33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bakkerman
    Kucsinyu ma nevezve se volt a BL meccsre a Poolban,ez jot jelent,remelem meg a heten bejelentik !
  • Nyiri
    Gyanú??? :D Full mutyi az egész
  • bakkerman
    A Paulinho bizniszbe belefog bukni Bartomeu,meg a sleppje,mar most korrupcio gyanu merult fel,a brazil meg majd ücsörög a padon
  • Sippie
    azt hittem csak poén, de tényleg official... no comment, idén irány a bronzérem.
  • Nyiri
    Sajnos nem tudok belekötni :( Amúgy is mindenki tudja hogy 222 millióért eladtuk Neymart. Nem fogják olcsón adni az árut.
  • homeless
    De, kurvára sok, de vagy kifizetjük a dupla pénzt Dembélé-ért és Coutinho-ért, vagy pedig hozunk 3-4 középszerű játékost, fejenként 80 millió euróért. Most az a legfontosabb, hogy újra miénk legyen a világ egyik legjobb középpályája, mert jelenleg a top 10-ben sincs benne. Ha még sikerülne eladni André Gomes-t és Arda-t, akkor én összeségében elégedett lennék ezzel a kaotikus átigazolási szezonnal.
  • Nyiri
    Nem sok egy kicsit?
  • bakkerman
    157-et ajanlottunk utoljara,Klopp is mar azt mondja hogy a vezetosege a dontes...
  • Nyiri
    Végre valami. Szerintem jön Coutinho is. Ugyanis nem megy a selejtezőre és a bajnokin sem játszik majd.
  • bakkerman
    Dembele jön 100+30 millio (bonuszok)
  • TomStorm
    Ennyi erővel egy random generált játékost kellett volna(vagy ő pont így lett:)

Amúgy még ő is röhög az egészen szerintem mármint Paulinho:D
  • bakkerman
    PL-es topcsapatok kukaznak ki Kinanak PADROL jatekosokat horror penzekert,mert abba a fos bajnoksagba ok a sztarok,mi meg ONNAN igazolunk bazmeg !! A vilag egyik top5-os jatekosa helyere hozunk egy 29 eves kiegett valakit a kinai bajnoksagbol bazmeg...az FC BARCELONA!!!! Zidane meg CR gondolom sirnak a rohogestol a Realnal,na meg Parizsban is...aztan kesobb az egesz vilag rajtunk fog rohogni amikor majd a BL-ben 3. helyrol megyunk az EL-be,mert Messinek betelik a pohar es o meg nem fog focizni ilyen balfaszoknak.
  • bakkerman
    Fantasztikus,akkor meg mindig a vezetoseg igazol nem az edzo! Szegeny Valverde nem tudja mibe nyult bele ezzel a Barcas szerzodessel...hogy nem a tutiba,az kibaszottul biztos.
  • [HUN]FaTaL
    "I don't know anything about Paulinho. The players linked with the club in the press are not my requests. We will see who comes."
  • homeless
    Állítólag Valverde kérésére vettük meg. Szegény bolond még mindig azt hiszi, hogy a Bilbao edzője.
  • bakkerman
    El se kezdodott a szezon,de mi mar kiszalltunk minden fronton,fasza!
  • homeless
    Állítólag 40 millió euroért megvettük a 29 éves Paulinhót, aki 2 éve a kínai ligában bohóckodik. Egy kibaszott vicc ez a vezetőség.
  • pett3rson
    És aki megvette Neymar mezét -lásd képen a kissrác - az most becserélheti Messi-ére? :D
  • tobias88
    Hát, Neymar akar elmenni, ne csodálkozzon ha mindenhonnan leveszik
  • bakkerman
    Na ez mekkora kép

Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.08.03. 08:48:03
  • bakkerman
    En se vagyok letörve a tavozasa miatt,ennyi penzert hulyek lettunk volna nem eladni. Johet Verratti meg egy szelso
  • Nyiri
    Én szerettem de tény hogy ezzel amit most csinált leírta magát. Cruyff megmondta, akit győzködni kell az nem való ide. Azt sajnálom, hogy eddig elhúzódott
  • tobias88
    100 millióért nem akartál eladni Verrattit, most 102ért átengednék? Persze értem, jön Neymar meg a pénzügyi fair play is betesz nekik, de akkor is. Amúgy én is örülnék neki, abból a 120ból simán kijönne Dembelé vagy Dybala, attól függ melyiket engednék el inkább
  • homeless
    A klub szóvivője megerősítette, hogy Neymar távozik és a délelőtti edzésre már csak elbúcsúzni ment. Én személy szerint kibaszottul örülök, főleg ha beigazolódik az a pletyka, hogy a PSG Veratti + 120 millió eurót ad érte.
  • bakkerman
    Semedo 30+5 millio, 5 evre ir ala :) Vegre van egy fasza jobbhatvedunk
  • bakkerman
    According to La Gazzetta dello Sport, Marco Verratti has told PSG he will not return to Paris as he pushes for a move to Barcelona. The player has sent a message to PSG directors saying: "I am not coming back to Paris. I want Barcelona".
  • bakkerman
    Jordi Mboula, a Barça 18 esztendős tehetsége várhatóan a következő napokban hivatalosan is az AS Monaco csapatához igazol, miután a francia klub kifizeti a 3 millió eurós kivásárlási szerződését.

Mboulát, aki az UEFA Youth League gólkirálya lett a mögöttünk hagyott idényben, a Masia legnagyobb tehetségének tartják számon a szakemberek Carles Aleña mellett, és noha a klub próbálta fizetésemeléssel meggyőzni őt, Mboula számára vonzóbb volt a tény, hogy Monacóban az első keretben számolnak vele.

Gratula,100 millioval szallunk versenybe Verrattiert,kozbe meg a Masia egyre inkabb levan szarva,aproert engedjuk el a tehetsegeket,ahelyett hogy legalabb a padra felhoznank oket...nem baj majd 3ev mulva amikor franciaba meglo 20-25 golt meg valogatott lesz,akkor visszavesszuk 40 millioert. Egyre inkabb tolodik el a klub a PSG-City-MU iranyaba ami a jatekospolitikat illeti,es ez kurva gaz.
  • cypher
    remélem,a 30+ éves Arda nem játszik a " kiscsapatnál"....
  • bakkerman
    Az eddig hazatérők ügye mindig képlékenynek indult,aztán egyszercsak jött egy ofisöl bejelentés,másnap meg már pózolt a nagy cimer előtt :) És mindenkinél úgy indult az ügy,hogy szeretne hazatérni,és megegyezett már a Barcaval :D
  • tobias88
    Ez azért még eléggé képlékeny és félig meddig pletyka. Viszont attól hogy bevonjuk Arda-t még nem lesz sokkal olcsóbb az üzlet a korábbi évek tapasztalatai alapján
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.06.07. 15:45:18
  • bakkerman
    Bellerin jelezte a tavozasi szandekat,ide szeretne jonni,mar csak az angol kiscsapattal kell megegyezni es johet vegre egy kikurt jo ember a jobbhatved posztra! 45 milliot fogunk ajanlani,lehet bevonjak Ardat is
  • bakkerman
    2+1 év

Ha "csak" annyi trófeát lehoz,amennyit Lucho,akkor bevált,és itt és most aláirom :) Sok sikert
  • Nyiri
    Kiváncsi vagyok nagyon mi lesz.

Ezzel együtt szurkolok a Juve-nak :)
  • bakkerman
    Unzué veszi át a Celta padját,viszi a fél stábot magával,szóval valszeg ma bejelentik Valverdét. Ő is hozza magával Bilbaoból az embereit
  • bodajoci
    Az is vmi :) Jövőre tán jobb lesz :)
  • bakkerman
    a kupát legalább behuztuk 1 félidő alatt
  • Sippie
    nehogy egy madridista könyvelőt fogadjon fel... :D
  • bakkerman
    Messi 21 honap felfuggesztett bortonbuntetes....:DDDDDDDDDDDDDDD
  • bakkerman
    Aha,és Armstrong fog felelni az orvosi dolgokért... Talán még Leo is nőne vagy 10 centit
  • Sippie
    A biciklis?