33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#27519 na ő a mi pepénk. Azért érdekelne mi vitte rá erre :D -
#27518 Javier Mascherano, a Barcelona argentin védekező középpályása elveszítette az önuralmát az Argentína - Ecuador világbajnoki selejtező-mérkőzésen, és a hordágyon fekve szándékosan belerúgott az éppen őt cipelő orvosba. Azonnal kiállították, ő pedig azóta bocsánatot kért.
2 perctől
nem az eszéért szeretjük az biztos :DD -
#27517 Laporta nyilatkozott:
"Minden egyes nap elteltével egyre eltökéltebb vagyok, hogy visszatérjek a Barça élére. Felkészült vagyok; a következő választásokat 2016-ban tartják majd normális esetben, s ez tökéletes időpont lesz arra, hogy egyesületi, személyes és családi szinten visszaigazolást kapjunk mindenről."
"Egy embert tönkre lehet tenni, de elpusztítani nem, ha állva marad. Az én motivációm az, hogy építsek, hozzáadjak, ezzel szemben a jelenlegi vezetés csupán a hírnevemet próbálja összezúzni, és ez nekem erőt ad, hogy építsek. Én már megbocsájtottam nekik, de továbbra is keresem az igazságot és azt, hogy ezt ők mondják el. Ezt azonban egyelőre még nem tették meg, így továbbra is hajtom ezt a visszaigazolást."
"Nem hiszem, hogy lesznek előrehozott választások, hacsak nem következik be valami extrém esemény. Persze ez benne van a pakliban, mert a klubnak egyértelműen váltásra van szüksége."
Abidal esete:
"Elfogadhatatlan. Egy évvel meg kellett volna hosszabbítani a szerződését. Ezt az ügyet rendkívül rosszul kezelték és rontották a klub imázsát."
Guardioláról:
"Mindörökké hálás leszek Guardiolának, Rosellék próbálják tönkretenni az örökségünket. Úgy hiszem, hogy a klub nem tett meg mindent annak érdekében, hogy Pep folytassa. Ha Guardiola kiégett 2012 nyarára, akkor az részben a vezetőség hibája volt."
Mezszponzor
"A katari történet szintén egy hazugság. Én továbbra is az Unicef mellett állok. Jellemző, hogy most a Qatar Foundation már átváltozott Qatar Airwaysre."
A radikálisok
"Ez a vezetőség lepaktált a huligánokkal és következetesen hazudott. A biztonsági igazgató, akivel találkoztam jelenleg a klubban, együttműködik a Boixosszal."
Neymar leigazolása
"Ami a legjobban tetszik Neymarban, az a szerénység, amivel érkezett. Habár sokan attól tartanak - csakúgy, mint Cruyff - , hogy a személye feszültséget okoz majd a csapaton belül, de reméljük, hogy ez nem fog bekövetkezni."
Tito Vilanováról
"Nem értek egyet azzal, hogy a vezetőedző csupán szemlélődő lehessen a csapatot érintő sportszakmai kérdésekben. Nagy az elismerésem Tito felé, ám meglepődtem, mikor azt mondta, hogy 'én a klub alkalmazottja vagyok, csak azt a csapatot edzem, amit nekem adnak'. A vezetőedzőnek meghatározó tényezőnek kell lennie a sportszakmai ügyekben, nem külső szemlélőnek."
Valdés esete
"Tiszteletben tartom Valdés döntését, de meg kell kérdezni a jelenlegi vezetéstől, hogy a klub számára oly fontos személyek miért nem akarnak maradni."
eléggé kritikusan fogalmaz végig,valamiben igaza van de nekem kapálózásnak tűnik...ha tényleg indulna 2016-ban Rosell ellen,az kemény csata lenne. Nekem mondjuk innen teljesen mindegy ki az elnök,ha jó a csapat,és legfőképp szerethető játékosokat vásárol az éppen aktuális elnök akkor felőlem bárki lehet :D -
#27516 ígyvan,Laportának sokat köszönhetnek a szurkolók és a klub,Rosell viszont elhozta a pénzügyi stabilitást,amit az is mutat hogy meg tudunk engedni magunknak már második nyáron egy klasszis drága igazolást. -
#27515 Csak közben majdnem csődbe vitte a klubot. Persze nehéz összehasonlítani, Laporta mikor átvette a klubot, akkor egy rohadtgyenge csapatból csinált BL győztes és bajnok csapatot, rövid idő alatt. -
#27514 Dehogy... Csőd széléig vitte a klubbot az idióta igazolásokkal amit itt le is írtam úgy 2-3 hete. -
#27513 En sokkal jobban szerettem Laportat.
Az o alkotasanak gyumolcsebol el Rosell. -
#27512 Mivel lehet jobban kampányolni, mint egy jó csapattal? És ha veszünk egy középhátvédet azzal még mindig plusszos lesz a keret. -
#27511 Rosell okos ember,jövő nyáron elnökválasztás,és ha most túl költekezi magát,akkor azzal jó alapot ad a majdani ellenfelének (aki állítólag Laporta is lehet...),de ha megtalálja az aranyközéputat,hogy legyen egy jó szezonunk,de ugyanakkor most nyáron ne költsünk túl sokat,akkor tuti a sikere,és jövőnyáron már frissen újraválasztva ismét dobálózhat a nevekkel/milliókkal. Én nem féltem őt,meglesz a megoldás középhátvéd ügyben :) Akivel minket összehoz a spanyol sajtó,az jönni is fog előbb-utóbb,ahogy volt ez Cesc-el,Villaval,Neymarral. David Luiz - Silva kettősből valaki jönni fog figyeljétek meg... -
#27510 hatalmas kamu -
ToM1113 #27509 vszinű csak amolyan válasz a Thiago-s ügyre... egyikből se lesz semmi. -
#27508 Ez akkora kacsa, mint a ház. -
#27507 Én ennek örülnék de képtelenségnek tartom hogy a Real átengedje . -
#27506 Ugyan, csökkentették eleget a pár év alatt. Be kell fektetni a csapatba mert nagyobb pénzveszteség az, ha idén az elődöntőig se megyünk el a védők hiánya miatt. -
#27505 A nincs pénzt így értettem, muszáj csökkenteni az adósságot. -
#27504 Hát, szerintem azért van pénz, hatalmas a haszon de adósságcsökkentésre fordítják, tavaly is azt hiszem 60 milliót arra költöttek és idén sem lesz másképp. -
#27503 Azert ennyire ne legyetek betojva, van meg ido igazolni es kizart, hogy ne igazolnank meg.
Egy csomo dolog tisztazasra var elotte, peldaul mennyit akarnak adni a tavozo jatekosokert es kik lesznek azok, addig a klub nem tud lepni, hiszen meg azt se latja ezek nelkul, hogy mennyit kolthetnek az eladasok arabol. -
ToM1113 #27502 -
#27501 "El van adósodva 20 másik is és fognak igazolni, + ha annyira el van adósodva akkor ne jöjjön Neymar közel 60 millióért..."
Sportszakmai szempontból Neymar nem biztos, hogy bejön, nagy kockázat. Anyagilag biztos megtérül, nagy marketingértéke van a srácnak.
Dulifuli kölcsön lesz adva.
Védő nincs, de TS kapcsán nem biztos, hogy a vételár az akadályozó tényező. Ráadásul szerintem semmilyen ~30 éves védő nem ér 40 milliót, de még a felét sem.
Szerintem védő mondjuk legalább 2 éve kellene, vagy akkor legalább tartottuk volna meg Abidalt, középhátvéd poszton is helytáll.
"Ez az én véleményem, nem kell vele egyet érteni, csak leírom, mert azért van a fórum hogy megosszuk egymással az infókat, gondolatokat."
Nem is értek vele egyet, illetve csak részben. :) A második felére: így van, nincs evvel semmi gond. -
ToM1113 #27500 oké, el van adósodva. El van adósodva 20 másik is és fognak igazolni, + ha annyira el van adósodva akkor ne jöjjön Neymar közel 60 millióért... hanem jöjjön belőle 1 védő ami mellesleg sokkal inkább kell mint előre még 1 csatár hogy 6 db legyen belőle ( Messi, Villa, Neymar, Pedro, Tello, Alexis, Dulifulifiú) ja ez 7...
Meg gondolom nincs az a védő aki 60 milliót érne szval egy kapus is bőven ki jött volna belőle.
Remek hogy van előre egy újabb nagy tehetségünk de ő nem fogja megmenteni a csapatot a góloktól.
Persze, mi ehhez nagyon is kevesek vagyunk. Szval felesleges is firtatni tovább. Csak dühítő mindenhol arról olvasni 1 héten 2x hogy nem tudják mi legyen mert drága nekik x és y, zs pedig nem biztos hogy jó megoldás lenne mert nem képviseli azt a színvonalat.
Ez az én véleményem, nem kell vele egyet érteni, csak leírom, mert azért van a fórum hogy megosszuk egymással az infókat, gondolatokat. -
#27499 -
#27498 Igazad van SAJNOS... én nem kergetek semmilyen illúziót a nyárra,lesz ami lesz,mi innen nem tehetünk semmit :) Mes Que -
#27497 Nincs pénz, mit nem értesz? El van adósodva a klub. Ha Rosell elkezdené szórni a pénzt, azonnal elbukná a következő elnökválasztást. Az egész kampánya arra épült, hogy Laporta mennyire szórta a zsét. -
ToM1113 #27496 Nem igaz hogy lehet ennyit szarakodni...
Nem is azzal van baj szerintem hogy még nem igazoltak védőt hanem ez a bizonytalanság...
Könyörgöm ha nekem van 1 vagy 2 olyan hátvédem akiket teljes mértékben megfelelőnek találok a középső védő posztra akkor azokra rárepülök és átigazolási ajánlatot nyújtok be rájuk. Na persze nem a nevetséges kategóriájút hanem reális összeget tartalmazót.
Kell Hummels? Fizesd meg... Nem jön el x összegért, adj x+ összeget. Nem a pénz miatt nem akar jönni, illetve nem amiatt nem engedik el? akkor maradjon.
Kell Thiago Silva? 40 millióért vette a PSG? (nem tudom mennyi volt) Akkor akkor adjunk érte 40 et legalább hiszen nincs még 1 olyan klub rajtunk kívül aki könnyen belemegy a veszteséges üzletbe. Nem adják 20 ért? Ne csodálkozzunk már?
Nem kell itt 6-7 nevet számításba venni. Aztán meg elvetni őket mert ez lassú, az béna, amaz bohóc stb...
2 névből el kell hozni az egyiket.
Mi vagyunk a Barcelona... Költeni kell idén? Mennyit is költöttünk a többi nagy klubhoz képest az utóbbi években? Ja hogy meg se közelítjük némelyiket? Akkor tessék már kicsit belenyúlni abba a buzeráns pénztárcába...
Itt szerencsétlenkedünk aztán a végén nem lesz semmi az egészből, vagy elhozunk egy b kategóriás védőt viszonylag drágán aztán majd rájövünk hogy dehát ez lassú, technikátlan stb, és jövőre eladjuk feléért.
Kezd idegesíteni ez a tutyi mutyi hozzáállás. -
#27495 Nagyon helyes, én is pont most olvastam. Dortmund inkább megvenné az meg felejtős... Viszont ha visszatér majd jövőre akkor valakinek mennie kell. Lesz Neymar és Messi a stabil kettős és mellettük Pedro-Sanchez-Tello-Deulofeu ami nagyon sok, még 5 is sok szerintem. -
#27494 Legújabb hírek szerint Deulofeu nem lesz a csapattal ősszel,a nyári felkészülést végigcsinálja az alapkerettel,de kölcsön lesz adva vagy Angliába(Liverpool vinné),vagy egy spanyol csapatnak (Sevilla érdeklődik nagyon). -
#27493 -
ToM1113 #27492 Remélem azért Neymár ennél többet nyújt majd Barcelonában...
Nem mondhatnám hogy rosszul játszik, de semmit nem mutat amit várnánk tőle... Szürke. -
#27491 ne legyünk azért ennyire pesszimisták,még a júniusból is hátravan 20 nap,meg ott a július,bármi lehet -
#27490 Hát, sajnos kezd egyre nyilvánvalóbbá válni, hogy védőt a nyáron nem fogunk venni... (megint) -
IXEMGabeo #27489 -
#27488 Luis Enrique lett a Celta edzője. Gondoltam beírom ide,nagy kedvencem volt annak ellenére hogy a Madridban is játszott :D Sok sikert neki,a spanyol foci az ő igazi otthona,így utólag már butaságnak tűnik hogy elment Rómába. -
#27487 Leo mostmár nagyon jól néz ki,zömökebb de nagyon robbanékony,Neymarra is rálesz pakolni pár kiló izom,és semmit nem fog kopni a gyorsasága ez tuti -
#27486 Jó, Cé egy vicc ilyen szempontból, nem hasonlítható senki máshoz. Ő lenne a tökéletes focista megtestesítője, ha nem lett volna Messi. (aki közel sem a tökéletes focista megtestesítője , valamiben jó de sokmindenben egyedülálló) -
#27485 Nem offolni akarom a topicot, ne vegyétek merényletnek!
De majd megerősödik Neymar is, és egyáltalán nem fog a gyorsaságának kárára menni. Lehet még gyorsabb is lesz, többet bír majd futni is és a test-test elleni küzdelmeket is jobban fogja tudni kezelni.
Ahogy neki is jót tett egy kis plusz izomzat:
-
#27484 Jah, amúgy aki azt mondta hogy Neymarra nehogy izmot rakjanak mert belassul mint szemét az ne felejtse el hogy 19 évesen ugyan ez volt Messivel is és láthatjuk hogy micsoda rossz döntés volt rátenni még 6 kilót
Messi 169 centi és 67 kiló míg Neymar 174 centi és 64.5 -
IXEMGabeo #27483 én is ennyi vagyok:D márcsak a technika hiányzik meg a hírnév hiányzik és én is mehetek a Barcába -
#27482 csak 0,89 mert 57 misi volt -
Nyiri #27481 64 kiló :D
Kilónként 1,1 milla :P
-
#27480 jujj de beszopatta a védőt a kicsi :D