33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Rdinho10
    Ezt a Juvet vernunk kell,akarmilyen allapotban vagyunk!
  • bakkerman
    Jojjenek nyugodtan,ha ugy vegzodik a dolog mint 2015-ben :)
  • tobias88
    Érdekes statisztika:

2014-2015
    Man City (bajnok), PSG (bajnok), Bayern (bajnok), Juventus (bajnok)

2016-2017
    PSG (bajnok), Juventus (bajnok)

Következő körben jön a Leicester, utána meg a Bayern?
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.03.17. 12:29:09
  • bakkerman
  • Nyiri
    Jaja persze. Szerintem szezon végén ha eladó lesz, én meg tudnám venni :D
  • bakkerman
    Szerencsenk lesz ha egyszer ad erte valaki 20-25 milliot
  • homeless
    Gomessel:
    18 győzelem, 7 döntetlen, 5 vereség

Gomes nélkül:
    14 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség

(A Gomes nélkülben azok a meccsek is benne vannak, amikor becserélték az utolsó 10 percre)
  • bodajoci
    Azért azt nem értem, h volt idő pihenni, ezt a Lajos is nyilatkozta, a következő meccs vasárnap lesz, akkor megint mért kellett ezt a balfasz Gomest erőltetni a kp-n? Ha ő kezd akkor szar a játék, mert olyan, mintha kettővel kevesebben lennének a pályán. Nem képes megtartani a labdát, hihetetlen mi a faszt keres a csapatban. Lucho úgyis szerelmes bele. Most nem hiszem el, h csak Umtiti, Rakéta meg Ini fáradt el a bl meccsen... mért kellett nekik megint a padon ücsörögni??? Van már stat arról, h ha Umti játszik mindig nyernek, arról van-é h ha Gomes kezd akkor hányszor szívnak??? Akárhogy is ha az a csapat kezd nagyjából, ami a psg ellen( most Neymart nem vegyük ide) akk bedarálták volna ezt a meccset...Mikor megláttam, h megint ez a hülye benn a kezdőben már tudtam, h nem nyernek....Messinek sem a semmiért van tele a fasza, mikor neki kell visszafutkozni , h labdát szerezzen, mert nem képesek kihozni...
  • homeless
    Tegnap nem az volt a baj Messivel, hogy keveset futott vagy hogy nem volt játékban. Nagyon is sokat volt játékban, de 10-ből 9-szer rossz megoldást választott. Ilyet még nem is nagyon láttam tőle. Mintha nem is ő lett volna.
  • bakkerman
    Messinek átalakult a játéka,teljesen tudatosan vett vissza a futómennyiségből,ezt anno meg is jósolták neki,hogy ahogy öregszik visszább fog húzódni,és átveszi Iniesta szerepkörét,csak sokkal több góllal. Csak igy birhatja ki fizikailag 34-35 éves koráig,hogy top szinten focizzon,ezért áll "startra készen" Neymar,hogy átvegye az ő régi szerepét,csak még elég hullámzó a brazil.
  • tobias88
    Elég egyértelmű volt a PSG ellen is, hogy vagy Neymar csinál valamit elől vagy nagyon más senki. Messi szerintem 1-2 éve már ilyen, régen is keveset futott, de legalább sokat sprintelt, most már azt se nagyon
  • Nyiri
    Messi vállalhatatlan volt. Ha fáradt ne játszon. Nem értem. A csapat fele rémes volt. Fura ez.
  • bakkerman
    Ez a baj,hogy sokan már előre látják azt,hogy egy nagy győzelem után jönni fog az alibi,meg a "meccsleadás". De miért?? Ez az edző hibája,hogy ő is elúszik a győzelmi mámorban,a játékosok a feje fölé nőnek,aztán meg néz mint hal a szatyorban egy Depor ellen,a játékosok meg legyintenek,hogy csak egy bajnoki volt...Ezért kéne ide egy keménykezü aggressziv edző,csak ilyen nálunk már évek vagy évtizedek óta nincs
  • Nyiri
    Fogadni mertem volna, hogy kikapunk tegnap.
  • bakkerman
    Kibaszott nagy vicc hogy mennyire kétszinü a csapat idén,amig mi elbaszunk 2 meg 3 pontokat kiscsapatok ellen addig a Real még ha szar helyzetben is van mindig a végére megnyeri a meccseit. És ilyen dolgok döntenek el egy bajnokságot. Mi a picsáért kell leengedni a hétvégére,ha hétközben szúrtunk 6 gólt? Akkor már nem is kell focizni a következő meccsen?? Mondjuk a Dortmund is kikapott a hétközi gála után tegnap,de ez nem mentség a tegnapi meccsre
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.03.13. 16:01:13
  • Sippie
    Fel vagyok háborodva hogy a bajnokin nem kapjuk meg a bírói segítséget... milyen dolog ez?!
  • Matte
    könyöklésért adták meg a büntetőt. (és Suarez is azt reklamálja azonnal) Amúgy az, tényleg az.
    Utoljára szerkesztette: Matte, 2017.03.09. 17:29:27
  • bakkerman
    Ilyen egy igazi vezér,és klub LEGENDA :)
    Leo a 6. gól után

Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.03.09. 14:50:51
  • tobias88
    A bal térd és jobb vádli találkozik, azért esik el, viszont Suarez nagyon nagy színész azt is el kell ismerni.
  • Sarkisjan
    Ismét jelentkezem. Azt hiszem, már elhihetőbb amit a múltkor írtam, miszerint a Barca kilóra meg volgt véve. (Esetleg meg voltak fenyegetve...)
    De a lényeg, hogy nem felejtettek el focizni, és - bár volt némi szerencséjük - továbbjutottak.
    A PSG meg ennyit tud.

By
  • Matte
    ajánlanám figyelmedbe ezt a remek nagyfelbontású képet :D (yt első videó, faszom se keresget)

rájátszott? mint az állat. hülye volt márkinnyosz mint a segg? mint az állat. na mehet tovább a sírás :D
  • fonak
    Szerintem mindkettő kamutizi volt, Suarezt kellett volna kiállítani másodszorra a színészkedésért, második sárgával. A Barca gyakorlatilag úgy rúgott hat gólt, hogy egy igazi helyzete sem volt (ilyen meccset tényleg ritkán látni), egyáltalán nem játszott különösebben jól (a végén az akaraterő dicséretes volt), mondjuk a PSG mélyen alulmúlta őket, megérdemelten zúgott ki, 3-1 után kétszer is ott volt a lehetőség előttük, hogy eldöntsék a meccset gyors kontrából a Barca meg azon a ponton már úgy látszott hogy feladta fejben, utána a Trapp benézett egy szabadot, azt hitte, már mindegy, sz.rok voltak. Ahogy Sanyi mondta a szünetben, 30 méteren védekezni egy egész meccsen nem lehet.
    Utoljára szerkesztette: fonak, 2017.03.09. 09:21:00
  • Mor3llo
    jóindulatú? Ember, a védő felemelt kézzel állt Suarez mögött :D
  • Grove4
    Gratulálok a Barcelonának, nem mindennapi tettet vittek véghez!
  • Matte
    osztán hol is? Suarez büntetője volt max jóindulatú, azon kívül? PSG kapus sárga? Jobbhátvéd sárga?

Ja jut eszembe, győztesek nem magyarázkodnak, pláne 6-1 után.
  • sadface #32967
    A végén a negyedik gólnál legyintettem. az ötödiknél felkaptam a fejem, hogy na mivan, a hatodiknál lebontottam a koleszszobát. :DDD Nem bírok aludni.
  • [HUN]FaTaL
    És pont ezt nem tudtam nézni :D Na ezt megnézem felvételről is.
  • bodajoci
    Jól teszed ilyen meccset sem látni minden héten. Hatalmas volt
  • homeless
    Remegek... Le kell basznom még vagy 5 sört. Ilyen nincs!!!! Álom!!!
  • Voyager5
    Én ugyan madridos vagyok, de csak gratulálni jöttem be.
  • Sippie
    Éljen a visszetekerős UPC :D
  • fonak
    Azért a spori rendesen segített a Barcának.
  • Nyiri
    NEM HISZEM EL!!!
    BÁZMEG
  • bakkerman
    Aztakurva....na ezt nem hiszem el basszatok meg :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD megyek aludni...ilyen nincs geci
  • Sippie
    3-1-nél kikapcsoltam :DDDD
  • Christian88
    what
  • bakkerman
    Ennyi volt. Megprobaltuk,gratulalok a sracoknak!!!
  • Sippie
    legalább 7-0 már nem lesz (illetve de, ha annyira nyerünk)
    Utoljára szerkesztette: Sippie, 2017.03.08. 20:51:57
  • Rudee
    Kap, de mindenhol más címerrel ellátott cuccokat.
  • pett3rson
    Azt értem, hogy 1 szezonban nem megy kétszer ugyanoda, de azt sem hiszem el, hogy egy idényben 2 meccset vezet le :D azt írtátok, hgoy szokás adni, csak pár csapat nem ad, akkor gondolom legalább 15-20 meccsen kap...azért az sem semmi :)
    amúgy tökmindegy, nem leszek tőle szegényebb :) csak lehetne okos dolgokat is kitalálni mellé, na nem mintha tudnám miket csinálnak még..tudom, hogy sokat jótékonykodnak is, mármint a csapatok, akik legalábbis megteheti ;)