33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    Játékban már nyomja a cseleket Neymar Carvajal ellen

• tobias88
    Most meg kell venni és Valdest eladni, ez a lényeg. Mindenképpen rosszabbul járunk ha ez az 1 éves eltolásos üzlet valósul meg.
  • tobias88
    Tudod mit jelent a kölcsönadás? Ne írjál hülyeségeket. A kölcsönadás annyit jelent hogy 1 évig máshol játszik a játékos, de minden egyéb már a felek megállapodásától függ. A különbözetet az új és a régi fizetés között mindenképp a Barca fogja fizetni szerintem...
  • bakkerman
    nem tudhatod mekkora összegről szólna az opció amit kapunk rá,és Ter Stegenbe simán bennevan jövőre egy olyan szezon hogy még többet érjen,és esetleg elvigye egy topcsapat. Szerintem rendben lenne ez a megvevős kölcsönadós dolog,jövő nyárra 1 gonddal kevesebb. Hidd el ezeket a számokat a vezetőségben is tudják,sőt ők tisztában vannak minden előnyével és hátrányával ennek a biznisznek,ha ezek ellenére mégis úgy döntenek hogy ez lesz a megállapodás,akkor nyugodt lehetsz hogy nem fogunk rosszul járni
  • [HUN]FaTaL
    Nem, nem fiztejük a bérét, erről szól a kölcsönadás.

A többi ok, Valdest most eladnám a francba, ha annyira menni akar.
  • Sippie
    egyetértek, inkább hozzák el most, VV-t meg passzolják el Monacoba.
  • tobias88
    Valdes kimaradt. Kb 8.5 milliót keres szóval ez -20 milliós üzlet lenne.
  • tobias88
    Nekem ez az 1 éves kölcsönadom majd elhozom és ingyen mehet Valdes nagyon nem jön be.
    Először is fizetjük Ter Stegen bérét ami 1 évre kb 2.5 millió is meglesz.
    A második pedig hogy jövőre VV eladásából nulla forintot kapunk a várt 10 misi helyett.
    Nameg kifizetjük Valdes nagyon is nem kevés fizetését még 1 évre. ()
    És az előny az, hogy Ter Stegen egy fikarcnyival sem rosszabb jelenleg mint Valdes szóval nincs valós előny.

Ez egy -12 / -14 misis döntés
  • bakkerman
    tökéletes megoldás lenne,1 évet még marad a németeknél,nyáron meg érkezik VV helyére,remélem így is lesz!
  • ToM1113
    Nanana hátha! :)
  • bakkerman
    Muslera elég alulértékelt,vagy inkább úgy mondanám kevésbé elismert kapus pedig a Galatával BL 8ig ment,és az elég erős uruguayi válogatott alapembere,és fiatal,nem sztáralkat,tökéletes lenne, abszolút odaadnám neki az 1es mezt
  • IXEMGabeo
    Muslera kéne ahogy bakkerman mondta nem rég. Én pl Akinfeev, Malafeev páros valamelyikével is kiegyeznék
  • tobias88
    mivel ha Liverpool kapust igazol akkor a Liverpool valószínű kapust ad el azaz Reinát valahova és velünk hozták kapcsolatba
  • bakkerman
    meg Casillasnál a Barca lenne az utolsó klub ahova eligazolna,ha egyáltalán valamikor eligazol
  • Jakuza1
    Es ez miert baj ? Az tuti volt hogy a portugal cigo, ha elmegy mardidbol Cassilas visszakerul a kapuba es az ugy is van rendjen.
  • Sippie
    Casillas?
  • tobias88
    Franc franc franc ha igaz. Liverpool vinné Diego Lopezt a madridből. Remélem nem igaz mert az tudjuk hogy mit jelent... (Nem, nem Courtois és nem is Ter Stegen)
  • IXEMGabeo
    Ha alázatosan fogja végezni a "munkáját", a szurkolókkal meg tudja szerettetni magát és nem lesz elégedett az apróbb sikerekkel akkor sokra viheti. Nehogy Dinho későbbi karrierjét kopírozza le. Brazílként vajnyi kevés esély van rá, hogy a bulizási vágyait visszaszorítsák...

Adrianonál, Dinhonál és Robinhonál sem sikerült...Dinho legalább nyert egy Ballon d' ort...
  • bakkerman
    bocsi a sok képért de olyan izgatott vagyok,utoljára Dinho leigazolásánál voltam ennyire izgatott és reményekkel teli,akkor ő nagy fogás volt,ha csak annyit letesz ez a kisgyerek nálunk az asztalra amennyit az "elődje",akkor nagyon büszkék leszünk rá
  • bakkerman
    Benvingut a Barcelona! :)

• tobias88
    Marquinhosért (Róma, 19 éves, nagy tehetség) 20 milliós Real ajánlatot utasított vissza a Róma, szóval ő tutira nem fog hozzánk jönni.
  • tobias88
    Mellesleg én Songot még mindig eladnám. Védekező középpályást Mascherano, de még Pique is tudna simán játszani ha Busquetsel történik valami, de mi van ha Puyol nem bevethető ami többször előfordul mint hogy bevethető és még 1 védő lesérül? Adriano lesz megint a középhátvéd?...
  • tobias88
    15+15+15 a 3 év alatt azaz idén eddig -15 misi + Bojan az -27 eddig. Villa megy kb 12ért, Valdes esetleg megy kb 10ért azaz -5 misi ami azt jelenti hogy szinte nullán állunk és eltávozik tőlünk 2 túlfizetett játékos. Bőven van pénz Ter Stegen-re meg egy középső védőre.
  • Sippie
    vagy... 3 évig nem lesz pénzünk vásárolni :D
  • tobias88
    "Mint már elmondtam, nincs közvetítői vagy ügynöki díj, az átigazolás végső értéke 57 millió euró, amit különböző arányban fizetünk ki a feleknek. Az összegből 10 millió eurót már teljesítettünk, a hátralévő részt három év alatt kell kifizetnünk."

Micsoda jó hír, van pénzünk vásárolni
  • Effe88
    ez micsoda?
  • Sippie
    majd génkezeljük őt is, mint Messit... bár olyan cuccaink nincsenek mint a németeknek, de valamire csak jó lesz
  • Unreal1942
  • tobias88
    Egy kis izom fent is és lent is ráfér majd, 64.5ről simán felmehet 68ig lassulás nélkül, majd megoldják.
  • limperatore
    élő bemutatása:
  • limperatore
    aztakurva, mint egy andrassyn felvonulo buzi :D
  • tobias88
    Majd letisztul a játéka. Ronaldinho-val meg Cé-vel is ugyan ez volt.
  • Gaba94
    Welcome to FC Barcelona, Neymar!

• Tyler1
    Attól még lehet igaz:D
  • Sippie
    kár hogy ez eredetileg C.Rolandós gif.
  • Tyler1
    Neymar és az európai foci

• szabii98
    Úgy szét szedik őket a spanyolok meg a németek, hogy öröm lesz nézni :D Harmat gyengék. Gyorsak, technikásak, csak nem bírnak csapatban játszani
  • ToM1113
    ez a brazil válogatott egy vicc, az angollal együtt.

Tele vannak klasszisokkal és mégis nulla. Főleg a brazilok...

Amúgy első félidőben meg meg villant Neymar, de még korántsem kiforrott játékos, sokat kell még fejlődnie, ami Brazíliában varázslat, az Európában egyszerűen kevés.
    Itt nem fognak eldőlni jobbra balra előtte a védők hogy ő nyugodtan beszaladhasson a kapus elé a labdával aztán arra gurítsa amerre akarja.
  • Matte
    az ugye azért megvan, hogy nem egy Messi2?

Lehet hatalmas elvárásokat támasztani dzsunior felé, de akkor pofáraesések lesznek. Belőle LEHET egy Messi2. De még nem az.
  • Sippie
    Csak félszemmel néztem a válogatott meccset, de nem tűnt fel hogy Neymar játszott volna... ez így kevés lesz.