33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Rudee
    A tollakat megtartják, azzal töltik ki az adóbevallást.

Amúgy meg ritka, hogy valamelyik bíró egy szezonban 2x is hazai meccset fújjon ugyanannak a csaaptnak.
  • nagy hős
    nem mindenki vezet minden heten hazai bajnokikat :)
  • pett3rson
    Menj má. minden héten kapnak ajándékot? hova teszik azt a sok szart?? ennyi unokaöccse senkinek sincs...megy legalább valami iskolába vagy ilyen helyre utána? annak több értelme lenne, legalábbis szerintem.
  • Rudee
    Aha...
  • bodajoci
    Há persze nekünk nem jár, meg ugye a sárga is vicc volt, h ugyanezért a kupameccsen a Lajost kiküldték...Neymar meg csak a fejét vakargathatja...és akkor jön ide Rudi barátunk emberkedni, h most megy a sírás, mikor hátrányban vagyunk, mikor két meccsen is mazsola tizikkel hozták vissza a realt...meg lesgól meg minden, közben meg akkora lesről rúgtak gólt, mint ide madrid...Ma is csak azé nem volt gratis tizi, mert előnyben voltak :P rem vágjátok, h kire gondolok...
    Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2017.03.04. 21:43:28
  • Sippie
    Messi vajon kinek mutatja a telefonálást? Barca góré hivjal csak a fizetesemeles miatt. Vagy a lelátón ülő PSG arab tulaj keresse meg egy ajánlattal
  • Sippie
    Nekünk úgy látszik nem jár büntető :DD meg szerencse hogy Messi megoldja.
  • Nyiri
    Mert pihenteti.Suarezt is lekapta. 5-1nél járunk. Szerintem érthető
  • bakkerman
    Leo-t miert kapta le Lucho? Ugye nem serules? Nem latom a meccset melozok
  • Rudee
    Suarez meg akarja harapni :D
  • Nyiri
    Láttam ott is, de akkor sem értettem mire gondolnak. Messi nem örül vagy valami?
  • bakkerman
    az eurobarca rakta ki twitterre,az Atma elleni győztes gól után,az arcokat érdemes nézni :)
  • Nyiri
    Valami apropó?
  • bakkerman
  • nagy hős
    spanyol hagyomany hazai meccseken ajandekozni. elso osztalybol talan harom csapat nem el vele, a Villarreal nemreg hagyott fel a szokassal, igy konnyebb volt most belekotni.
    Igen, a Barcelona is ajandekoz minden meccsen a biroi negyesnek, kituzoket, tollakat, kulonbozo meretu zaszlokat.
  • Rudee
    Nem, ez minden hazai meccsen előfordul, ugyanis a játékvezetői küldöttség mindig megkapja a maga kis csomagját. Még felkészülési meccsen is. Sőt, még a Castilla meccsein is. De csak otthon!!
    Szerinted ilyen amatőr módon csinálnának bármit is? Főleg Perez? És miért nincs fotója róla? Hol látta? Hogyhogy más nem látta?
    Más: azt nem nézte, hogy Bakambu milyen szatyorral állt lesen? És a partjező miért nem emelte a zászlót? Vagyis a szatyrot... Esetleg azt hogy a védőjük melyik kezében lévő Tesco-s szatyorrol pattant le a labda? Értem én, hogy 2-0-ról fájó kikapni, főleg otthon, főleg a listavezetőtől. De talán nem az eredményt kellett volna tartani, vagyis megpróbálni megtartani, hanem focizni tovább. Kiestek a múlt hét folyamán az EL-ből, majd ezzel a vereséggel nagyjából a BL selejtező is elment. Szar dolog, de menni kell tovább, előre.
  • tobias88
    Az a vicc, hogy ez egy másik meccsről készült igen! A cikkben is írva volt csak nem figyeltem

Tehát már 2.jára fordult elő ezzel a bíróval és a Madriddal
  • Rudee
    Valakinek feltűnt, hogy az alsó sarokban lévő papíron milyen csapatok címerei vannak?

Szerk.: középtájon, jobbra
    Utoljára szerkesztette: Rudee, 2017.02.27. 19:30:22
  • Rudee
    :DDDDD

Megy a sírás, pedig kezezett a pali. Ahogy az első góljuk előtt a labdát visszafejelő kezét is érintette. 2-0-ról csak maguknak köszönhetik, hogy kikaptak.
  • tobias88
    pont most akartam betenni a képet és a kérdést, hogy na vajon ki van a képen?

gusztustalan
  • bodajoci
    Fernando Roig (Villarreal elnök): "Gil Manzano és az asszisztensei Real Madrid táskákkal hagyták el a stadiont. Én azt gondolom, hogy ez nem jó így. Azt gondolom, hogy nem beszélhetünk a Real Madrid fordításáról, miután egy olyan büntetőnek köszönhetik azt, ami nem volt az."
    Volt olyan meccsünk, mikor 2 szándékos kezezésnél maradt néma a síp...nekik meg ha másképp nem megy akk jön a gratis tizi... :p

Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2017.02.27. 19:08:18
  • Nyiri
    Igen. De mindkét gólnál Suarez adta a labdát. Amúgy Messi a gólig alig volt a pályán... Valami még mindig nagyon nem stimmel. De már alakul
  • bakkerman
    Leo mentett meg minket
  • Sippie
    ja ha mást úgyse fogunk, legalább azt.
  • bakkerman
    Nyáron jöhet Sampaoli vagy Klopp,addig nincs értelme már idegeskedni,a kupát meg kell nyerni
  • Nyiri
    Mondhatnám azt hogy ennél nincs lejjebb, de hétvégén jön a Calderon. A tegnapi meccsen a győzelmet nem érdemeltük meg. Hihetetlen mi folyik most a csapatnál :(
  • fonak
    Ja, olyan sz.rul fizetik szegény Messiéket, hogy rá vannak szorulva... :)
  • bodajoci
  • REALista
    Ezért megérte benézni ide.:D:D:D
  • Mor3llo
    epic hsz is epic
  • Sarkisjan
    Tisztelt Fórum!

Azért jeletkeztem be ide, hogy bizonyos téves gondolatokat világosabbá tegyek.

Mindenki ismeri a Barcelona csapatának képességeit.

A csapat világszínvonalú.

A PSG ellenben a francia bajnokságból sem igazán tűnik ki, a legkevesebb esetben sem lőtt az ellenfelének 4 gólt.

Az egész mérkőzésen a Barca úgy játszott, mintha nem tudnának focizni, nem tudnák mer5re van az ellenfél kapuja.

Ismerem ezt a játékot.

Kilóra meg volt véve az egész csapat, talán csak a kapus és Samuel Umtiti nem tudta, hogy ki kell kapni.

Mocskos fogadási csalás volt az egész meccs. Hogy kik állnak a háttérben, azt nem lehet pontosan tudni, de a vezetők és a fogadóirodák elég nagy valószínűséggel.

Olyan meccs volt ez, mint például a Herta otthoni veresége az utolsó helyezettől.

Aki a sporteseményeket szmmel tartja sok ilyet fedezhet fel.

A magyar bajnokságban például a Diósgyőr idegenben 4 pontot szerzett, abból 3-mat a Videotontól, akit oda-vissza megvert. Hát nem érdekes? A Videoton előző edzője most a Diósgyőrt edzi.

Szóval a Barca nem felejtett el focizni, csak éppen erre a meccsre, mert ez volt az utasítás.

Üdv, és szép napot Mindenkinek.
  • bakkerman
    LE megy nyaron,es ajanlani fogja Unzuet (jelenlegi segtoje) hogy o vegye at a csapatot...hat kurvajo lenne tenyleg,csoborbol vodorbe,kezd elmenni az esze LE-nek is,erzi a veget es mar megbolondul...
  • 6unn3r
    Pont azt néztem én is. Még helyzetig se nagyon jutott el a Barcelona. Mindenre gondoltam, csak erre nem. Kíváncsi vagyok mihez kezd a PSG a továbbiakban ezzel a nem kis mentális lökettel.
  • homeless
    Siralmas az egész középpályánk. Szerintem André Gomest Ronaldo küldte, hogy bassza el Messi szezonját :D
    :(
  • Sippie
    Vagy sérülten játszott Messi. De az meg kb egyenértékű. A franc se tudja már, csak más nagy csapatok nem nagyon esnek ki 7-0val.
  • Sippie
    Lehet vesziteni. De nem így. A bayern elleni is ultragáz volt, de ott legalább egy élete szezonját futo bayern volt az ellenfél, és Messi nélkül játszottunk (ráadásul mintha pont a PSGs gecik rugták volna le elotte levo forduloban). De ez a mai...
  • Nyiri
    Ez van srácok. Volt már ilyen. Veszíteni is tudni kell nem csak nyerni. Nem értem. 4-1, 5-0, 6-0, meccsek közbe becsúszik egy szenvedős 1-1 a Betis ellen egy szánalmas 1-1 az Atletic ellen aztán most egy 4-0 a PSG ellen. Ez minden csak nem csapatjáték. Volt már ilyen. 2013. Aztán tripláztunk egy évvel később.
  • bakkerman
    76 perc alatt EGYETLEN KAPUT ELTALÁLÓ LÖVÉS!! Ki is nyomtam a picsába én is,elmegy a bús faszba az egész csapat amit lemüvelnek bazmeg...
  • Sippie
    Aha es most kapcsolom is ki. Ez kurvagáz
    Utoljára szerkesztette: Sippie, 2017.02.14. 22:14:09
  • Sippie
    Most kapcsoltam csak be. Volt amúgy helyzetünk?