Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
az ellenfélnek minden bemegy, mi meg kapusba rúgjuk... mi lesz itt megint.
Sippie
Mattyijő csúcsformában, nem is kell Alba, adjuk már el... tényleg.
Ezt direkt neked írtam, hogy végre megjelenj

Rudee
Nyilván ezt is Perez intézte.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Persze ez bekerült a meccs jegyzőkönyvébe. Az aranylabdás rendszeres hisztijei soha nem kerülnek bele.

Rudee
Azért kaphat 2 meccset, mert megtapsolta a bírókat levonulás közben.

Szar Bayern, szar Bayern :)

bakkerman
Két meccset fog kapni,mert akkor pont ki kell hagynia a Clasicot.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sippie
Azért Neymarnak is jár a gratuláció, hogy sárgával, milyen higgadt tudott maradni...
Szerintetek hány meccsre tiltják el?
Sippie
Szerintem meg lemondhatnank a bajnoksagrol es koncentralhatnank a BLre, bar ha ez a legtobb amire kepesek vagyunk akkor mind1 is.
Gratulálok. Szép volt. Remélem Unzue lesz az utód, mert biztos hogy ezt a taktikát együtt találták ki 😄

bakkerman
Ennyire nem lehetunk balfasz csapat,hogy amikor botlik a rivalis,akit uldozunk bazmeg, mi olyankor (IS) botlunk,zsinorban...ez komolyan mondom nem veletlen mar

amúgy meg sztem a liga mindig sokkal fontosabb volt, meg lesz is, mint ez a kirakat "bajnokok ligája" ahol 4. helyezettek is játszhatnak... vicc

Visca El Barça!

baszd meg lucho a 4 védős taktikádat, meg a kezdő csapatodat...mert aztán annyira pihenni kellett volna a juve meccsig, h ihajjjjj...múltkor is megmondta Suarez frankón, h 2-3 nap bőven elég pihizni, mikor a deportól szoptak ki...de játszanak csak 3 kp-val, köztük egy balfasz gomessal...

Visca El Barça!

ráadásul megint négy védővel toljuk, ami mostanában nem igazán ment, főleg, ha ilyen gomes félék vannak a középpályán...

Visca El Barça!

mert ezt a balfasz gomest megint be kellett rakni a kezdőbe, ini, meg sergi meg ücsörög, már nem bánom, h lucho el megy a picsbe...a faxom televan már...

Visca El Barça!

Sippie
Luis Enrique mókás fazon.. sokat szenvedünk a Malaga ellen, mert komoly játékerőt képvisel. Hát a 15. helyen biztos komoly csapat lehet. És ha sorozatban sokadszorra szivatnak le, akkor nem kellene esetleg kitalálni valami mást?!
Sippie
Szép volt kis francia..
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2017.04.08. 21:18:31
Sippie
Ahh, Suarez mit hagyott ki...
tobias88
ez egy vicc akart lenni, próbáld meg felfogni <#awink>
Én nagyon nem bírom CR-t de rengeteget adományoz a srác. Ez egy nagyon szélsőséges és buta összehasonlítás.

tobias88
Sippie
Jaj má megin kaptunk egy kamutizit Suarezre, Uefalona! <#idiota>
Ezt a Juvet vernunk kell,akarmilyen allapotban vagyunk!
bakkerman
Jojjenek nyugodtan,ha ugy vegzodik a dolog mint 2015-ben 😊

tobias88
Érdekes statisztika:

2014-2015
Man City (bajnok), PSG (bajnok), Bayern (bajnok), Juventus (bajnok)

2016-2017
PSG (bajnok), Juventus (bajnok)

Következő körben jön a Leicester, utána meg a Bayern?
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.03.17. 12:29:09
bakkerman

Jaja persze. Szerintem szezon végén ha eladó lesz, én meg tudnám venni 😄

bakkerman
Szerencsenk lesz ha egyszer ad erte valaki 20-25 milliot

Gomessel:
18 győzelem, 7 döntetlen, 5 vereség

Gomes nélkül:
14 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség

(A Gomes nélkülben azok a meccsek is benne vannak, amikor becserélték az utolsó 10 percre)

Azért azt nem értem, h volt idő pihenni, ezt a Lajos is nyilatkozta, a következő meccs vasárnap lesz, akkor megint mért kellett ezt a balfasz Gomest erőltetni a kp-n? Ha ő kezd akkor szar a játék, mert olyan, mintha kettővel kevesebben lennének a pályán. Nem képes megtartani a labdát, hihetetlen mi a faszt keres a csapatban. Lucho úgyis szerelmes bele. Most nem hiszem el, h csak Umtiti, Rakéta meg Ini fáradt el a bl meccsen... mért kellett nekik megint a padon ücsörögni??? Van már stat arról, h ha Umti játszik mindig nyernek, arról van-é h ha Gomes kezd akkor hányszor szívnak??? Akárhogy is ha az a csapat kezd nagyjából, ami a psg ellen( most Neymart nem vegyük ide) akk bedarálták volna ezt a meccset...Mikor megláttam, h megint ez a hülye benn a kezdőben már tudtam, h nem nyernek....Messinek sem a semmiért van tele a fasza, mikor neki kell visszafutkozni , h labdát szerezzen, mert nem képesek kihozni...

Visca El Barça!

Tegnap nem az volt a baj Messivel, hogy keveset futott vagy hogy nem volt játékban. Nagyon is sokat volt játékban, de 10-ből 9-szer rossz megoldást választott. Ilyet még nem is nagyon láttam tőle. Mintha nem is ő lett volna.

bakkerman
Messinek átalakult a játéka,teljesen tudatosan vett vissza a futómennyiségből,ezt anno meg is jósolták neki,hogy ahogy öregszik visszább fog húzódni,és átveszi Iniesta szerepkörét,csak sokkal több góllal. Csak igy birhatja ki fizikailag 34-35 éves koráig,hogy top szinten focizzon,ezért áll "startra készen" Neymar,hogy átvegye az ő régi szerepét,csak még elég hullámzó a brazil.

tobias88
Elég egyértelmű volt a PSG ellen is, hogy vagy Neymar csinál valamit elől vagy nagyon más senki. Messi szerintem 1-2 éve már ilyen, régen is keveset futott, de legalább sokat sprintelt, most már azt se nagyon <#lookaround>
Messi vállalhatatlan volt. Ha fáradt ne játszon. Nem értem. A csapat fele rémes volt. Fura ez.

bakkerman
Ez a baj,hogy sokan már előre látják azt,hogy egy nagy győzelem után jönni fog az alibi,meg a "meccsleadás". De miért?? Ez az edző hibája,hogy ő is elúszik a győzelmi mámorban,a játékosok a feje fölé nőnek,aztán meg néz mint hal a szatyorban egy Depor ellen,a játékosok meg legyintenek,hogy csak egy bajnoki volt...Ezért kéne ide egy keménykezü aggressziv edző,csak ilyen nálunk már évek vagy évtizedek óta nincs

Fogadni mertem volna, hogy kikapunk tegnap.

bakkerman
Kibaszott nagy vicc hogy mennyire kétszinü a csapat idén,amig mi elbaszunk 2 meg 3 pontokat kiscsapatok ellen addig a Real még ha szar helyzetben is van mindig a végére megnyeri a meccseit. És ilyen dolgok döntenek el egy bajnokságot. Mi a picsáért kell leengedni a hétvégére,ha hétközben szúrtunk 6 gólt? Akkor már nem is kell focizni a következő meccsen?? Mondjuk a Dortmund is kikapott a hétközi gála után tegnap,de ez nem mentség a tegnapi meccsre
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.03.13. 16:01:13

Sippie
Fel vagyok háborodva hogy a bajnokin nem kapjuk meg a bírói segítséget... milyen dolog ez?! <#idiota>
könyöklésért adták meg a büntetőt. (és Suarez is azt reklamálja azonnal) Amúgy az, tényleg az.
Utoljára szerkesztette: Matte, 2017.03.09. 17:29:27

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

bakkerman
Ilyen egy igazi vezér,és klub LEGENDA 😊
Leo a 6. gól után

Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.03.09. 14:50:51

tobias88
A bal térd és jobb vádli találkozik, azért esik el, viszont Suarez nagyon nagy színész azt is el kell ismerni.
Ismét jelentkezem. Azt hiszem, már elhihetőbb amit a múltkor írtam, miszerint a Barca kilóra meg volgt véve. (Esetleg meg voltak fenyegetve...)
De a lényeg, hogy nem felejtettek el focizni, és - bár volt némi szerencséjük - továbbjutottak.
A PSG meg ennyit tud.

By
ajánlanám figyelmedbe ezt a remek nagyfelbontású képet 😄 (yt első videó, faszom se keresget)

rájátszott? mint az állat. hülye volt márkinnyosz mint a segg? mint az állat. na mehet tovább a sírás 😄

Szerintem mindkettő kamutizi volt, Suarezt kellett volna kiállítani másodszorra a színészkedésért, második sárgával. A Barca gyakorlatilag úgy rúgott hat gólt, hogy egy igazi helyzete sem volt (ilyen meccset tényleg ritkán látni), egyáltalán nem játszott különösebben jól (a végén az akaraterő dicséretes volt), mondjuk a PSG mélyen alulmúlta őket, megérdemelten zúgott ki, 3-1 után kétszer is ott volt a lehetőség előttük, hogy eldöntsék a meccset gyors kontrából a Barca meg azon a ponton már úgy látszott hogy feladta fejben, utána a Trapp benézett egy szabadot, azt hitte, már mindegy, sz.rok voltak. Ahogy Sanyi mondta a szünetben, 30 méteren védekezni egy egész meccsen nem lehet.
Utoljára szerkesztette: fonak, 2017.03.09. 09:21:00
Mor3llo
jóindulatú? Ember, a védő felemelt kézzel állt Suarez mögött 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Grove4
Gratulálok a Barcelonának, nem mindennapi tettet vittek véghez!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

osztán hol is? Suarez büntetője volt max jóindulatú, azon kívül? PSG kapus sárga? Jobbhátvéd sárga?

Ja jut eszembe, győztesek nem magyarázkodnak, pláne 6-1 után.

sadface
A végén a negyedik gólnál legyintettem. az ötödiknél felkaptam a fejem, hogy na mivan, a hatodiknál lebontottam a koleszszobát. 😄DD Nem bírok aludni.

I decide when I'm done.

[HUN]FaTaL
És pont ezt nem tudtam nézni 😄 Na ezt megnézem felvételről is.

http://goo.gl/gd6Zi5

Jól teszed <#eljen> ilyen meccset sem látni minden héten. Hatalmas volt <#worship>

Visca El Barça!