33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
  • Sippie
    Azért jó látni hogy Alves a válogatottban is felkúrja a lelátóra a beadásait :)
  • tobias88
    olyanunk nincs de legalább annak azt hiszem van netes online weboldala
  • banok
    A Story TV adja.
  • bakkerman
    ez igaz! :DD főleg az idei Pique...
  • tobias88
    kár hogy nem adja ma 1 adó sem az angol brazilt, de ennek ellenére neten elérhető lesz persze...

http://livetv.ru/en/eventinfo/172077_brazil_england/
  • Sippie
    ha egy Piqué le tudná venni a pályáról, akkor jó nagy szarban lennénk, ha tényleg 70millát adtunk érte :D
  • bakkerman
    jól jön ez a szünet mindenkinek,lehet rendezni a sorokat,meg fejben felfrissülni...mondjuk a spanyoljainknak még lesz egy konf. kupa,de azt kisujjból kirázzák Döntőben megnéznék egy brazil-spanyol meccset,Neymarnak megmutatná Pique a Barca ritmust,tuti levenné a pályáról :D
  • kaposi1
    Szerintem is besokallt.
    De a lényeg hogy épségben megúszta.
  • bakkerman
    most akartam linkelni pont :D Nyílván ő volt a fasz,de azért örülünk hogy nem lett semmi baja
  • kaposi1
    Azt a betyár!!!!
    Ha nem egy R8-ban utazik már gyászolnánk!
  • bakkerman
    Montoyas résszel totál egyetértek,nekem is egyik kedvenc fiatalom a csapatból,és sokkal többet kéne pályán lennie,Alvesnek is jót tenne egy kis padozás néha,ahogyan Piquenek is
  • bodajoci
    Sztem Pintónak nem volt egy rosszabb meccse sem, mint Valdesnek. Ugyanolyan jó kapus. Amúgy meg, ha vkinek nem megy egy meccsen, azt mindjárt nem kell elküldeni, mert lehet a következőn ő lesz a csapat embere. Aztán ott van még Montoya, én egész évben azon dühöngtem magamban, h jobb már mint Alves, ezt tegnap is bizonyította, nem a gólja miatt, hanem egyébként is. Persze nem kell Alvest sem elzavarni, csak többet kéne játszatni ezt a Montoya gyereket, mert megérdemli. Még úgy is, h ez a Malaga tegnap tényleg egy sz@r volt. Mire észbekaptak, addigra már a Barca kiengedett, a meccs meg elment... Különben is ez egy olyan meccs volt megint, amin szinte minden összejött, főleg az első félidőben. Volt már olyan nemegyszer, h ahogy tegnap bement az a 3 gól, máskor kapufa, meg kapusba rúgás, meg tökömtudja mi lett volna belőle.
  • tobias88
    Remélem ősszel összeáll a Puyol Mascherano kettős a védelemben mert Pique valami gyalázat mostanság és talán elgondolkozik rajta hogy miért is nem kezd...
  • tobias88
    Lehet nem is kell kapus, itt van Pinto?
    Na jó, 1 meccs nem meccs
  • Matte
    hát nem tudom, nyáron kalapálni kell rendesen...

Tudom, hogy sokaknak szép záróeredmény ez a 4-1 (jelen pillanatban), de ez a játék még mindig nagyon vérszegény. Főleg persze a védelem, ami átjáróház, ötlettelen és nagyjából olyanok, mint a tollas cigány a forgószélben.

Villa eladása nem tudom, hogy jó ötlet-e. Persze nem mondom, hogy ez a régi Villa, de -egyrészt szeretem, másrészt- még mindig sokkal jobbnak tartom, mint Sanchezt.

Szvsz Pedronak (+Tellonak) ebben a csapatban nincs helye. Nem részletezem, egyszerűen nincsenek azon a szinten, amit egy Barca megkíván és nem is lesznek.

Neymar érkezésének örülök, de azért vannak félelmeim. Hogy a védelemben MUSZÁJ lenne valamit művelni a nyáron, az tény, nincs is értelme rajta vitatkozni: bár külön-külön mindegyiküket kiválónak tartom, egyben valahogy nem működnek. A "lövünk egyel többet" taktikához pedig kevés a támadósorunk, ez van. Valdes mehetne, jöhetne egy Stegen, minek húzni, látszik Victoron is, hogy tele van a töke, (nekem is vele), tényleg nem kellene már erőltetni.

Thiago meg ha leállt tárgyalni Reallal, akkor itt kell azt mondani, hogy viszlát, lehet takarodni. Védő pedig kell, lehetőleg ne B kategóriás, mert különben bajok lesznek jövőre -is-.
  • [HUN]FaTaL
    Egyrészt még beállhat, másrészt az is lehet, hogy a hülye klubvezetés nem adja el most.

Gondoltam, hogy ezt a meccset sem ússzuk meg kapott gól nélkül.
  • tobias88
    Ini nem is tud lőni. Persze hogy ilyen meccsen sül el a lába
  • bakkerman
    Igenigen :S
  • tobias88
    Én Pinto kezdését nem értem. Ez lehetett volna Valdes búcsúmeccse...
  • tobias88
    Mivel 5 nap múlva játszanak és elvileg azt hiszem már meg is kezdték a felkészülést együtt, vagy legalábbis hétfőn kezdik meg.
  • bakkerman
    Pinto véd...Villa gólnak viszont nagyon örülök,méltó búcsú(?) Még Abit kell beküldeni,had ünnepelje a hazai közönség :)
  • ToM1113
    ezt nem tudtam.
  • [HUN]FaTaL
    Hétvégére hazaengedték az U21-et, az okát nem tudom (talán eb selejtező)? Ezért nincs ott egyik sem.

#27415: Nem akarjuk eladni, valószínűleg, ha megy akkor azért mert menni szeretne a kevés játéklehetőség miatt.
  • pacclacc
    Jah igaz, én is sem értem, hogy ilyen jó kis játékost miért adtok el!
  • ToM1113
    Én valamilyen szinten azért megérteném őt... Ma se kezdő, kevés lehetőséget kap. Ma is egy érthetetlen buta felállásunk van.

Pinto - Montoya, Piqué, Mascherano, Alba - Busquets, Fabregas, Xavi - Pedro, Villa, Iniesta.

Alexis aki egyre jobb formában van nincs a pályán, Thiago aki panaszkodik hogy kevés lehetőséget kap, nincs a pályán.
    Az a Villa aki eddig kevesebb lehetőséget kapott és szinte biztosan távozik kezdő. Az a Fabregas aki szégyen gyenge mostanában kezdő.
    Xavi, Iniesta akik végigjátszották a szezont kezdők... nem hogy pihennének és kezdhetnének a cserék.
    Pedro????? ( jó hátha belejön...).

Nincs tétje a mérkőzésnek, vagyis az a bizonyos 100 pont... dehát na.

Hol van Thiago, Deulofeu , Tello, Bartra.... ?
  • bakkerman
    Ha Thiago Barca nevelés létére képes szóbaállni a Madriddal,akkor mehet is,ha neki ennyit "jelent" a címer
  • tobias88
    Állítólag Thiago ügynöke a Madriddal tárgyal, nem értem esküszöm...
  • bakkerman
    az esti bajnoki több szempontból is emlékezetes összecsapás lesz...elérheti a csapat a 100 pontot,Eric Abidal búcsúzik,Victor Valdesnél is nagy az esély arra,hogy utoljára látjuk a kapuban...fájó lesz a búcsú azért ettől a két játékostól,9 éve VV-vel kezdődik az összeállításunk,és hihetetlennek tűnik hogy ma látjuk utoljára a kapuban :( Nem világklasszis kapus,de valamilyen szinten neki is nagyon nagyon komoly szerep jut abban a bizonyos "Barca történelemkönyvben".
  • IXEMGabeo

Xavi Hernandez
  • bakkerman
    de jövőnyáron nem kell kiadni Neymarért egy talicskányi pénzt
  • ToM1113
    Így viszont tessék már egy értelmes védőt hozni kérem szépen...
    Ne ilyen C kategóriás szart.
  • ToM1113
    közben valaki felvilágosított a lehetséges taktikáról: Ősszel megkeresik Valdes utódját, Őt pedig még eltudják adni. :)

• ToM1113
    ugy néz ki mégis igaz hogy marad még 1 évet.
  • [HUN]FaTaL
    Így meg jövőre 20 millióért kell majd kapust igazolni, vagy mégtöbbért.
  • bakkerman
    na akkor nem értem
  • ToM1113
    Itt meg ez áll...
  • bakkerman
    Szerintem jó megoldás ha marad,10 milliónál többet úgyse kaptunk volna érte,igazolni viszont csak jóval több pénzért tudtunk volna. Nagy kérdés viszont,hogy fejben mennyire fogja tudni odatenni magát a következő szezonban :S Kapusra nem kell költeni,így akkor rálehet repülni valami klasszis középhátvédre
  • ToM1113
    Bréking: Victor Valdés mégsem Monacóba igazol, hanem marad a Barcelona kapusa és kitölti 2014-ig szóló szerződését.

Őőő, értem én hogy nem akarunk költeni és ez így még talán jobb is mintha Reina jönne, nade jövőre mindenképp kell majd kapus, plusz Valdes ingyen megy majd el? megéri? :S
  • [HUN]FaTaL
    0-2 volt, de Messi rúgott egyet a végén.