Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na ma Barcelona továbbjutást tettem tippmixen 2,20-as szorzóval...remélem bejön😊 Bízom bennük...3-mat kéne csak rúgni😊 Nehogy már ez a szedett vedett Milan ne legyen meg

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

És ezt miért nekem írod? 😄 Épp azt magyarázom, hogy fasság lemadridistázni bármilyen bírót

Sippie
persze ha a barca javára tévednek, akkor egybõl feljön a bírózás, meg a csaló/színész barca fikázás, ugye?
DasIsFuck
jaj hagyjuk már, mert a reált is csak ezért és csakis a bíró juttatta tovább mi?
Én még csak híbásbnak se tartom azt a piros lapot, de már elírtam 2X errõl a véleményem.
Persze nyilván majd jó ütõkártya lesz a barcások zsebébe, hogy na a reál csak a bíró miatt jutott tovább.
ha titeket ez vigasztal egy bl kiesés vagy sorozatos classicó kudarcokért hát lelketek rajta.

de nem is értem mi a fenéért jön eggyáltalán fel ez a hülye bírósdi.
vagy ez csak olyankor van mikor nem megy annyira szekér?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Nem feltétlenül Neked szólt, hanem #25720.

Sippie
hol írtam ilyet?
Azért mert valaki balfasz, nem biztos hogy madridos. 😊 Majd gondolod, hogy x ezer eurót amit a meccsekért kap, és kapni fog a jövõben, majd Kassai kockára teszi, hogy mosolyogva hokizzon másnap az eredményre 😄

[HUN]FaTaL
Oké, miért ne lehetne.

De én nem hiszem, hogy emiatt tönkrebaszná a karrierjét.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sippie
ha török bíró lehet madridos, magyar miért nem?
Madridos a magyar bíró...persze 😄

[HUN]FaTaL
Rosszul emlékeztem, nem tudom miért 😄 Na mindegy 😊

Szerintem jó bíró (legalábbis a nemzetközi meccseket jól fújta, kivéve azt az EB meccset), aztán majd meglátjuk 😊

[HUN]FaTaL
Aztán lehet, hogy rosszul emlékszem és nem õ fújta, csak a döntõt.

[HUN]FaTaL
Lehet, de ettõl függetlenül pl. semmi gond nem volt a 2 évvel ezelõtti Classicon, amit õ fújt 😊

Én így hallottam, és ebböl adódóan a nagy rivális...
sz4bolcs
Madridos a bíró? wtf? 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Madridos sajna... a barcát most minden bíró hátrányba hozza.
sz4bolcs
jaja, hajrá Kassai! 😊

[HUN]FaTaL
Én pesszimista vagyok, szerintem kiesünk. De ne legyen igazam 😊 Játszunk jobban, mint a múltkori meccsen és akkor bármi lehet 😊 És persze ne bírói hiba döntsön a meccsrõl.

Sippie
legyen igazatok 😊
Én nem vagyok ennyire optimista :/
tobias88
Szerintem a 2-0ra bõven van esélyünk, én reménykedek benne.
sz4bolcs
Na, akkor ma mindent bele! Legyen szép foci, legyen játék, akkor talán dráma is lehet.

bakkerman
valakit kilöktem bocsi 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
eurobarca-n jól megfogalmazta a fórumon az egyik srác,nagyvonalakban annyi a lényeg,hogy a Milan bekkelni fog,10 emberrel. Nálunk lesz a labda 80%-ban,a 16-osuk elõtt fogunk gurigázni. És ha Messi jó napot fog ki,akkor ebben a gurigázgatásban simán benne van BÁRMIKOR egy olyan kiugratás,olyan passz,amibõl gól van. Ha akar focizni a Bolha,és jó napot fog ki. Nekem utolsó megjegyzésem a holnapi meccsrõl az,hogy tudunk,és fogunk is két gólt lõni,de kapni is. Bízom a játékosokban,hogy egy nagyon szép estét szereznek nekünk,és büszkék lehetünk rájuk 😊

bakkerman
ez az élõkép fogja várni holnap a csapatokat a Nou Camp-ban!
som un equip=egy csapat vagyunk

bakkerman
jó cuccok! <#eljen> Messirõl nekem a Leonardo Faccio féle van meg,de ami neked van azt is jólenne beszerezni,polcon a helye annak is

kaposi1
Akkor ideje lesz neki állnom a karácsonyi ajándékok tanulmányozásához.<#eljen><#worship><#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bakkerman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megvettem Graham Hunter könyvét a csapatról,fantasztikus,nem tudom letenni basszus! Olyan dolgokról ír,amiket átlag szurkoló még csak nem is sejt,vagy sejtett régebben, a Guardiola-s fejezet olvasása közben pedig szó szerint a hideg rázott,rohadt jó könyv,aki tudja szerezze be.

kaposi1
Én személy szerint örülök neki.<#eljen>
Nem csak a csapatnak szurkolhatok hogy sikerüljön, de még ráadásul egy hazánkfiának is, hogy rendbe levezesse hiba nélkül a meccset.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

ezt a forgatókönyvet sajnos én is el tudom képzelni...
Volt már hasonlóra példa.

PS3 Slim 250 PC

tobias88
én is borúlátó vagyok, szerintem 1-0 lesz akárcsak az Inter elleni meccs
bakkerman
2-1

Megszerezzük a vezetést az elsõ félidõben,nyomunk folyamatosan,uraljuk a meccset,de a Milan 10 emberrel védekezik,nem megy be semmi. Telik az idõ,a Milan megindul egy kontrából,és egy védelmi hibának köszönhetõen egyenlítenek,ezzel gyakorlatilag kiesik a csapat. Meccs hátralévõ részében kínkeservesen támadunk,nem sikerül semmi,de a 85. percben valahogy bekotor egy gólt Villa,és így lesz 2-1,ami a végeredmény is.

srácok egy "tipp verseny"?

Természetesen a Milan elleni visszavágóra gondoltam.

Ha reálisan nézem akkor több esélyünk van kiesni mint továbbjutni a jelenlegi forma miatt.

De valamiért 4-1 et várok, vagy pedig 2-0 és hosszabítás aztán Barca továbbjutás. De minden bizonnyal ezt csak a szívem mondatja velem.

Az én tippem: 4-1.
Aztán lehet hogy lesz itt pofára esés. 😊 De senki sem számít rá hogy most húde elverjük a Milant, épp ezért hátha...

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
Kassai vezeti a meccsünket kedden

Sippie
fejelt 😊
[HUN]FaTaL
Na nem tudtam megnézni a meccset egyéb okokból, de látom végre nem kaptunk gólt.

És jól látom Alexis gólt lõtt? <#guluszem1>

Busquetst kéne már végre Xavi helyén játszatni.

tobias88
Fabregas pont hogy borzalmas volt ma. Thiago egyszer zseniális, máskor meg megye 2es szintû hibákat vét és ezt 1 meccsen belül. Alexis nálam kezdõ lenne a Milan ellen baloldalt, Pedro jobboldalt. Ha Xavi nem épül fel akkor meg nem tudnék választani a 2 fiatal közül. Az egyik nem ad gólpasszt valószínûsíthetõen, a másik meg mindkét irányban adna 1et 1et
Sippie
Na végre már egy értelmes támadás Messitõl 😄
Sippie
Ja az a nyilatkozat meg amit említett a riporter, hogy a fontos meccsekre fel tudják szívni magukat... hát nemtom, a Reál elleni meccsek az elõzõ héten ezek szerint nem voltak fontosak 😄
Sippie
Thiago azért kicsit rejtély, vannak zseniális megmozdulásai, máskor meg tiszta gólhelyzetbe hozza az ellenfelet 😄
Szerintem nem játszunk lényegesen jobban mint az utóbbi mérkõzéseken. Viszont 1 valamit észre vettem. Kevesebb a reklamálás és több az akarás, a játékosok elesnek-felpattannak, hajtanak, próbálnak lendülettel támadni.

Tello halvány, Villa tutyi mutyi, Alexis nálam a Milan ellen kezdõ, de nem feltétlen a gólja miatt, hanem mert talán õ hajt az egyik legjobban.
Mindenkin látszik hogy akar. De sok még a pontatlanság.
Fabregas is jobban teljesít mint eddig.

Viszont azt is tegyük hozzá hogy ez egy utolsó helyezett spanyol kiscsapat ellenünk.

PS3 Slim 250 PC

tobias88
Sanchez meg ha így folytatja, bekerül <#idiota>
tobias88
Fabregas kilõtte magát a Milan elleni kezdõbõl nála, remélem az edzõ csapatnál is.
tobias88
Messi kikerült viszont Alves be. Azért jobb így is azért valljuk be <#whatever> Remélem szerdán extra kipihentséggel széjjel veri a Milant mint anno az Arsenalt
bakkerman
Villa Tello!!! Navégre

Én annak is örülök hogy végre Villa, Tello és Alexis is kezdõ egyszerre.
Kell nekik a bizalom, kell nekik a gól...
Közülük legalább 2-t beraknék a Milan ellen is Messi mellé.

PS3 Slim 250 PC

Sippie
én már a Milán elleni meccs után írtam, hogy a visszavágóra legalább 1 meccsen leültetném. És láss csodát 😄
talán tényleg jól is jön... pihenhet.

PS3 Slim 250 PC

Sippie
szinte hihetetlen hogy Messi padon
felállás: Pinto; Alves, Mascherano,Puyol, Adriano; Song, Fàbregas, Thiago; Villa, Alexis és Tello

PS3 Slim 250 PC