakó a Real ellen, és még szerencsénk volt tegnap hogy az Atletico döntetlent játszott tegnap mert így még maradt elõnyünk a bajnokságban.
Ez mind megelõzhetõ lett volna ha hamarabb leültetnek egy megfelelõ edzõ helyettest a kispadra. Elkúrták, nem kicsit, nagyon.

bakkerman
én mostmár csak azt várom,hogy visszatérjen Tito,ha õ se tudja már összeszedni a csapatot akkor tényleg valami nagyobb gond van

xRAIDERx
Valamelyik nap még nyilatkozta hogy nincs visszaesés, stb.
Lehet hogy rájött hogy neki is meginoghat a helye ha nem lép valamit.

bakkerman
Rosell mára hívott össze egy válságülést,kiváncsi vagyok mi hangozhat el

ja a holland erdõ közepén is a fekete fizetõs képernyõt lehetett látni, másikon is max holland összefoglalókat adtak😄

Mûszak miatt pedig a BL-rõl is lemaradtam azt se tudtam mi adja ott kint azon a kevéske 30 csatornán...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sippie
nincs edzõnk
hazatértem.

Mi a fasz van, hogy a Barca kikapott a Milantól és a Madridtól is?:S:S Szõköév van?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sippie
nálatok is 😛
nálunk meg még mutató ujjal is mutogatnak, ilyen kemények vagyunk 😛
Jó, de nálatok meg aranylabdás A csapat 😄

REAL MADRID

Sippie
Aranylabdás B csapat, nemsemmi 😄
xRAIDERx
Nincs semmi baj, csak ha rajta múlna még a bajnokságot is elbuknánk.

gabi89
Nem volt Xabi Alonso,Özil,Di-Maria,CR7
Ellenben az abszolút cserének számító Kaka,Modric,Essien,Morata négyes a kezdõben volt, de idevehetném még Callejón -t is mert õ sem mindig alapember. Szóval igen Real B volt ez erõsen.

A lefociztunk titeket kijelentés az viszont tényleg erõs ami a szombati meccset illeti.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

bakkerman
Roura:
"Nagyon kemény heteken vagyunk túl, melyek során kevés szünetünk volt és annál több sorsdöntõ találkozónk. Nem hiszem, hogy ez erõnléti probléma lesz, mert a csapat reagált a kedd esti vereségre, megpróbálta, és a végén voltak is lehetõségeink, de nem sikerült betalálni. Az volt a célunk, hogy növeljük az elõnyünket a bajnokságban, ám nem sikerült, ennek ellenére a hozzáállással elégedett lehetek."

ez kész 😄D

bakkerman
Villa még hagyján is a tegnapi meccsen,õ bizonyítani akart,de magához képest õ is gyengécske volt sajnos.

nálunk meg Villa és Thiago...

Visca El Barça!

bakkerman
azért elég felforgatott kezdõ volt,alapból Modric-Kaká kezdõ tizenegyben való szerepeltetése nem megszokott a Realnál

Egyrészt azért nem fociztak le minket, másrészt meg mért lenne ez "B" ? Mert nem játszott CR egy darabig?

Visca El Barça!

bakkerman
sajnos a Madrid B focizott le minket,úgy hogy a Real elõzõ Classicokhoz képest is gyengébben focizott,fõleg a 2012 tavaszihoz képest :S

Sippie
szerintem senki nem mondta, hogy nem fogunk ezekután a csapatnak szurkolni. Kritizálni viszont lehet a mutatott játékot, ami azért év eleje óta gyengélkedik.
tobias88
"Nem úgy játszunk, ahogy igazából tudunk. Ezzel tisztában vagyunk, és javulnunk kell, de szerintem ma egyenrangú ellenfelei voltunk a Madridnak, majd beavatkozott a játékba a bíró, és ezzel veszítettünk is. Sokkal jobbnak kell lennünk a Realnál, hogy a bíró ne befolyásolhassa a meccset, úgyhogy ez nem elég jó kifogás, mivel nagyszerû keretünk van"

Egyenrangú ellenfél? Hol? És mellesleg a B Madrid ellen egyenrangú?
bakkerman
nézzünk rá a tabellára,még mindig a mi nevünkkel kezdõdik a spanyol bajnokság tabellája,ha a Real kiesik esetleg a BL-bõl,de a kupát megnyerik,akkoris jobb szezont futottunk mint õk. Tavaly hogy örültünk mi annak a kupasikernek,annak az egy trófeának,idén meg bajnokok leszünk nagy valószínüséggel,a LEGFONTOSABB trófeát megfogjuk szerezni,Titoval! Lássuk a pozitív dolgokat is 😊

Így van ez <#taps>, nem is értem, mi ez a nagy örömködés mostanában madridi részrõl??? Megnyertek 2 meccset ellenünk... Mit is nyertek mostanában? Egy bajnokság, egy kupa. És a Barca? És a bajnokságban még mindig a béka segge alatt vannak. Murinnyó szerint, mikor nem õk nyerték a kupát, az csak egy "jelentéktelen" trófea volt. Meg különben is, még meg is kéne nyerniük, mert azért a Tico sem az a rossz fajta csapat mostanság...

Visca El Barça!

bakkerman

--------------------------------------------------------------------

bakkerman
így van <#eljen>

xRAIDERx
<#eljen> <#taps>

Nem lehet mindig nyerni! Ettõl szép ez az egész! Unalmas lenne, ha mindig nyerne a csapat.. Szurkolni nem azért kell egy csapatnak mert legyõzhetetlen és sosincs hullámvölgyben.
96 óta szurkolok a Barcelonának. Nem fog azért megváltozni mert ne adj isten, kikapnak a Madridtól vagy nem lesznek a BL döntõben vagy a bajnokságban csak egy EL helyig jutnak..
Akik csak addig szurkolók amíg megy a szekér és mindet visz a csapat, vagy Messi meccsenként lövi a mesterhármast. Azok nem is igazán szurkolók. Csak szeretnek fürdeni a dicsfényben és részesei lenni az aktuális sikereknek. Teljesen mellékes nekik, hogy ezt melyik csapat mellett tehetik meg!

Sippie
január óta játszunk így, az nem 4x egymás után, hanem sokszor 😄 1-1 bajnokit leszámítva, amikor épp ment a játék valami csoda folytán, sokszor kellett hátrányból felállni, egy spanyol középcsapat ellen is.
bakkerman
hát én már annyira hinni akarok benne hogy 4x egymásután nem fogunk ennyire szarul játszani..de nem tudom,csak bízom,mást mi nem tehetünk

Remélem igazam lesz, és bár rohadtul kevés esély van rá, de elég vicces lenne ha a Real kiesne a Bl-bõl, a Barca meg tovább jutna... 😊

Ez egyfajta tippmix gyilkos dolog lenne, senki se számít rá, épp ezért lehetséges.. 😄

PS3 Slim 250 PC