33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• REALista
    Marcelo még csak nem is Messi felé nézett az esetnél úgyhogy az tuti nem volt szándékos, a másik két eset az jogos...
  • argo001
    Reméljük, nyer a Barcelona. :)
  • tobias88
    Ahogy emlékszem ő volt az, aki nem adta meg a Betis elleni fél méteres gólunkat. Már az is vicces volt hogy 3 hónappal egy ilyen hiba után őt jelölik ki, bár lehet hogy pont ezért? Azért a 11est elnézte a Madridnak az elején, az igaz, de Marcelo narancsát és Casemiro pirosát is
  • Sippie
    az szép könyökös volt
  • bakkerman
    En imadkozok hogy ne kapjunk zakot,az tenyleg feltenne az i-re a pontot ami a szezonunkat illeti...egy tisztesseges jo meccsen legyen 2-2,fasza golokkal,alairnam siman. Vagy essen bele Pique a labdaba egy szoglet utan es nyerjunk 1-0ra :DD Bar mostanaban mar neki se jonnek ezek
  • bodajoci
    valszeg, bár ne így legyen...
  • bakkerman
    Clasicon ugy elpicsaznak minket mint a szar...oriasi mentalis folenyben van a Real,szerencsejuk is van folyamatosan,nekunk meg nincs,es gyengen is focizunk
  • bodajoci
    ott a pont
  • Nyiri
    Szerintem meg pont a Classicon fogunk megint lazázni. Hihetetlen mennyire dühös vagyok a csapatra. A szurkolók szembeköpése amit az elmúlt 2 hónapban csinálnak. Meg tudják mutatni hogy tudnak játszani és még mindig ott a harci szellem. Aztán 2-3 meccsen meg leszarják az egészet és kikapunk a Malaga-tól meg ilyesmi.
  • homeless
    Ha mindkét meccsen így játszottunk volna, akkor továbbmegyünk. Érthetetlen, hogy miért csak akkor bírnak hajtani, amikor ég a ház. A classicot mindenképpen meg kell nyerni, hogy kicsit szépítsünk ezen az okádék szezonon.
  • bodajoci
    tipikusan az a meccs volt, amikor a játék megvolt, csak a gólok maradtak el...simán meg lehetett volna ez is, csak mindent mellé fölé meg a tökömtudja merre rugdaltak el...
  • bakkerman
    Eljárt az idő a játékunk felett,követni kéne mostmár a mai trendeket,ott van a Dortmund,a Monaco, úgy szántották fel a pályát oda-vissza mint a barom,nincs fölösleges labdaguritgatás,lazsálás,a gól a lényeg,a kapu elé eljutni minél kevesebb húzásból. És az egyikük ott is lesz a 4 között,mig mi már kiestünk.Mi meg passzolgatunk,meg 11 játékosunkból 6 masszivan battyog a pályán,és bámulja az ellenfél betömörülő védelmét. Bármelyik csapat megtudja mostmár ölni a focinkat,ha mer letámadni,attól olyan zavarba jön a hulladék védelmünk meg középpályánk hogy csak nézik egymást...Kell egy fiatal vagány edző,egy gyors kontrára alapuló taktikával,két gepárddal a szélekre,és centerbe Suarez. Messi átvhehetné Ini szerepkörét,és Neymar meg egy új srác megoldanák a széleket. És akkor még ott van a középpálya,meg a védelem,de én még a német lepkekirályt is elzavarnám a picsába egy augsburgba vagy egy hoffenheimbe
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.04.13. 09:46:51
  • tobias88
    Azért a 4-0hoz nem hasonlítanám, mert volt 2 nagy helyzetünk is. A Juvénak volt 4, abból berúgott 3at, nekünk volt kettő, mindkétszer zseniálisan védett Buffon. Ha 3-2 lett volna a meccs sokan (én nem) elfogadták volna ezt a játékot is...
  • Sippie
    ne viccelj, teljesen jó volt a taktikánk.
    Mivel tudtuk hogy 6-1 mégegyszer nem lesz, ezért csak 3 gólt engedtünk az ellenfélnek, így elég lesz az 5-1 is otthon

bakkerman #33018: Én meg várom az új edzőt, hátha megint lesz focink
  • bakkerman
    Ezekutan mostmar nagyon felek a Clasicotol,a csapat jo uton halad afele,hogy egy oriasi zakoba szaladjunk bele,ha csak ketto lesz kozte mar elmondok egy imat...
  • Nyiri
    Nem tudom mit vártatok. A juve rohadtul ki van éhezve a győzelemre és meg is érdemli. Mondjuk inkább a Juve ellen essünk ki mint a PSG. Ez van. Nem elég a mezt felküldeni. Én az első gól után kikapcsoltam, mert NULLA játék volt megint. Nem a második félidőre kellene elkezdeni játszani. Megérdemeltük megint.
  • bodajoci
    Matyit berakja kezdőbe, mikor már baszhatjuk, behozza helyette Gomest...no comment :P ilyenkor meg persze még, h örüljünk semmi sem jön össze, a Juvénak meg majdnem minden...ez volt múltkor is Párizsban
    Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2017.04.11. 23:41:03
  • argo001
    Ezért kár volt továbbjutnotok a PSG ellen. :D
  • Sippie
    az ellenfélnek minden bemegy, mi meg kapusba rúgjuk... mi lesz itt megint.
  • Sippie
    Mattyijő csúcsformában, nem is kell Alba, adjuk már el... tényleg.
  • Nyiri
    Ezt direkt neked írtam, hogy végre megjelenj
  • Rudee
    Nyilván ezt is Perez intézte.
  • Nyiri
    Persze ez bekerült a meccs jegyzőkönyvébe. Az aranylabdás rendszeres hisztijei soha nem kerülnek bele.
  • Rudee
    Azért kaphat 2 meccset, mert megtapsolta a bírókat levonulás közben.
  • bakkerman
    Két meccset fog kapni,mert akkor pont ki kell hagynia a Clasicot.
  • Sippie
    Azért Neymarnak is jár a gratuláció, hogy sárgával, milyen higgadt tudott maradni...
    Szerintetek hány meccsre tiltják el?
  • Sippie
    Szerintem meg lemondhatnank a bajnoksagrol es koncentralhatnank a BLre, bar ha ez a legtobb amire kepesek vagyunk akkor mind1 is.
  • Nyiri
    Gratulálok. Szép volt. Remélem Unzue lesz az utód, mert biztos hogy ezt a taktikát együtt találták ki :D
  • bakkerman
    Ennyire nem lehetunk balfasz csapat,hogy amikor botlik a rivalis,akit uldozunk bazmeg, mi olyankor (IS) botlunk,zsinorban...ez komolyan mondom nem veletlen mar
  • bodajoci
    amúgy meg sztem a liga mindig sokkal fontosabb volt, meg lesz is, mint ez a kirakat "bajnokok ligája" ahol 4. helyezettek is játszhatnak... vicc
  • bodajoci
    baszd meg lucho a 4 védős taktikádat, meg a kezdő csapatodat...mert aztán annyira pihenni kellett volna a juve meccsig, h ihajjjjj...múltkor is megmondta Suarez frankón, h 2-3 nap bőven elég pihizni, mikor a deportól szoptak ki...de játszanak csak 3 kp-val, köztük egy balfasz gomessal...
  • bodajoci
    ráadásul megint négy védővel toljuk, ami mostanában nem igazán ment, főleg, ha ilyen gomes félék vannak a középpályán...
  • bodajoci
    mert ezt a balfasz gomest megint be kellett rakni a kezdőbe, ini, meg sergi meg ücsörög, már nem bánom, h lucho el megy a picsbe...a faxom televan már...
  • Sippie
    Luis Enrique mókás fazon.. sokat szenvedünk a Malaga ellen, mert komoly játékerőt képvisel. Hát a 15. helyen biztos komoly csapat lehet. És ha sorozatban sokadszorra szivatnak le, akkor nem kellene esetleg kitalálni valami mást?!
  • Sippie
    Szép volt kis francia..
    Utoljára szerkesztette: Sippie, 2017.04.08. 21:18:31
  • Sippie
    Ahh, Suarez mit hagyott ki...
  • tobias88
    ez egy vicc akart lenni, próbáld meg felfogni
  • Nyiri
    Én nagyon nem bírom CR-t de rengeteget adományoz a srác. Ez egy nagyon szélsőséges és buta összehasonlítás.
  • tobias88
    Ronaldo vs Messi
  • Sippie
    Jaj má megin kaptunk egy kamutizit Suarezre, Uefalona!