Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
ezt a gólját pedig sose fogom elfelejteni,na meg úgy összességében azt a meccset,lefociztuk az akkoriban csak "Galaktikusok"-nak becézett Real-t,gyönyörû játékkal!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
De, amit Messi csinál az még sztem belefér, õ tudja.
http://goo.gl/gd6Zi5
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Az argentin válogatott elõbb Venezuelát fogadja, Bolíviába utazik azzal a nem titkolt szándékkal, hogy megszilárdítsa vezetõ pozícióját a dél-amerikai selejtezõcsoport élén. A légiósok is megérkzetek, és a fiúk Alejandro Sabella szövetségi kapitány vezetésével már bevonultak az edzõtáborba, és biztosan kemény tréningekkel készülnek a két találkozóra.
Hirdetés
A pihenõidõben – még szerencse – azonban lehet vendégeket fogadni, és ezt kihasználva Messi egy tetoválómûvész ismerõsét hívta meg. Aki a Leo és párja, Antonella Roccuzzo elsõ gyermekének, Thiagónak a nevét írja majd föl a papa bal vádlijára, a gyermek két kis praclijának rajzával keretezve. Szóval, Messi bal lába most már a fia kezeiben van.
Ez lesz Messi második tetkója: a bal vállán már ott díszeleg az édesanyja portréja.
én abszolút ellene vagyok a tetoválásoknak,fõleg hogy minden második focista szét van már varrva,szerintem totál felesleges dolog,de ez még talán elfogadható amit Leo csináltat.
Aztán kitudja, lehet hogy tényleg beválna.
De én inkább elhoznám a Citybõl Agüero-t, sokkal kiforrottabb és sztem bele is illene a játékba.
PS3 Slim 250 PC
Más: Abidal már meccselt <#eljen>#eljen>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Visca El Barça!
The Matrix has you...
http://www.facebook.com/questions/10151497733992351/
MI meccsünk kell hogy legyen TV-ben <#worship>#worship>
igazából Casillast szívesen láttam volna inkább barca mezben 😛 de szerintem ezzel sokan így vannak 😄

Barcelona, Camp Nou
21:00
Vezeti: González González
TV: Sport1 21:00
Barcelona: Pinto – Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba – Busquets, Fábregas, Iniesta – Pedro, Messi, Villa
Rayo: Rubén – Tito, Gálvez, J. Amat, Nacho – Trashorras, Figueras – Lass, Domínguez, Piti - Delibasics
Vamos!
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Real Madridnál más a helyzet. Elmúlt években a Classicok elõtt és után is balhé volt, és ez a korábbi edzõknél érdekes mód nem volt jellemzõ a csapatokra. Ebben egyetértek, hogy a feszültség és a tét is nagyobb lett mióta MOU a Realnál van. Az Internél és a Chelseanál eltöltött évek alatt nem emlékszem, hogy olyan alattomosak lettk volna a játékosai. Mármint olyan szinten, mint, amiket Pepétõl és Ramostól látok mindig.
<#idiota>#idiota>