Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
Ja, ezek ilyen fotosoppoló kis köcsögök... me jobbat nem tudnak...

Ellenben a második gól elõtt én azt nem értem, Valdes mi a fenét keresett ott ahol amúgy Messinek kellett volna lennie? Röpköd itt össze meg vissza. Egyébként sem lehetett les, mert Iniesta mögött volt a Messi...
tobias88
Marca-val nem kell foglalkozni
Jakuza1
Felesleges is, meg Photoshoppal buveszkedes is van benne. Eskuszom!!! 😛
Megneztem es szetrohogtem azokon a korlatolt antifanokon magam, hogy emelt hangon gesztikulalnak a Marcasok probaljak bebizonyitani a sok suletlenseget. 😛

tobias88
Nem értem minek foglalkoztok ezzel, a Milanosok sem teszik mert tudják hogy nem ezen múlt.
[HUN]FaTaL
LOL, biztos arra gondol, amikor bevetõdve mentette Boateng beadását (a kapufa után). Köze nem volt a képhez.

De gondolom, amikor letarolták Pedrot még az elején, arról egy kurva szó nincs (nincs kedvem megnézni a videót).

http://goo.gl/gd6Zi5

Jakuza1
MErt nem eredeti. Elmondom hogy ha megnezed a linked alatti kis videot, olyanokat fogsz benne hallani, hogy volt olyan szituacio ahol Pique ellen tizenegyest kellett volna itelni. LOL ? 😄

[HUN]FaTaL
Mondjuk, hogy az eredeti képrõl minek radírozták le a méterekkel elõrébb lévõ védõt az egy rohadt nagy rejtély.

Jakuza1
Lol. 😄 Ez is szep kepm, olyan mint hunfatal linkje. 😛
Megneztem vagy 5szor megint es nem volt az.
PErsze nem ettol a keptol. 😛

[HUN]FaTaL
ROFL 😄

Sippie
Les? Hol? <#idiota>
[HUN]FaTaL
Szerintem is.

#25923: Ugyanott van, csak a másik kamerállás és a közelítés miatt tûnik úgy, hogy nem. De valószínûleg ezredmásodpercekrõl beszélünk, a bírónak ezt megítélni kb. lehetetlen, még szarrálassítva is nehézkes. Bõven nem olyan les, mint, amit az EB-n továbbengedtek.

Arról nem beszélve, hogy kb. semmirõl sem döntött szvsz. A Milan addigra a ziccerét már kihagyta, a második félidõ meg ugyanez lett volna sztem.

tobias88
Minimális les, hibahatáron bõven belül van. A védõ jobb sarka elõtt Messi jobb sarka kb ha 5-10 centivel van elõrébb
Jakuza1
Ja es meg valami, a framekkel azelotti keprol. Nezd csak meg a fu nyirasat a tobias altal linkelt kepen, es a tiede kozott.
A labda az egyik kepen meg a nyirt sav kozepen van, mig mily erdekes ahol meg mindig nincs lepasszolva a labda a sav elott egy meterrel van a labda ini laban. 😛
Fck sake legalabb 2 meterrel kesobb sincs meg elrugva a labda. 😛

[HUN]FaTaL
Baszki, visszanéztem a meccset itt van a gépemen. Les volt.

Tessék, saját kép:

Elrúgás pillanata, itt még nem látszik, de a negyedik védõ jóval elõrébb van, mint Messi, a következõ képrõl látszik, mivel Messi ráadásul visszafele mozog, a Milanos pedig hátrafele

Másik kép:

Les volt. Teljesen mindegy, még maga a gól sem ezen múlott, mert Messi visszafele mozog, ettõl még be kellett volna fújni a szabályok szerint.

Jakuza1
Dehogy volt az. 😛 Hianyzo vedo, ferde vonal etc. 😛

Raadasul a legszebb az egeszben hogy a labda elrugasanak a pillanataig, van meg ido, azert latszodik a tobias altal vonalazott kepen minden. A kozepso 2. vedo Mexes elott nyilvanvaloan Mexes mogott all, mig a masodik kepen erdekes modon mar nem. 😛

Tudod mi a legjobb tampont ? A felkor a tizenhatos elott a kozepso vedonek szinte surolja a vonalat a laba.

Ellenben nezd csak meg hol all Messi a te kepeden es hogy eltunt a vonalrol a laba a vedonek ? 😛PP
De meg a kozeleben sincsenek.
Ez a kep valoszinuleg meg framekkel az elrugas elott lehetett es nyivanvaloan meg is van matatva, mint amit mar lattunk Dani Alves esetenel. 😛
De azert egy jo proba volt ismet egy photoshopolt kep, ahol a vedo fel teste eltunik 😛PP

Akkor Kassai bandájának ez a 2. hibája...

Azért eléggé meglincselték az Ukrán-Angol meccs után, mert ugyebár az perdöntõbb volt. Még szerencse, hogy a Barcelona ennyire dominált máskülönben tuti elõveszik.

Minden csak szituációtól függ

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Hiányzik egy védõ, viszont õ akkor futott vissza, le van töltve a meccs. Les volt, de teljesen mindegy, kár ezen rugózni, simán nyertünk.

Jakuza1
Nem veszel semmi furcsat eszre azon a kepen ? 😛

Lacee86
Kassaiék ehhez a szinthez méltóan vezették a meccset. Aki szerint nem, az meg nyugodtan tapétázza ki a szobáját ezekkel a pillanatképekkel...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Sippie
csak a divatfikázóknak ad egy újabb támadási felületet. De ha les is volt az Kassai segítõjének a hibája, a Barcának semmi köze hozzá, mint ahogy 1 héttel ezelõtt is bírói hiba történt 😊
Azt meg sose tudjuk meg mi lett volna ha nem adják meg. Lehet 2 perccel késõbb bevágja megint, és ugyanott vagyunk. A lényeg a továbbjutás, fellélegezhetnek a fiúk, kiengedhetik a fáradt gõzt, a sok feszültséget magukból, és lehet nyerni minden meccset mostantól 😄
[HUN]FaTaL
Megfelelõ szögbõl látszik, hogy az:

link

Teljesen leszarom, mikor mindkét milánói gól elõtt (valószínûleg) kezezés volt.

tobias88
Megfelelõen csíkozva a látszik hogy nem az:

tobias88

Meglehet hogy les, de meglehet hogy nem. Nem ezen múlott és nagyjából nem érdekel mert a Milan elsõ meccsen lévõ elsõ gólja meglehet hogy érintett egy kezet
Sippie
Végülis nem azzal jutottunk tovább, hanem az Alba góllal 😄
[HUN]FaTaL
Les volt. És? Nem azon múlott, mert visszafele mozgott (persze ettõl még le kellett volna fújni). Én nem hiszem, hogy ezen múlt.

Sippie
Hát, mivel megadták, nem oszt nem szoroz akármit gondolunk. Én nem néztem róla videót, lehet hogy az volt.
sirály!

Hallottátok, hogy a 2. gól állítólag les volt?😊 Vélemény?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sippie
Nézdmár ki járt nálunk 😄
Barca továbbjutásra 2,20-as szorzó volt...

Be is jött

Jakuza1
Nem csak az a ket dolog a lenyeg, hanem ugyanilyen intenzivnek kellene maradnia a letamadasnak is.
Igy a csatarok meg elol vannak es egybol veszelyesebbek maradhatunk elol.
Mindenesetre igen klasszikus ket szelsovel kellene jatszanunk, nem az ilyen Alexis/Messi duoval akik arnyek eket jatszanak inkabb.

Igy a szeleken tobb ures terulet marad a vedelemnek hatrebb kell huzodnia es vele egyutt a kp sornak is, kulonben tul nagy ter maradna kozepen.

Persze az sem jo mindig, ha tul beszoritjuk az ellenfelet, de meg akkor is jobb ha szelessegeben szethuzzuk a palyat a szelsokkel es igy kozepen tobb lehetoseg van loni.

DasIsFuck
Én Messi helyébe már rég ráuntam volna erre a ballbarúgásra<#idiota>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

bakkerman
Messi tavaly ilyenkor,2012. március 13.-án 19 góllal állt az összes sorozatot figyelembe véve,idén ugyanezen a napon jár 18 góllal úgy,hogy tavaly ugye a Leverkusennek 5 gólt rúgott a BL nyolcaddöntõben,szóval idén kiegyensúlyozottabban kezdte a naptári évet. Simán meglehet 2013-ra is egy jó 70 gól,ha így folytatja

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
igen,és ebben az esetben lehet próbálkozni a lövésekkel,mert a védõk ilyenkor a passzokra figyelnek,a lyukakat akarják lezárni,és nem támadnak ki a labdás emberre,és ilyenkor egy jól eleresztett lövés bármikor becsúszhat

tobias88
nem az átlövés a lényeg, hanem hogy 2 csatár legyen a pályán és lekösse a belsõ védõket
Jakuza1
Amugy a hangulata az arenanak is fantasztikus volt, legalabbis ami atjott a TV-n keresztul.
Fergeteges volt a szurkolas is.

bakkerman
remélem Roura/Tito elgondolkodik azon,hogy érdemes lenne a taktikai repertoárunkba betenni az átlövéseket! Xavi,Iniesta,Leo fantasztikus lövõtechnikával rendelkezik,és felállt védelem ellen bármikor meglephetjük ezzel az ellenfelet,és én azt mondom,jó százalékkal be is mennének ezek a lövések! Tegnap Leo elsõ gólja tipikusan olyan szituációban esett,amilyen minden meccsünkön van,azaz a felállt védelemmel szemben,a 16-os vonalától 1-2 méterre tologatjuk a labdát,és ilyenkor általában várunk egy kis lyukra,és beakarjuk tenni a lasztit...na tegnap Leo bevállalt egy lövést,és milyen jól tette!! Ilyeneket kéne többször belevinni a játékunkba!

tobias88
2.2 volt a továbbjutás, a gyõzelem valami nagyon kevés 1.1-1.2
Sippie
Lehetséges hogy valóban így volt, ha kiestünk volna lehet még tovább kezelnék, vagy legalábbis nem sietne vissza. De lehet ez a gyõzelem a gyógyulását is segítette 😊
Még mindig a hatása alatt vagyok, nagyon oda tették magukat a srácok, az utóbbi 2 és fél hónap után most igazi Barcás játékot láttunk. Maradjon is így, akarják ennyire a gyõzelmet mindig, és nem lesz gond. Na meg rotáljunk jól, Messit is lehet a padon kezdetni, mint kiderült 😄
bakkerman
szerintem megvárták mi sül ki a tegnapi meccsbõl,maradunk-e a BL-ben,és attól függõen mondanak egy idõpontot,így hogy továbbra is van esély két trófeára,így elõre hozták a visszatérését,bár lehet ha kiestünk volna akkoris 25.-én már visszatér,nem tudni. Remélem mostmár visszatalál a helyes útra a csapat,amin egész õsszel volt,ha ismét elhiszik a játékosok,hogy nem szabad leírni õket,és a taktikánkat sem,akkor sikerülhet egy olyan tavasz mint 2011-ben...Akkoris a február-március eléggé döcögõs volt,kiélezett bajnoki hajrá,erõs BL ellenfelek,benne volt a pakliban,hogy esetleg elúszik mindkettõ,idén viszont a bajnokság már tényleg a zsebünkben van,lehet tartalékolni,rotálni a BL-re,a védelmet rendbeteszi Tito,és ottlehetünk a Wemleyben! El kell hinni,hittek a fiúk a tegnapi fordításban,és sikerült is!

Sippie
Na szuper 😊 Még egy jó hír, a tegnapi fantasztikus meccs után, hinnye 😄
bakkerman
egyértelmûen helye van mostmár a hátralévõ meccsekre a kezdõben,Villa-Messi kettõs mellé meg lehet rotálni a Pedro-Alexis-Tello hármast. Bármikor benne van Villaban a gól,csak kapnia kell egy ilyen labdát mint amilyet tegnap is kapott,és bárki ellen könyörtelenül befejezi.

Tito pedig megerõsített hírek szerint március 25.-én visszatér <#worship>

Sippie
<#eljen>
pont most láttam én is FB-n a képeket, szép 😊
Jakuza1
A milan edzojenek nyilatkozatabol.

"David Villa szerepeltetése problémát okozott nekünk, miatta kissé mélyebben kellett védekeznünk."

Ennyi. Kozben eszembe jutott valami.
Manchester ellen egy jobb labas csavaras a bal felsobe, tegnap bal labas tekeres a jobb felsobe. 😛
Olyan egyszeruseggel, mintha teljesen mindegy lenne melyik labbal vegzi el mesterien a dolgat.

bakkerman

sz4bolcs
mennyit fizettek a fogadóirodák a barca gyõzelemre?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Visca el Barca😊)) Bíztam is bennük. Szenzációs volt a csapat és persze Messi is😄

sz4bolcs
az gg 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

DasIsFuck
úhh, fájdalmas olvasnom ezt<#nyes>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Jakuza1
Hulyeseget irtak akkor.
Mondom en mindig nezem a futo statot is. 7-8km nala az atlag.

Sippie
Pique viszont megint majdnem ajándékozott egy 11-est az ellenfélnek. Az elején ahogy elmentek mellette a 16-oson belül utána nyúlt a csávónak, de szerencsére nem tudta rendesen megfogni a mezét, a lövése meg gyenge volt.

Meg egyszer bevezette két Milanos közé majdnem utolsó emberként, na ott a hajamat téptem 😄