Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Ráadásul a bekerülõ festék miatt a lába is nehezebb lesz <#idiota>
tobias88
Amúgy nem azért, de Argentína holnap játszik. Nem hiszem hogy a legjobb ötlet pont most egy tetkó, azért az tud fájni
ez hatalmas volt amikor megtapsolták a Real drukkerek sniff <#taps><#rinya><#eljen><#idiota> Õ volt Mr. Futball nem Maradona😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kaposi1
Úgy van. <#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bakkerman
<#whatever> szebb lett volna ha csak az alkarjára felírat egy Thiago feliratot ugyanezzel a betütípussal...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kaposi1
Láttam már profid munkát is ennél.<#fejvakaras>

tobias88
Nem sok gólt könnyeztem meg, de ez köztük volt(talán Ini vs Chelsea a másik):

bakkerman
ma 33 éves Ronaldinho,gondoltam megemlítem,mégiscsak az egyik volt ikonunk 😊

ezt a gólját pedig sose fogom elfelejteni,na meg úgy összességében azt a meccset,lefociztuk az akkoriban csak "Galaktikusok"-nak becézett Real-t,gyönyörû játékkal!

bakkerman
Celta Vigo ellen már TITO fog a padon ülni!!! <#worship>

bakkerman
igen igen,nekem van egy jó barátom,19 évesen mindkét karja meg háta szétvan varrva...mindig mondom neki,hogy ne csináltasson többet de hiába...

sajnos divathullám lett a sportolók körében is. Üzenet kiterjesztése a céljuk...Én baromságnak tartom és fájdalmasnak is fõleg a leszedése, ha megunod...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Majd 70 évesen lógó, ráncos bõrrel rájönnek, hogy mekkora faszság is volt.

De, amit Messi csinál az még sztem belefér, õ tudja.

http://goo.gl/gd6Zi5

kaposi1
Nagyon nem illik hozzá semmilyen tetkó, szerintem.

bakkerman
Lionel Messi nem tölti tétlenül a vb-selejtezõk elõtti napokat: magárra varratja fia nevét és két kis kezének a képét.

Az argentin válogatott elõbb Venezuelát fogadja, Bolíviába utazik azzal a nem titkolt szándékkal, hogy megszilárdítsa vezetõ pozícióját a dél-amerikai selejtezõcsoport élén. A légiósok is megérkzetek, és a fiúk Alejandro Sabella szövetségi kapitány vezetésével már bevonultak az edzõtáborba, és biztosan kemény tréningekkel készülnek a két találkozóra.
Hirdetés

A pihenõidõben – még szerencse – azonban lehet vendégeket fogadni, és ezt kihasználva Messi egy tetoválómûvész ismerõsét hívta meg. Aki a Leo és párja, Antonella Roccuzzo elsõ gyermekének, Thiagónak a nevét írja majd föl a papa bal vádlijára, a gyermek két kis praclijának rajzával keretezve. Szóval, Messi bal lába most már a fia kezeiben van.

Ez lesz Messi második tetkója: a bal vállán már ott díszeleg az édesanyja portréja.

én abszolút ellene vagyok a tetoválásoknak,fõleg hogy minden második focista szét van már varrva,szerintem totál felesleges dolog,de ez még talán elfogadható amit Leo csináltat.

Ez a Neymar dolog valóban elég nagy dilemma. Jó persze elbohóckodik a Santosban, meg lövöldözi a szebbnél szebb gólokat, meg mindenkit hülyére vesz a cseleivel, de én még nem láttam hogy igazán nagy csapatok ellen nyújtott volna valami fergetegeset. Anno volt a Barca ellen meccse, levették a pályáról 2 értelmes megmozdulása nem volt. Az Angolok ellen a válogatottban szintén sehol sem volt.

Aztán kitudja, lehet hogy tényleg beválna.
De én inkább elhoznám a Citybõl Agüero-t, sokkal kiforrottabb és sztem bele is illene a játékba.

PS3 Slim 250 PC

Sippie
"Leo eltudná-e fogadni"

<#idiota>
bakkerman
én úgy közelíteném meg a dolgot,hogy mivan ha megérkezik ez a pimasz,vagány gyerek,és elkezdi lõni a gólokat Leo eltudná-e fogadni azt,hogy nem róla szól minden,és úgymond "meg kell osztoznia" a góllövésen 😊 az lenne csak igazán a kellemes dilemma Ininek,hogy kinek dobja a lasztit a két zseni közül...😊

Sippie
Én kicsit szkeptikus vagyok azért ezzel kapcsolatban. Nem biztos hogy jól sülne el, csak ha el tudja fogadni hogy Leo a number1 😛

Más: Abidal már meccselt <#eljen>

bakkerman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Basszus elsõ gólt még láttam, aztán egy órás áramszünet volt nálunk...a meccs végét megint láttam, mondom oké, majd az összefoglaló, nézem is, aztán az elsõ gól után megint áramszünet :/ nem voltam ideges...

Visca El Barça!

bakkerman
Villa gól,2 gólpassz Leo 2 gól 1 gólpassz 😊 Jó lesz ez,még Pedronak kéne magára találnia,és összeállna a félelmetes MVP ismét,deszép is lenne

Nálam úgy van 😉 najó, ez csak a FIFA13 😊

The Matrix has you...

tobias88
Puyol és Adriano a PSG ellen nem fog játszani már, az biztos. Remélem több sérült nem lesz, kopp kopp
tobias88
Ez a meccs simán lehetett volna 8-1 de nem akartak már futni a srácok
Sippie
Megint túlbonyolítjuk a dolgokat...
[HUN]FaTaL
Alexis Sanchez is back <#rinya>

Sippie
Na Sanchez yovan 😄
Sippie
ja énse értem 😄
Amúgy jó az összhang Villa meg Messi között <#eljen>
tobias88
mondjuk most sikerült elszerencsétlenkednie villának
tobias88
Messi inkább neki adta mint Sancheznek, vajon miért? <#idiota>
[HUN]FaTaL
Villa <#worship>

tobias88
ezt honnan tudod? még él a szavazás és a Bayern meccs vezet
[HUN]FaTaL
Messi, ez vajon mi volt 😄 Na ezért minimum hármat kell ma rúgnia 😄

meeegvan gyõzelem szépvolt mindenki aki szavazott mi meccsünk lesz kedden <#worship>
jaja, kérlek szólj és hirdesd te is mindenhol ahol tudod, meglehet még éjfélig
bakkerman
énis kiakartam rakni egyébként...😄 de tényleg jó lenne ha a mi meccsünket adnák,csak jobb mint streammel baszakodni!

FONTOS!! AKTIVIZÁLJATOK MINDEN BARCA ISMERÕST SZAVAZNI!

http://www.facebook.com/questions/10151497733992351/

MI meccsünk kell hogy legyen TV-ben <#worship>
Sippie
respect <#eljen>
igazából Casillast szívesen láttam volna inkább barca mezben 😛 de szerintem ezzel sokan így vannak 😄
bakkerman
Civil életben pedig egymás legjobb barátai, NAPI szinten beszélnek egymással. És ezt JM se tudta elszakítani ezt a köteléket ami már 17 éves koruk óta összeköti õket 😊

bakkerman
egyik kedvenc képem. Az õs madrileno Iker spanyol zászlóval a derekán, mellette a már most katalán legendának számító Xavival akin a senyera van. Gyönyörû kép.

bakkerman
FC Barcelona – Rayo Vallecano
Barcelona, Camp Nou
21:00
Vezeti: González González
TV: Sport1 21:00

Barcelona: Pinto – Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba – Busquets, Fábregas, Iniesta – Pedro, Messi, Villa

Rayo: Rubén – Tito, Gálvez, J. Amat, Nacho – Trashorras, Figueras – Lass, Domínguez, Piti - Delibasics

Vamos!

itt már nem is Mou volt a Chelsea edzõje...Ez 1 eset, de korábban Terry nem volt ennyire agresszív...

Õ csak egy példa volt, de akkor is sokkal mocskosabb lett a játéka Mou óta. Jó alapokra tudott építeni sajnos, ez tény...

The Matrix has you...

Azt hiszem erre mondta egyszer "nagyorrú" Ibrahimovics, hogy ez természetes védõ és csatár között, gyepálni kell a csatárokat, mert még a végén elszemtelenednek és gólt lõnek 😊

The Matrix has you...

tobias88
Pepe barom volt Mou elõtt is, õt már készen kapta Mou
tobias88
Terry:
Szerintem meg pont, hogy állattá neveli a játékosait, persze csak az idióta fajtát tudja (pl. Pelé, Ramos), mert mondjuk Iker Casillas elég inteligens ahhoz, hogy ne álljon be a sorba..érdekes módon mellõzve is lett a fõkeretbõl..furcsa véletlenek ezek, mert korábbi csapatoknál is elõfordult vele ez. Nem mintha más edzõ máshogy csinálná, hallottunk már egy-két dolgot, sõt. De nekem Mou-ból csak a munkához való alázata és az ahogy ezt át tudja ültetni bárkibe, egy egész csapatba és így vezeti õket csatába, na ez tetszik csak, semmi más.

The Matrix has you...

Sippie
Azért az inter visszavágó megért egy misét, ahogy dobálta magát az összes játékos. És úgy emlékszem elõször nála volt, hogy amikor idegenbe mentünk a chelseahez úgy feláztatták a pályát, hogy alig lehetett passzolni.
ez túlzás...se Lampard, se Terry nem volt alattomos, az Internél Eto'o sem meg Zanetti sem vált azzá, hamár példázunk. Hülyeség...

Real Madridnál más a helyzet. Elmúlt években a Classicok elõtt és után is balhé volt, és ez a korábbi edzõknél érdekes mód nem volt jellemzõ a csapatokra. Ebben egyetértek, hogy a feszültség és a tét is nagyobb lett mióta MOU a Realnál van. Az Internél és a Chelseanál eltöltött évek alatt nem emlékszem, hogy olyan alattomosak lettk volna a játékosai. Mármint olyan szinten, mint, amiket Pepétõl és Ramostól látok mindig.

Sippie
Én azt mondom hogy nem tett volna jót a csapatnak. Ha abból indulunk ki, hogy milyen aljassá nevelte a legtöbb játékosát a korábbi csapatainál, akkor mindenképp jó hogy nem jött ide.