33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• ToM1113
    Remélem nem lesz igazam, de ez akár azt is jelentheti hogy megint szar játékot látunk ma...

Azért grat! :)
  • bodajoci
  • bakkerman
    Campiones!! :)) a 22. :)
    Mes que un club
  • IXEMGabeo
    Aguero bőven jó lenne:)
  • [HUN]FaTaL
    Most nézem, hogy x-elt a real, hehe :D Azért jó lenne holnap nyerni :D
  • kaposi1
    BAJNOK CSAPAT!!!!!!!!!!!!!
  • Sippie
    Najó, ne levantékat akarjunk már szopatni elsősorban :D BL a cél mindig :)
  • [HUN]FaTaL
    A Levantet meg a Mallorcat az idén is szétszopattuk, utóbbit még Messi nélkül is, nem evvel van a gond.
  • bakkerman
    na meg Agüeronak kisujjában van a spanyol foci,a keményebb angolból visszajönne a lazább spanyolba szétszopatná az ilyen levantekat meg mallorcakat. És akkor még mellette lenne Messi is
  • bakkerman
    válogatottban nincs mögöttük jó középpálya
  • tobias88
    válogatottban sem az
  • bakkerman
    Agüero-Leo kettős nagyon bitang lenne...
  • tobias88
    Mert Falcaoért van 60 milliós ajánlat vagy kb 55 milliós lesz a Chelseatől. Mi meg nem adunk érte Villa + 40 misit mert irreális egy 27 éves játékosért ekkora összeg szerintem. Ki tudja meddig lesz ennyire jó, szerintem nem sokáig.
  • ToM1113
    eurobarcán új hír hogy Villa eladó.

Az érdeklődők között van az Atletico Madrid is, mert valahogy pótolniuk kéne majd Falcaót.

Itt jön az egyszerű józan paraszti ésszel kikövetkeztethető, de egyébként valamiért mégsem reális kérdés:

Akkor miért nem cserélik meg a két játékost a klubok úgy hogy esetleg mi még ráfizetnénk?

Ja hogy ez túl egyszerű? Azért valljuk be Neymar árából jöhetne valami olyan csatár aki már bizonyított Európában is...

• ToM1113
    ha ezen múlna akkor inkább Agüero. sztem.
  • ToM1113
    össze vissza keringenek a pletykák a médiában...
    Ma elsőnek azt olvastam vhol hogy Neymár a társainak elmondta hogy otthagyja a klubbot, aztán meg eurobarcán azt olvastam hogy nem megy sehova.

TS ért nem tudom miért vannak ennyire megbolondulva, ha igaz a hír hogy mindenáron őt akarják, egyrészt mert sztem a PSG nem fogja ilyen alibi szar összegekért elengedi (sztem 50 alatt semmiképp) másrészt igaz hogy nagyon jó védő de akkor már inkább Hummels aki még fiatalabb. Másrészről talán az lenne a legjobb ha mindkettő jönne.

Biztosan fogunk igazolni... csak hova és milyen minőségű játékost/ játékosokat?

Viszont ez az önfejű hozzáállás ami Barcelona részről megy... hát nem tudom. Kezdetben pl nagyon becsülendőnek tartottam hogy ragaszkodnak az elveikhez, a játékstílushoz. Most azonban talán eljött az az idő hogy ez a fajta taktika/ játék már nem képes végigverni európát, mi pedig továbbra is önfejűek vagyunk.
    De ha jövőre semmit nem nyerünk, akkor talán észbe kapnak.
    Tehát végülis vagy most változtatunk, vagy nem... előbb utóbb valami lesz...

• [HUN]FaTaL
    Mondjuk, ha nem jön Neymar, akkor a 40 milliót el lehet költeni másik támadóra, pl. Agüero. Aztán jövőre jöhet Neymar is :D

De védőt mindenképpen venni kell...
  • Sippie
    de elmondhassuk magunkról hogy 11 sajátnevelés van a pályán :D
  • bakkerman
    fasza,kapuba lesz akkor Oier,védelembe feljön Muniesa,középpályán folytatódik az alibi,előre feljön Deulofeu,visszajön kölcsönből Cuenca,és MEGVAGYUNK :DDDDDDDDDDDDDDD ha meg Messi nem lő gólt,akkor nem nyerünk majd meccset,éljen
  • [HUN]FaTaL
    Pique mellől szerintem Puyol hiányzik, vagy valaki, aki jobban irányítja a védelmet. Ez a valaki akár lehetne TS vagy Hummels szerintem (bár nem tudom igazából ki irányítja a védelmet a Dortmundnál). Bartra szerintem jó védő lesz, de még nagyon fiatal.
  • Sippie
    Nem férne be Bartra és Piqué helyére
  • Bagi1991
    Az elöbb meg az eurobarcán olvastam hogy neymár nem akkar eligazolni európába és hogy ő cáfolta hogy a barcával előszerződésbe van.Most akkor nem tudom mi igaz mi nem:S
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom miért nem vesszük meg Hummelst...
  • bakkerman
    bazmeg
  • szucsy89
    Miért adná el a PSG? Csapatkapitány lett, 40-ért vették, ennél gondolom csak kevesebbet adnátok érte... és egy 30 éves védőért ennyit nem hiszem, hogy fogtok adni.
  • Sippie
    khm... kedves Tito úr, lehet egy 7-0 után inkább a lemondáson kéne gondolkodnia, nem azon hogy mit nem veszünk idén sem, mert eddig is olyan baromi jó volt a csapat, hogy nem köll...
  • [HUN]FaTaL
    "If Barcelona cannot sign PSG centre back Thiago Silva (29), Vilanova doesn't rule out to not sign any centre back this summer. [el9]""

Ez már kabaré komolyan mondom, ha megint nem veszünk egy középső védőt....
  • Effe88
    nem fogják:)
  • [HUN]FaTaL
    Klopp biztos nem.

Mielőtt szétkapják a csapatot, remélem megnyerik a BL-t. :)
  • szucsy89
    Klopp tuti nem, többször is elmondta, hogy ki fogja tölteni a szerződését, és ő nem az a pali aki kamuzna...
  • [HUN]FaTaL
    Bocs, kicsit hosszú lett a felsorolás. :DDDDD Csak egyszer igazoltam le :D
  • bakkerman
    Götze ugye már a Bayerné
  • bakkerman
    pedig szét lesz kapva idén nyáron,Klopp-Lewandowski-Götze-Reus-Hummels tuti elmennek valahova
  • bakkerman
    Neymart kétszer is leakarod igazolni? :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • [HUN]FaTaL
    Nope, De Gea, Neymar, Thiago Silva, Agüero és Neymar. :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem rég léptem ki :D
  • Effe88
    ne szedjétek már szét a dortmundot:D:D

amúgy
    király-gyepes(free agentS:S::D:D:S)-koman-neymar :SS::D:D:D
  • bakkerman
    Ter Stegen-Hummels-Gündogan-Agüero/Neymar igazolásaink idén nyárra :))

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kikapcsolom a FIFA-t mára
  • Sippie
    Viszont isteníti Messit, úgyhogy alázatos szolgája lenne a pályán :D
  • bakkerman
    Rooney távozhat nyáron a MU-tól,velünk hozták szóba,30-35 millióért...rohadtul nem csípem a srácot,ha angliából néznénk támadót akkor csakis Agüero. Rooney butuska a mi focinkhoz
  • ToM1113
    ámen. :)