33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bakkerman
    Na Valverde lesz az edzonk,en bizakodo vagyok
  • bakkerman
    Nem tegnap ment el a bajnoksag,hanem mar sokkal korabban,amikor ahogy te is irod leszartuk a konnyunek hitt meccseket.
  • Nyiri
    Bajnokságnak annyi. Nem kellett volna sima meccseket leszarni és megint meglenne a bajnokság. Ez van.
  • tobias88
    Hát, ez megint egy ilyen meccs, jobb a Celta de vezet a Madrid. Jobb a Celta nem is kicsivel, de vasárnap is jobb volt az elején a Sevilla és nyert 4-1re a Madrid.
  • bakkerman
    Az "öreg" Dinnyének még mindig jól áll a gránátvörös-kék :)

Ha valakit érdekel a Barca honlapján vannak videók a meccsről,Bejrútban játszottak a Barca legendái a Real legendái ellen. 3-2-re nyertünk :)

Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.04.29. 17:35:00
  • tobias88
    Espanyolnál minden évben ez van, előfordul az ilyesmi
  • Nyiri
    Malaga bebiztosította, hogy mindenki a La Liga-n röhögjön. Szánalmas ez komolyan. 5 meccsel a vége előtt bejelentik, hogy ha azon múlik hogy a Real győzzön akkor lefekszenek nekik az utolsó fordulóban? :D Mi ez már?
  • tobias88
    Most néztem, érdekes összehasonlítás a Clasicoról:

Ronaldo vs Messi
    Kapura lövés: 8 vs 6
    Gól: 0 vs 2
    Megnyert fejpárbajok: 0 vs 1 (lol)
    Sikeres cselek: 0 vs 7
  • Nyiri
    2018-as vb-ig nem akar váltani. Nem fog elmenni. A múltkor nyilatkozta.
  • bakkerman
    Es mekkora ironia,hogy valoszinuleg ez az utolso eve nalunk,es csak most talalt be,7 ev utan
  • Nyiri
    Mach!!! Zokogtam a gólnál.
  • bakkerman
    Kinyilt a golcsap :DDDDD Gomes 2,Paco 2, mi van itt ma? :D Meg Oleguer fejelhetett volna egyet...:DDDDDDDD
  • bakkerman
    Ha Ramost meg Marcelot is elmeszelik több meccsre,akkor vége a dalnak náluk,nyilván ezért nem osztotta ki a büntiket a szövetség. Kell a cirkusz a népnek,az utolsó fordulóra akarják hagyni a döntést a bajnokságot illetően
  • Sippie
    uefadridnál így mennek a dolgok
  • Nyiri
    Ramos 1 meccs eltiltás, Marcelo ügyét nem is nézik. Kár hogy csak egy fogát verte ki Messinek. Még hogy véletlen. Normális az hogy a konyöke a jobb válla mögött van ugráskor? Ramos ha lábat tör szerintem kap vamai lovagi rangot is. Vicc
  • Matte
    jobb csapatok ellen ez se elég
  • Sippie
    Csak a Juve ellen miért nem húzták elő?
  • bakkerman
    Na igen,bevallom en se adtam sok eselyt meg a dontetlenre se,nemhogy nyerjunk,foleg egy ennyire jo meccsen. Ebbol is latszik hogy a Clasicon nem szamit ki milyen formaban van,ki hol all a tabellan,erre a meccsre mindenki elohuzza magabol a tartalekait
  • pett3rson
    Felesleges ezen vitáznotok, mindkettő isteni futballista és még az a 20 másik aki a pályán volt...plusz a cserék, de mindegy.

Amit tegnap leműveltek azt még éveken keresztül emlegetni fogjuk. Valaki előttem szólt, hogy TOP 3-ba benne van, de nem csak a spanyol ligában, hanem szerintem az év összes meccsét tekintve is ott van az elsők között. Bevallom őszintén, hogy egy lyukas garast nem adtam volna azért, hogy a Barca egyáltalán gólt fog lőni!!! és tessék, megint megcsinálták!!! de még hogy!!!

kár több szót fecsérelni, nézzétek meg még egyszer és még százszor ezeket a gyönyörű gólokat és pillanatokat, megéri...

peace...
  • tobias88
    Bocs, még a meccs előtt készült, Messinek még +2 ugye

• bakkerman
    Szerintem nézz rá az El Clasicok rekordjaira,főleg a góllövők részt nézd meg,és ird le mi a véleményed arról amit látsz. Ugyanúgy meglesheted a legtöbb gólpasszt adók listáját is.

Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.04.24. 18:10:08
  • Rudee
    A visszajátszásnál pont mutatták a bírót, aki a hüvelykujjával jelzett a partjezzőnek és közben motyogott valamit a kis headszettbe.
  • tobias88
    Noha nem a bíró döntötte el, de azért lehet szidni rendesen. Az elején a 11esnél nehéz volt meglátni a kontaktot, de úgy is nagy hiba. Viszont ebben a szituban tényleg nem tudom mit nézett a partjelző. Pedig még jól is helyezkedett

Amit még azért láthatunk, hogy a védelmi vonalunk is borzalmas. 4 játékos egyvonalban. Busquets és Alba 1 méterrel mögöttük, ráadásul Alba még jobban fut befelé, nem tudom mi az istenre gondol itt éppen
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.04.24. 10:52:45
  • homeless
    Azért (is) érdemel aranylabdát, mert sokkal jobbak a számai, mint a melírozotthajú lesgólkirálynak, aki évek óta nem mer kijönni a szekrényből, pedig a vak is látja, hogy mi a helyzet.
  • bakkerman
    Messire nincsenek szavak :D 500. goljat lovi meg egy Clasicon,az utolso pillanatokban,ami gyoztes gol...beszaras :D
  • Rdinho10
    Vegre?!:D jezusom...hat osszevissza szo.atja evrol evre a szanalmas halamakikat,inkabb hagyjuk.
  • Rdinho10
    Rossz forumban vagy ;) azert o erdemli mert merfoldekkel jobb jatekos mint a szanalmas kis pinasod,ha ezt meg nem latod akkornmrg eletedben nem rugtal labdaba! Istened hol volt amugy?jatszott? Ja varj tudom,most nem kapartak ki neki a tobbiek azert nem villogott:D nem baj majd lo 2 les golt ,tizit,meg a beadas fejes kombot az osasusanak es akkor mehet azvaranylaba... nevetseges az ember.
  • REALista
    Ja nyilván mert végre képes volt betalálni nekünk egyből aranylabdát neki....:D:D
  • Christian88
    Elso osztalyu meccs. Elol magyar ora ABC ( asensio,benzema,cr ), hatul matek ora 123. xD
  • Nyiri
    Tudom. Ami furcsa, hogy újságírók adják. Különösen vicc emiatt.
  • tobias88
    Teljesen mindegy. Ha megnyerik a BL-t egy 11es góllal, ő fogja kapni
  • Nyiri
    Visszaszívom amit írtam. AZTAROHADT! Messi aranylabda. Nem annak a reklámarcnak. Ez a csávó egy isten!
  • tobias88
    Messi nem így gondolta és Roberto sem

Én még elnéztem volna egy 50-60 percig. Benne van a top3 clasicó-ban amit láttam, pedig már jó soknál járok
  • Sippie
    és az utolsó gólnál mennyi volt a vérnyomásod?
  • bakkerman
    Az a szomoru,hogy ilyen tavasz utan ezt a golt 120/80-as vernyomassal vettem tudomasul...ennyire nem tudom mar fel se baszni magam a csapaton :(
  • Sippie
    erre gondoltam :D no komment...
  • Sippie
    azért ha innen elbukjuk, meg is érdemeljük hogy ne nyerjünk szart sem
  • bakkerman
    Epp ideje volt mar hogy Ramos vegre ne fejezzen be egy meccset es ne rugjon golt a 1849. percben
  • Sippie
    Piqué bazdmeg!!!4444 a fasznak érsz hozzá...
  • Rudee
    Azóta vezetett 5 meccset, köztük a Valencia elleni 4-2-t.