Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát igen pedig én Mourinhot vártam volna akkoriban jó kis edzõnek tartom, de kissé túlzottan öntörvényû és nagyszájú😊 Sehol nem szeretik az ilyen embereket.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
Txiki és Soriano 2008 januárjában találkozott Mourinhoval egy kevésbé neves lisszaboni hotelban,ahol Mourinho power point prezentációval készült az említett két Barcelona vezér számára,rávilágított az akkoriban fennálló nehézségekre,és azok kiküszöbölésére,ami elnyerte mindkét küldött tetszését,de a szpesöl van arra a kérésre,hogy próbáljon meg változtatni a médiával,sajtóval való kapcsolatán,és legyen higgadtabb,nem volt hajlandó belemenni. Ez volt a fõ ok,amiért helyette a fiatal Pep Guardiolát választották ki,akinek a viselkedése,a médiával való kapcsolata sokkal jobban elõtérbe hozhatja a Barca értékeit,hagyományait. Begiristain és Soriano a találkozó után leült Laporta-val,a Barca akkori elnökével,hogy megvitassák a Mourinho kérdést,és arra jutottak,hogy biztosak benne,hogy a portugál ismét trófeákhoz segítené a nehéz helyzetben lévõ Barcelonát,tovább futhatna a 4-3-3-as alapnak vélt Barca formáció is,de a magatartása miatt csorba eshetne a Barcelona hírnevén,és a sociók körében ez lázongáshoz vezethet hosszútávon. Ami utána történt az meg már történelem,Pep Guardiola a Barca B-bõl kinevezett FC Barcelona edzõ 14 trófeát "termelt" a katalán sztárcsapatnak,és vitán felül megalkotta minden idõk legjobb klubcsapatát,és Lionel Messibõl a világ legjobb játékosát faragta.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sippie
Hú de mázlink volt 😄
bakkerman
Puyi <#shakehead><#shakehead> Nagyon remélem nem a Milan ellen láttuk utoljára ebben a szezonban,ha a PSG meccseket ki is hagyja,utolsó bajnokikra szerintem visszafog térni,acélból van ez az ember!!! <#worship>

bakkerman
2008 januárjában nem sokon múlt,hogy az éppen munkanélküli Jose Mourinho azonnali jelleggel leül a kispadra Rijkaard helyett...de végül Begiristain,és Soriano abban egyeztek meg,hogy megvárják a nyarat,és a klub szellemiségéhez jobban illõ Guardiolát nevezik ki.

[HUN]FaTaL
UEFA honlapja egy nagy szar ezekszerint. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

tobias88
bwin meg keddre írja a barcát de a dortmund meccsel párban
tobias88
[HUN]FaTaL
De nem.

link

tobias88
és a 250 hozzászólóból csak én vettem észre, lol
tobias88
A Barca április 3-án szerdán játszik, sport1 meg kedden közvetít szóval a kérdés kamu
Sziasztok!

A SPORT TV Facebook oldalán van egy szavazás hogy a barca meccset vagy bayernt adják majd-e blben.
gyertek szavazni!!
http://www.facebook.com/questions/10151497733992351/
tobias88
Kellett mint egy falat kenyér nekünk hogy Puyol (mr kedvenc) lesérüljön.
Mûtik a térdét amibõl következik hogy idén szinte biztosan nem játszik már.
[HUN]FaTaL
Az index fórumon órákkal ezelõtt (vagy tegnap?). 😄 Szerintem valamelyik twitteren volt kint.

bakkerman
kinek a twitterjén olvastad? 😄 én ott szoktam ilyen ügyben tájékozódni a játékosokról 😄

Sippie
miket tudsz 😊
[HUN]FaTaL
Fogadása volt 😊 Ha továbbjutunk a Milan ellen, akkor befesti szõkére a haját. 😄

bakkerman
fashionDanit elkapta a "Neymar láz"...

kaposi1
<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
..."senki nem értette miért nem játszik Villa többet"
Többek között én sem értettem.<#fejvakaras> Hatalmas játékos és szívbõl örülök hogy újra játszik.<#eljen>
Nagyon nagy szükség van a góljaira a csapatnak.<#taps>

Effe88
jaja
trükköznek
megnézik, mely csapatok jutnak tovább é bevétel szempontjából melyik elõdöntõ illetve késõbbi döntõ tûnik a legjobbnak😊

miért baromság? sokkal jobb így? ne tudja senki ki lesz az ellenfél, hol játszák, stb
tobias88
Április 12én elõdöntõ sorsolás, ekkora baromságot... Régen egybe lesorsolták az egészet.
tobias88
Elõdöntõt nem sorsolnak külön, nem? Vagy most már azt is?
[HUN]FaTaL
Õszintén, ki nem szarja le a médiát? 😄 Én a szurkolókról meg a klubról beszélek és senki nem értette miért nem játszik Villa többet.

bakkerman
persze a lényeg,hogy mit mond a csapat Mestere,minden más nem lényeges

bakkerman
a média itt is meg spanyoloknál is úgy állította be az õ ügyét hogy a sérülése után nem lesz a régi,és kiégett,ezért is hozták szóba több klubbal már télen is.

[HUN]FaTaL
Szerintem senki nem írta le, nem véletlen mondta Tito is, hogy tavasszal nagy szükség lesz rá 😊

bakkerman
azért belegondolni,hogy mit érezhetett a góljánál a Milan ellen Villa...annyian leírták,nem játszott,padozott,Messi bombaformában játszott,de õ megkapta a lehetõséget,és élt vele,megmutatta,hogy õ mégiscsak DAVID VILLA,az egyik,ha nem a legjobb spanyol csatár a világon jelenleg is...én is leírtam télen,de mostmár örülök,hogy még mindig a csapat tagja,és remélem tavasszal mostmár ismét ragyogó formát mutat,csak játszatni kell!

[HUN]FaTaL
Milyen Bayern? Te már elõre tudod az elõdöntõk sorsolását? 😄

bakkerman
a baloldalit a 2011-es BL döntõn szerezte,a Wembleyben,míg a jobboldalit ugye most kedden,és idén is a Wembleyben lesz a döntõ...

Sippie
ennyi idõ telt a két gólja között, mezt is váltottunk? <#idiota>
najóneeeem, jó játékos csipázom 😛
Effe88
2.meccsen úgy is ki fogja magát állítatni😄😄
be fog kattani😄

bakkerman

tobias88
Nem akarok elõre gondolkodni nagyon de valszeg a Bayern ellen valszeg mi idegenben játszuk a 2. meccset ami annyira azért nem jó, bár láthattuk hogy az Arsenal majdnem továbbment
tobias88
Szinte csak nehezebbet kaphattunk volna mert szerintem az idei erõsorrend:
1. Barcelona
2. Bayern
3. Madrid
4. Dortmund
5. Juventus
6. Malaga-PSG-Galatasaray
bakkerman
így van. Óvatos vagyok,de azt megjegyezném,hogy kaphattunk volna nehezebb ellenfelet is!

REALista
Én is úgy emlékszem.Kár hogy akkor már nem lesz tétje a meccsnek szerintem.😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Jakuza1
Amugy Ibra a masodikon jatszhat csak, ha jol emlekszem ?

Jakuza1
Vicces hogy megint elore megmondtam, kivel fog jatszani a Barcelona es a Real.
Megmondtam hogy mi a Imbahimovics miatt megkapjuk a PSG-t, es a Real megkapja a leggyengebb csapatot.

Sippie
Megjósolom, hogy kiesünk hogy csak azért is az ellentétje történjen 😉
bakkerman
PSG !!!

[HUN]FaTaL
PSG - Barcelona

kaposi1
Azt a kurva, ezt így nem is vettem észre akkor.<#wow1><#csodalk>
Még egy UFÓ a csapatban.<#eljen><#taps><#nevetes1>

tobias88
biztosan gyengébben fog kezdeni mint Guardiola mostmár, de ha egy BL gyõzelmet hoz, esetleg maradhat (<#idiota>)
szeretik ezt a Titot nagyon. Legalább annyira, mint Pepet anno. Ez nincs meg a Madridnál ez a családias hangulat edzõk és a vezetõség között. Lehet csak én érzem így. Mivel magyarázod azt, hogy pl Madridban állandóan edzõcsere van? Õk nem annyira hagyományõrzõk, mint a Barca, és az elnökök is túlzottan nagyravágyók voltak. Most is máris arról cikkeznek, hogy Mourinho távozott. Közelmúltban õ bírta a legjobban edzõfronton a Realnál. Barcánál pedig Reijkaard, Guardiola és most Villanova van 10 év leforgása alatt. Elgondolkodtató a Madridnál mennyi ez az arány😮

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
Zubizarreta:
„Vilanova lesz a Barca edzõje a következõ idényben – erõsítette meg a sportvezetõ újságírói kérdésre válaszolva. – Számunkra az lesz a legnagyobb gyõzelem, ha õ visszatér közénk.”
<#eljen> úgy gondolom nem meglepõ a hír,egy percig sem volt kérdéses a rosszabb eredmények után sem,hogy jövõre is Tito lesz a Mesterünk.

Sippie
doppinggyanús, génkezelt
Inkább ezeket a képeket ellemezzétek 😊

The Matrix has you...