Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remegek... Le kell basznom még vagy 5 sört. Ilyen nincs!!!! Álom!!!

Voyager5
Én ugyan madridos vagyok, de csak gratulálni jöttem be.
<#circling>
Sippie
Éljen a visszetekerős UPC 😄
Azért a spori rendesen segített a Barcának.
NEM HISZEM EL!!!
BÁZMEG

bakkerman
Aztakurva....na ezt nem hiszem el basszatok meg 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD megyek aludni...ilyen nincs geci

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sippie
3-1-nél kikapcsoltam 😄DDD
Christian88
what

http://www.twitch.tv/hegii

bakkerman
Ennyi volt. Megprobaltuk,gratulalok a sracoknak!!!

Sippie
legalább 7-0 már nem lesz <#idiota> (illetve de, ha annyira nyerünk)
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2017.03.08. 20:51:57
Rudee
Kap, de mindenhol más címerrel ellátott cuccokat.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Azt értem, hogy 1 szezonban nem megy kétszer ugyanoda, de azt sem hiszem el, hogy egy idényben 2 meccset vezet le 😄 azt írtátok, hgoy szokás adni, csak pár csapat nem ad, akkor gondolom legalább 15-20 meccsen kap...azért az sem semmi 😊
amúgy tökmindegy, nem leszek tőle szegényebb 😊 csak lehetne okos dolgokat is kitalálni mellé, na nem mintha tudnám miket csinálnak még..tudom, hogy sokat jótékonykodnak is, mármint a csapatok, akik legalábbis megteheti 😉

The Matrix has you...

Rudee
A tollakat megtartják, azzal töltik ki az adóbevallást.

Amúgy meg ritka, hogy valamelyik bíró egy szezonban 2x is hazai meccset fújjon ugyanannak a csaaptnak.

nem mindenki vezet minden heten hazai bajnokikat 😊

Menj má. minden héten kapnak ajándékot? hova teszik azt a sok szart?? ennyi unokaöccse senkinek sincs...megy legalább valami iskolába vagy ilyen helyre utána? annak több értelme lenne, legalábbis szerintem.

The Matrix has you...

Rudee
Aha...

Há persze nekünk nem jár, meg ugye a sárga is vicc volt, h ugyanezért a kupameccsen a Lajost kiküldték...Neymar meg csak a fejét vakargathatja...és akkor jön ide Rudi barátunk emberkedni, h most megy a sírás, mikor hátrányban vagyunk, mikor két meccsen is mazsola tizikkel hozták vissza a realt...meg lesgól meg minden, közben meg akkora lesről rúgtak gólt, mint ide madrid...Ma is csak azé nem volt gratis tizi, mert előnyben voltak 😛 rem vágjátok, h kire gondolok...
Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2017.03.04. 21:43:28

Visca El Barça!

Sippie
Messi vajon kinek mutatja a telefonálást? Barca góré hivjal csak a fizetesemeles miatt. Vagy a lelátón ülő PSG arab tulaj keresse meg egy ajánlattal <#idiota>
Sippie
Nekünk úgy látszik nem jár büntető 😄D meg szerencse hogy Messi megoldja.
Mert pihenteti.Suarezt is lekapta. 5-1nél járunk. Szerintem érthető

bakkerman
Leo-t miert kapta le Lucho? Ugye nem serules? Nem latom a meccset melozok

Rudee
Suarez meg akarja harapni 😄

Láttam ott is, de akkor sem értettem mire gondolnak. Messi nem örül vagy valami?

bakkerman
az eurobarca rakta ki twitterre,az Atma elleni győztes gól után,az arcokat érdemes nézni 😊

Valami apropó?

bakkerman

spanyol hagyomany hazai meccseken ajandekozni. elso osztalybol talan harom csapat nem el vele, a Villarreal nemreg hagyott fel a szokassal, igy konnyebb volt most belekotni.
Igen, a Barcelona is ajandekoz minden meccsen a biroi negyesnek, kituzoket, tollakat, kulonbozo meretu zaszlokat.

Rudee
Nem, ez minden hazai meccsen előfordul, ugyanis a játékvezetői küldöttség mindig megkapja a maga kis csomagját. Még felkészülési meccsen is. Sőt, még a Castilla meccsein is. De csak otthon!!
Szerinted ilyen amatőr módon csinálnának bármit is? Főleg Perez? És miért nincs fotója róla? Hol látta? Hogyhogy más nem látta?
Más: azt nem nézte, hogy Bakambu milyen szatyorral állt lesen? És a partjező miért nem emelte a zászlót? Vagyis a szatyrot... Esetleg azt hogy a védőjük melyik kezében lévő Tesco-s szatyorrol pattant le a labda? Értem én, hogy 2-0-ról fájó kikapni, főleg otthon, főleg a listavezetőtől. De talán nem az eredményt kellett volna tartani, vagyis megpróbálni megtartani, hanem focizni tovább. Kiestek a múlt hét folyamán az EL-ből, majd ezzel a vereséggel nagyjából a BL selejtező is elment. Szar dolog, de menni kell tovább, előre.

tobias88
Az a vicc, hogy ez egy másik meccsről készült igen! A cikkben is írva volt csak nem figyeltem <#rolleyes>

Tehát már 2.jára fordult elő ezzel a bíróval és a Madriddal
Rudee
Valakinek feltűnt, hogy az alsó sarokban lévő papíron milyen csapatok címerei vannak?

Szerk.: középtájon, jobbra
Utoljára szerkesztette: Rudee, 2017.02.27. 19:30:22

Rudee
😄DDDD

Megy a sírás, pedig kezezett a pali. Ahogy az első góljuk előtt a labdát visszafejelő kezét is érintette. 2-0-ról csak maguknak köszönhetik, hogy kikaptak.

tobias88
pont most akartam betenni a képet és a kérdést, hogy na vajon ki van a képen?

gusztustalan
Fernando Roig (Villarreal elnök): "Gil Manzano és az asszisztensei Real Madrid táskákkal hagyták el a stadiont. Én azt gondolom, hogy ez nem jó így. Azt gondolom, hogy nem beszélhetünk a Real Madrid fordításáról, miután egy olyan büntetőnek köszönhetik azt, ami nem volt az."
Volt olyan meccsünk, mikor 2 szándékos kezezésnél maradt néma a síp...nekik meg ha másképp nem megy akk jön a gratis tizi... :p

Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2017.02.27. 19:08:18

Visca El Barça!

Igen. De mindkét gólnál Suarez adta a labdát. Amúgy Messi a gólig alig volt a pályán... Valami még mindig nagyon nem stimmel. De már alakul

bakkerman
Leo mentett meg minket

Sippie
ja ha mást úgyse fogunk, legalább azt.
bakkerman
Nyáron jöhet Sampaoli vagy Klopp,addig nincs értelme már idegeskedni,a kupát meg kell nyerni

Mondhatnám azt hogy ennél nincs lejjebb, de hétvégén jön a Calderon. A tegnapi meccsen a győzelmet nem érdemeltük meg. Hihetetlen mi folyik most a csapatnál 😞

Ja, olyan sz.rul fizetik szegény Messiéket, hogy rá vannak szorulva... 😊
<#idiota>

Visca El Barça!

REALista
Ezért megérte benézni ide.😄😄😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Mor3llo
epic hsz is epic

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Tisztelt Fórum!

Azért jeletkeztem be ide, hogy bizonyos téves gondolatokat világosabbá tegyek.

Mindenki ismeri a Barcelona csapatának képességeit.

A csapat világszínvonalú.

A PSG ellenben a francia bajnokságból sem igazán tűnik ki, a legkevesebb esetben sem lőtt az ellenfelének 4 gólt.

Az egész mérkőzésen a Barca úgy játszott, mintha nem tudnának focizni, nem tudnák mer5re van az ellenfél kapuja.

Ismerem ezt a játékot.

Kilóra meg volt véve az egész csapat, talán csak a kapus és Samuel Umtiti nem tudta, hogy ki kell kapni.

Mocskos fogadási csalás volt az egész meccs. Hogy kik állnak a háttérben, azt nem lehet pontosan tudni, de a vezetők és a fogadóirodák elég nagy valószínűséggel.

Olyan meccs volt ez, mint például a Herta otthoni veresége az utolsó helyezettől.

Aki a sporteseményeket szmmel tartja sok ilyet fedezhet fel.

A magyar bajnokságban például a Diósgyőr idegenben 4 pontot szerzett, abból 3-mat a Videotontól, akit oda-vissza megvert. Hát nem érdekes? A Videoton előző edzője most a Diósgyőrt edzi.

Szóval a Barca nem felejtett el focizni, csak éppen erre a meccsre, mert ez volt az utasítás.

Üdv, és szép napot Mindenkinek.
bakkerman
LE megy nyaron,es ajanlani fogja Unzuet (jelenlegi segtoje) hogy o vegye at a csapatot...hat kurvajo lenne tenyleg,csoborbol vodorbe,kezd elmenni az esze LE-nek is,erzi a veget es mar megbolondul...

6unn3r
Pont azt néztem én is. Még helyzetig se nagyon jutott el a Barcelona. Mindenre gondoltam, csak erre nem. Kíváncsi vagyok mihez kezd a PSG a továbbiakban ezzel a nem kis mentális lökettel.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Siralmas az egész középpályánk. Szerintem André Gomest Ronaldo küldte, hogy bassza el Messi szezonját 😄
😞

Sippie
Vagy sérülten játszott Messi. De az meg kb egyenértékű. A franc se tudja már, csak más nagy csapatok nem nagyon esnek ki 7-0val.
Sippie
Lehet vesziteni. De nem így. A bayern elleni is ultragáz volt, de ott legalább egy élete szezonját futo bayern volt az ellenfél, és Messi nélkül játszottunk (ráadásul mintha pont a PSGs gecik rugták volna le elotte levo forduloban). De ez a mai...
Ez van srácok. Volt már ilyen. Veszíteni is tudni kell nem csak nyerni. Nem értem. 4-1, 5-0, 6-0, meccsek közbe becsúszik egy szenvedős 1-1 a Betis ellen egy szánalmas 1-1 az Atletic ellen aztán most egy 4-0 a PSG ellen. Ez minden csak nem csapatjáték. Volt már ilyen. 2013. Aztán tripláztunk egy évvel később.

bakkerman
76 perc alatt EGYETLEN KAPUT ELTALÁLÓ LÖVÉS!! Ki is nyomtam a picsába én is,elmegy a bús faszba az egész csapat amit lemüvelnek bazmeg...